Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Fizicki izgled vs intelekt ! ?

lep a glup
33
52%
pametan a neatraktivan, ruznjikav...
31
48%
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Sta vas vise lozi kod partnera, tj za kojeg biste se radije opredelili...?

lepog, zgodnog, dobro gradjenog, a glupog....

ili pametnog - inteligentnog, kome fizicki izgled nije jaca strana....
Korisnikov avatar
By XerYuS
pametno i lepo kombinovano. (takvog i imam :D )
By J...
Originally posted by *STATUS*
Sta vas vise lozi kod partnera, tj za kojeg biste se radije opredelili...?

lepog, zgodnog, dobro gradjenog, a glupog....

ili pametnog - inteligentnog, kome fizicki izgled nije jaca strana....
Ne bih se opredelila ni za jednu ako je ekstrem u bilo cemu, znaci ako je mnogo pametna i ruzna ili mnogo lepa a glupa.

U svakom slucaju, kod kres varijanti, pozeljniji je dobar fizicki izgled a ako ces sa tom osobom i da pricas, onda treba i da ima pamet.

Ipak, ono sto je meni lepo i pametno ne mora biti i drugima, tako da je sve to relativno.

Dodala bih i to da lepi ljudi cak i ako nisu glupi sebe dovode u situaciju da ih posmatraju samo kao seksualne objekte.
By Pending-For-A-Bending
pa... i jedno i drugo... s tim da moje poimanje dobrog fizickog izgleda bas ne potpada pod vase standarde

U sustini da treba da biram izmedju nekog ko mi se svidja fizicki i nekog ko mi se svidja psihicki, odabrao bih ovog drugog. Jer sa prvim cu se ubrzo smoriti ako nemam sta da pricam... a ovaj drugi... pa vremenom prestanes da razmisljas o njemu fizicki

Sto se tice sexa, naravno da bih odabrao zgodnog, jer sta mi njegov mozak vredi u krevetu. Doduse, cesto su rzni i debeli ljudi zanimljiviji, jer posto nemaju da ponude nista fizicki moraju da porade na drugom plannu. I cesce su bolji u krevetu
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Big Bad Bear
U sustini da treba da biram izmedju nekog ko mi se svidja fizicki i nekog ko mi se svidja psihicki, odabrao bih ovog drugog.
Slazhem se sa tobom ali mi se chini da staty nije mislio na psihichku kompatibilnost vec na prosto IQ ili nachitanost i tako to.

Ako je tako ja onda biram glupog a zgodnog i lepog.
Od previshe (njegovog) razmishljanja ume da boli (moja) glava. :)
By Swanheart
zasto da biram izmedju te dve krajnosti kada je moguce pronaci ih u jednoj osobi, ovom planetom ne setaju samo te dve krajnosti, a lepih i pametnih devojaka ima svuda, samo treba malo bolje potraziti:zvizdi:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
hm.... e da, ja pokrenuo temu a nisam se izjasnio....

eto, ja bih radije izabrao lepog, zgodnog, a glupog....

sa takvima se lakse menilupise... oni prepametni su bre nekako zajebani... ne daju se tako lako... prevariti :)

znaci, zbodan, kurat :)
:smeh:

swan, pitanje je jasno... znaci nemas pravo da pominjes trecu opciju iako svi mi znamo da moze bolje da se nadje.... i spoj oba u jednom....

imas dva tipa ispred sebe, za kojeg ces se odluciti...

cisto sumnjam da bi se neko okrenuo i rekao "Ajd cao, idem da trazim treceg, koji ce biti spoj vas dvojice u jednom"

:teg2:
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by Swanheart
zasto da biram izmedju te dve krajnosti kada je moguce pronaci ih u jednoj osobi, ovom planetom ne setaju samo te dve krajnosti, a lepih i pametnih devojaka ima svuda, samo treba malo bolje potraziti:zvizdi:
U kom grade, bre?
Korisnikov avatar
By Afka
Slazem se sa Statusom.

Lep, a glup.

Ne toliko zbog manipulacije, koliko zbog lepote.

Ali samo ako "glup" ne povlaci i "naporan". Vise blentav i spor.
Korisnikov avatar
By Vespertine
:gubitnik: :tos:

neverovatno ali istinito banalizacija na koju ste spremni je zachudjujuca
Korisnikov avatar
By Vespertine
savet za sledecu temu

kurat i glup ili manje obdaren i pametan...

ili pochnite sa preispitivanjem imovinskih stanja kod onih koji treba da se nadju kao ili/ili uzorci
Korisnikov avatar
By Afka
Ne, 'ajmo svi da se pretvaramo da smo Uspavane lepotice i da unaokolo plesemo i pevamo sa sovama, zecevima, misevima i ostalom zivinom cekajuci princa na beom konju...
Korisnikov avatar
By Vespertine
Sam tvoj post na ovoj temi dovoljno govori o tvojim moralnim vrednostima i shvatanjima
zato od:jumpfuck: u :bouncy:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Afka, zaboravio si i da slusamo klasiku, idemo u pozoriste...

:jutro:
By Swanheart
Originally posted by Big Bad Bear
Originally posted by Swanheart
U kom grade, bre?
kad budes bio lezba onda cu ti reci:elvis:
Korisnikov avatar
By kal zakath
Uf, ovo malko zajebano. Trebam pomoč forumaša. Ako me Status ne pali, za koju opciju moram da glasam?
Korisnikov avatar
By spliff
partnera za sex pod a
partnera za zzivot pod b
Korisnikov avatar
By Delete
U vezi sam sa jednom osobom koja spada u drugu kategoriju, mada...meni je ta osoba iz dana u dan sve lepsa :)
By brdja
ko kaže da ne može oboje istovremno da bude u jednoj osobi ...?
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by brdja
ko kaže da ne može oboje istovremno da bude u jednoj osobi ...?
Niko nije rekao da ne moze da bude objedinjeno... ALi STATUS pita za koga biste se pre opredelili... Verovatno je ispitivao teren kod koga ima sanse, mada ja mislim da on ne spada ni u jednu, ni u drugu kategoriju
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ja sam i lepa i zgodna, mada punačka ( ali skladna ), a i pametna sam i sposobna, pa ispunjavam sve moguće uslove koji nekome mogu da padnu na pamet, a od partnerke tražim da , ako je lepa a glupa, onda ćuti i bude umiljata, a ako je pametna i ne baš naročita lepotica, onda neka priča, a seks i milovanje padaju tek kad zanoći i ugase se svetla.
Vrlo jednostavno vam je to kod tetka Dace u životu.
:)
Svako ima određene kvalitete i sve to može lepo da se uklopi uz dobru organizaciju i dobru volju.
Korisnikov avatar
By dungoll
sve karakteristiike pojedinačno su relativne.
sve kombinacije samim tim su relativne.
ceo poll - samim tim je relativan.

ne razumem poent ? :zakljucano:
Korisnikov avatar
By dungoll
Originally posted by Clockwork Orange
Ruznog i glupog, ali da jebe kao zec.
hoćeš reći da jebe brzo ? i brzo svrši ?

where is fun in that ? :andjela:
Korisnikov avatar
By gneeebo
nikad ne bih bio s nekim koga bih dozivljavao tako da bih reko "e, on je bas inteligentan decko". to obicno ljudi kazu za nekog za koga kapiraju da mnogo zna i kojima to imponuje, al ga u sustini uopste ne razumeju. kakva glupost. sto ne znaci da biram prvu opciju.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!