Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Dakle, srećem u busu ortaka koji je blago rečeno na sedmom nebu. U oblacima totalno, nogama ne gazi zemlju :) . Elem, smuvao se sa par dana sa nekim tipom kojeg je navatao na nekoj žurci ... ljubnuli se dva puta to veče i pozdravili, navodno je taj dečko sutradan imao neki kolokvijum pa je morao kući da štreba. Danas su se eto ljubakali dva sata pa malo seksali (eto zadesilo se da su seksualno kompatibilni) pa onda bar još sat vremena maženja .... I sad on mene pita da li je to maženje siguran dokaz da ga ovaj voli?

Šta vi mislite??
Korisnikov avatar
By EYA
2 sata mazenja je siguran dokaz da si maza :ves:
By Swanheart
:lol:

swanimir voli da se mazi ali nikog ne voli :lol:
Korisnikov avatar
By dungoll
EYA , je u pravu.

a tvoj ortak je malo preterano zaljubljen. to ja mislim :)
Korisnikov avatar
By Modesty
A jooj srećica..ko zna koliko je bio zagorio kad je odmah tako odljepio a možda je dušica i presentimentalan
By Swanheart
Originally posted by sleepingsun
:up:
mada svaka cast ako lik woli da se mazi:kuca:
zasto svaka cast?
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Glupost, kako moze neko nekoga da voli posle 1 dana, 2, koliko god... To je samo dokaz da voli da se mazi. :sudija:
Korisnikov avatar
By decko
Blago njemu ako misli da je to dokaz ljubavi a smuvali se pre par dana :giggle:
Korisnikov avatar
By Modesty
:psiholog:...al dobro,bitno je da je njemu lijepo.
Korisnikov avatar
By anche
:sweet:

ma bre drugar ti je emotivno lepljiv :bubblegum: *

*mada treba smajli koji gazi zvaku pa se onda razvlaci....
Korisnikov avatar
By DfromOz
:lol: Jao pa on se izgleda bas zaljubio....Slatko....
....Meni nekako mazenje i ljubav bas nesto ne moraju da idu jedno sa drugim, tako da ne bih bas svrstala mazenje kao dokaz ljubavi... Jao, pa to mi deluje onako, kao kada se prvi put zaljubis..
:lol: :love: :lol:
Korisnikov avatar
By anche
pa nemamo informaciju koliko je star wangov drug. mozda i jeste prva ljubaF :love:
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by anche
pa nemamo informaciju koliko je star wangov drug. mozda i jeste prva ljubaF :love:
prva ljubav zaborava nema hahahahha koje li glupost,skoro sam joj i ime zaboravila a umirala sam 2g za njom.
Korisnikov avatar
By VANGEL
Pa mazenje je deo predigre...nista neobicno...ali bilo im je super to je sigurno:P
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by EYA
upravo. mazila se ja i bez ljubavi, sta cu kad sam mace.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
htela sam da odgovorim..ali me sad mrzi kad sam sve procitala...

...ma odakle mu ideja???

mogu da zamislim da se zavolim osobu za tako kratko vreme...ali nema mazenje ama bas nikak'e veze s tim
Korisnikov avatar
By anche
macke su grozne i imaju kandze i zube i nemaju veze sa mazenjem :zvezdice:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
pa prekini da im guras te grozne stvari u usta!!!
Korisnikov avatar
By anche
neke od njih su toliko ojacale da ne mogu ni da ih drzim dok guram :drama:
Korisnikov avatar
By m..
nije istina. sa mnom se maze i one random ulicne, samo treba umeti isflertovati sa njima. u zivotu me macka nije ogrebala a imam jedan primerak kuci. tj jeste jenom kad mi je ko mace dok sam spavala hodala po licu, ja se trgla a ona izvukla kandze da ne padne, pa sam se ja ogrebala o nju, a ne ona mene.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Mr.Ja
Glupost, kako moze neko nekoga da voli posle 1 dana, 2, koliko god... To je samo dokaz da voli da se mazi. :sudija:

nije prva ljubav ... slažem se sa Mr.Ja ... Odmah sam mu rekao da posle dan-dva ne možeš da znaš šta je ljubav a šta popaljenost ... u nekim slučajevima ni posle mesec dana nisi na čistini ...

Samo sam hteo da vidim šta će druga deca da kažu :)

Sad me je zvao da mi kaže da će da ga ženi .. lud čovek totalno. Imali su opet seks i kaže uživao je kako skoro nije ... zadnji put je ovako uživao u seksu dok je sloba još bio predsednik :giggle:

Samo ... biće mi krivo ako sve pukne posle nedelju-dve kako obično pukne ... mukica će da mi tuguje dva meseca ...
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by m..
nije istina. sa mnom se maze i one random ulicne, samo treba umeti isflertovati sa njima. u zivotu me macka nije ogrebala a imam jedan primerak kuci. tj jeste jenom kad mi je ko mace dok sam spavala hodala po licu, ja se trgla a ona izvukla kandze da ne padne, pa sam se ja ogrebala o nju, a ne ona mene.

medeno
Korisnikov avatar
By Sanguine
Originally posted by EYA
Upravo.
Mada ja uglavnom mogu da se mazim samo sa osobama koje mi se zaista svidjaju.
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
ma ja sam u stanju da se mazim po 5 sati bez prestanka(jednom bese od 10 uvece do 9 ujutru :roll: ), a da ne volim tu osobu, pa cak ni da budem zaljubljena... tako to ne mora nista da znaci... a mislim da ti se drug malo zaneo..
By J...
Meni to lici na jaku zaljubljenost i "hemiju" ali ljubav sigurno nije. Ma sve je to zbog vrucine. :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Glupavo pitanje... zaista!

To sto neko voli da se mazi sa osobama sa kojima jos uvek nije u dubljem kontaktu i ne poznaje toliko, ne znaci automatski da je to neki iskaz ljubavi.

Polazim od sebe... pa prvi obozavam da se izlezavam pre/posle sexa i da se mazim... tacnije da me maze :D

Ali to je daleko od ljubavi, to je prosta potreba!

P.S. Govorim u svoje ime.
A u slucaju tog lika koji je u shemi sa tvojim drugom... e u njegovo ime jedino moze on sam da odgovori.
By ~ Le Saint X ~
naravno da nije dokaz

et toq!
:snob:

a tema ti je glupa

sta tebe briga da necije nedoumice resavas na forumu
Korisnikov avatar
By Seaman
Veliki plus za mazenje.Naravno da to nije dokaz.I kako moze da se rodi ljubav posle jednog dejta?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!