Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By J...
Da li mozete da volite dve osobe u isto vreme? :love:

Ako vam se to dogodilo, da li je to bila drugacija vrsta ljubavi/zaljubljenosti za svaku od tih osoba?

Da li vam je to iskomplikovalo zivot?

Meni se dogadjalo ali sam u tim situacijama ipak donosila razumne odluke (bar do sada)...
Korisnikov avatar
By Modesty
Dešavalo mi se i još se dešava...to su dvije različite ljubavi,prema muškarcu i prema ženi i obadvije su skoro pa nemoguće za ostvariti ponovo...ali dok je bilo moguće,bila sam jako rastrzana i u groznoj poziciji da biram...odabrala sam nju ali nikad nisam bila potpuno sretna...očito mi traba oboje ili samo ona ali cijela ali pošto je i ona bila udata,sve je to bilo jako,jako komplicirano.
Sada iako ih još uvijek volim...razumom se borim protiv toga...i nastavljam svoj život sama,nadajući se novoj ljubavi.
Korisnikov avatar
By EYA
ma bwee, mogu da volim citavo krdo u isto vreme :bouncy:
ljubav nije nesto sto das nekom, pa onda vise nemas.
sto vise dajes vise je i imas :sunce:
Korisnikov avatar
By Dzi
Originally posted by J...
Meni se dogadjalo ali sam u tim situacijama ipak donosila razumne odluke (bar do sada)...
..aliiii kako? na osnovu chega? kako si znala da si "ispravno" postupila? :(
..nisam bila u takvim situacijama , ali me na opasno zanima :D .. :napitak:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
bila u situaciju....

...prekinula sam jednu od te dve veze, jer jedna od te dve osobe ne bi bila u stanju da bude sretna na taj nacin.....

...prvi put mi se tada, i to relativno skoro, desilo da sam zaljubljena u dve osobe...
Korisnikov avatar
By Hton
do sada sam bio iskreno zaljubljen samo u jednu osobu...nisam bas zaljubljive prirode...:(
By J...
Originally posted by spiritska

Odlucila sam se za osobu koja ce mi uzvratiti tu ljubav na najbolji moguci nacin. :)
Korisnikov avatar
By Hton
dobar i isto vazno-praktican izbor :D
Korisnikov avatar
By Adenim

Odlucila sam se za osobu koja ce mi uzvratiti tu ljubav na najbolji moguci nacin. :)
To je ok, za gradjenje ljubavi je, svakako, potrebno dvoje.
Korisnikov avatar
By hlaefdige

joj, meni je bilo jako strasno....prvo jer nikada nisam razmisljala o sebi na taj nacin...uvek sam mislila da sam monogamna.....medjutim, onda sam srela tu devojku i shvatila vremenom da sam zaljubljena I u nju....
........mnogo vremena sam provela optuzujuci sebe sto na taj nacin povredjujem dvoje ljudi koje volim....samim tim, nisam mogla da budem sretna...

...ona je , prosto, i pre svega toga rekla da se oseca tako da ne zeli da me deli...i meni je to bilo potpuno razumljivo...iako mnogo tesko....ali eto, ona sada ima devojku sa kojom je verovatno sretna, a to se ne bi desilo da sam je ja i dalje usporavala!...

....sve u svemu...ako ti se to desi sa osobama koje nisu u stanju da te dele, moraces da se odlucis....

(p.s. meni je u nekim momentima padalo na pamet da bi najvise fer bilo da prekinem odnose sa oboje)
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Mislim da mi se nije desilo.

Sto ne znaci da je nemoguce.

Hmm, idealno bi bilo da obe osobe prihvate to kao logicnu cinjenicu, ali pretpostavljam da ako je i jedna od tih osoba monogamna, teze ce joj/mu biti da razume situaciju...

Nadam se da nece da me zadesi tako nesto, a i ako me zadesi, da me nece boleti glava.. :doh:
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by vanillapuff
Mislim da mi se nije desilo.

Sto ne znaci da je nemoguce.

Hmm, idealno bi bilo da obe osobe prihvate to kao logicnu cinjenicu, ali pretpostavljam da ako je i jedna od tih osoba monogamna, teze ce joj/mu biti da razume situaciju...

Nadam se da nece da me zadesi tako nesto, a i ako me zadesi, da me nece boleti glava.. :doh:
probaj kod muslimana:lol:... mada i oni sve vise forsiraju monogame veze:jbg:
Korisnikov avatar
By Sanguine
Nije mi se desilo nikad.
Kad sam zaljubljen,onda mi se dopada jedna osoba,samo o toj jednoj osobi razmisljam i mastam....cak i da mi se mozda fizicki i psihicki dopadne neko drugi mislim ne bih mogao da istim intenzitetom volim obe osobe.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
osecala sam kao da moja ljubav prema jednome od njih ne umanjuje moju ljubav prema drugome.....ne utice ni malo.....

....kao da paralelno teku.....i ne dodiruju se....
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Originally posted by hlaefdige
osecala sam kao da moja ljubav prema jednome od njih ne umanjuje moju ljubav prema drugome.....ne utice ni malo.....

Tako sam i ja zamislila istovremenu ljubav prema dve (ili vise) osoba..
Korisnikov avatar
By sleepingsun
da:smiling:
ali je vrlo komplikovano.
Alu svaku dew i svakog decka bih dala ya 1 Anu..jedinu s kojom bih sve i kojoj bi dala swe:sluske:
Korisnikov avatar
By Paki
Na ovu temu bi Nanny Ogg mogla romansiranu autobiografiju da napiše :sweet:

Što se mene tiče, nisam bio u takvoj situaciji.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by vanillapuff

Tako sam i ja zamislila istovremenu ljubav prema dve (ili vise) osoba..

Tako ja zivim ljubav prema dve osobe :grouphug:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Paki
Na ovu temu bi Nanny Ogg mogla romansiranu autobiografiju da napiše :sweet:

Što se mene tiče, nisam bio u takvoj situaciji.
Sad videh :mazi:

Pa....mogla bih :blush: :D

Samo ja bih u tu knjigu da dodam i neki fazon hipi-komuna-mazenje...play parties n' stuff :zvizdi:
Korisnikov avatar
By bigirl
Događalo mi se da se zaljubim u nekoga dok nekoga volim. Ali eto, uvek kada su u pitanju dve osobe u mojoj glavi - jednu volim, a u drugu sam samo zaljubljena.
Korisnikov avatar
By Dzi

..ma daj nemoj zajebavati, mora da postoji neki feeling vishe prema nekoj od tih osoba.. uhh.. j.. se izjasnila kako odlucuje.. ali zar ne postoji josh neki razlog kako se u takvim situacijama odluciti bas za "tu" osobu...
Korisnikov avatar
By Hton
a znaju li te odobe da postoji i druga(cija ljubav tece paralelno i nedodiruje se) :hmm:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Hton
a znaju li te odobe da postoji i druga(cija ljubav tece paralelno i nedodiruje se) :hmm:
Ako je upuceno meni:

da, naravno-oduvek.
Pa uostalom, da li bi bila toliko luda da postujem svoje slike, da imam ime i prezime sa inicijalima na tekstu koji sam pisala i prosledila ovde, da pominjem i muza i zenu jednako, da znam forumasa koliko znam...Mislim, da ne znaju, saznali bi cak i da su ometeni u razvoju :smeh:
Korisnikov avatar
By Hton
pa i to shto kazes:D Pitam zato sto sam bio u situaciji da budem jedna od dve osobe i nisam znao za ovu drugu...i kada sam saznao to je bio i kraj :oklagija:

ali ako se oni slazu sa tim onda je to ok:)
Korisnikov avatar
By Hys.

..ma daj nemoj zajebavati, mora da postoji neki feeling vishe prema nekoj od tih osoba.. uhh.. j.. se izjasnila kako odlucuje.. ali zar ne postoji josh neki razlog kako se u takvim situacijama odluciti bas za "tu" osobu...
Jel stvarno vecina ljudi ljubav meri kolicinski na vise manje i da mora da bude monogamna?
Paz' stvarno vecina.

Nikad mi nece biti jasno zasto nesto sto je najtananije, najzivotnije-ma zivot sam, ljudi imaju potrebu da stave u trodimenzionalne /u najbolju ruku/ drustvene kalupe, koji, to tell you the truth me podsecaju na masinsko inzenjerstvo /without meaning da insaltujem inzinjere/
:pinknaocari:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Hton
pa i to shto kazes:D Pitam zato sto sam bio u situaciji da budem jedna od dve osobe i nisam znao za ovu drugu...i kada sam saznao to je bio i kraj :oklagija:

ali ako se oni slazu sa tim onda je to ok:)
Honey, det iz never maj stajl :kosa:
:namig2:
I zao mi je sto ti se to dogodilo :hug:
Korisnikov avatar
By EYA

u tome i jeste cela fora, nema potrebe odlucivati se (uslov je da su i te dve/3/4... osobe takodje sposobne za poliamoriju...
i eto prave hipi komune :grouphug:
@ Nanny :kiss:
Korisnikov avatar
By Dzi
..ma, kontam ja da su to dve razlicite ljubavi..razumijem sve..ali mi nije jasno kako ne postoji granica (kao sto obichno u svemu je ima...), u svakom sluchaju :whatever: .. pitah za misljenje... :pivce: ;)
Korisnikov avatar
By EYA
ljubav je ljubav, nema tu sta da bude razlicito :mucka:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by EYA
ma bwee, mogu da volim citavo krdo u isto vreme :bouncy:
ljubav nije nesto sto das nekom, pa onda vise nemas.
sto vise dajes vise je i imas :sunce:
Ovo je tako lepo receno...
:love:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!