- 19 Jun 2008, 21:59
toliko sam se salio sa stefanovim "please help" temama, a sada otvaram slicnu.
zbunjen sam i uplasen i molio bih vasu pomoc.
stvar je sledeca:
uvod:
znam ga iz grada godinama, obojica se bavimo javnim poslom. on, da dodam, u medijima. svideo mi se i poceo sam da ga analiziram. uskoro sam imao milion razloga da posumnjam da je gay ili bi. ima devojku, druzi se sa 'cvrstim' i 'opakim' momcima i to je to.
razrada:
nabavim njegov broj i napisem mu par poruka. tipa "svidjas mi se", a posle i "volEo bih da se upoznamo". nakon druge mi uputi niz pretnji i ruznih reci. "razbicemo te ja i moji drugari", "fuj, pederski olosu"... ja ubrzo odustanem.
problem:
nazove me danas, godinu dana nakon tih poruka. usledio je dijalog:
on: - da li je to mahoney?
ja: - da, a ko je to?
on: - ne znas ko je? pa secas se da si me pre godinu dana zajebavao sa ovog broja?
tisina
ja: - secam se.
on: - samo da znas da znam ko si. zdravo
ja: - zdravo.
napisem mu sms: nisam te zajebavao, kako kazes, vec iskreno rekao da mi se svidjas. kada si se razbesneo, ja sam prestao. i onda i sad ti se izvinjavam zbog uznemiravanja.
celo popodne sam uzasno uplasen. sta ce se desiti. kada ga opet (sutra?) vidim na ulici? u kaficu? u klubu?
da li ce me napasti? recima? ili fizicki? da li ce mi doci na stan? sam ili sa svojim coporom vukova?
shvatio sam da postoje 4 opcije:
a) iskulirace sve, dao mi je do znanja da zna i tacka.
b) bice friendly, mozda popijemo kafu i popricamo o svemu.
c) usledice niz raznih napada, uvreda, osveta, sikaniranja i sl.
d) shvatice da sam pogodio njegovu sakrivenu seksualnost i sve ce zavrsiti u mom krevetu (oboooozavam hepiendove)
pliz help.
sta vi mislite? da li da cvokocem od straha?

zbunjen sam i uplasen i molio bih vasu pomoc.
stvar je sledeca:
uvod:
znam ga iz grada godinama, obojica se bavimo javnim poslom. on, da dodam, u medijima. svideo mi se i poceo sam da ga analiziram. uskoro sam imao milion razloga da posumnjam da je gay ili bi. ima devojku, druzi se sa 'cvrstim' i 'opakim' momcima i to je to.
razrada:
nabavim njegov broj i napisem mu par poruka. tipa "svidjas mi se", a posle i "volEo bih da se upoznamo". nakon druge mi uputi niz pretnji i ruznih reci. "razbicemo te ja i moji drugari", "fuj, pederski olosu"... ja ubrzo odustanem.
problem:
nazove me danas, godinu dana nakon tih poruka. usledio je dijalog:
on: - da li je to mahoney?
ja: - da, a ko je to?
on: - ne znas ko je? pa secas se da si me pre godinu dana zajebavao sa ovog broja?
tisina
ja: - secam se.
on: - samo da znas da znam ko si. zdravo
ja: - zdravo.
napisem mu sms: nisam te zajebavao, kako kazes, vec iskreno rekao da mi se svidjas. kada si se razbesneo, ja sam prestao. i onda i sad ti se izvinjavam zbog uznemiravanja.
celo popodne sam uzasno uplasen. sta ce se desiti. kada ga opet (sutra?) vidim na ulici? u kaficu? u klubu?
da li ce me napasti? recima? ili fizicki? da li ce mi doci na stan? sam ili sa svojim coporom vukova?
shvatio sam da postoje 4 opcije:
a) iskulirace sve, dao mi je do znanja da zna i tacka.
b) bice friendly, mozda popijemo kafu i popricamo o svemu.
c) usledice niz raznih napada, uvreda, osveta, sikaniranja i sl.
d) shvatice da sam pogodio njegovu sakrivenu seksualnost i sve ce zavrsiti u mom krevetu (oboooozavam hepiendove)

pliz help.
sta vi mislite? da li da cvokocem od straha?