Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Sex is definitely overrated...
Naravno da nisam imao ovakav stav kada sam imao 19 godina, ali sada ga imam. Mislim, nije da nisam odlazio u krevet sa mladicima prema kojima ne osecam nishta vishe od trenutne pozude samo da bih se dobro proveo, ali to iskustvo mogla bi sa istim efektom zameniti i jedna topla kupka... A svakako bih menjao 150 toplih kupki za JEDAN osecaj izgubljenosti u vremenu i prostoru dok sedim pored osobe koja mi se jako dopada i slutim da bi upravo u tom trenutku mogao da nastupi onaj momenat kada ce mi dodirnuti ruku ili pribliziti svoje usne mojima...
Gde su se izgubili ti romantichni momenti? Da li svi odmah pitaju da li ste aktivni ili pasivni ili josh ima onih koji ce reskirati i doneti vam neku jevtinu sitnicu nespretno zapakovanu u shareni papir na prvi date, kao znak paznje, i na taj nachin vam 500 puta bolje pokazati svoju privrzenost nego shto bi to uchinili jednim pushenjem na brzaka (izvinjavam se shto svoju ogorchenost izrazavam cinizmom)...
Recite mi... da li je moja potreba za ovakvim momentima odraz mog tradicionalistichkog shvatanja veze, emotivne nezrelosti ili i drugi osecaju isto, samo su u ovom vremenu, u kom ljudi imaju sve manje vremena da pokazu paznju jedni drugima, zaboravili na ovakve emocije, jer im je tako lakshe?
Korisnikov avatar
By Zonche!
E, belly...

jel si aktivan ili pasivan?

:lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
A kako ti ocekujes, pored ovoliko homofobicnih pedera, da ces naci previse prostora za romantiku ?
Hajde, probaj nekom pederu da poklonis buket cveca, ili sta slicno, pa ces odmah dobiti tiradu : " Ju, pa sta ti pada na pamet ?! Ja sam pre svega muuuuushkooooo ! "
A mushki u zemlji Srbiji , zna se, ne primaju bukete ( samo povremeno po koju kitu ( cveca) ), nego ih udeljuju zenama i to samo za 8. mart.
Inache, gledaju *fusbal*, cheshu jaja, trazhe da jedu i da jebu i tretiraju zhene kao stoku.
By Paris
pa bre deni nije samo poklanjanje cveca romantika :merlinka:

i ja da sam peder da mi drugi tip pokloni cvece bilo bi mi smesno:cowboy:

ali da uradi nesto drugo moze :smug: ili recimo da se setamo pored reke i gledamo zalazak sunca...:setnja:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Paris
pa bre deni nije samo poklanjanje cveca romantika :merlinka:
Slazem se da nije samo poklanjanje cveca romantika.
i ja da sam peder da mi drugi tip pokloni cvece bilo bi mi smesno:cowboy:
Cvece jeste romanticno, mada se mora priznati da moze da bude smesno kad tip tipu pokloni kitu cveca. Ali !
Drzim da je izuzetno romanticno kad neko uspe slatko i od srca da nas nasmeje. To zaista ne ume svako. Zato bih, slatko se smejuci, stavio to cvece u vazu i na vidno mesto u sobi, pa bih ga cuvao i kad se osusi. Tako cuvam i sparuseno poljsko cvece, sto su mi svojevremeno u vojsci nabrali ovi moji klasici iz spavaone i stavili mi ga na jastuk. To je bio veoma duhoviti izraz zahvalnosti sto sam se prema svima njima odnosio kao majka prema svojoj deci. :radosnice: Sio sam im dugmad, krpio carape, savetovao ih sta da rade kad naprave neku disciplinsku gresku, pisao za njih izjave i ostale pismene predstavke koje se salju komandi... Pa su oni nabrali neko bolesljivo cvece sto niche u krugu kasarne i metnuli mi ga na jastuk, sa propratnom ceduljom. Smejali smo se kao ludi, svi zajedno i ja tu uspomenu smatram vrlo romanticnom, a kitu tog osusenog cveca, kao sto rekoh, cuvam i danas... :radosnice:
ali da uradi nesto drugo moze :smug: ili recimo da se setamo pored reke i gledamo zalazak sunca... :setnja:
To deluje romanticno, ali je istovremeno i za moj pojam vrlo dosadno.
Jedino da sedimo, cirkamo neki alkohol i tako gledamo zalazak sunca. Onda su i impresije zivlje...
Korisnikov avatar
By BellyButton
da mi drugi tip pokloni cvece bilo bi mi smesno:cowboy:
Nije mi smetalo kada su mi poklanjali cvece... Ja sam drugima pisao pesme, ali je vecina indiferentna na takve momente...
________
Zar kada pogledate tipa u ochi jedino osetite potrebu da se karate? Pedeset puta me vishe uzbudjuje da mi (kao) sluchajno dodirne ruku objashnjavajuci mi neshto, nego da izvadi kitu i pochne da drka (izvinjavam se zbog rechnika, rezultat je ogorchenosti)... Ne govorim samo o romantici u konvencionalnom smislu... Mozda je nekome romantichno da zajedno sa tipom skache bandzi... Ali, zaboga, ne da mu prvo pitanje bude "shta volish, koliki ti je?", ili da chak i ne pita to ali da vi znate da SAMO o tome razmishlja... Zar ne postoji izvesna lepota u chekanju da dodje do sexualnog china, a da to chekanje bude ispunjeno malim izlivima neznosti koji potvrdjuju da ce do tog momenta doci?...
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by BellyButton
Pedeset puta me vishe uzbudjuje da mi (kao) sluchajno dodirne ruku objashnjavajuci mi neshto nego da da izvadi kitu i pochne da drka (izvinjavam se zbog rechnika, rezultat je ogorchenosti)...
A pa to je vec stvar situacije.
Zavisi na kom si mestu. Nece izvaditi valjda kitu i poceti da je drka u po bela dana u nekom kaficu.
U diskreciji i tami adekvatnog prostora i to vadjenje kite ume da bude vrlo romanticno...
:setnja:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by *deni*
Pedeset puta me vishe uzbudjuje da mi (kao) sluchajno dodirne ruku objashnjavajuci mi neshto nego da da izvadi kitu i pochne da drka (izvinjavam se zbog rechnika, rezultat je ogorchenosti)...
A pa to je vec stvar situacije.
Zavisi na kom si mestu. Nece izvaditi valjda kitu i poceti da je drka u po bela dana u nekom kaficu.
U diskreciji i tami adekvatnog prostora i to vadjenje kite ume da bude vrlo romanticno...
:setnja:
Uh, pa ja se slazem... Takvi momenti su jako prijatni i uzbudljivi, ali kada ih chini osoba si kojom ste blizak... Ali ako to uchini neko koga si prvi put upoznao te vecheri, onda to meni ne predstavlja narochitu satisfakciju... Zapravo, najpre cu osetiti razocharanje u tu osobu...
Korisnikov avatar
By *deni*
BellyButton, duso, pre ili kasnije do izvlacenja kite mora doci.
To je neizbezno... OK je igrati igru " Dacu, dacu, dacu nego sta cu, ali mi je ipak stalo da te mucim malo ", ali se treba s druge strane cuvati i nepotrebnog odugovlacenja, koji nikom nista dobro ne donosi, samo moze da se neslavno zavrsi skracenicom - SKOJ, tj.
Suva kurca ostashe jebachi.
A kome to josh treba ?
Korisnikov avatar
By BellyButton
To je neizbezno... OK je igrati igru " Dacu, dacu, dacu nego sta cu, ali mi je ipak stalo da te mucim malo ", ali se treba s druge strane cuvati i nepotrebnog odugovlacenja, koji nikom nista dobro ne donosi, samo moze da se neslavno zavrsi skracenicom - SKOJ, tj.
A kome to josh treba ?
Deni, nemoj me pogresho razumeti, ukoliko je u pitanju jako privlachna osoba verovatno ni ja ne bih odoleo iskushenju razmene strasti sa osobom koju jedva poznajem, ali takvo neshto predstavljalo bi samo bledu zamenu onoga shto je meni kao emotivnoj osobi potrebno...
Nemoj mi poklanjati cvet zato shto hocesh da me kresnesh vec zato shto hocesh da mi poklonish cvet (ili uchini kakav drugi romantichni gest)... Meni su takvi momenti paznje potrebni... Emocionalno, takve senzacije su jache, a fizichke senzacije jache su kod samog sexualnog china... Meni je potrebno i jedno i drugo, a ljudi ove emocionalne najcheshce zanemaruju i pridaju im mali ili nikakav znachaj... To mi smeta...
Korisnikov avatar
By *deni*
Nemoj mi poklanjati cvet zato shto hocesh da me kresnesh...
... vec mi pokloni neshto skuplje od tog bednog cveta...
:lol:

Shali se malo teta danijela, ne zameri :mazi:

Slusaj, sunce, ne znam sta da ti kazem... Probaj svoje emocije da ne rasipas, nego da ih cuvas za proverene osobe, drugaricu, mamu, sestru, druga...
Ofkors, kad naidje momak vredan ulaganja emocija, onda ih pokloni i njemu.
Ne mozes svaki put gubiti zivce i padati u bedak zbog nekih stvari koje su jednostavno takve kakve jesu i nista ih ne moze promeniti.
Trosi svoju energiju i trudi se samo oko stvari na koje mozes da utices i da ih promenis. To je ovako jedan uopsten savet.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Nisi jedini koji se oseca izgubljen u vremenu i prostoru...i koji se ne snalazi najbolje u nasem >a jesi ti aktivan ili pasivan< svetu.

Uglavnom to nije razlog za ocajavanje, ja licno ne zelim da menjam svoje stavove o svemu tome pa makar vecno bio sam :durenje:

Jer obicno taj jedan koji naidje s vremena na vreme vredi vise i bude ti sa njim lepse nago sa milion onih drugih.
By Paris
To deluje romanticno, ali je istovremeno i za moj pojam vrlo dosadno.
Jedino da sedimo, cirkamo neki alkohol i tako gledamo zalazak sunca. Onda su i impresije zivlje...
dva tipa koja cirkaju uz kitu cveca je cool ;)

ali ne bih mogla da zamislim romanticnu setnju uz ribu koja nosi flasu sa sobom :lol:
By Paris
A kome to josh treba ?
onda mu romantika dodje kao predigra :smug:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
[Zar ne postoji izvesna lepota u chekanju da dodje do sexualnog china, a da to chekanje bude ispunjeno malim izlivima neznosti koji potvrdjuju da ce do tog momenta doci?...
Postoji...i kada na kraju dodje do tog cina to bude predivno i znaci nesto obojici i zato bude vredno cekanja :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne znam ljudi...
Meni nekako vise smetaju druge degenerativne pojave uocljive kod gay ljudi.
Ta neka opterecenost slikom devichanske chednosti i pouzdanosti koja se zeli o sebi proizvesti, sto je pojava jasno uocljiva kod jednog broja i ovdasnjih korisnika. Sto se to radi ? Da bi se ostavio utisak momka za primer i na taj nacin digla sebi cena ? Smesno !
Onda tu je i praksa da se redovno kuka kako se, eto, nikako ne moze pronaci prava ljubav i redovno se kao krivci za to oznacavaju neki drugi, spoljni faktori i bezbrojne lose osobine drugih ljudi. Sebe retko ko preispituje...
Treba prvo sebi da damo sansu i da verujemo da je moguce da ostvarimo ljubav i da se potrudimo oko toga. Posle treba da damo sansu i drugima.
A negativnim i pasivnim stavom se to tesko moze postici.
Jer, svakom se nadje mana. Ovaj je tekurdacha, onaj je drolja, onaj treci je previse eksponiran, cetvrti je premlad, peti prestar, o sestom se po chatu pricha da ga treba izbegavati, jer je po desetom osnovu " problematichan ", sedmi pije, osmi se drogira - i niko na kraju ne valja.
Blah ! To nije tacno !
Ne treba se lazno stideti i svemu sto se cuje verovati. Od necega se mora poceti.
Nemojte sad da spominjemo kako je pocela cuvena Hedi Lamar - gola u reci, pa je postala cuvena diva Holivuda... A nije se lazno stidela i padala pred predrasudama....
Ako se Hedi Lamar nije lazno stidela da se kupa gola u reci dvadesetih godina proslog veka, nema razloga ni mi da se na pocetku 21. veka stidimo svojih potreba i zelja i nastojanaja da ih ostvarimo.
:yes:
E sad, posebno pitanje je i sta ko smatra vezom i pravom ljubavlju. Ako je to za nekoga prilika da se sa nekim, po principu - Izabrala tuka tuku, pa joj prica svoju muku, uhvati pod ruku, okaci mu se o vrat, pa ga smara, ogranicava i sputava iz dana u dan, insistirajuci na nekim obaveznim ritualima koji se " moraju sprovoditi u vezi " - onda se nismo razumeli.
Korisnikov avatar
By decko
Nisu se sigurno izgubili ti momenti.
Mozda si okruzen ljudima koji to ne praktikuju ili si bio sa osobama koje na te stvari ne gledaju kao i ti pa ti se samo cini tako.
By Ulix
U mom zivotu ima romantike i ima i seksa, u tacno onim dozama u kojim mi je i jedno i drugo potrebno.

Cesto mi se prijatelji i poznanici zale kako su eto usamljeni i kako im treba veza i ljubav, itd. itd. Nikako, medjutim, da shvate da se veza ne nalazi na ulici, chatu ili romeu. I nikako da shvate da ne mozes da upoznas nekog i provedes sa njim 2h i onda da kazes da si u vezi. I ne moze diskriminativni kriterijum za vezu da bude velicina kurca ili oblik stopala. Veza se gradi. Za vezu je potreban odredjeni nivo predanosti, potrebno je zrtvovanje i iznad svega, potrebna je zrelost. U vezi nema Photoshopa da mozes da naprosto izbrises sve sto ti smeta. Potrebno je, mozda najvise od svega, da covek bude svestan sebe, tj. prvesntveno svojih mana, a sudeci po kolicini egoizma koje srecemo ovde na forumu, to je dosta retko.

Dakle - nije izumrla romantika, vec je izumrlo strpljenje.
By Ulix
Onda tu je i praksa da se redovno kuka kako se, eto, nikako ne moze pronaci prava ljubav i redovno se kao krivci za to oznacavaju neki drugi, spoljni faktori i bezbrojne lose osobine drugih ljudi. Sebe retko ko preispituje...
Treba prvo sebi da damo sansu i da verujemo da je moguce da ostvarimo ljubav i da se potrudimo oko toga. Posle treba da damo sansu i drugima.
Jer, svakom se nadje mana. Ovaj je tekurdacha, onaj je drolja, onaj treci je previse eksponiran, cetvrti je premlad, peti prestar, o sestom se po chatu pricha da ga treba izbegavati, jer je po desetom osnovu " problematichan ", sedmi pije, osmi se drogira - i niko na kraju ne valja.
Blah ! To nije tacno !
Ne treba se lazno stideti i svemu sto se cuje verovati. Od necega se mora poceti.
Nemojte sad da spominjemo kako je pocela cuvena Hedi Lamar - gola u reci, pa je postala cuvena diva Holivuda... A nije se lazno stidela i padala pred predrasudama....
Ako se Hedi Lamar nije lazno stidela da se kupa gola u reci dvadesetih godina proslog veka, nema razloga ni mi da se na pocetku 21. veka stidimo svojih potreba i zelja i nastojanaja da ih ostvarimo.
E sad, posebno pitanje je i sta ko smatra vezom i pravom ljubavlju. Ako je to za nekoga prilika da se sa nekim, po principu - Izabrala tuka tuku, pa joj prica svoju muku, uhvati pod ruku, okaci mu se o vrat, pa ga smara, ogranicava i sputava iz dana u dan, insistirajuci na nekim obaveznim ritualima koji se " moraju sprovoditi u vezi " - onda se nismo razumeli.
:up:
Deni, svaka ti zlatna. :hail:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Lakiboy_ns
Nisi jedini koji se oseca izgubljen u vremenu i prostoru...i koji se ne snalazi najbolje u nasem >a jesi ti aktivan ili pasivan< svetu.

Uglavnom to nije razlog za ocajavanje, ja licno ne zelim da menjam svoje stavove o svemu tome pa makar vecno bio sam :durenje:

Jer obicno taj jedan koji naidje vredi vise i bude ti sa njim lepse nago sa milion onih drugih.
I posle te boli tuki za sve. :D
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by ZvezdasBG

Jer obicno taj jedan koji naidje vredi vise i bude ti sa njim lepse nago sa milion onih drugih.
I posle te boli tuki za sve. :D
Jbt Zveki ko bi rekao za tebe da si romantik :)

:mazi:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Ulix
Blah ! To nije tacno !
Deni, svaka ti zlatna. :hail:
:klap:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG

Nisam stena. Eto toliko na ovu temu. :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
OMG... ne zelim da komentarisem ovu temu... bilo je prilika kada smo polemisali o ovoj patet... :bljak:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by ZvezdasBG

Nisam stena. Eto toliko na ovu temu. :D
Dobro...ne smesh da priznas da si romantik p*chko :lol:
Ne brini necu nikome reci :D
Korisnikov avatar
By greek_lover
Oh, this is so last season ... romantika nije izumrla zaboga ... necu da komentarisem, deni je vec sve rekao :tuc:
Korisnikov avatar
By m..
Nisu se izgubili, samo ih treba naci.
Korisnikov avatar
By *deni*
@
Ulix, Mr.Ja, greek_ lover
:kiss: :kiss: :kiss:
:grouphug:
a i svi ostali
:grouphug:
Eto romantike....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!