Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By mmiki
- Vas decko nastavi kontakt sa osobom sa kojom se odnos svodio na sex.

- Vas decko nastavi da se druzi sa osobom sa kojom vas je prevario.

- Vas decko pocne da se druzi sa vasim bivsim deckom sa kojim ste zavadjeni (ili nekom drugom osobom sa kojom ste jako zavadjeni).

Kako biste se osecali u navedenim slucajevima? Da li biste osetili ljubomoru, uvredu, izdaju...? Sta biste od voljenog ocekivali a sta mu rekli ako ta ocekivanja ne ispuni?

Ili smatrate da svako treba da gleda svoja posla u vezi?

Sto se mene tice, mislim da ja nemam pravo da uticem na cvrsta prijateljstva voljene osobe, ali ocekujem da u nase zivote ne ulaze bar pojedine osobe koje njemu ili meni bas jako smetaju... Ipak smo mi dva tela a jedna dusa, zar ne?
A pogotovu sto ocekujem je da tim osobama (ako se neka komunikacija ipak ostvari) u startu kaze da sam mu ja decko.

(pitanja se naravno odnose i na zenski deo foruma)
Korisnikov avatar
By Khons
ako mi se devojka i pre pocetka nase veze dosta druzila sa nekim od pomenutih osoba, verovatno bi mi smetalo, ali ne bih imala nista protiv sve dok ona shvata da ja ne zelim da ucestvujem u tim vidjanjima, kafama, izlascima itd.
ali mi je licno nenormalno da sam sa devojkom u vezi neko vreme, da ona zna moju "istoriju" sa odredjenim osobama i povrh svega zapocne druzenje ili sta god sa njima. to bi mi izuzetno smetalo i ne vidim zasto bi se tako nesto uopste i desilo.
ne verujem da treba da vrsim neku selekciju njenih prijatelja, ako su njoj i prema njoj dobri, meni su jos bolji. ali bih joj, u slucaju da se takve stvari dese, definitivno skrenula paznju na stvari koje su mi problem.
Korisnikov avatar
By greek_lover
Ne treba vrsiti selekciju ljudi u njegovom zivotu, to je glupo.

Smeta mi ako ja moram da ucestvujem u tome i ako se takva osoba previse pojavljuje bez nekog odredjenog razloga.
Ponajvise mi smeta ako prica o takvim osobama bez velikog razloga. Ovo se odnosi na primer 1, za primere 2 i 3 imam komentar ali ce dugo da traje. :D
Korisnikov avatar
By Zibro
mislim da u vezi treba da postoji pravo veta
dakle ukoliko mi neke stvari jako smetaju ili su mi jako bitne ocekujem od partnera da uslisi moje zahteve bez nekog velikog obrazlaganja cak i ako su nelogicni i nerealni , jednostavno to je tako i gotovo

naravno i druga strana ima isto pravo i nadasve pravo veta se upotrebljava samo u istinski kriznim situacijama a ne za svaku glupost

Meni je npr sugerisano da smanjim kontakte sa jednom osobom koja je meni sasvim ok ali je njega jako iritirala , iako nije postojao realan razlog za tako nesto uradio sam to iz postovanja prema mom partneru i cinjenice da mi je mnoooogo bitniji od povrsnog druzenja sa tamo nekom osobom x
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by greek_lover
Ne treba vrsiti selekciju ljudi u njegovom zivotu, to je glupo.
veoma glupo...
Korisnikov avatar
By greek_lover
hm, @zibro, pravo veta moze da bude ok, ali ...
npr. moj decko i ja imamo dosta ljudi oko sebe koji iritiraju mene i njega, ali jednostavno oni su nam neophodni (posao i sl.).
E sad, vrhunska glupost bi bila da ja od njega ili on od mene trazi da prekinemo odnose sa tim ljudima, niti bi bilo ko od nas to pristao. Ja prvi a znam da ne bi ni on.
By Çâðê_DUP
Originally posted by Khons
ako mi se devojka i pre pocetka nase veze dosta druzila sa nekim od pomenutih osoba, verovatno bi mi smetalo, ali ne bih imala nista protiv sve dok ona shvata da ja ne zelim da ucestvujem u tim vidjanjima, kafama, izlascima itd.
ali mi je licno nenormalno da sam sa devojkom u vezi neko vreme, da ona zna moju "istoriju" sa odredjenim osobama i povrh svega zapocne druzenje ili sta god sa njima. to bi mi izuzetno smetalo i ne vidim zasto bi se tako nesto uopste i desilo.
ne verujem da treba da vrsim neku selekciju njenih prijatelja, ako su njoj i prema njoj dobri, meni su jos bolji. ali bih joj, u slucaju da se takve stvari dese, definitivno skrenula paznju na stvari koje su mi problem.
:up:
Korisnikov avatar
By decko
Uhm...dunno...bio sam u jednoj od situacija, ali nisam imao nikakvih problema. Nikad mi nije smetalo s kim se druzi osoba s kojom sam u vezi, naravno, sve dok ne zahteva od mene da se druzim sa osobom s kojom ne zelim iz odredjenih razloga.
Malo su mi smesni ljudi koji odredjuju momku/curi s kim sme a s kim ne sme da se druzi. Kakvo je poverenje u tim vezama? Jedno je reci nekom da ti nesto smeta ili zamoliti da ako se vec druzi s nekim koga ne volite o tome ne prica sa vama, a druga stvar je uvoditi neke zabrane i sl. gluposti.
Korisnikov avatar
By mmiki
@decko
Slazem se da je stvar poverenja..... A ako te decko prevari (kao sto sam naveo u jednoj tezi), on poverenje mora da povrati sto je cak i teze od sticanja... a to poverenje se tesko vraca tako sto bi on nastavljao kontakt sa osobom sa kojom te je prevario....... To mu dodje kao kad zena sazna da je muz vara, a muz se pokaje i ljubavnica mu ostane (samo) drugarica...?!

Slazem se sa Khons i Zibrom. :up:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Dakle....

treba analizirati decka sa kojim si... ako je sklon prevarama i to znate od ranije... sta koji djavo trazite sa njim...

Nije mi uopste zao momaka koji su prevareni a znaju kakvog decka imaju pored sebe...

Jedan od mojih drugova, koji je imao seks sa tipom koji je u to vreme bio u vezi... kasnije se smuvao sa njim i zapoceli su vezu... bio sam veliki protivnik njega, ali sam uvek bio uzdrzan jer sam smatrao da nije moje da se mesam.... krenule su emocije, prolazilo je vreme i taj moj drug sazna da ga decko vara sa nekim tipom koji povremeno dolazi u BG... nije verovao u pocetku ali kada je video sms poruke poslate sa njegovog broja telefona dok se on tusirao, shvatio je kakvog skota zapravo ima pored sebe... mada ja tog tipa nikako ne bih mogao da nazovem skotom, to je za mene smeker... dasa... covek je takav kakav je, a moj drug je znao kako je dosao do njega.. prevara za prevaru... sve se to kad tad vrati i ti ljudi zaista treba da pate i nije mi ih zao... Ako si nekome skinuo decka, sto onda kukas kada to neko tebi uradi...

Moja teza je da moj aktuelan decko treba da bude sa mnom ali i da moze da se vidja sa bivsim momcima.... mada sam ja to postavio ovako, pitao sam " Sa kim od svojih bivsih momaka zelis da se vidjas " On je pomenuo dvojicu jer mu znace kao drugovi i ja sam na to rekao OK....

zastupam tezu da danas niko nikome nije veran, pogotovo ne ti sto se vidjaju sa bivsim deckom, bivsim jebacem, mojim bivsim deckom... bla bla...

procena je nesto sto zna da omane, ali uvek treba biti maksimalno obazriv....
Korisnikov avatar
By mmiki
......."aktuelni decko".........

:roll: :roll: :roll:
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by mmiki
@decko
Slazem se da je stvar poverenja..... A ako te decko prevari (kao sto sam naveo u jednoj tezi), on poverenje mora da povrati sto je cak i teze od sticanja... a to poverenje se tesko vraca tako sto bi on nastavljao kontakt sa osobom sa kojom te je prevario....... To mu dodje kao kad zena sazna da je muz vara, a muz se pokaje i ljubavnica mu ostane (samo) drugarica...?!

Slazem se sa Khons i Zibrom. :up:
E jbg. Kod mene nema te opcije, posto prevaru iako bih mozda (navodim ovo mozda) oprostio, nikad ne bih mogao da zaboravim i samim tim ne bih sa tom osobom ostao vise u vezi.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
mmiki, ja izraz "aktuelni decko" koristim za decka sa kojim sam trenutno u vezi... a svi drugi su

"momci" - svi pripadnici muskog pola...
"frajeri" - zgodni momci koji mi se svidjaju...
"macani" - lepi frajeri...
"macici" - preslatki klinci...

S obzirom da trenutno imam decka sa kojim sam u vezi od 8. marta, sada su se stvari mnogo promenile... i sve je postaljeno na svoje mesto... tj on zna sa kim se ja vidjam, ja znam sa kim se on vidja i nema mesta sumnjama, trzavicama, razmisljanju....

Eto nekoliko forumasa je mog decka imalo prilike da vidi u Vip-u i Toxicu i svi su rekli da je sladak... osim jednog koji je rekao "Pa jel on za trojku" :)

:giggle:
Korisnikov avatar
By Dina
Bivsi i tome slicno mi ni najmanje ne smetaju. Donekle mi smetaju osobe koje bih svrstala u neprijateljske. To donekle jer ne smatram da one mogu da ugroze nasu vezu na bilo koji nacin, vise zbog samog partnera. Ali naravno ako on hoce da se sa takvim osobama vidja njegova stvar, mada izrazavam moj negativan stav i da ja ne bih. Sto se ljudi tice ja funkcionisem dosta jednostavno - zivot je suvise kratak, slobodnog vremena imam malo i uopste nemam razloga da ukljucujem negativne ljude u moj zivot. Ali moj partner je dobrica i gleda nijanse, u svakom tezi da vidi nesto dobro i da ljudima da sansu - sto su sve divne osobine zbog kojih mi i znaci (izmedju ostalog). Ali nije mnogo prakticno za zivot. Mozda se ponekad i pronadje tesko uocljiva vrednost u nekoj osobi, ali mislim da se mnogo cesce desava da sebe optereti bez ikakve potrebe.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ako te je prevario vec jednom sve su sanse da ce da te prevari opet :elektro:

Ako ste se vec pomirili i ti si mu oprostio najmanje sto on moze da uradi jeste da prekine kontakt sa tom osobom.
Ovako ti samo komplikuje zivot bez potrebe :zongler:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by *STATUS*
Dakle....

treba analizirati decka sa kojim si... ako je sklon prevarama i to znate od ranije... sta koji djavo trazite sa njim...
A kako to "znamo" od ranije? Neke carsijske price, predrasude.......? I, uostalom, nikad ne mozes reci da ako je neko bio neveran ranije, MORA po defaultu biti i sad.....Znam ljude koji su bili "skloni prevarama", kako ti kazes, ali su prestali sa tim kraj odgovarajuce osobe.
procena je nesto sto zna da omane, ali uvek treba biti maksimalno obazriv....
Nadam se ne i paranoican.......

Elem, sto se mene tice, osoba sa kojom sam ima svu slobodu lastinog repa.......A ako me imalo poznaje i voli, ponasace se u skladu sa tim.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ma ja sam bre ljubomorna na svakog ko je smao pogleda :zaljubljenanijenormalna: ...tako da bi mi verovatno sve ovo gore navedeno smetalo...ali posto sam SOLO .... :(

Pa...ne znam..kontam da bi mi smetao treci slucaj, da se druzi sa nekim sa kim sam ja u svadji, ali to mi ne bi smetalo ako se ona vec druzila sa tom osobom pre nego smo se mi nasle..a ako je pocela da se druzi sa tom osobom dok smo mi zajedno i zna da nisam dobra sa tom osobom, onda bi MOZDA bilo belaja... :spank: ;)
Korisnikov avatar
By .L O S T
ja ovu temu totalno ne razumem:cupakosu:
Korisnikov avatar
By bigirl

- Vas decko pocne da se druzi sa vasim bivsim deckom sa kojim ste zavadjeni (ili nekom drugom osobom sa kojom ste jako zavadjeni).

Kako biste se osecali u navedenim slucajevima? Da li biste osetili ljubomoru, uvredu, izdaju...? Sta biste od voljenog ocekivali a sta mu rekli ako ta ocekivanja ne ispuni?

Ili smatrate da svako treba da gleda svoja posla u vezi?

Sto se mene tice, mislim da ja nemam pravo da uticem na cvrsta prijateljstva voljene osobe, ali ocekujem da u nase zivote ne ulaze bar pojedine osobe koje njemu ili meni bas jako smetaju... Ipak smo mi dva tela a jedna dusa, zar ne?
A pogotovu sto ocekujem je da tim osobama (ako se neka komunikacija ipak ostvari) u startu kaze da sam mu ja decko.

(pitanja se naravno odnose i na zenski deo foruma)
Osetila bih IZDAJU. Osetila bih se kao budala. Osetila bih se kao poslednja rupa na svirali. Okrenula se i otišla.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Vid vid drugi slucaj, ma odjebala bih je u 3 lepe....ko je jebe.... :mad:

:lol:
By Ulix
Sasvim sigurno necu decku birati drustvo, pa moze da se druzi s kim god zeli. Ima moje poverenje, i ne dovodim u pitanje njegov izbor prijatelja. Sa druge strane, nece ni on meni birati prijatelje, pa ne osecam obavezu da se druzim sa svakom osobom sa kojom se on druzi. Obicno, ako nekog ne volim, ja ne idem da se vidim sa tom osobom, moj decko je dovoljno velik da sme i bez mene da izadje. :)

Ovi zahtevi kakve Zibro, recimo, postavlja svom decku ja ne bih trpeo ni pet minuta, pa ne znam koliko da ga volim: to je naprosto detinjasto i razmazeno.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG

"Zamolim" bivse da prekinu kontakt. Decku ne kazem nista. Nema potrebe, ionako znam da se ovi njemu vise nikada nece javiti. :evil:
Korisnikov avatar
By *deni*
Zvezdash, nash robusni mangupchic... :sweet:

Kao sto ja ne volim da mi neko odredjuje gde cu da idem i s kim cu da se sastajem, tako ni ja ni od koga ne ocekujem da meni za ljubav ogranicava svoje kretanje.
Nema svrhe, jer ce na kraju i onako svako uraditi ono sto mu volja nalaze.
:pas:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Bash me zabole kurac, s kim se decko druzi.
Uostalom nikada se nisam osecao ugrozenim od strane drugih da ih moram izbaciti iz nechijeg zivota.
Korisnikov avatar
By little_boy
Uh... sada sam se pronasao u tvojim tezama...
Decko koji se meni jako svidjao se dopisivao sam mojim bivsim...i jos me je pri tom slagao...odnosno, rekao mi je da se ne dopisuje sa njim! Tada me je bas povredio...Osecao sam se uvredjeno i povredjeno... Zaista, ja ne treba da se mesam u njegova prijateljstva, ali ako on zeli da sa mnom ima nesto, a zna koliko me je taj bivsi povredio, ne bi trebalo da chatuje sa njim. Da ga je bar poznavao od ranije, pa da nastavi druzenje, ali nije, vec ga je upoznao na MSN-u ! Mislim, da je to strasno! Bas me je povredio tada...
Korisnikov avatar
By .L O S T
ma jebes vezu u kojoj moras da izigravas pandura (i istraznog sudiju) prema svom decku, ma to i ne moze da se nazove vezom.....ima drugih termina....
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by L O S T
ma jebes vezu u kojoj moras da izigravas pandura (i istraznog sudiju) prema svom decku, ma to i ne moze da se nazove vezom.....ima drugih termina....
u potpunosti se slazem!
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
well, ja smatram da ukoliko je on dovoljno nacisto sa sobom da bez ikakvog problema ispija kafu sa svojim bivsim, onda to znaci da nemam sta da brinem.
ipak - granica je momenat kad bih se ja osjetio zapostavljenim zbog njihovih kafa ili izlazaka..
Korisnikov avatar
By tramp
(devojka) nemam problema sa ovim
to bi mi smetalo i verovatno bih se osecala izdatom
zavisi koliko smo zavadjeni i koliko se oni druze ...
Korisnikov avatar
By VANGEL
Ma jok bre...kakav pandur kakvi bakraci...druzi se on druzicu se i ja pa da vidimo:camac:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!