- 21 Mar 2008, 16:10

Pre jedno dve nedelje sam imao seks sa jednim mladim (19god) i mnogo slatkim momčićem. Posle seksa je napravio dramu kako on to možda nije smeo da uradi, kako je on možda str8 i kako nije baš siguran da je ovo ono što želi. I ja tad ukapiram da je dečko bio nevin
I kažem mu, ma naći ćeš ti nekog ekstrazgodnog i zacopaćeš se u njega i nećeš više tako misliti, a on odgovara "Sad me grize savest, kako ću da se oženim i dobijem decu ako sam se jebao sa muškarcem? To se ne sme. Šta bi rekla moja mama da me je sad videla? Šta ako me je neko video dok sam dolazio?" Krenem ja da ga tešim kako ga niko nije video, a i da jeste, video je da dolazi kod mene, a ne šta smo radili ovde ...
Sad mi šalje neke poruke kako je on zapravo str8 i kako je napravio životnu grešku.
Kako da mu pomognem?
Unapred molim šarlatane i šaljivdžije da zaobiđu temu.

Pre jedno dve nedelje sam imao seks sa jednim mladim (19god) i mnogo slatkim momčićem. Posle seksa je napravio dramu kako on to možda nije smeo da uradi, kako je on možda str8 i kako nije baš siguran da je ovo ono što želi. I ja tad ukapiram da je dečko bio nevin

Sad mi šalje neke poruke kako je on zapravo str8 i kako je napravio životnu grešku.
Kako da mu pomognem?
Unapred molim šarlatane i šaljivdžije da zaobiđu temu.