Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Slika

Pre jedno dve nedelje sam imao seks sa jednim mladim (19god) i mnogo slatkim momčićem. Posle seksa je napravio dramu kako on to možda nije smeo da uradi, kako je on možda str8 i kako nije baš siguran da je ovo ono što želi. I ja tad ukapiram da je dečko bio nevin :D I kažem mu, ma naći ćeš ti nekog ekstrazgodnog i zacopaćeš se u njega i nećeš više tako misliti, a on odgovara "Sad me grize savest, kako ću da se oženim i dobijem decu ako sam se jebao sa muškarcem? To se ne sme. Šta bi rekla moja mama da me je sad videla? Šta ako me je neko video dok sam dolazio?" Krenem ja da ga tešim kako ga niko nije video, a i da jeste, video je da dolazi kod mene, a ne šta smo radili ovde ...

Sad mi šalje neke poruke kako je on zapravo str8 i kako je napravio životnu grešku.

Kako da mu pomognem?

Unapred molim šarlatane i šaljivdžije da zaobiđu temu.
By Ulix
Uputi ga psihijatru ili psihologu, pa neka poprica sa njima o tome. Ne vidim sta drugo mozes da uradis, posto je problem u njegovoj glavi, a ne u tebi.
Korisnikov avatar
By ^Inaniel^
Ne mislim da budem shaljivdzija i sharlatan, ali...
Gramatichki je neispravno reci " nisam trebao" ..
:nesiguran:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Ulix
Uputi ga psihijatru ili psihologu, pa neka poprica sa njima o tome. Ne vidim sta drugo mozes da uradis, posto je problem u njegovoj glavi, a ne u tebi.
I ja sam pomislio na to, ali gde da mu nađem gay friendly psihologa kojeg plaća zdravstveno osiguranje??

@Wh1t3 Tra$h: Nije on imao zamerke na seks. A i da jeste, bio bi među prvima kojima se seks samnom nije dopao :D ... ali ne treba isključiti tu mogućnost, slažem se ... Pitaću ga kako je bilo, mada nema sa čime da uporedi, al' ajd' ..
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
U pitanju je klasicna latentna homoseksualnost i poricanje sopstvenog sexualnog identiteta u njegovom slucaju.

Ako hoces da ga smiris tako sto ces ga lagati reci mu da vecina momaka u mladosti experimentise tako kao sto je i on i da to nije nista strasno.
Ako hoces da mu pomognes tako sto ces mu reci istinu reci mu da on mozda nije gay ali da jeste bisexualac jer se u suprotnom ne bi dobrovoljno k*esao sa tobom i ucinio >gresku zivota<

Ili ga nagovori da se ponovo k*esnete pa mu onda reci posto se sad vec dva puta potrosio sa muskarcem da je sada gay i to 100%. :lol:
:hvala:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by Lakiboy_ns
U pitanju je klasicna latentna homoseksualnost i poricanje sopstvenog sexualnog identiteta u njegovom slucaju.
A pored ovoga ja ti garantujem ta ce se javiti za dve, tri nedelje, mozda mesec i ponovo traziti seks :D
By Ulix
Originally posted by Kiwi
I ja sam pomislio na to, ali gde da mu nađem gay friendly psihologa kojeg plaća zdravstveno osiguranje??
Neka ode u Krunsku, tamo bese ima ona jedna friendly psiholoskinja, pitaj Pakitu kako se zove, ona je sa njom razgovarala...

Ali nemoj da ga gnjavis mnogo, nega radi kako misli da treba.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Machkodlak
Originally posted by Lakiboy_ns
A pored ovoga ja ti garantujem ta ce se javiti za dve, tri nedelje, mozda mesec i ponovo traziti seks :D
Ah da...to obavezno.
To i ja predvidjam :gatara:
Takva su deca/klinci :lol: nekad sam ih voleo ali ne vise.
Neka hvala nije Laki boodala :D
Korisnikov avatar
By Zoe
Ne znam zasto ti se vise i obraca ako je smatrao da je toliko pogresio?! Dobro, kazi mu:" ti mislis da je greska. Ok."
"Kako mogu da pomognem (i hoces li)?" Tako i tako....i pomognes ili ne pomognes.......svako sam mora sa sobom da rascisti, mozes mu do sutra tupiti.....
Korisnikov avatar
By KiWi
Neka ode u Krunsku, tamo bese ima ona jedna friendly psiholoskinja, pitaj Pakitu kako se zove, ona je sa njom razgovarala...
Hvala, poslaću Pakici u2u.
Korisnikov avatar
By Dina
Ja kad sam bila u srednjoj skoli sa devojkom ona mi je rekla da me slucajno ne grize savest i da je ona bila i sa... pa pocela da redja devojke, poduzi spisak :lol: Ja nisam ni imala nikakvu grizu savesti i ne znam ni sto bih je imala... ali me je ipak taj njen "spisak" na neki nacin oslobodio, bilo je tu devojaka za koje nikad ne bih pomislila. Posle toga ostala sam nekako ubedjena da najveci broj ljudi ima neko homoseksualno iskustvo, bar u mladim danima...

Mozda da i ti njemu ispricas nesto slicno. ;)
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
A što dečko ne može da nađe nekog ko nije ekstrazgodan i da se u njega zacopa? Malo me tu podsećaš na one tetke koje vide Petra u VB-u i odmah su "zaljubljene" ne shvatajući da to što im se diže kita i nije baš izraz preveliek emocionalnosti.

Dečku ne treba pomoć, držim, treba mu vremena, smatram. Ako misli da mu je potrebna pomoć, neka je sam potraži, a ne da ti za njega odlučuješ prvo i radiš drugo.
Korisnikov avatar
By bothways

Ali nemoj da ga gnjavis mnogo, nega radi kako misli da treba.
Ja bio u Krunskoj kod dr. Pesic. Veoma gay-friendly :)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by ns.happy
deca... bljak!
na žalost, ali tako je.

@Kiwi: šta da uradiš? pusti ga da sâm rešava svoje probleme.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Dušan Maljković
A što dečko ne može da nađe nekog ko nije ekstrazgodan i da se u njega zacopa? Malo me tu podsećaš na one tetke koje vide Petra u VB-u i odmah su "zaljubljene" ne shvatajući da to što im se diže kita i nije baš izraz preveliek emocionalnosti.

Dečku ne treba pomoć, držim, treba mu vremena, smatram. Ako misli da mu je potrebna pomoć, neka je sam potraži, a ne da ti za njega odlučuješ prvo i radiš drugo.
Imaš pravo. Ne mora da bude extrazgodan da bi se on zacopao. Nemam nameru da ga ja "lečim" već da mu ponudim pomoć kao opciju kada ona već postoji ... Naravno da će sam odlučiti šta je najbolje za njega, neću ga uhvatiti za uho i vući u ordinaciju psihologa ...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Meni se to desilo kada sam prvi put imao gay sex sa neznancem... Nekako sam stvarno bio zbunjen, a i hteo sam da ga ne vidim vishe... A on je nekako bio zagrejan... Mozda je slichan sluchaj.
Korisnikov avatar
By greek_lover
Slozicu se sa Dusanom Maljkovicem i 2G2BStr8 ... ne trebas ti da resavas njegove probleme, vec on sam! To nekako ispada najpametnije ... po njega a narocito po tebe ... nemoj ulaziti u nesto iz cega ces sutra imati samo gorak ukus u ustima ... :sudija:
Korisnikov avatar
By *deni*
...Unapred molim šarlatane i šaljivdžije da zaobiđu temu.
Pošto se prepoznajem u ovoj drugoj navedenoj kategoriji, zaobići ću temu.
:kiss:
:pas:
Korisnikov avatar
By ::fy::
Ne znam šta bih uradio da "naletim" na takvog dečka.

U stvari, nikada sebi ne bih dozvolio da legnem u krevet sa nekim ko 100% nije siguran u sebe (što se može zaključiti i nakon 15-o minutnog razgovora).
Korisnikov avatar
By gorilica
E, upravo zbog takvih stvari ja, kada primetim da se neko koleba, ili da nije 100% siguran da zeli sex samnom, pre nego shto se ishta odigra medju nama napomenem da ja ne zelim sex po svaku cenu, i da ukoliko nije siguran u to, bolje da ga i nemamo, ili odlozimo za neku drugu priliku.
Ostavi ga da se sam sa sobom izbori, i neka nadje sam reshenje za svoj problem, i ne cimaj ga, ukoliko on tebe ne cimne prvi, pa makar da je i sami Apolon u pitanju. Ovako cesh ispasti grbav.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Dragi Kiwi, evo i mog saveta...

Da ti je PRE seksa rekao da nema iskustva i da nije siguran sta zeli, mozda bi postojala neka vrsta tvoje krivice..... a ako ti je to rekao posle penetracije, tj nakon seksa... onda zaista nemas nikakvu obavezu prema njemu... ali opet, u coveku proradi ono ljudsko.... pokusaj da mu kazes da zaboravi sve to i ide dalje ako smatra da je to pogresan put za njega..... ako je stvarno STR8, kao sto tvrdi, vrlo brzo i lako ce on to zaboraviti... a ako je GEJ , mislim da NIKADA nece moci da predje preko toga , a to je samo dovoljan pokazatelj da je GEJ....

kazi mu, ako si stvarno strejt, lako ces preci preko toga

a ako si GEJ, neces moci da predjes preko toga je to si "ti"
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma, nogu u dupe usijanoj glavi i gotovo ! Kakvi saveti, kakva psihološka pomoć ?!
( Znam da sam napisao da ću zaobići temu, ali ne mogu da izdržim... )
Vidi ti bezobrazluka :
Magarac od 19 godina, hoće da se jebe, a posle plače.
Chep ili flaster na dupe sledeći put, pa tek onda u momačke stanove.
:pljuje:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Ti deni kad žežeš onda sažežeš! :burner:

A da mi malcu ubacimo jedan butt-plug? Čujem da efikasno leči postkoitalni osećaj krivice...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Povezivati to jedino sa godinama je potpuno pogresan stav.
Ja sam i sa 14 godina znao sta i zasto zelim, i nisam bezao od toga.
Dok neki ni mnogo stariji ne znaju... ili ne zele da znaju.

Bilo kako bilo, rekao bih da ne mozes da mu pomognes, dok on sam u svojoj glavi ne rascisti sa sobom.
By ~ Le Saint X ~
Ali, Drti, verujem da si ti to shvatio.Ali znas i sam da ono sto si cuo da Isidora Bjelica prica nije se poklopilo sa tvojim predjasnjim stavom po tom pitanju
Mislim da treba da razmislis kada dovodis korelacije sa kiwijevim problemom
mada, dusan ima point u svoj toj prici...kao i Laki u vezi Anabele Basalo
Korisnikov avatar
By .L O S T
ne odgovaraj mu, ne komuniciraj sa njim, nista, kad je vec str8 nek se sam snadje, a i lakse tebi tako:vijaca:
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by Wh1t3 Tra$h
Da si bio bolji u kreveti, spasio bi klinca od problema.

:peace:
:lol:

:peace:

p.s. Morgane jos uvek se secam Mirande Prisli i citatia njenog :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!