Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By lez from bg
Dakle,da li ste vi ta osoba koja prilazi,startuje,krece da muva ili shta god,ili chekate po strani da neko to vama uradi?
Korisnikov avatar
By hasanaginica
ima situacija kada mi samopouzdanje sve kipi iz gaca, pa smem. a ima i onih drugih situacija, kada iste te gace napunim ...khm khm pa se ne usudim da virnem iz coska
Korisnikov avatar
By ljiki
ja sam ta koja prilazi....:nokti:
Korisnikov avatar
By olgic
.. uglavnom meni prilaze...:hvala:
Korisnikov avatar
By Black_crystal
Kako kad.. mada mi uglavnom prilaze preko neta, chata, SMSa, MSNa... :D
Korisnikov avatar
By Skyen
uglavnom namestim da izgleda kao da su one mene smuvale, lol
Korisnikov avatar
By Zoe
Kada mi se neko toliko dopada a ne primecuje me, pa cak ni posle nekog vremena (ja sam po prirodi nestrpljiva), ja onda prosto MORAM da delujem, ne mogu da dozvolim da tek tako izgubim nesto, bez truda...
A ako pak, nisam odusevljena, naravno da ne (ovo se najcesce, u stvari i desava)

Dakle, kad mene vidite da startujem, to je to! :sesir:
Korisnikov avatar
By Deksi
Imam faze...po 5,6 meseci(manje-vise) recimo budem potpuno nezainteresovan i ravnodusan po pitanju pravljenja nekog prvog koraka i isto tako faze koje traju kao i ove prethodne ali moje ponasanje za vreme njih je vrlo napadano,lezerno,promiskuitetno tako da tada uglavnom ja startujem i flertujem i ume da bude prilicno napadno....
By ~ Le Saint X ~
Ako mi se neko stvarno stvarno mnogo mnogo svidja
NEMA SANSE
da pridjem

ako mi je neko samo sladak ili onako interesantan nemam problema sa prilazenjem
By ~ Le Saint X ~
a inace, ono sto mene mnogo nervira
to je
da meni mnogo prilaze devojke!
I stalno pitaju da li sam gay????!!!
WTF!?
Cak i na gay zurci!!!!

Decaci mi uglavnom ne prilaze...
tj, prilaze...
ali oni od 18/19 godina
znaci, magnet sam za klince!
Ali, oni mene ne privlace - generalno

:giggle:
Korisnikov avatar
By lez from bg
Pa da postujem i ja na svojoj temi,red je... :D
Moj odgovor je ni jedno ni drugo.:glupan:
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by Renoir
a inace, ono sto mene mnogo nervira
to je
da meni mnogo prilaze devojke!
I stalno pitaju da li sam gay????!!!
WTF!?
Cak i na gay zurci!!!!

:giggle:

Tell me about it...sad za jesen/zimu 2007 sam se vise vacario sa devojkama na gay zurkama nego s decacima....
Korisnikov avatar
By *deni*
Kad mi se neko dopadne, cinim sve da se priblizim toj osobi.
Konkludentnim radnjama, naravno.
Pravim se da sam zainteresovan za price koje ta osoba prica ( cak i kad me tema ne interesuje ), grohotom se smejem vicevima i salama te osobe ( cak i kad mi ti vicevi nisu smesni ), hvalim njene vrline pred drugima ( iako me mozda od svih tih vrlina interesuje samo jedna - ona u gacama ) i tako...
Ispipavam, dakle, teren, ulazem energiju, ali ako se u nekom razumnom roku moja zalaganja ne isplate i ne realizuju u vidu neceg opipljivog, dizem ruke i idem dalje.
:vatroslava:
Korisnikov avatar
By sofia
Ja nikada nisam "napadala",tj.muvala...cak vrlo cesto nisam ni kapirala da me neko muva :doh: tako da kasno "upalim" :shok: i onda moram da se branim... :andjelak:
Uglavnom,ako za nekoga gajim emocije to ne skrivam nikada,nikada nisam uspela da naucim da se foliram,pa je osobi o kojoj je rec sve jasno kao dan...iiii....
Uh,mozda sam i promasila temu...htela sam reci;ne umem da flertujem ni da prepoznam ako neko flertuje sa mnom.
Korisnikov avatar
By bigirl
NEMA SANSE
da pridjem

ako mi je neko samo sladak ili onako interesantan nemam problema sa prilazenjem
Same here.

Mada, u prvom slučaju (ipak) priđem nekako indirektno, preko neta i sl...
Korisnikov avatar
By vremecuda
Nije mi problem da pridjem ako mi se neko dopadne i zanimljiv mi je...Ali,ako mi se neko maaalo vise dopadne (da ne kazem odlepim :D )onda se primirim,sacekam i ne prilazim tek tako...Kujem plan... :D Polako,ima vremena...:volinevoli:
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by bigirl
NEMA SANSE
da pridjem
Same here.
and here :) ..uglavnom tad se samo smeskam i trepcem... :blush:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
U sustini retko prilazim prvi ali ako vidim da osoba koja se meni svidja daje neke signale onda znam i prvi da pridjem i to na konretan nacin :D

Jednostavno sa vremenom sam shvatio da ako mi se neko svidi a u njegovom drustvu se ponasam kao neka stidljiva shiparica :blush: posle mi samo bude zao i krivo tako da sam sa vremenom naucio da budem konkretniji.

Inace ja obicno muvam ne na taj nacin sto mu delim komplimente nego tako sto ga zezam koliko mogu, naravno bez da preteram nego cisto da mu stavim tako do znanja da mi je interesantan.
Korisnikov avatar
By LittleRed
Originally posted by sofia
Ja nikada nisam "napadala",tj.muvala...cak vrlo cesto nisam ni kapirala da me neko muva :doh: tako da kasno "upalim" :shok: i onda moram da se branim... :andjelak:
Uglavnom,ako za nekoga gajim emocije to ne skrivam nikada,nikada nisam uspela da naucim da se foliram,pa je osobi o kojoj je rec sve jasno kao dan...iiii....
Uh,mozda sam i promasila temu...htela sam reci;ne umem da flertujem ni da prepoznam ako neko flertuje sa mnom.
same here, u 98 % slucajeva
Jedino ne vazi za situacije kada u potpunosti odlepim (kao puknem, u negativnom smislu ), sto se ne zbiva cesto, ali tada zaista nemam problem da pridjem osobi koja mi se dopada...
mada sam tada poprilicno direktna i nedvosmilena, pa tesko da je u pitanju flert
By vaga-strelac
meni se to ne desava.
nemam prilike za takav vid susreta.
mada,ako je neko lep,po meni,bih se nasmejao.ako me ne bi mrzelo.
Korisnikov avatar
By Hys.
ja sam kreten koji ako krene da "muva" pocne odma sa intelektualnom spikom :zid:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
uglavnom cu nesto da uradim....godinama sam u stanju da se kajem ako konacno vidim nekoga ko mi se stvarno dopada a nisam nikako pokusala da ostvarim kontakt...
Korisnikov avatar
By ^Inaniel^
Originally posted by Skyen
uglavnom namestim da izgleda kao da su one mene smuvale, lol
Indirektno, upravo.
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by hlaefdige
....godinama sam u stanju da se kajem ako konacno vidim nekoga ko mi se stvarno dopada
da!

so like me
Korisnikov avatar
By Seaman
Za ovih nepunih 5 godina koliko sam u ovoj prici, nisam prisao vise od 3,4 puta.
Bio sam hrabar u situacijama u kojima bi se drugi plasili tj kod prilazenja str8 tipovima za koje sam mislio da su gejevi :smeh: a u sigurnim situacijama tj u gay klubovima nisam bio dovoljno hrabar da pridjem likovima koji mi se dopadaju.
Dodao bih jos da u ovoj prvoj situaciji ne bi mogli da govorimo o hrabrosti nego o ludosti. :smeh:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Nanny Ogg
ja sam kreten koji ako krene da "muva" pocne odma sa intelektualnom spikom :zid:
:hvala: Objasnila si. Hvala.
Korisnikov avatar
By m..
Pa ili ja pridjem, ili jasno stavim do znanja da zelim da mi se pridje. Pa kako ispadne. Mada su me 3 puta provodadzisali, a da nisam ni znala.
Korisnikov avatar
By VANGEL
Retko kad mi se desi da ja pridjem nekom...uglavnom meni prilaze i muvaju:alexis:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!