Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By lez from bg
Ne treba prijatelje gubiti ni zbog koga.
A da li je uopste prijatelj neko ko ne moze da nas shvati i da ispostuje neke nase odluke?
Pravi prijatelj ce shvatiti ako neko zeli malo samoce i beg od svega.
Korisnikov avatar
By greek_lover
Mora da se zna nekakav redosled draga.
Voljeno bice igra odredjenu ulogu u zivotima svih nas, a prijatelje ne valja stavljati u isti kos sa voljenim bicem. Potrebno je imati i jedno i drugo.
Ne smes dozvoliti da ti draga osoba diktira s kim mozes a s kim ne da se druzis.
Prijatelji su tvoji. Ne vredi ih gubiti, tesko se sticu!
Korisnikov avatar
By jukie
Iskreno rečeno, samo pitanje mi je apsurdno. I sam/a kažeš da ta osoba nije vredna pažnje.
Korisnikov avatar
By Zoe
Sam/a si odgovorio/la na sopstveno pitanje!

U cemu je tvoj problem?
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by jukie
Iskreno rečeno, samo pitanje mi je apsurdno. I sam/a kažeš da ta osoba nije vredna pažnje.
:up:
Korisnikov avatar
By _BeautyQueen_
Moj poznanik se tako postavio prema svojim prijateljima,i razmisljam je li to uredu!
Mislim da nema potrebe kroz bilo sta prolaziti sam,ako vec imas prijatelje koji zele da budu uz tebe!
Korisnikov avatar
By dungoll
prosto jednostavno NE. ta osoba nije vredna paznje onda. :njanjanja:
Korisnikov avatar
By Black_crystal
Originally posted by lez from bg
A da li je uopste prijatelj neko ko ne moze da nas shvati i da ispostuje neke nase odluke?
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Originally posted by _BeautyQueen_
Vredi li izgubiti prijatelje zbog osobe do koje vam je stalo?A pritom znate da ta osoba nije toga vredna,jednostavno ste zaslepljeni njom.Te osobe dodju i prodju,a prijatelji su ti koji su uvek tu! (ili smo prijatelji samo kad je dobro?!)
:protest:
Naravno da ne vredi. Ja sam uvek prijatelje stavljao (uspeshno) na prvo mesto!!!
Korisnikov avatar
By m..
Ne znam, nikad nisam bila ucenjena na taj nacin, mada ne mogu reci da nije bilo pokusaja. Kao prvo, osoba do koje mi je stalo, i kojoj je stalo do mene, nikad ne bi ni trebalo da me stavi pred takvu dilemu. Meni su prijatelji veoma vazni u zivotu, oni su mi na neki nacin porodica i svaki pokusaj nekog da se ispreci izmedju bi bio uzasno glupa ideja. Druga stvar, moji prijatelji postuju moje izbore, ne mora da znaci da se sa njima slazu, ali ih postuju, i takva vrsta ucene nema sanse da se desi sa njihove strane. Ne znam. Svaki pokusaj stavljanja mene u poziciju da treba da biram, automatski donosi odluku koja toj osobi ne ide u prilog. Apsolutno mi ne pada na pamet da dignem ruke od prijateljstava koja smo brizljivo gradili godinama zbog nekog ko me tera da se toga odricem (bez obzira na motiv ili eventualne kvalitete koja ta osoba moze da ima).
Inace ne verujem da ti sto traze "zrtve" uopste mogu biti dobar izbor za ikoga. Tu je neka patologija u pitanju, koja te pre ili kasnije ujede za dupe.
Korisnikov avatar
By _BeautyQueen_
Originally posted by m..
Ne znam, nikad nisam bila ucenjena na taj nacin, mada ne mogu reci da nije bilo pokusaja. Kao prvo, osoba do koje mi je stalo, i kojoj je stalo do mene, nikad ne bi ni trebalo da me stavi pred takvu dilemu. Meni su prijatelji veoma vazni u zivotu, oni su mi na neki nacin porodica i svaki pokusaj nekog da se ispreci izmedju bi bio uzasno glupa ideja. Druga stvar, moji prijatelji postuju moje izbore, ne mora da znaci da se sa njima slazu, ali ih postuju, i takva vrsta ucene nema sanse da se desi sa njihove strane. Ne znam. Svaki pokusaj stavljanja mene u poziciju da treba da biram, automatski donosi odluku koja toj osobi ne ide u prilog. Apsolutno mi ne pada na pamet da dignem ruke od prijateljstava koja smo brizljivo gradili godinama zbog nekog ko me tera da se toga odricem (bez obzira na motiv ili eventualne kvalitete koja ta osoba moze da ima).
Inace ne verujem da ti sto traze "zrtve" uopste mogu biti dobar izbor za ikoga. Tu je neka patologija u pitanju, koja te pre ili kasnije ujede za dupe.

Slazem se u potpunosti! Svaka cast M na razmisljanju! :carica:
By Kragi
Originally posted by _BeautyQueen_

Vredi li izgubiti prijatelje zbog osobe do koje vam je stalo?A pritom znate da ta osoba nije toga vredna,jednostavno ste zaslepljeni njom.Te osobe dodju i prodju,a prijatelji su ti koji su uvek tu! (ili smo prijatelji samo kad je dobro?!)
:protest:
Najkomplexnija tema foruma :sudija:

Vredi li izgubiti prijatelja (ili smo prijatelji smao kad je dobro!?) zbog osobe koja nije vredna toga :drama:
Korisnikov avatar
By Tungi
Prijatelji su mi uvek na prvom mestu.
By Ulix
Čini mi se da to uopšte i nije prava dilema. Naprosto ne bih pristao na taj ultimatum. Niti želim prijatelje koji će da usovljavaju prijateljstvo mojim izborom partnera, niti želim partnera koji će da mi bira prijatelje.

Ne morate da se volite, ne morate ni da se gledate, samo naučite da me delite. :P
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Pravi prijatelji ostaju za uvek... ali se nekako taj broj uvek svede
kako zivot odmice na jako mali broj...

... sreca je da ostane jedan.

I prijatelji su fluidni, jer zivot tece... vode nas razna interesovanja, putevi...

U nekim teskim situacijama u zivotu, otkrijemo ko su nam pravi prijatelji,
i ponekad se zaprepastimo koliko smo lose procenjivali neke ljude, a
precenjivali druge..

Ne kazem da treba da uradis to... to nije pametno...

Plam i vatra ljubavi te nose, i zaslepljenosti je jaka... ali pusti da vreme malo uradi svoj deo posla..
Korisnikov avatar
By Khons
licno nisam bila u takvoj situaciji jer tacno znam ko su mi prijatelji i znam s kim se zabavljam. jedini kompromis koji sam voljna da napravim jeste da ne izlazimo svi djuture i to je to.

ali sa druge strane, imam poznanika koji je zaslepljen svojim "prijateljima", smatra da su bogznakakvivajni prijatelji a ovi ga samo iskoriscavaju i na kraju okreni obrni uvek mu se nesto obije o glavu ali nikako sebi da prizna da bi trebalo da preispita svoj odnos sa njima.

ja kapiram da ne treba mesati babe i zabe ali ako sam sa nekim ja ne mogu da gledam kako neko drugi "unistava" tu osobu do koje mi je stalo. svakako ne bih insistirala na prekidu prijateljstava ali ne bih mogla da precutim neke stvari koje ja vidim da idu njoj na stetu pa makar i pogresila
Korisnikov avatar
By ns.happy
pa, moji prijatelji su ljudi u koje imam poverenja, te mi njihovo misljenje dosta znaci. sa druge strane, necu se sigurno zabavljati sa nekim kretenom. ne mogu zamisliti situaciju da moji prijatelji ne prihvataju mog decka.i jos da ja biram.
Korisnikov avatar
By He_Marlene
Ukoliko prijateljstvo nije pravo, a veza izmedju tebe i te osobe do koje ti je stalo veoma jaka i znate da ste jedno za drugo onda da,ali u slucaju da nije tako ne vidim zasto bi izgubio/la prijatelje zbog nekog ko ce da te zezne i ode...
Korisnikov avatar
By Dina
Zar ja nisam odgovorila na ovu temu? A bila sam ubedjena da jesam... :misli:

Generalno nisam nikad dozvoljavala da mi partneri biraju prijatelje ni obratno, lepo je ako mogu da se druze ili bar da se usklade bar toliko da se ispostuju, da atmosfera ne bude neprijatna kad smo svi zajedno... Imala sam raznih meni ne bas tako jasnih situacija, ali hajde, bilo proslo ne povratilo se, sad mi je zivot idilican sto se toga tice.

:grouphug:
Korisnikov avatar
By 2kune
mislim da je najbolje osobu do koje ti je stalo upoznati na orgiji sa prijateljima... onda se ne događaju ovakvi problemi... :alexis:
Korisnikov avatar
By .L O S T
nema preciznog odgovora na to tako postavljeno pitanje. uvek se treba drzati vrednije osobe, koja je bolji prijatelj, bez obzira na to sta nam je u zivotu.:saksofon:
Korisnikov avatar
By Sheytan
Ako si "slepo zaljubljen" možda ćeš ućiniti i tu glupost i izgubiti prijatelja...
Korisnikov avatar
By bu
Originally posted by greek_lover

Mora da se zna nekakav redosled draga.
Voljeno bice igra odredjenu ulogu u zivotima svih nas, a prijatelje ne valja stavljati u isti kos sa voljenim bicem. Potrebno je imati i jedno i drugo.
Ne smes dozvoliti da ti draga osoba diktira s kim mozes a s kim ne da se druzis.
Prijatelji su tvoji. Ne vredi ih gubiti, tesko se sticu!
ja se u potpunosti slazem sa ovom izjavom :)
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Andjelika

Pravi prijatelji ostaju za uvek... ali se nekako taj broj uvek svede
kako zivot odmice na jako mali broj...

... sreca je da ostane jedan.

I prijatelji su fluidni, jer zivot tece... vode nas razna interesovanja, putevi...

U nekim teskim situacijama u zivotu, otkrijemo ko su nam pravi prijatelji,
i ponekad se zaprepastimo koliko smo lose procenjivali neke ljude, a
precenjivali druge..

Ne kazem da treba da uradis to... to nije pametno...

Plam i vatra ljubavi te nose, i zaslepljenosti je jaka... ali pusti da vreme malo uradi svoj deo posla..
Korisnikov avatar
By Marvin
Vredi izgubiti.
Sve za ljubav!!!
Samo ljubav!

Kalinić!
Emošn!

:love: :love: i samo :love:

14 februar...
Plišani medvedići :meda:

Šetnje po Parizu... Uvek ćemo imati Pariz!

''
Korisnikov avatar
By maka
Onaj ko te emotivno ucenjuje nije ti prijatelj. Prijatelj moze da saslusa,slozi se sa tobom ili ne i to je to.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by lez from bg

:up: :up: :up:

Sa tom mislju sam usao u temu. :)

Medjutim, zacudio sam se uvodnim postom - "ta osoba i nije vredna gubitka prijatelja". :puzzle:

U cemu je onda problem? Vec si sama procenila i donela odluku (samo nisi sasvim svesna, ili te je strah da napravis rez). :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!