Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By lez from bg
Koliko vam je potrebno vremena da prebolite osobu koju ste voleli?

* Editovano od strane moderatorke zbog brisanja uvodnog posta

Dina, moderatorka Ljubavi i seksualnosti
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Nije lako preboleti neoga posle raskida, bar u mom slucaju(naravno ako je bilo ljubavi). Ja uvek idem dalje ali se ponekad osvrnem da pogledam koliko sam izgubio, a koliko dobio. Tu uvek moze da se nadje i lepih i ruznih stvari....
Korisnikov avatar
By dungoll
samo snazno devojko, been there done that, and only after a looong time, i really got over the matter.

:tehno:
Korisnikov avatar
By lez from bg
Da ne bude zabune,ne trudim se da pocnu da me zanimaju druge devojke,vec se trudim da NJU vratim u svoj zagrljaj,ako je ikako moguce.
Korisnikov avatar
By greek_lover
Raskid prebolim ali ponavljam stare greske ... that's life, be brave girl :friends:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by lez from bg
Da ne bude zabune,ne trudim se da pocnu da me zanimaju druge devojke,vec se trudim da NJU vratim u svoj zagrljaj,ako je ikako moguce.
Da li si do sada pokusala da je vratis? Da li vredi?
Korisnikov avatar
By greek_lover
Vredi li draga vracati nekoga i mozda propustiti nekog drugacijeg? Ako vredi ok, mada ...
Korisnikov avatar
By lez from bg
Pokushala sam i pokushavam i dalje.Dok god ja mislim da ima nade,ja cu se truditi da je vratim.Dosta sam greshila i ponashala sam se loshe,znam,ali vreme niko ne mozhe vratiti.Ja samo zhelim da ONA shvati koliko mi je stalo do NJE.Do NJE kao choveka,kao devojke,kao ljubavi,kao NJE za ceo zhivot.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Sad nesto kontam - otkad je leoBg nasao decka (niste znali? :smug: ), skoro da se ne pojavljuje na forum...

just a thought runnin' through my mind...

elem, on topic:

Posle raskida uglavnom dozvolim sebi da patim onoliko koliko mislim da mi je potrebno. Ipak, nikad sebi ne dozvoljavam da izgubim nivo, molim i trudim se zbog njega.
Jednostavno, tugujem dok boli.
Onda prodje...
Korisnikov avatar
By greek_lover
Znali smo, chitali smo o tome ...

Draga, dostojanstvo pre svega. Ja nikad ne dozvoljavam da me "taj" posle raskida gleda dok se valjam u sopstvenom ponizenju. Prosto, ne dozvoljavam da dobije razlog da me sazaljeva.

A patiti je normalna reakcija. I mnogo boli, da, ali treba sacuvati trunku prisebnosti ....
:cool:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ako ti je toliko bilo stalo do nje, kako kazes, trebala si na to misliti dok ste bile zajedno.
Korisnikov avatar
By lez from bg
Mozhda si upravu Zoe...
Neka mi ide na dushu i na savest kako sam se u nekim trenucima ponashala...

Mozhda je konachno vreme doshlo,
da priznam prvenstveno sama sebi,
da tebe je sve u vezi mene proshlo,
i da prestanem da mislim o tebi.

Mozhda da protiv sebe krenem,
da glumim da cu preboleti lako,
ti znash zbog koga nechujno venem,
da te zaboravim ne mogu tek tako.

Mozhda da nadjem ochi druge,
da zavolim ih,da budu moje,
u njima da vidim odsjaj duge,
al ne postoje ochi k'o tvoje.

Mozhda da ovo srce zaledim,
i da ti dam vreme da razmislish malo,
da shvatish da li ti uopshte vredim,
da shvatish kol'ko mi je do tebe stalo.
Korisnikov avatar
By m..
Kreni dalje. Dzabe mamuzas mrtvog konja. Da hoce da bude sa tobom, bila bi. Mozda ti pusta kojekakve podvojene signale, ako to radi, batali, nemoj da se hvatas za slamke, nije vredno toga, ma koliko ti se sada mozda cini da jeste.
Pusti to da prodje, stavi tacku i onda, kada shvatis da si prebolela, nadji neku drugu :D
Korisnikov avatar
By olgic
Originally posted by Zoe
Ako ti je toliko bilo stalo do nje, kako kazes, trebala si na to misliti dok ste bile zajedno.
:hail:
By Swanheart
sta je ovo, poslednji vapaj davljenika mozda?
Aman, nisi mala a i Zoe je lepo rekla :

Originally posted by Zoe
"Ako ti je toliko bilo stalo do nje, kako kazes, trebala si na to misliti dok ste bile zajedno."
Korisnikov avatar
By bigirl
Evo i 4 meseca posle raskida ja se trudim,i ne zanimaju me druge devojke,samo ONA.
TEK 4.
Neke stvari se ne mogu siliti. Idu same od sebe.
Korisnikov avatar
By lez from bg
Hvala vam svima koji ste odgovorili na moju temu,hvala i onima koji su napisali da krenem dalje,i onima koji su napisali da batalim,jos vise hvala onima koji su napisali DA SAM RANIJE TREBALA DA RAZMISLJAM O TOME(da smo svi mi nekada nesto drugacije uradili sve bi bilo drugacije-debilno krajnje ali dobro),a NAJVISE hvala nicku bigirl koja me je ocigledno jedina razumela!
Korisnikov avatar
By EYA
nije vam zena trazila savet sta ona da radi.
samo da cuje sta i kako vi radite u vasem zivotu kad vas zadesi slicno.

ja nemam pojma sta radim, zavisi od slucaja do slucaja (tj osobe do osobe).
nekad patim, nekad za par dana sve zaboravim. nekad ulazem trud i energiju da nekog zadrzim/vratim.
...ali, kako god da sam reagovala - zivot se uvek nastavljao i sam donosio resenja, nove okolnosti i nove ljubavi.
Korisnikov avatar
By vremecuda
"... Jer u svakom semenu je obecanje o cvetu...I u svakoj smrti,bez obzira koliko maloj ili velikoj,obecanje novog zivota...Novi pocetak..."

Nemoj to nikada da zaboravis!!!

Drzi se !!!
Korisnikov avatar
By Dina
Offtopic sa ove teme nalazi se ovde

Dina, moderatorka Ljubavi i seksualnosti
Korisnikov avatar
By Zoe
Ova tema se promenila-od licne je presla u nesto opste.

(Tek da znaju novi posetioci :nokti: )
Korisnikov avatar
By lez from bg
Da,promenila se...Po prirodi sam veoma tolerantna osoba,ali sam sada jednostavno pukla i izbrisala prvi tj uvodni post.
Korisnikov avatar
By Moa
Ej iskreno...Who gives the fuck she is not around here...Stare forumasice se secaju sigurno koliko sam ja kukala 2004. kad me je ostavila ljubav nakon 4 godine...Dodjes nekako do jednog momenta kad ti kvrcne nesto u mozgu i pomislis koja sam ja budala (pa psovka koju necu da napisem)...Na sta sam ja bacila litre mojih suza i unistavala se,zbog te budale?A pogledaj koliko sam izlazaka sunca propustila,koliko ih nisam videla i uzivala u njima,koliko sam puta ispalila prijatelje sa nekom glupom recenicom jer mi se ne ide nigde,jer zelim da mi misli lete ka njoj...Ljubav je precenjena samim tim i bivse ljubavi,zivot ide dalje,kad se naleti na sledecu devojku koja ti se svidi,onako u gradu dok prolazis,sve prodje...Ili prsnes
Korisnikov avatar
By V25
Something is ending, and something begins... Kada bi to bilo primenljivo na sve ljude, bilo bi lakše. Neke stvari jednostavno nikada ne prođu, samo odlučimo da im manje dozvoljavamo da nas povređuju.
Korisnikov avatar
By _LastBreath_
Originally posted by Beogradjanin18
Something is ending, and something begins... Kada bi to bilo primenljivo na sve ljude, bilo bi lakše. Neke stvari jednostavno nikada ne prođu, samo odlučimo da im manje dozvoljavamo da nas povređuju.

:up:
Korisnikov avatar
By Black_crystal
Originally posted by Beogradjanin18
I agree! :nazalost:
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Koliko vam je potrebno vremena da prebolite osobu koju ste voleli?

Vremena???Ja dok disem nju cu voleti..a sad preboleti ,..hm mozda vremenom a mozda i nikad...ko to zna!:jbg:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!