Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
dodatak:

po mom misljenju, nisam JA drugi u toj situaciji, jer se od mene nista ne krije, i znam sve. Drugi je jadnicak koji ga ceka da se pojebe sa mnom, misleci da je ovaj na poslu/kuci...
Dakle, ne zelim da uzimam tudje, a i tip koji bi mi ponudio tako nesto - nebi vise bio tip koji se meni svidja.
Da se razumijemo, nemam nista protiv toga da mi decko jednog dana kaze da se na prvi pogled, smrtno zaljubio u nekog drugog, i da zeli da nastavi sa njim. Da, bice mi tesko, neko vrijeme nebih mogao da se cujem/gledam sa njim. Ali uvijek bih ga se sjecao kao nekog koga sam volio, i ko je prema meni do kraja (bukvalno) ispao korektan i dobar. A takav zasluzuje da bude voljen, cak i kad ostavlja.

eto.
:sigh:
Raznjezih se nesto, prosto mi ova prica gore zvuci kao srcebucajuci rastanak iz spanskih serija. I think I'm gonna cry.:pms:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Ja jesam. I preporuka je: BEZI OD NJEGA/NJE KO DJAVO OD KRSTA>
Taj ti nece doneti nista dobro. :trol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne zadovoljavam se ni prvim mestom...
Korisnikov avatar
By dungoll
to nije ljubav.

to je opsesija. to je bezveze.
Korisnikov avatar
By Zoe
Ne zanima me to.

Ako ti hoces i ako ta osoba hoce, onda neka lepo zavrsi sa svojom sadasnjom vezom, rascisti potpuno sa njom i osecajima prema njoj, pa neka se javi.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by _BeautyQueen_
:wtf: :whatever:
Da li ste se ikad nasli u situaciji da vam se svidi neko ko je vec u vezi? Sta uraditi ako taj neko zeli biti i sa vama? Pristati na tu igru,ili ipak ostati koliko-toliko moralan?!
:andjelak: :djavo:
Ne prepoznajem pitanje morala u ovoj temi.
Ako mi odgovara da budem sa nekim ko je u vec u vezi, sto se mene tice, problema nema.
E sad, desilo mi se vrlo neprijatno iskustvo u jednoj takvoj kombinaciji, jer se ispostavilo da decku tog lika sa kojim sam i ja bio u vezi, ipak to nije odgovaralo, mada se u pocetku pravio da nema problem sa mojim prisustvom.
Fizicki je jednom prilikom nasrnuo na mene. No i pored toga, ja nisam nameravao da prekinem vezu sa onim drugim likom, ali u odvojenoj kombinaciji od tog njegovog agresivnog decka.
Dakle, na sve sto mi odgovara - pristajem.
:vatroslava:
Korisnikov avatar
By Zoe
Slazem se da ne treba o moralu govoriti ovde :psiholog:
Korisnikov avatar
By dungoll
Originally posted by A.F.K.A.OB
Ne bih zbog ljubavi, ali bih zbog seksa.
e to je već nekaj drugo. :spliff:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by A.F.K.A.OB
Ne bih zbog ljubavi, ali bih zbog seksa.
slažem se :D
Korisnikov avatar
By *STATUS*
nikad ne bih pristao da budem drugi

ili sam prvi i jedini, ili sam sam.....

nema kompromisa...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pitanje je vezano za emotivnu vezu...

Sto se tice sexa, mislim da je nebitno, a verujem da to misli SKORO svako.
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Opet taj moral! :doh:
Verujes li da su bisexualci nemoralni?

Pristajem:
ako svako zna za postojanje svakog u toj vezi
ako obojica imaju "ono nesto" sto mi treba za upustanje u vezu
i ako se ne igramo matematike i na parove razbrojs: prvi drugi, treci :D

Sto da ne? Zbog straha da li vise voli njega ili mene, povredjene sujete...Pa do toga ce doci jednog dana i u "obicnim" vezama sigurno.

Btw, bilo vec par `vakih tema.
By Snow_Crystal
Prvo nek raskine sa tom osobom pa tek onda mogu da budem u vezi sa njom...Ovako da nekog delim nema sanse....:novine:
Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by Machkodlak
Ja jesam. I preporuka je: BEZI OD NJEGA/NJE KO DJAVO OD KRSTA>
Taj ti nece doneti nista dobro. :trol:
slazem se. da, bila sam druga, iz ljubavi...al su mi pricali da sam prva, a na kraju ispalo da sam treca :krava: :ua:
Korisnikov avatar
By mmiki
Mozda bi pristao u ljubavnom zanosu, slepilu, ali unapred znam da to ne bih izdrzao.
Korisnikov avatar
By m..
Pa desilo mi se da se smuvam sa osobom koja je u vezi, a da nisam znala, actually saznala sam tek posle nekih n meseci da je devojka sve vreme imala verenika. Desilo mi se da me smuva osoba koja je u vezi i onda raskine tu vezu, i prizna mi da nisam prva s kojom je varala devojku, nego tipa 3. ili 4. Desilo mi se da imam ONS sa nekom cicom i ujutro naletim na njenog muza, rofl, takodje sam bila u vezi sa cicom koja je tad jos uvek zivela sa bivsim deckom i slicno, i naravno oen spike kad posle nekog vremena skontas da osoba nekog uopste nije prebolela...

Anyways, preferiram da su stvari ciste. Da je druga osoba rascistila sa tim nekim drugim odnosima i u fizickom i u nekom emocionalnom smislu (tipa da nije vise zaljubljena i ne vuce nikave repove i da mi se nikave bivse ribe ne pojavljuju iznebuha i histerishu). Ni ja ne ulazim ni u sta novo dok potpuno ne rascistim sa starim. Nikad se u gorenavedenim slucajevima nisam osecala kao da radim nesto nemoralno (zato sto sam uglavnom o situaciji bivala obavestena tek kad bi se izdesavalo nesto -> otud moja teorija da je najlakse smuvati zauzete i prelepe devojke). U svakom slucaju da je iko od njih bio u stabilnoj i zdravoj i monogamnoj vezi, ne bi to zrtvovao da bi se zajebavao samnom.

A sto se toga tice, radije bih da znam da postoji neko drugi, tako da to mogu da hendlujem, nego da me se drzi u neznanju.

E sad... Ne znam. Ti moji odnosi su vecinom bili zasnovani na sexu, ili je sex bio primarna motivacija, ne kazem da nisam bila zaljubljena, ali ako zelim pravu stvar sa nekim, nikakvi zauzeti ljudi ne dolaze u obzir, jer negde kontam da takvi i nisu bas volljni da uloze svoj maximum, a ja ne zelim tu disproporciju. Mislim ili gradimo nesto, ili se zajebavamo.
Korisnikov avatar
By _BeautyQueen_
"Anyways, preferiram da su stvari ciste. Da je druga osoba rascistila sa tim nekim drugim odnosima i u fizickom i u nekom emocionalnom smislu (tipa da nije vise zaljubljena i ne vuce nikave repove i da mi se nikave bivse ribe ne pojavljuju iznebuha i histerishu). Ni ja ne ulazim ni u sta novo dok potpuno ne rascistim sa starim. Nikad se u gorenavedenim slucajevima nisam osecala kao da radim nesto nemoralno (zato sto sam uglavnom o situaciji bivala obavestena tek kad bi se izdesavalo nesto -> otud moja teorija da je najlakse smuvati zauzete i prelepe devojke). U svakom slucaju da je iko od njih bio u stabilnoj i zdravoj i monogamnoj vezi, ne bi to zrtvovao da bi se zajebavao samnom."
Svaka cast M!!
Korisnikov avatar
By _LastBreath_
Originally posted by Snow_Crystal
Prvo nek raskine sa tom osobom pa tek onda mogu da budem u vezi sa njom...Ovako da nekog delim nema sanse.... :novine:

Isto vazi i za mene!
Slazem se u potpunosti! :up:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Za ubuduce ne znam, jer nikad ne znam kako cu i sta osecati prema nekom budem ili buducoj.
Do sada se nije desvalo da upadam u emotivnu vezu u kojoj bih trebala da zauzmem mesto ljubavnice ili druge devojke. Ustvari, radije bih bila sama nego bila rezerva.
No, uglavnom se lako izvali ako neko vec ima vezu a trazi sa strane. Ti ljudi su obicno paranoicni, boje se vidjanja na nekim javnijim mestima gde bi mogli sresti prijatelje i poznanike i jednostavno su istripovani, ako zele da te svoje avanture sakriju.
Ni ja ne kontam kakve sad veze ima moral sa celom pricom. Ali kontam da samopouzdanje i manjak istog igra veliku ulogu...
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by MinaHarker
No, uglavnom se lako izvali ako neko vec ima vezu a trazi sa strane. Ti ljudi su obicno paranoicni, boje se vidjanja na nekim javnijim mestima gde bi mogli sresti prijatelje i poznanike i jednostavno su istripovani, ako zele da te svoje avanture sakriju.
Ne mora da znaci. Ima ih koji su potpuno opusteni i zapravo ih boli uvo koga ce sresti, videti i ostalo.
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by MinaHarker
iskustveno podrzavam ovo.. :sigh:
i ne zelim to nikome.. ironije li :giggle:

mada i ne mora da znaci ko sto rece m..
valjda zavisi od osobe do osobe.. i od one druge osobe sa kojom varas/ona vara nekog drugog.
i naravno, onoga sto lebdi izmedju.. sex ili emocije?! poprilicno se razlikuju ponasanja u te dve situacije.

edit:
neopisiva nepismenost me obuzela danas.. :zvezdice:
Korisnikov avatar
By MeaCulpa
U sushtini, ne volim da dijelim osobu koja mi se svidja s nekim drugim. Tako da se klanjam takvih situacija. Ili je sa mnom ili je s nekim drugim. Ako oce da bude sa mnom, neka batali druge ljude, a ako vec ima nekog, mozhe mi se svidjat' ne znam koliko - necu se mijeshat u to.
Mada, kad malo bolje razmislim, sama chinjenica da je s nekim drugim je meni dovoljna da ne osjetim neke emocije prema njoj vec da je posmatram ravnodushno.
Shto reche bananica, ne jedem tudju vecheru :)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ovo je tema mog zivota!
:cekam: Hmmm... I pored sve dobre volje, ne uspevam da se postavim najmoralnije moguce. :hmm:
Korisnikov avatar
By Zoe
Tema nosi u naslovu ljubav. Za sex nije bitno, ako su obe strane voljne, ali za ljubav itekako jeste. Ko jos zeli da deli sa nekim nekog koga voli?!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!