Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By .L O S T
Skraticu max celu pricu - provalio sam muza jedne od mojih najboljih drugarica da na netu trazi neobavezno druzenje sa devojkama. Za mene neverovatno ali je ipak to on...

E sad mene zanima gde je ta tanka linija gde se zavrsava drugarska ljubav i prijateljstvo prema njoj i pocinje guranje nosa u tudje stvari???

pls :zacepi: :usamljen: :tuc:
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
To je ono dobro delo koje si hteo da učiniš kada si tražio savet za provaljivanje pasworda ???

Samo pitam
Korisnikov avatar
By KiWi
1) Da li je ona upoznata sa tim njegovim igrarijama? Ja sam upoznao bračni par iz beograda, u kojem i muž i žena traže biseks osobe za igru u troje ... Ipak, na netu samo muž ima oglas, dok žena samo konzumira ono što muž "ulovi" :D ... Samo smo popili kafu i to je bilo to, nekako mi nije bilo prijatno da se osećam kao lovina ...

2) Ako ne zna, da sam na tvom mestu rekao bih joj ... ali ne bih je pozvao na kafu u neki kafić ... već bih je doveo kod mene, našao njegov profil i pokazao joj ... pa nek sama prosudi ...

3) A sad odgovor na samo pitanje: tanka linija je između ljubavi i prijateljstva. Linija posle koje se završavaju i ljubav i prijateljstvo nije tanka ... obično tu ima par krupnih stvari i jedna sitna kao kap koja je prelila čašu ...
Korisnikov avatar
By .L O S T
zato sam pitao za pass:hail:
Ja lepo napisao humano delo oni me obrisali.... no provereno na drugi nacin......

ne zna ona cak i ne sluti.....

pls.... malo sam zbunjen:jbg:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Posalji joj link ka njegovom profilu.

Otvori novi e-mail za to, pa ostani anoniman, ako ti je frka.
Korisnikov avatar
By Dina
Kako ne sluti... pa sa muskarcem je... :D :lukavi:

Ne radi nista, ne mesaj se u tudje stvari. Ja sam jednom prenela kad je decko moje prijateljice bio sa drugom devojkom na metar od mene... Ispalo je da ne vidim dobro :doh: Prvi i poslednji put da sam tako nesto rekla... Muz/decko uvek ubedi drugu osobu da ne veruje svojim nego njegovim ocima :smeh: I prenosilac ispadne kriv sto rastura njihovu "idealnu vezu". Neki ljudi zele da zive u lazima i treba ih ostaviti da u njima zive, mozda nemaju snage za drugaciji zivot, ko zna... Kada budu zeleli da nesto promene, sami ce to uciniti.
Korisnikov avatar
By KiWi
posle ovog što je Dinica napisala, mislim da je najbolje da otvoriš novi nalog npr. na Yahoo-u i pošalješ joj mail sa njegovim profilom ...
Korisnikov avatar
By ns.happy
ne mesaj se. sto ne zna to je ne boli. on trazi seks sa drugim curama, pa sta? mozda i ona radi slicno, ali se to ne zna...
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Kiwi
... već bih je doveo kod mene, našao njegov profil i pokazao joj ... pa nek sama prosudi ...
ovo bih i ja uradio...

ne mesas se samo pokazujes sta si video
Korisnikov avatar
By V25
Treba da ispraši dupe tom govnaru i da ga ostavi bez prebijene pare!!!
Korisnikov avatar
By Deksi
Ne bih se mesao...njihova stvar....
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ako se umešaš budi spreman da prihvatiš sve rizike koje takvo mešanje nosi sa sobom.
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by KissQueen

ovo je najbolje... :up:
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
Originally posted by L O S T
zato sam pitao za pass:hail:
Ja lepo napisao humano delo oni me obrisali.... no provereno na drugi nacin......

ne zna ona cak i ne sluti.....

pls.... malo sam zbunjen:jbg:

Pa što ne kažeš njemu?

... I onda ga ucenjuj bestijalnim sexom :shmi: (zajebavam se naravno)

.......... ja bih rekao njemu, pa nek se češa.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja sam jednom bila u situaciji da vidim drugovu (jako blizak drug) devojku kako se ljubi sa drugim tipom...i otisla sam do nje i rekla joj da mu to sad sama kaze jer me je upravo stavila u neprijatnu situaciju...i rekla mu je
Korisnikov avatar
By gorilica
Ako kojim sluchajem reshish da joj saopshtish, nikako to ne radi lichno {predlog o novom nalogu na yahoo-u ili nekom drugom servisu je odlichan}, i nikada, ali nikada nemoj da joj saopshtish da si ti bio taj koji joj je preneo informaciju.
Korisnikov avatar
By V25
Originally posted by hlaefdige
ja sam jednom bila u situaciji da vidim drugovu (jako blizak drug) devojku kako se ljubi sa drugim tipom...i otisla sam do nje i rekla joj da mu to sad sama kaze jer me je upravo stavila u neprijatnu situaciju...i rekla mu je

Pametna Hlevdija, pametna!!!!! No, ovo sa sajtom je stvarno dno, a to govorim iz iskustva, jer sam to i doživeo od svog dečka. I taj profil je stajao ko zna koliko dugo, on je ugovarao ko zna šta i tako:) Da ta devojka (žena) iz priče posle ne doznaje stvari od zlih jezika možda joj je i pametno predočiti na neki način. Ipak, zamisli da posle sreće voljenu osobu u grupnjacima, po tudjim stanovima i dark room-ovima. Eh, ako joj se to dogodi, šalji je kod mene da je tešim:)
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by horus.
Originally posted by KissQueen

ovo je najbolje... :up:
Jedna od najboljih drugarica. I vara je muž.

I za to otvarati poseban nalog?

A šta se govori najboljim drugaricama u lice?
Da napolju pada kiša?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Marvin
Jedna od najboljih drugarica. I vara je muž.

I za to otvarati poseban nalog?

A šta se govori najboljim drugaricama u lice?
Da napolju pada kiša?
kakva tema, takvi i odgovori.

jedino je hlaefdige pametna.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by L O S T
Skraticu max celu pricu - provalio sam muza jedne od mojih najboljih drugarica da na netu trazi neobavezno druzenje sa devojkama. Za mene neverovatno ali je ipak to on...

E sad mene zanima gde je ta tanka linija gde se zavrsava drugarska ljubav i prijateljstvo prema njoj i pocinje guranje nosa u tudje stvari???

pls :zacepi: :usamljen: :tuc:
Drzi se po strani. Cesto se desavaju situacije da se covek napravi dobar i posten pa kaze sta je video, onda nastane frka koja se posle pre ili kasnije smiri i na kraju jos ti ispadnes kriv jer si gurao nos u nesto sto ne treba da te se tice. Brate, zene su to. Ima da dize dreku dok se opet ne uzeli necega sto uz malo dobre zvake donosi pomirenje. E, onda ce njih dvoje zajedno da traze krivca i sta mislis ko ce da izvuce deblji kraj? Uvek treci, tj. ti.
Korisnikov avatar
By *deni*
Slazem se sa Zvezdasevim gledistem.
Nista za tebe dobro ne moze proizici iz toga sto ces svojoj drugarici prijaviti da joj muz preko neta trazi svalerke. To moze samo da ti se obije o glavu, na nacin koji je gore Zvezdas opisao.
Drugo,
mozda je covek diskretan, pa njegova zena, a tvoja drugarica nikad i ne sazna za tu njegovu rabotu. A sto covek ne zna, to ga i ne boli.
Zato ti lepo gledaj svoja posla i ostavi njih da resavaju njihove licne stvari sami.
:)
Korisnikov avatar
By M M and I
ako imam monogamnu vezu ocekujem da me moji nablizi prijatelji obaveste ako su sigurni da se nesto desava sto ja ne znam a trebalo bi da znam...Price "poznanika", slucajnih prolaznika i raznih "dobronamernika" ionako ne slusam. Znaci ako mi jako dobar prijatelj kaze onda nema razloga da mu ne veruje.

Ako ste jako dobri reci joj.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by gorilica
Ako kojim sluchajem reshish da joj saopshtish, nikako to ne radi lichno {predlog o novom nalogu na yahoo-u ili nekom drugom servisu je odlichan}, i nikada, ali nikada nemoj da joj saopshtish da si ti bio taj koji joj je preneo informaciju.
Ajoj, ona bi se sigurno pitala ko je osoba koja ju je anonimno uputila na inkriminishuci link, pa bi pre ili kasnije posumnjala i na LOST-a.
Verovatno bi mu se, kao dobrom drugu, i poverila :
" Znas, muz me vara. Neko mi je sa te i te e - mail adrese poslao link za sajt preko kojeg ovaj moj nesrecnik trazi svalerke. Da mi nisi kojim slucajem ti poslao taj link ? Znam da si aktivan na netu, pa zato pitam... "
LOST : " Nisam ja , daleko bilo.... " I onda bi se zacrveneo ili nekim drugim gestom odao.
U svakom slucaju, drugarica bi sumnjala na njega.
:yes:

Zato bolje, ako vec ima potrebu, da joj to saopsti direktno.
Mada, ja i dalje smatram da za to nema potrebe.
Ona zena ima svoj zivot u braku sa tim muzem, a opste je poznato da u skoro svim brakovima pre ili kasnije dodje do prevara bracnih partnera, zbog monotonije i zelje za promenom, tako da ovde i nemamo neki veliki i nesvakidasnji problem.
Korisnikov avatar
By spliff
@ lost: mind your own business
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by ZvezdasBG
Brate, zene su to.
Brate, a pederi brate?

To ništa, a? :češejaja:

Pederi su gori. :pljuje:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja mislim da je jako ruzno da joj saljes anonimne dostave. Ako zelis da joj kazes reci joj to u lice. Samo kako 2Q2Bstr8 rece onda prihvati rizike koje takvo mesanje nosi sa sobom. Najveci broj ljudi ti nece biti zahvalan na toj informaciji bez obzira da li ostanu zajedno ili ne ostanu. Moja prijateljica kojoj sam rekla da je decko vara kaze da mi to nikad nije zaboravila. Svesno pozitivno, nesvesno negativno, suocila sam je sa necim sa cime nije zelela da se suoci. I iako se posle rastala od tog decka, iako se dugo druzimo i zna da to nisam ucinila iz lose namere, iako ima muza koji je mnogo bolji od tog bivseg opet mi nije zahvalna. I kad pricamo ponekad o tome kaze mi da ljudima takve stvari vise ne govorim. Sto se tice toga da se kaze muzu... ja znam jedan slucaj tako kad je jedna osoba htela da pritisne muskarca da ne vara zenu a on mu uzvratio ucenom - on nece da kaze a kaze li joj prijatelj, on ce reci nekoj njemu bitnoj osobi da je on gay (on nije hteo da se outuje toj osobi). Naravno, vrlo ruzna ucena i to nije isto ali za tog strejt muskarca je bilo isto - smatrao je da se ovaj njemu nepotrebno mesa u zivot, a ako se njemu neko mesa mesace se i on. Epilog je da osoba koju ja znam nije nista rekla, da su njih dvojica ostali prijatelji a da je strejter shvatio da voli tu svoju devojku, da je ta druga zena bila samo prolazna avantura... Tako da razmisli dobro, ali javi nam na forumu sta si odlucio, da znamo dalji tok za eventualne slicne situacije :)
Korisnikov avatar
By .L O S T
Prvo hvala svima vama na trudu oko ove teme:klap:

Razmisljao sam dugo i nekoliko ideja promenio.... i doneo sam na kraju odluku da ja uopste nisam video taj oglas i da se sve ovo nije desilo. Pa i nek nisam u pravu, ali je presudilo to sto generalno ne volim da iko na bilo koji nacin zabija nos u moj zivot pa ne ide i da ja to onda radim drugima. jbg ali nekako mi se sve svodi na to:predaja:

Samo mi je jako zao sto sam uopste to saznao
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!