Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Cao

Da li vam senekad desilo nesot slicno. Pre par godina (2001) bio sam srednja skola i tada mi se desilo nesto, bilo je u pocetku lepo ali nikada nisam shvatio (u sutini sebe sam ubedio da nisam shvatio :) .

Upoznao sam decka cak smo ziveli u komsiluku bili u osnovnoj skoli zajedno. S tim deckom sam imao prvi sex i zaista nam je bilo super neko neopisivo zadovoljstvo sve vreme, odnsono punih sest meseci. Sta se desilo. Zista po meni bez ikakvog razloga je prekinuo kontakt, nije se javljao na sms poruke, na teleon, svaki kontakt je prekinuo preko noci. Zamislite na ulici on meni ide u susret i kao na tel nesto prica i tako prodje pored mene. Nismo nikada odali utiska da smo "u vezi". Iskreno to je jako negativno uticalo na mene. Da li je neko od vas imao neka slicna iskustva,.

Zaista se i danas pitam zasto je prekinuo kontakt.

Pozdrav

Faxsimil
Korisnikov avatar
By Morpheus
Nisam imao slicno iskustvo.....

Mozda su ga roditelji,prijatelji provalili da je gay...pa je jednostavno napravio distancu od tebe.......Mozda ga prodje posle odredjenog perioda,a mozda i ne
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by faxsimil
Cao

Da li vam senekad desilo nesot slicno. Pre par godina (2001) bio sam srednja skola i tada mi se desilo nesto, bilo je u pocetku lepo ali nikada nisam shvatio (u sutini sebe sam ubedio da nisam shvatio :) .

Upoznao sam decka cak smo ziveli u komsiluku bili u osnovnoj skoli zajedno. S tim deckom sam imao prvi sex i zaista nam je bilo super neko neopisivo zadovoljstvo sve vreme, odnsono punih sest meseci. Sta se desilo. Zista po meni bez ikakvog razloga je prekinuo kontakt, nije se javljao na sms poruke, na teleon, svaki kontakt je prekinuo preko noci. Zamislite na ulici on meni ide u susret i kao na tel nesto prica i tako prodje pored mene. Nismo nikada odali utiska da smo "u vezi". Iskreno to je jako negativno uticalo na mene. Da li je neko od vas imao neka slicna iskustva,.

Zaista se i danas pitam zasto je prekinuo kontakt.

Pozdrav

Faxsimil
Klasican trip strejtera i latentnih. Ovi prvi bi da umru od srama, a drugi se u startu malo foliraju ali pre ili kasnije sebi priznaju neke stvari.
Pre dve godine jedan od mojih naj ortaka (mesec dva posto sam mu rekao sta sam, jel'te :lol: ) me pitao da'l bih ja sa njim nesto. Kao on bi da vidi kako to izgleda, bla, bla...
Moj odgovor: Mrsh pederchino :smeh: (iako objektivno izgleda kao avion)
Jebi ga, volim ga kao brata, a i necu da sex pokvari prijateljstvo.
@faxsimil
Sledeci put kad prodjes pored njega, dobaci mu: Des pozadinac :lol:
Salu na stranu, izgleda da ti bas i nije bio dobar ortak, cim je takav.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Nismo imale nista nikada. Ali kapiram da je shvatila da dolazi do toga, okrenula se i otisla.
To je prica iz osnovne. Mislim da je ostavila svoje posledice.
By Swanheart
na srecu nikad nisam bila u takvoj situaciji...mada :lol: postajem monstrum pa je od mene sad sve moguce ocekivati
By faxsimil
U pravu je ZvezdasBG klasicni tip strejtera i latentnih. Najgore je sto nemaju hrabrosti da sami sebi prizaju da su ono sto jesi i da drugacije ne moze biti.
Korisnikov avatar
By Rei
mislim da je zveki pod pojmom strejter mislio na tvog druga, a latentnim na tebe :skorpija:
Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by REI
mislim da je zveki pod pojmom strejter mislio na tvog druga, a latentnim na tebe :skorpija:
Ne rusi mu snove :lol:
By faxsimil
Originally posted by REI
Na to sam i mislio
Korisnikov avatar
By .L O S T
pa to je prosto

zato sto ubedjuje sebe da voli picku i da je str8
i stiti se od exponiranosti na taj nacin (??!)

ma idi dalje, pusti budalu....:zacepi:
Korisnikov avatar
By Dominion
peder koji nece ili ne sme da prizna sebi sta je potajno se nadajuci da je to samo faza ili trenutak slabosti. verovatno pokusava da otkloni sve 'greshne' misli vezane za homoseksualizam i stvari koje ga asociraju na to - ukljucujuci i tebe. mozda ce ga proci i prihvatiti sta je, ili ce citav zivot provesti kao latentni.
By Snow_Crystal
:wtf: strah od priznavanja samom sebi da je gay.Najlakse je pobeci i otkaciti decka/devojku...
By Ulix
Desilo mi se, ali to je malo komplikovanija prica od ove tvoje.
Komsije, oduvek znam da je gej, on zna za mene. Prvi seks sa njim, i celokupan taj proces (gej) odrastanja. Onda on nekako pronalazi boga, a ja druge pedere.
Njega bog navede na Öbraz, dok sam ja i dalje ateista... Vec je to druga polovina gimnazije, ako se dobro secam, treca, mozda i cetvrta godina, kada ga vidim u centru grada kako lepi plakate Bolje spreciti nego leciti u okviru anti-gej Obrazove kampanje. On mi kaze: sta je, pederu, sta gledas? Peder ga pita kako ga nije sramota, a on kaze pederu (tj. meni): popusi mi pederu! :lol: (Izgleda da Obraz insistira da budes aktivan ako si vec peder.) I nista, ja ga onda ubijem od batina u centru grada, i onda me umalo uhapse. I tako... i dalje smo komsije. :zongler:
By polarlicht4.1
Originally posted by Ulix
Onda on nekako pronalazi boga, a ja druge pedere.
:pucaodsmeha:

To je pravi razvojni put. :fancyklap:
By Ulix
Sta cu, oduvek sam bila jebezljiva. :merlinka:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
a on kaze pederu (tj. meni): popusi mi pederu! :lol: (Izgleda da Obraz insistira da budes aktivan ako si vec peder

:smeh: :smeh:
By faxsimil
Peder ga pita kako ga nije sramota, a on kaze pederu (tj. meni): popusi mi pederu! :lol: I nista, ja ga onda ubijem od batina u centru grada, i onda me umalo uhapse. I tako... i dalje smo komsije. :zongler:

stvarno je :) :) :) :) :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!