- 02 Jan 2008, 13:09
Treba mi savet. Prica je sledeca:
Izasla sam iz dvogodisnje veze, koja je pukla zbog mnogih sranje, daljine i svega i svacega. Usla sam u drugu vezu, koja traje 4 meseca. Susta suprotnost svakoj vezi koju sam do sada imala. Znam da je 4 meseca kratak period u sustini, ali posle svih veza od po dve- tri godine koje sam imala, ovo je najzrelija, najotvorenija i najiskrenija veza u kojoj sam ikada bila. Planirali smo zajednicki zivot i sve po redu i onda je dosla Nova godina. Ceo dan smo sredjivali kucu i pravili zurku za 20-ak ljudi. Sve je bilo ok, i poceli smo da pijemo, a ja se inace napijem od dve case vina. Slab kapacitet
A pila sam votku- energis, i popila sigurno jedno pola litre votke. I onda prekid filma. Perioda od pola 12 do 6 ujutro se ne secam. Ni jedne sekunde. Draga mi osoba je usla u sobu i videla kako se ljubim sa nekom devojkom, koje se, inace, ni ne secam, ali cinjenica je da smo se ljubile. Kako ja da objasnim da to ne bih uradila da nisam bila kontuzovana. Jer ja ni sada nemam svest o bilo cemu sto se desilo to vece. Znam samo ono sto su mi drugi rekli. Treba da se nadjemo veceras da pricamo, i nemam pojma kako da objasnim da nemam potrebe za drugim osobama. Ja ne znam ni kako je do tog poljupca uopste i doslo, s obzirom da ja ne bih prisla ni osobi za koju znam da je gay, a kamoli nekom drugom. Rekli su mi da je draga mi osoba puno plakala. Jasno je da su ljudi razliciti, alli da li bi neko od vas presao preko ovakve jedne stvari? Apsolutno ne znam sta da radim.
Izasla sam iz dvogodisnje veze, koja je pukla zbog mnogih sranje, daljine i svega i svacega. Usla sam u drugu vezu, koja traje 4 meseca. Susta suprotnost svakoj vezi koju sam do sada imala. Znam da je 4 meseca kratak period u sustini, ali posle svih veza od po dve- tri godine koje sam imala, ovo je najzrelija, najotvorenija i najiskrenija veza u kojoj sam ikada bila. Planirali smo zajednicki zivot i sve po redu i onda je dosla Nova godina. Ceo dan smo sredjivali kucu i pravili zurku za 20-ak ljudi. Sve je bilo ok, i poceli smo da pijemo, a ja se inace napijem od dve case vina. Slab kapacitet