- 31 Dec 2007, 14:33
Pre godinu dana, baš na ovaj dan, saznao sam da pojedini momci, curice, pa i ostali pored standardnih želja (novac, kuća s kučetom, karijera, pudrijera ...) žele još jednu želju zasebno i imaju mali ritual. Navodno, ove specijalne erotske želje ne ispunjava Deda Mraz (tome bi se samo jukica obradovao) već Deda Mrazica, mlada, pohotna, skoro gola i spremna da vam izađe u susret. Da, i gay, i str8, i trans osobama, svima ispunjava Deda Mrazica. Pitao sam, tako je
E sad, ritual. Ovako treba da se odradi, ako želiš da imaš bar malo šanse:
1) Zamisliš želju
2) Napišeš je negde (dnevnik, parče papirića pa ga zakopaš, forum .. nebitno)
3) Kažeš nekoj osobi koja ti je bliska ali da su šanse da ti ona ispuni želju nedostižne
4) Na samom početku Nove Godine se setiš mesta gde si zapisao/la želju i same želje
Slažem se. Previše je budalasto da bi bilo istinito, ali meni se prošlogodišnja ispunila

Koja je vaša erotska želja za novu godinu? Šta biste želeli da probate? Koga biste želeli da zavedete?

E sad, ritual. Ovako treba da se odradi, ako želiš da imaš bar malo šanse:
1) Zamisliš želju
2) Napišeš je negde (dnevnik, parče papirića pa ga zakopaš, forum .. nebitno)
3) Kažeš nekoj osobi koja ti je bliska ali da su šanse da ti ona ispuni želju nedostižne
4) Na samom početku Nove Godine se setiš mesta gde si zapisao/la želju i same želje
Slažem se. Previše je budalasto da bi bilo istinito, ali meni se prošlogodišnja ispunila

Koja je vaša erotska želja za novu godinu? Šta biste želeli da probate? Koga biste želeli da zavedete?