Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By ::fy::
Dakle, mislim da je tema jasna. Odnosi se, pre svega, na one koji traže emotivnu, ljubavnu vezu sa partnerom a ne na one-night stand.

Koji su to najčešći izgovori kada partner želi da raskine sa vama (ili vi želite da raskinete sa njim/njom)?
Meni su ubedljivo najgluplji izgovori poput:

- ''predobar/a si za mene'';'
- "trenutno nisam za ozbiljne veze'';
- ''nije do tebe do mene je'';
- "Pokvariću te"

Još neki izgovor...?
Korisnikov avatar
By ::fy::
Ma daj, možda ono da neko nije za ozbiljne veze i može biti tačno; ali oni patetični izgovori poput "predobar si za mene" ili tek "pokvariću te" su toliko glupi da u meni izazivaju gađenje...
Korisnikov avatar
By Zonche!
Jao ja sam jednom stvarno jednom debilu (bili 3 dana u vezi i pobegao sam glavom bez obzira)

It's not u it's me!

:lol:

I know, im a bitch... :jbg:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Zar to zapravo neko koristi kao izgovor?

Predobar si za mene? Pokvaricju te? :lol: :lol: :lol:

'El to fraza iz trecjeg razreda osnovne? Uglavnom sam raskidao tako shto bih se okrenuo i otishao, s toga pojma nemam..
By Pending-For-A-Bending
Mislis FY?

Znas li koliki je stres kad si sa nekim ko je ekstra dobar frajer i kojeg svi spopadaju i znas da je samo pitanje vreme kad ce te ostaviti tamo zbog nekog napucanog lika?

Bolje je to zavrsiti dok se ne navuces previse...
Korisnikov avatar
By Dominion
preko sms-a sam poslao liku poruku 'ipak sam ja strejt' :smeh:
Korisnikov avatar
By Blady
Ako ne mozes biti ono sto mi treba, zavrsili smo !
Korisnikov avatar
By decko
Jao to su gluposti...
Jedan ex-ex 'decko' je krenuo s tom pricom posle, tipa dve nedelje zabavljanja, na foru: Ja se plasim da si ti suvise dobar za mene...bla bla... i u istom trenutku sam ukapirao u kom smeru ide razgovor i rekao: Da, slazem se, mozda ne bi trebali vise da se vidjamo.

The End.
By Swanheart
:lol:

moj stalni izgovor :"nisam ja za vezu" :smeh:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ne koristim izgovore, kazem jednostavno o cemu se radi.
A to je u vise verzija :mislim da ipak nismo jedno za drugo.
Nikad mi nije bilo jasno zasto je to komplikovano reci :neznam:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
pa... ja se posvadjam. I onda ne primim izvinjenje. Ako bas ne mogu da kazem. Mada obicno kazem u cemu je stvar.
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja izbegavam da nekome otvoreno kazem da mi se ne dopada, i umesto toga kazem da ipak mislim da nismo jedno za drugo......

Desava mi se i da pre kazem da JA nisam za vezu (sto je u stvari potpuno tacno-i nisam za vezu, ali sa NJOM :lol: ), nego da mi ne odgovara i da mi se ne dopada.......

Sve ovo ako je osoba izuzetno fina i dobra, ali me fizicki ne privlaci, ako nema hemije, onda sam vrlo obzirna...........a ako me ne privlaci ni ovako, kao osoba, bez ikakvog cu razmisljanja otvoreno reci da mi se ne dopada.....

U sustini, ja kazem istinu, ali zavisi u kojoj smo fazi upoznavanja.....ako nekoga prvi put u zivotu vidim, tek se upoznajem i osoba mi postavi to pitanje, ja cu odgovoriti u skladu sa onim sto gore rekoh-ako me odusevi kao osoba, a samo je nedostatak hemije u pitanju, sve svalim na sebe, ili kazem da nismo jedno za drugo, a ako mi je bez veze i kao covek i fizicki, reci cu da mi se ne dopada i to je to....
By Swanheart
pa nikad necu reci nekom ako sam u vezi da mi se ne dopada jer nikad i necu biti sa nekim ko mi se ne dopada.
Korisnikov avatar
By anche
ja jos pamtim lezbejsku urbanu legendu koju sam cula davno - davno:

devojka A kaze devojci B: 'znas kako, razmisljala sam dugo i shvatila da ti i ja nismo zapravo kompatibilne i da ovu vezu treba okoncati.'

devojka B ubrzo sazna da je devojka A u vezi sa devojkom C.

nasla kompatibilnu :lol:
By rockIt_grL
kad se samo setim sta sam sve svojevremeno pricala...:

*...znas sta..ovaj..pogresila sam..ucinilo mi se (da ovo moze da funkcionise)..izvini..*
*..ovo je malo preozbiljno za mene..*
*...nisi ni svestan koliko sam ja teska osoba.. ja bi prvo neke stvari trebalo sa sobom da razresim..* (it's not you, it's me)
*...previse si preokupiran nasom vezom, ja ne volim te opsessivecompulsive varijante (it's not me, it's you)

ponekad jer sam stvarno to mislila, ponekad ne bas.. ali verujem da su ostavljenim partnerima potrebne izvesne zablude da bi prosto prevazisli taj trenutak i produzili...naravno ipak ne treba vredjati neciju inteligenciju providnim nesuvislim objasnjenjima (kao sto su ova moja iz rane mladosti:)
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by Nanny Ogg
Ne koristim izgovore, kazem jednostavno o cemu se radi.
A to je u vise verzija :mislim da ipak nismo jedno za drugo.
Nikad mi nije bilo jasno zasto je to komplikovano reci :neznam:

Same here. :up:
Korisnikov avatar
By horus.
Kako kaze Ramirez "Kao sorry, nekako sam prazan"...
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Big Bad Bear
Pa dobro, neke od tih recenica nekad i nisu izgovori nego stvarnost.
Naravno da JESU izgovori. Pogotovo 'nisam trenutno za ozbiljnu vezu'!

Video bi taj neko kako nije za ozbiljnu vezu ako mu se STVARNO neko svidja.
Naravno da je izgovor, jer stvarno nije za ozbiljnu vezu, ali sa tom osobom (kojoj daje glup izgovor) ;)

Dakle BBB, izgovor je :) :P
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Swanheart
pa nikad necu reci nekom ako sam u vezi da mi se ne dopada jer nikad i necu biti sa nekim ko mi se ne dopada.
Ummmm...pa...
jasno je valjda zasto ljudi uglavnom raskidaju? Dopadne ti se u pocetku, a posle toga ne, iz razlicitih razloga, kada osobu bolje upoznas...
Korisnikov avatar
By Nbegi
Originally posted by tinkerbell
Originally posted by Big Bad Bear
Pa dobro, neke od tih recenica nekad i nisu izgovori nego stvarnost.
Naravno da JESU izgovori. Pogotovo 'nisam trenutno za ozbiljnu vezu'!

Video bi taj neko kako nije za ozbiljnu vezu ako mu se STVARNO neko svidja.
Naravno da je izgovor, jer stvarno nije za ozbiljnu vezu, ali sa tom osobom (kojoj daje glup izgovor) ;)

Dakle BBB, izgovor je :) :P

Zavisi, neko je nekad u takvom raspadu sa sobom ili bedaku da ne može ni da vidi da mu se neko zaista sviđa jer ZAISTA tada nije za vezu nego za sređivanje sebe sa ili bez posete psihologu...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
"..meni se vise ovo ne dopada, zato i zato...zao mi je, ali ne mislim da to moze da se popravi.."
Korisnikov avatar
By hlaefdige
HAHAHAHAHAHAHAHAH!!!

tip mnogo zaljubljen u moju drugaricu...filmski se napija i dolazi joj pod prozor i vice "K, IZAAAADJIII...VOLIM TE!!!!"

a moj kreten vice iz kuce: "NE MOGU UCIIIIM"
Korisnikov avatar
By hasanaginica
Originally posted by hlaefdige
HAHAHAHAHAHAHAHAH!!!

tip mnogo zaljubljen u moju drugaricu...filmski se napija i dolazi joj pod prozor i vice "K, IZAAAADJIII...VOLIM TE!!!!"

a moj kreten vice iz kuce: "NE MOGU UCIIIIM"

ali hlaefdige, to je bilo u sred ispitnog roka!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cita:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
'teo, bre, da se razvodi zbog tebe!

..a mogao je bas i posle juna...
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by colorado
Moram da perem kosu.
:rotflmao:

Ako to ne uspe "The dog ate my homework"
Korisnikov avatar
By hasanaginica
uostalom, lozila sam se tada na rasnu crnku! evo sta bi ti rekla?! kad si tako pametna!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!