Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Andre87
Emo boys&girls

Slika

Do skoro nisam znao za ovaj termin..juce mi je brat rekao da sam emo decak. Sta mislite o ovom zivotnom stilu? Emo je skracenica od emotional.Emo ljudi su uglavnom skloni samosazaljevanju, imaju prenaglasene emocije,stidljivi su,cesto nesrecno zaljubljeni ili usamljeni..Postoje predrasude da su takve osobe sklone depresiji,samopovredjivanju i samoubistvu..Termin se odnosi i na vrstu rok muzike koja potkrepljuje takva osecanja.Obicno emo prati i odredjeni nacin oblacenja. Decaci i devojcice nose slicne uske farmerke,izlizane converse patike ili skejterke..imaju duze siske koje pokrivaju jedno ili oba oka.

Slika
Slika
Slika
Korisnikov avatar
By Sutekh
Zashto u ovom pod-forumu?

Svidja mi se nacin oblacenja, a shto se ideologije tiche - odvratna mi je. Mrzim samosazaljevanje i takvi ljudi mi se gade.
Korisnikov avatar
By uninvited
xexex...ja mislim da wec ima owakwa tema... but, kao sto sam wec komentarisala... oni su mi kjut.. :B (a i ima i onih koji mi nisu ni malo zanimljiwi... :barf: )
Korisnikov avatar
By hlaefdige
bila tema..i dalje sam agresivna prema njima!
Korisnikov avatar
By hlaefdige
link je iznad.....i dalje bih ih tukla
Korisnikov avatar
By Andre87
Izvinjavam se..uglavnom visim u Transrodnom,ne zavirujem cesto u druge potforume...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ma nema veze, ti si super....oni nisu!
Korisnikov avatar
By Andre87
Da se malo nashalim:
I wish my lawn was emo so it would cut itself. :uplasen:

Temu sam stavio u ljubav i seksualnost jer me je zanimala psihicka osnova. Hvala na odgovorima :) Naravno..neko moze furati samo emo nacin oblacenja.
By Swanheart
pa ti nisi emo ili se mi se izgleda baaaaash dugo nismo videli...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
da li sam vec pomenula?....a, jesam...dobro....
Korisnikov avatar
By Deksi
Oblacenje mi se svidja i ceo stajling...ali to kukanje i suicidne ideje su odvratne i samim tim ne volim taj emo pokret....
Korisnikov avatar
By ns.happy
meni je to ok , jer su uglavnom tinejdzeri u pitanju, a ko od njih nije sklon samosazaljevanju? sto se tice estetike, jako mi se dopada..:hail2:
By Swanheart
muzika...oblacenje...frizure... :up: sto se tog dela tice mogu reci da se pronalazim tu...ali sve to oko samosazaljevanja, stalnog pesimizma, seckanja :down: ego mi je + beskonachno tako da mi on ne dozvoljava to samosazaljevanje i kukanje
Korisnikov avatar
By ns.happy
sto je najgore sva ta deca su preslatka, ne kontam zasto se bedace...
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by hlaefdige
batine! batine! batine! batine!
vole oni i to, oni su s/m , pogle' koliko pirsinga imaju...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
pa eto! JA sam ono sto oni traze! moj sadizam je u potpunoj kompatibilnosti sa njihovim mazohizmom! to je apsolutna win-win situacija!
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja nisam znala za tu pozadinu, tj. za to samosazaljivanje, seckanje i sl., a svaki covek je sklon depresiji, pa to i nije toliko strasno......ja sam EMO fazon vise povezivala sa tim istovetnim frizurama i stilom oblacenja, a sve sto lici jedno na drugo mi je odbojno.
Ja volim ljude koji su originalni u oblacenju, koji ne lice na vecinu, pa mi ni sa te strane ne odgovaraju.
Kada vidim nekog drugacijeg od vecine, padam na dupe istog trenutka, a posto toga nema u toj meri, cak uopste, onda sam stalno na nogama....
Emo, kao emotivnost, to sam ja, ali bez onih drugih pratecih elemenata.
Korisnikov avatar
By Zoe
Ali vidis sad ovo-ja sam npr.emotivna, ponekad autodestruktivna, imala sam epizode depresije....ali se ne oblacim kao ti jebeni EMO-i, niti sam ista o njima znala....to sto su se ti ljudi tako nekako "uniformisali" mi je bez veze.....ali toga je oduvek bilo. Kao sto odredjeni stil oblacenja prati punk, metal, tako kontam da i ovo prati ovo.....ali mi nije jasno da zato sto je neko emotivan, ima svoj neki uniformisani stil?! :puzzle:
Pa gomila ljudi je emotivna, svako ljudsko bice ima emocije, po tome se razlikuje od ostalih stvorenja...
Ne treba se obaziratu na tu pojavu nesto preterano.....
Ja ne volim uniformisanost ni istovetnost, to sam vec rekla.....moju paznju ce privuci uvek, ali uvek neko ko sa oblacenjem odudara od vecine koju vidjam na ulici.
Apsolutno ce moje srce zarobiti osoba originalna iznutra.
To je to.
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by Zoe
Ja ne volim uniformisanost ni istovetnost, to sam vec rekla.....moju paznju ce privuci uvek, ali uvek neko ko sa oblacenjem odudara od vecine koju vidjam na ulici.
Apsolutno ce moje srce zarobiti osoba originalna iznutra.
To je to.
^ What she said :D

Osnovacju fan club i posveticju ga onima koji imaju tri bubrega :D
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by Swanheart
muzika...oblacenje...frizure... :up: sto se tog dela tice mogu reci da se pronalazim tu...ali sve to oko samosazaljevanja, stalnog pesimizma, seckanja :down: ego mi je + beskonachno tako da mi on ne dozvoljava to samosazaljevanje i kukanje

heh ... kad su bile 90te .... :(

ja sam bio proto emo .... :D

sto se mene tiche, Alex James je kriv za sve!!!!

Slika

ali i Edward Furlong ...

Slika

svasta se tad desilo ... i clubbing i brit pop i ceo taj Emo hajp

ovo danas je Retro Emo .... eeejjj Emo je retro!!!???? OMG OMG !!!

a nije da sam bio imun i na druge stvari kao tinejdzherska depresija i ceo taj "leavemealone!!!" fazon ...

sad mi sve to smeshno .... ali "druga strana" je bila splavovi, ceca, jeca
stoga i nije bilo nekog izbora ...
Korisnikov avatar
By Egon
i nikako ne treba zaboraviti i super bandove pronikli iz te Emo originalne postave tj EMO D.C.

kao sto se Husker Du, Dig Nasty, Swing Kids itd itd ...
Korisnikov avatar
By Egon
sto se mode i oblachenja tiche i dan danas vuchem korene ... :D

nikad necju odrasti .... :trampolina:
Korisnikov avatar
By Andre87
Originally posted by Zoe
Pa gomila ljudi je emotivna, svako ljudsko bice ima emocije
Slazem se,Zoe :)
Sto se tice oblacenja,ni ja se ne ogranicavam na jedan stil...a sto se tice mentalnog sklopa, ponekad sam emo a raspolozenje mi cesto oscilira...od neke distimije do hipomanije (?)...ipak u blazoj formi. :shrug: I dunno..Onda naidje period opustenosti i stabilnosti...heh a ponekad samo previse razmisljam o nebitnim stvarima...kao sto je ova :D
Korisnikov avatar
By Hys.
nisam ni iscitala sve, samo da kazem da je moj stav potpuno istovetan sa Hlevdijinim. Al' bas istovetan.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!