Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
Panseksualnost je definirana kao pogled koji imaju neke queer osobe često govore da ih privlače osobe u mnogim rodnim varijetetima, dakle mnogim varijetetima "ženstvenosti" i "muževnosti". Taj termin proširuje biseksualnost i na osobe koje ne spadaju u rodnu i spolnu binarnost koju biseksualnost implicira. Pojam je konstrukt queer teorije.

http://hr.wikipedia.org/wiki/Panseksualnost
Korisnikov avatar
By Nicodemus
Originally posted by kiss addict
Panseksualnost je definirana kao pogled koji imaju neke queer osobe često govore da ih privlače osobe u mnogim rodnim varijetetima, dakle mnogim varijetetima "ženstvenosti" i "muževnosti". Taj termin proširuje biseksualnost i na osobe koje ne spadaju u rodnu i spolnu binarnost koju biseksualnost implicira. Pojam je konstrukt queer teorije.

http://hr.wikipedia.org/wiki/Panseksualnost
Budalastine na toj wikipediji! To nicemu ne valja.

Izraz se pojavljuje u polemikama sa Frojdom kome se spocitava "panseksualnost" , odnosno njegovi uvidi u vaznost seksualnosti za psihicki razvoj i stanje. Kritikovan je da svuda vidi seks, da sve izvodi iz njega (grcki pan = sve), te je otuda optuzen za "panseksualnost".

Rec se moze prevesti sa "sveseksualnost" i moze joj se pridati novo znacenje, ali je nedopustivo da se ne obraca paznja na njenu semanticku istoriju i upotrebu.
By Sixto
Milice sine nista ti ja tu ne razumem!
Korisnikov avatar
By abusiveking
looooooooooooooooooooooool!!!!!!!

nije tacno vec pojam same te reci kao sto je 'Nicodemus'{covece jebeno rasturas i imas moje postovanje za svoje znanje ;-} rekla{rekao} znaci tako reci sve-seksualnost jel ali je malo vise komplcirano s tim sto toj osobi seks ili izgled u fizickom smislu ne znaci nista sto znaci da ih samo unutarnja lepota zanima tj u 'duhovnom/spiritualnom' smislu

taj pojam mi je prelep i moja bivsa je pansexual it is one of the most beautiful facts i have ever come across and have yet to bump into another thing of its mere amplitude :-}
Korisnikov avatar
By KiWi
Definitivno nisam panseksualac.
Korisnikov avatar
By abusiveking
hahahah Kiwi meni izgled znaci dosta i mora biti ona zivotinjska privlacnost da bi mogla da budem s nekim ali slusaj nije mi to najvaznije mada je dosta jebeno bitno
Korisnikov avatar
By Vlada T
Panseksualnost je ono o cemu svi pricaju i kunu se (u), ali niko je nikada nije video.
Korisnikov avatar
By Dina
Zanimljivo... mada mi nije jasno bas sasvim... Kako se ta tvoja bivsa koja je panseksualka npr ponasala i osecala? Kako se manifestuje panseksualnost?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by Kiwi
Definitivno nisam panseksualac.
Mozda ce neko misliti da sam plitak ali ja zaista nisam pansexual!
Volim muskarce!

Priznajem da sam peder! :smeh:

Volim naravno i zenski pol ali ne u sexualnom smislu :D
I naravno ne mogu da se zaljubim u ribe... jer ne postoji sexualna energija koja pokrece svet! :D

Posto se jos uvek ne razumem potpuno u teme poput POL i ROD... pod muskarcima i zenskim polom smatram sve sve sve koji imaju i penis i vaginu :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Dina
Zanimljivo... mada mi nije jasno bas sasvim... Kako se ta tvoja bivsa koja je panseksualka npr ponasala i osecala? Kako se manifestuje panseksualnost?
devokICAsto :giggle:
Korisnikov avatar
By abusiveking
manifestuje? lol!
to je dio nje uvek bio uvek ce biti
to je isto ko kad bi ti rekla zasto ti imas nos ili zasto imas mali kurac hahaha

a znam da dosta ljudi misle da je taj 'imidz' kul ili da je u trendu tako reci da kazes ili da se osecas tako da bi bio bolji od nekog znam da je tesko verovati odnosno poverovati u tako nesto ali ja licno znam da to postoji i imam prijatelja koji je pansexual as well

kako se osecala i ponasala ne znam ako je to pitanje bilo sarkasticno ali cu ga ipak odgovoriti...

npr.
ja stvarno nisam sretna sa svojim izgledom imam par imperfekcija osecam se kao da mi je nos prevelik zubi mi nisu onako kako bi zelela u dve zadnje godine zdebljala sam se dvadeset kila to njoj nisa nije bitno i ja sam njoj najlepsa osoba na svetu a ona kada voli nekoga kao osobu tek onda njena sexualna privlacnost ispliva i dodje na povrsinu
sto znaci da se jebemo kao zecice :yes:
Korisnikov avatar
By Dina
Abusiveking,
nije bilo sarkasticno, samo sam bila radoznala jer nisam do sada znala sta je panseksualnost.

Ovo sto si ti opisala meni deluje, pa ne tako retko... I moja prijateljica se ugojila dvadeset kilograma otkako se udala, a njen muz je i dalje voli. Ne znam da li je zbog toga panseksualac ali da je bilo drugacije znala bih da je praznoglav i da je nikad nije ni voleo (po mom misljenju).
Korisnikov avatar
By abusiveking
da u pravu si tu ali bili taj njen muz hteo/moagao biti sa crnim covekom ili sa transgender asian koji je drag queen lol
u tom je pojenta nije bitno kako izgledas golom oko vec kakva kakav si kao osoba razumes?

i pravo da ti kazem drago mi je da te zanima posto si mi dokazala da nisam ja bila u pravo i to obozavam kada mi neko dokaze da ja nisam upravu posto sam jebeo tvrdoglava, hvala puno :-)
ne nisam sarkasticna vec to ozbiljno govorim ;-}
Korisnikov avatar
By Dina
Da, pa to sam ja otprilike pitala pod onim kako se manifestuje... znaci sve osobe posmatra samo kao osobe... Nebitno je telo... Sad sam tek videla da si ti napisala u nekom proslom odgovoru da je osobi bitna samo unutrasnja lepota, to mi je nekako promaklo.
Korisnikov avatar
By Hys.
meni odgovara def. sa wikipedie.
ono da je telo nebitno za privlacenje, i tak to....a-a:jazzva:
Korisnikov avatar
By abusiveking
e da bas tako kako si ti rekla bila sam opisala to bas pre ali nema veze opisat cu sto i jedan put ako treba drago mi je da nisi odnosno niste primitivni sto se ovog tice :-)

devokICA to ti je bas super ali jebat ga ja nemogu tako barem mislim da nemogu moram imati onu neku privlacnost ili sto bi oni rekli chemistry... :colorado: lol taj smajli mi je tako jebno smesan znam da je off topic ali morala sam ga upotrebiti hahahaha
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!