Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Caos svima,
Ovim putem hteo bih da zamolim sve iskusne i neiskusne forumase da me posavetuju jer sam bash u bedaku.
Dakle radi se o mojoj romanticnoj vezi koja je mogao bih reci prilicno problematicna... U stvari, bolje reci nerazvijena...
Matt i ja smo se upoznali re skoro 2 meseca. On mi se fizicki jako dopada, kao i ja njemu, medjutim, problem je sto je on tacno 18 godina stariji od mene... Doduse, to ni ne bi bio problem kada bi ostalo funkcionisalo kako treba. Cini mi se kao da jednostavno nismo jedno za drugo. Nesto jako skripi. Nemamo mnogo zajednickih tema, i kada razgovaramo, sve mi se cini kao da to obojica malko silimo, cekajuci da se oslobodimo. Vodili smo ljubav nekoliko puta i zaista je bilo lepo, ali umesto da se posle toga jos vise zblizimo, mi se ne vidimo danima, vec posaljemo po koju poruku i to je to...
Razgovarali smo o mogucoj vezi i on je rekao da voli da se stvari odvijaju polako. A najgore od svega je sto se ni ne vidjamo cesto niti smo nesto posebno intimni, tako da i kad se vidimo bude mi neprijatno da ga pitam o takvim stvarima.
Ja sam uvek zamisljao da cu sa partnerom da delim i lepo i rusno, i romantiku i smor... Medjutim, ovo mi lici na sve, osim na medjusobnu atrakciju.
Hteo sam da raskinem jer ja stvarno od veze trazim vise, ali bilo mi je zao jer mi se jako svidja, a i potajno se nadam da ce se nesto promeniti...
Molim za savet ako jos ovo citate.
Znam da zvucim kao drama tetka, ali kome drugom da se obratim?
Hvala vam svima unapred! Puuuuno :kiss: od mene :)
By Sixto
Jao Stefane nemoj opet matere ti!
Korisnikov avatar
By svichky
pa ako mu vec nisi skrenuo paznju na taj problem onda to uradi...a i nije lose resenje, narocito iz razloga sto ti je on rekao da voli kad se stvari odvijaju sporije, da imas strpljenja, jednostavno pusti stvari da se odvijaju prirodnim tokom, da vidis kako ce on da se ponasa, da li ce mozda tu nesto da se promeni, njegovo ponasanje...a ako primetis da to zaista nicemu ne vodi vec duze vreme, onda zavrsi sa time...mada kazes da ste zajedno vec dva meseca sto po mom misljenju nije malo, tako da iskreno ako se tu nista do sada nije promenilo ne znam kad ce ali ipak je najbolje da mu prvo skrenes paznju na problem i to je to...znaces na cemu si...moje misljenje:)
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by Sixto
E bas si neki... Pa sta da radim kad sam mlad, neiskusan i necu da ucim na svojim greskama. Znam da smaram ponekad, i vec sam se izvinuo zbog toga, ali u ovakvim situacijama mi forum STVARNO pomaze. Koliko su mi samo pomogli prosli saveti... Hvala vam svima, i unapred i unazad :)
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by svichky
pa ako mu vec nisi skrenuo paznju na taj problem onda to uradi...a i nije lose resenje, narocito iz razloga sto ti je on rekao da voli kad se stvari odvijaju sporije, da imas strpljenja, jednostavno pusti stvari da se odvijaju prirodnim tokom, da vidis kako ce on da se ponasa, da li ce mozda tu nesto da se promeni, njegovo ponasanje...a ako primetis da to zaista nicemu ne vodi vec duze vreme, onda zavrsi sa time...mada kazes da ste zajedno vec dva meseca sto po mom misljenju nije malo, tako da iskreno ako se tu nista do sada nije promenilo ne znam kad ce ali ipak je najbolje da mu prvo skrenes paznju na problem i to je to...znaces na cemu si...moje misljenje:)
Hvala Svichky.
Mislim da si u pravu. Definitivno treba da mu skrenem paznju na ono sto me muci. Takodje me zanima i da li se on pita oko istog, ili ga je bas briga.
Moracu dakle da razgovaram sa njim, ali nahveci problem je kako zapoceti taj razgovor... Nadam se da cu se iscupati... Hvala a LOT
Korisnikov avatar
By Dina
Sto rece Devokica na jednom drugom topicu "problemi ne mogu da se rese samo u jednom slucaju - kad nema dovoljno ljubavi". Ono o cemu ti ne razmisljas dovoljno jeste da on ima 37 god a ti 19 (ako su ovo u tvom nicku godine). Vi ne mozete da budete u vezi kakvu bi ti imao sa vrsnjakom. Znaci prvo rascisti sa sobom da li je tvoja jedina teznja da imas nekog sa kim se cujes svaki dan, delis sve ili mozes da budes i u vezi koja to nije. Ako mozes ovo drugo onda ostani u vezi, onda mozda nece biti ni tog siljenja - pricajte o onome o cemu mozete da pricate, u cemu se obojica osecate prijatno. Ja ne bih pokretala nikakav radikalan razgovor nego eto u nekim malim situacijama pokazi da ti je stalo da zelis da znas nesto vise o njemu i njegovim stavovima i sl.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Dina
Ono o cemu ti ne razmisljas dovoljno jeste da on ima 37 god a ti 19 (ako su ovo u tvom nicku godine).
:iskolacen: Dina kako imaš prljavu maštu! :shok:
Odmah da ispereš usta sapunom :perezube:
Korisnikov avatar
By Dina
hehe... i ja se bas cudim... :angel:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by stefan19
Matt i ja smo se upoznali re skoro 2 meseca. On mi se fizicki jako dopada, kao i ja njemu, medjutim, problem je sto je on tacno 18 godina stariji od mene... Doduse, to ni ne bi bio problem kada bi ostalo funkcionisalo kako treba. Cini mi se kao da jednostavno nismo jedno za drugo. Nesto jako skripi. Nemamo mnogo zajednickih tema, i kada razgovaramo, sve mi se cini kao da to obojica malko silimo, cekajuci da se oslobodimo. Vodili smo ljubav nekoliko puta i zaista je bilo lepo, ali umesto da se posle toga jos vise zblizimo, mi se ne vidimo danima, vec posaljemo po koju poruku i to je to...
Razgovarali smo o mogucoj vezi i on je rekao da voli da se stvari odvijaju polako. A najgore od svega je sto se ni ne vidjamo cesto niti smo nesto posebno intimni, tako da i kad se vidimo bude mi neprijatno da ga pitam o takvim stvarima.
Ja sam uvek zamisljao da cu sa partnerom da delim i lepo i rusno, i romantiku i smor... Medjutim, ovo mi lici na sve, osim na medjusobnu atrakciju.
Dakle, Stefane, hajde da kažemo da je Dina bila u pravu... :zvizdi:

On ti nije partner.
On ti je fuck buddy, ili koja je već politički korektna reč, za dve osobe koje povremeno imaju isključivo seksualne odnose ili serijske one-night-stand.
Vi ste jedno drugom ono što većina ljudi postiže masturbacijom uz golišave sajtove i časopise.
Vi niste partneri.
On ti nije dečko.
Ti njemu nisi dečko.
Vi nemate šta da raskidate.
Vi nemate vezu.
Vi čak niste ni prijatelji.
Ako se vama dvojici dopada da radite to što radite, nastavite sa tim. Ako ne, nađite sebi neku vezu.
Korisnikov avatar
By Dina
Jao Jukie pa ti ukopa Stefana... ja nisam imala nameru da to ucinim, naprotiv htela sam da mu pomognem da mu veza opstane.

Ako neko veruje u nemoguce veze i ljubavi onda sam to ja ;) Mislim da ljubav tada samo i pokazuje svoju pravu moc. Ako je sve uklopljeno i idealno, pa sta ce ljubav, to moze da funkcionise i bez ljubavi.

Ali i u tom nemogucem covek mora ipak da bude realan. Razlika u godinama nije samo broj u licnoj karti, nego se osobe razlikuju u svom iskustvu, zeljama, saznanjima, prioritetima itd. I to osobe moraju da uvaze ako hoce da veza traje.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
elem, dok ti skontas sta zelis, on ce te svakako izjebati dovoljno puta da mu "raskid" uopste ne padne tesko.:surovoaliiskreno:
Daj Stefane, pa svi smo imali 19 godina, pa nismo kukumakali za svaku sitnicu. Ti, i tvoji problemi od zadaha iz usta pa do instrukcija za pusenje kite - sve to lici na jednu veeeeeliku fantaziju. Opet, iskreno i surovo, mislim da iz dosade sklapas pricu i bombardujes forum ovakvim temama. Pisi bre kolumnu!

:dobrojutro:
Korisnikov avatar
By Dirrty
:smeh:

Sixto obozavam te! :mazi:

Stefane mislim da se previse oslanjas na tudje savete... ili iz nekih drugih razloga non stop postavljas teme ovog tipa...
Mi ne mozemo poznavati tvoju situaciju jer ne poznajemo ni tebe...
Tako da uradi ono sto smatras da je najispravnije, i zapamti:
od boljeg UVEK postoji bolje!
Korisnikov avatar
By Insorcer
jukie je eeextra sa svojim komentarom! :brada:

Samo da ti Stefane budesh na chisto sa time shta imash, a shta zelish imati... ostalo se reshi vrlo lako ;)
By RACABG
ubode me i ostavi ...........bol na srcu mome
By Sixto
Pretpostavljam da ce sad krenuti brdo postova tipa 'Jao pa kako to da mu kazem, jao pa kako da se obucem za to, jaaaaaao pa nije mogao zbog posla pa cemo se naci sutra, jao sto sam ushicen raskidom, jao to nikad nisam radio pa se osecam kao Kolumbo koji gleda obale Amerike, jaaaaaao da li da se napucim kad kazem 'gotovo je', jaaaaaaaao...
Korisnikov avatar
By ns.happy
nisam nesto upoznat sa entitetom ovog naseg forumasa, ali iz zadate problematike mogu da izvucem samo jedan zakljucak... stariji clan dueta zeli samo da jebe ovog mladjeg. mladji kao i svi mladji, zapeo da se uda. od svega toga biti nista nece. usledice ignorisanje ovog starijeg posle nekog vremena, a mladji ce :cupakosu: ali ce preziveti i vec u narednom kvartalu mozemo ocekivati novosti iz njegovog ljubavnog zivota.
cheers! :pivce:
By RACABG
Originally posted by ns.happy
nisam nesto upoznat sa entitetom ovog naseg forumasa, ali iz zadate problematike mogu da izvucem samo jedan zakljucak... stariji clan dueta zeli samo da jebe ovog mladjeg. mladji kao i svi mladji, zapeo da se uda. od svega toga biti nista nece. usledice ignorisanje ovog starijeg posle nekog vremena, a mladji ce :cupakosu: ali ce preziveti i vec u narednom kvartalu mozemo ocekivati novosti iz njegovog ljubavnog zivota.
cheers! :pivce:
znaci dolazimo do zakljucka :
da u ovim okolnostima nemamo mehanizme i poluge za vaginalnu manipulaciju, ne preosrtaje nista drugo nego da navatash tipa na dete ...UPS valjda nisi nerotkinja :smeh:
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by bananica
elem, dok ti skontas sta zelis, on ce te svakako izjebati dovoljno puta da mu "raskid" uopste ne padne tesko.:surovoaliiskreno:
Daj Stefane, pa svi smo imali 19 godina, pa nismo kukumakali za svaku sitnicu. Ti, i tvoji problemi od zadaha iz usta pa do instrukcija za pusenje kite - sve to lici na jednu veeeeeliku fantaziju. Opet, iskreno i surovo, mislim da iz dosade sklapas pricu i bombardujes forum ovakvim temama. Pisi bre kolumnu!

:dobrojutro:
AAAAAAAAaaaaa..... Pa kako si tako surov????????? Daj, ne mogu da verujem da ce se tako nesto dogoditi. Matt nije takva osoba. I kada bi odlucio da me sutne, mislim da bi to makar uradio na lep nacin. Daj bre, PU, PU, PU... Sto mi malerishesh?
P.S. Ne bombardujem forum iz dosade. Shto bih to radio? Veruj da mi nije dosadno jer cak i slobodno vreme koje uhvatim da provedem na forumu ne bih trosio na takve gluposti.
Hvala na savetu opet.

:pionir:
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by Dirrty19g
:smeh:

Sixto obozavam te! :mazi:

Stefane mislim da se previse oslanjas na tudje savete... ili iz nekih drugih razloga non stop postavljas teme ovog tipa...
Mi ne mozemo poznavati tvoju situaciju jer ne poznajemo ni tebe...
Tako da uradi ono sto smatras da je najispravnije, i zapamti:
od boljeg UVEK postoji bolje!
Dirrty19, znam da zvucim kao nadzak baba sa ovim temama, ali najiskrenije, nemas pojma koliko mi znace svi ovi postovi. Naravno da se ne oslanjam bukvalno na svaki savet i post, ali mi raznolika misljenja cesto pomognu da nadjem drugaciji put i nacin na koji posmatram situaciju.
Jao ono sa losim zadahom, ruke vam se pozlatile... Bilo je izobilje komentara: Pershun, listerin, cetkica, etc...
Puno :kiss: od Stefana SVIMA...
Korisnikov avatar
By stefan19
On ti nije partner.
On ti je fuck buddy, ili koja je već politički korektna reč, za dve osobe koje povremeno imaju isključivo seksualne odnose ili serijske one-night-stand.
Vi ste jedno drugom ono što većina ljudi postiže masturbacijom uz golišave sajtove i časopise.
Vi niste partneri.
On ti nije dečko.
Ti njemu nisi dečko.
Vi nemate šta da raskidate.
Vi nemate vezu.
Vi čak niste ni prijatelji.
Ako se vama dvojici dopada da radite to što radite, nastavite sa tim. Ako ne, nađite sebi neku vezu.
[/quote]
Jao brate, mislij ukopa me... Dobro mi nisi rekao da uzmem pishtolj i da se upucam...
Pa jel vidis ti bar jednu svetlu tacku u mojoj situaciji? Pa ja bash zelim da verujem da smo u vezi, iako i sam znam da nije bash tako... Ma nemam pojma... Videcemo shta ce biti ovih dana... :usamljen:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Aman, ne slušaj ove gluposti koje ti napisaše ovi prethodni forumaši! Dino, opet si me razočarala: zvučiš kao osrednji self-help! To je mojim filozofičnim ušima nepodnošljivo brujanje! :shamar:

Elem, stavr je vrlo jednostavna. Tvoja tema glasi: "Da li da raskinem ili da sačekam"? Iz nje se jasno vidi da ti još nisi doneo odluku da raskineš, jer da jesi, ne bi postavio pitanje. Kako kod tebe takva čvrsta odluka ne postoji, nema razloga za raskid. Stoga, sačekaj. Kada prevagne jedna ili druga opcija i kada budes bio siguran da znaš šta želiš, onda to i učini. Raskinuti se može uvek i to je krajnje rešenje. Malo je teže "hendlovati" odnos, biti spreman na moguće transformacije, raditi na njemu i sl. Ali je zato izazovnije i daje nam priliku da istražujemo i učimo (kao i obično na sopstvenim greškama).

Uostalom, drži se one Napoleonove: za sada napredujemo, za kasnije ćemo da vidimo. Nema strategije, ima samo taktike: ne zamaraj se šta će biti i mogućim ishodima, jer su oni, u krajnjoj liniji, nepredvidivi: ti ne znaš budućnost. Ali sada možeš svojim akcijama uticati na njen ishod. A svaka situacija je nestabilna -- može ići ka veoma različitim ishodima.
Korisnikov avatar
By HARP
Kao sto rece jedan moj prijatelj kada je bio u krizi sa vezom: Niko ne moze bolje da razume moju situaciju i da zna ono sto se desava sem mene samog. Sve ce se resiti, naravno uz nasu inicijativu...

Znas pricu o sinu, ocu i magaretu... eto ti je 100 ljudi, 100 cudi...
Ti najbolje znas sta ti je ciniti, jer jedini osecas vasu medjusobnu interakciju. Ono sto trazis ovde na forumu je samo dopuna za tvoje neiskustvo...
Jeste tesko uciti na svojim greskama, ali zar bi znao koliko je sladja jabuka sladja od kisele da nisi probao.
Stariji momci vole da u mladjima vide nesto vise od slatkog decaka ako ga zele pustiti u svoj zivot. Trebas biti student ili truditi se da radis neki posao ili i jedno i drugo, da se pokazes korisnim, da zaradjujes za sebe, da budes malo nezavistan od roditelja.
Da si informisan, da si u toku svih desavanja, da makar malo poznajes ljudsku psihologiju medjuljudskih odnosa i jos toliko toga kako bi mu odrzao paznju svojim dijalogom...
Da zeli decu imao bi ih, ovako ima mlado meso izvini na izrazu.
Ali ima spasa, ako to mlado meso lepo govori, prirodno je, vedro, posebno, nezavisno onda privlaci paznju.
Ako uspes da se zaljubi u tebe( sto je jako tesko kod osoba njegovih godina) onda mozes raditi sta god ti je volja. Do tada radi na sebi...
Zelim ti sve najbolje u realizaciji "tvoje" veze. :)
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by FireGox

Kao sto rece jedan moj prijatelj kada je bio u krizi sa vezom: Niko ne moze bolje da razume moju situaciju i da zna ono sto se desava sem mene samog.
:up: Ne kazem da saveti nisu korisni, ali opet, samo te dve osobe mogu to resiti na najbolji nacin ako o tome razgovaraju i same nadju resenje!
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by RACABG

znaci dolazimo do zakljucka :
da u ovim okolnostima nemamo mehanizme i poluge za vaginalnu manipulaciju, ne preosrtaje nista drugo nego da navatash tipa na dete ...UPS valjda nisi nerotkinja :smeh:
ne budi blesav. u americi i muskarci mogu biti kuljavi. :setnja: :jumpfuck:
Korisnikov avatar
By KiWi
Slušaj svoje srce, ono zna.
Korisnikov avatar
By stefan19
Ma bas me briga, vise necu nista da cekam! Nikad vise necu da se zblizavam ni sa kim. Ja se jadan uneo u neki svet romantike, ne mogu da ucim ni da radim a da ne mislim o njemu, a njega gospodina bas briga. Trebali smo da se nadjemo veceras i tako sam bio uzbudjen ceo dan oko toga, da bi mi on na kraju u 8 uvece poslao poruku da je jos u gradu i da ako nije problem da se vidimo sutra... Ma bole me uvo, necu ja da budem niciji otirac.
I DA,,,, NAPUSHITE ME SVI SAD STO DRAMIM I SEREM PO FORUMU, BAS ME BRIGA. Jesam patetican, priznajem, ali to sam ja i tako se trenutno osecam.
Hvala vam svima jos jednom na savetima i razumevanju...
:iloveyouall:
Korisnikov avatar
By jukie
Da, sasvim logičan i očekivan generation gap... kako sam i rekao...

Ili kao što je Balu savetovao Moglija:

Ako vidiš da vo hoće uvis da te baci,
ili namrgođen jelen da te probode;
ne gubi vreme da nas obavestiš:
znali smo to deset godina pre tebe.

Ili u originalu:

If ye find that the Bullock can toss you,
or the heavy-browed Sambhur can gore;
Ye need not stop work to inform us:
we knew it ten seasons before.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@ Stefan 19.
Bas sam se pitao kad ces otvoriti jos jednu problem help me temu posto te nije bilo vec neko vreme :lol:

Prvo vec ti rekoh nekoliko puta da ne primas ka srcu neprimerene napade starijih forumasa odnosno dezurnih pljuvaca foruma kako ih ja volim zvati posto oni u sustini samo idu po forumu i pljuju i histerisu po svakoj temi bez da ponude bilo kakav konkretan odgovor ili konstruktivan predlog.
To sto oni nemaju zivaca ni volje da saslusaju tudji problem i eventualno pomognu je njihov problem a ne tvoj.Ja mogu razumeti da nemas sa kim da se posavetujes u USA pa trazis savete ovde i ne vidim tu nista lose posto si mlad i ne iskusan.
Nadam se samo da sa 25 godina neces i dalje imati potrebu da pokreces ovakve slicne teme :lol:

Sto se tice tvog problema sa dosta starijim dechkom vidim da se to vec zakomplikovalo malo vise.
Treba da shvatis samo da to sto si ti zaljubljen u njega i stalno mislis na njega nije nista lose i da to ne moze biti problem.Kao ni to da zelis vezu i stalno vidjanje i kontakt sa njim.
Rekoh vec da ti je iskrenost u startu svake ozbiljne veze najbitnija i da trebas uvek da mu objasnis kako se osecas u vezi njega i da utvrdis da li Matt u tebi vidi samo boy toy ili zeli sa tobom i nesto vise od toga.Velika razlika u godina izmedju vas dvojice moze biti veliki problem u ostvarivanju neke ozbiljne veze.Moze ali i ne mora.Sve zavisi od toga koliko ste kompatibilni jedan sa drugim.
Uglavnom posto popricas sa njim u vezi toga, objasnis mu kako bi hteo da vasa veza izgleda, utvrdis sta on hoce u celoj toj prici odnosno da li hoce nesto ozbiljno sa tobom ili na tebe gleda samo kao na simpaticnog klinca-odluci da li ces da nastavis ili ces da prekines.
Uglavnom iako prekines sa njim nije kraj sveta sudeci po tvojim fotkama sa tvog sajta neces imati problema da nadjes drugog dechka :D ali ja sam uvek pre za varijantu da se veza pokusa spasiti.Veze su ponekad komlikovane and it takes work to keep them alive and kicking.
Ali ako uspes sav taj trud se na kraju visestruko isplati. :sudija:
Korisnikov avatar
By mix82
Dobar dan zelim svima koji me znaju sa sajtova, chateva i sl. Stefane dragi moj decace! Imam 25 godina i nedavno izasao iz veze od 7 meseci! Slusaj ovamo, on je stariji od tebe 18 godina i naravno da nemate ista interesovanja pa makar on to i govorio. Moj decko je bio 11 godina stariji od mene pa nismo imali zajednicke teme. Jednostavno je to tako, jako je retko kada dvoje ljudi, gde postoji tolika razlika u god., imaju zajednice teme! Sex kao sex ce naravno biti dobar, on iskusan a ti mlad! Mislim sta reci jos? Ti si jos jako mlad, ceo zivot pred tobom. Nemoj ocajavati pa makar i raskinuli! Ostanite u kontaktu i posle veze izgradite prijateljstvo ako je ikako moguce, ako nije povremeno se poprcajte, ako je sex toliko dobar, ali nemoj ocajavati! Niko nije vredan tvog ocajanja i samounistenja! Veruj mi iz iskustva ti govorim... pozzz i srecno! mix82
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!