Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By newone
Pozdrav dobri ljudi!
Ono što mene muči u zadnje vreme, jeste cela tona pitanja, ali ima jedno što se izdvaja iznad svih, i koje čini da ostala izgledaju tako mala i sporedna!
Sledećeg meseca se selim u Novi Sad. Nove prilike, nova poznanstva, novi početak. A ja sam ipak gay.
Svi imamo neke ciljeve, veće ili manje i svi stremimo ka njima drugačijim brzinama. Ja svoj cilj znam i svoju brzinu podešavam na maksimalnu.
Ionako sam se do sada dosta puta odricao mnogih stvari da bih došao do nekih važnijih, do nekih koja su me više ispunjavala.
Volim muškarce, volim da se probudim ujutru uz nekoga. Volim poljupce i sve ostalo, ali...
Šta ako sutra uspem u životu i ili još gore šta ako me od tog cilja bude delila javna istina da sam bio sa nekim muškarcem tokom fakulteta.
Šta ako zavolim taj gay život kojeg toliko mrzim?
Da li je moguće pronaći nekoga ko će te voleti toliko da će te pustiti kada bude vreme i zauvek iskoračiti iz tvoga života?
Da li je moguće odreći se tog gay života?
Da li je moguće živeti gay i biti normalan?
Da li?
Korisnikov avatar
By colorado
"Da li je moguće živeti gay i biti normalan?"

U jeeeeee al' si se osr'o.
By ~ Le Saint X ~
prosvrljaj po forumu...
odgovore ces naci na sva tvoja pitanja...

et toq!
:snob:
Korisnikov avatar
By KiWi

sve odgovore možeš naći na forumu .. veoma detaljne i prodiskutovne ... Mrzi me da tražim linkove, teme su u ovom i još dva slična foruma
Korisnikov avatar
By leobg
Mozes biti gay i srecan, a kad bolje razmislim, ne mozes. Veze traju po nekoliko meseci, ako ims srece godinu dve, to je max sve preko toga je navika. Nemoj da se obazires na o da li ce neko saznati za tvoje sex. opredeljenje, vec na to sta ti ustvari osecas. Ako si gay, neces biti sretan sa zenom, zaboravi. Ako nisi gay, vec bi, onda se prikloni str8 vezi, ovo ti iskreno kazem kao osoba koja je gay, a zeleo bih da sam str8, da me ne smaraju vise kada cu da se zenim i sl. Ni to nije problem, uvek se nadje objasnjenje za to sto se nisi ozenio. Ono sto je najbitnije je kako se ti osecas, da li si rascistio sam sa sobom sta si?Zato, napred, trazi decka iz NS-a ili devojku, odluci se kom svetu pripadas.
By Sixto
Covece, odgovor na pitanje ti je celokupan forum!
Pogledaj ovde stavove forumasa, ono sto vole, sto rade, cime se bave pa ce ti se samo kas'ti!
By жњ
Originally posted by colorado

U jeeeeee al' si se osr'o.

:smeh:
Korisnikov avatar
By ns.happy
ovaj je puk'o... svasta sam video ali ovako nesto... treba tebe na naslovnu kurira staviti da se malo preispitas... :sudija:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by newone
Pozdrav dobri ljudi!
i nemoj ti nas da vredjas! :tetka:
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by leobg
Mozes biti gay i srecan, a kad bolje razmislim, ne mozes. Veze traju po nekoliko meseci, ako imas srece godinu dve, to je max sve preko toga je navika.
a u hetero svetu je nesto drugacije :puzzle:

ljubav je svuda oko nas, samo treba biti dovoljno zreo da VOLIS, a onda ce i tebe lako voleti :love:
By newone
Vidim da se ova tema zakomplikovala, a i imao bih par reci cisto da se ispravim u prvobitnoj poruci.

Ono sto sam hteo reci, jeste to da je tesko "uzivati" u blagodatima ovog homoseksualnog zivota, a da se ne oseti neka posledica.

Ta posledica moze biti prezir od strane porodice ili okoline, a da ne spominjem slucajeve u svetu kada ljudi nisu mogli stupiti na neku poziciju jer se ispostavilo da su ziveli raspustnickim zivotom ( droga-sex(gay)-alkohol ).

Poenta je da se svako treba odreći tog osećanja i potrebe ako ima zelje, prilike, sanse ili barem nade.

Verujte, to je lako.
By RACABG
rece jedan forumas u drugoj temi "sta sve picka rodi "
By Sixto
Originally posted by RACABG
rece jedan forumas u drugoj temi "sta sve picka rodi "
eeeeeee
Korisnikov avatar
By ns.happy
prvo zasto gay zivot poistovecujes sa drogom, razbludnistvom, i sa svim stvarima koje bi jednog dana uticale na tvoj zivot i naperdovanje?
zar je tebi toliko neverovatna sam ideja, makar ona bila utopija, da mozes upoznati nekog pristojnog decka sa kojim bi jednog dana imao vezu? da li ti je poznat sada vec bivsi gradonacelnik berlina, koji se otvoreno deklarisao kao gay ? (da ne pomislis, otisao je sa tog mesta jer mu je istekao mandat)
drugo, o kakvim posledicama pricas? ako planiras da se vuces po parkovima, da se drogiras, da loces kao svinja, pa onda ces imati posledica, to je fakat, ali to je vec tvoj problem sto si izabrao taj nacin zivota, nisu za to krivi gejevi i gay zivot!
nemoj da homoseksualnost povezujes sa necim negativnim. negativnost je dosla sa nekim drugim razlozima. ne kazem ja da je sve ovo Will & grace zivot, ali zasto da ne bude, sam biras drustvo i sa kim ces ici u krevet...
mislim da se ti samo bojis SVOJIH pogresnih odluka, ali ako ih i bude, budi covek, prihvati ih i ponosno cekaj posledice... (na jetri verovatno ako pocnes lizati drogu hihi)
By RACABG
ali stvarno ne kapiram da neko ima zivaca da objashnjava .....
zar niko ne vidi da vas ovaj zajebava na dve teme do sada ?
Korisnikov avatar
By ns.happy
samo kada si ti to video... ja verujem da je decko u velikom problemu...
By High Maintenance

Nemoguce

Predlazem terapiju elektrosokovima..Provereno postajes STR8
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by High Maintenance

Nemoguce

Predlazem terapiju elektrosokovima..Provereno postajes STR8
A sta fali lobotomiji? :balon:
By High Maintenance
Nis'
Htedoh i to da probam,ali su mi elektrosokovi pomogli... :P

Mada cuo sam da ce dr. Stojkovic iz Leskovca uspeti da nadomesti mozak primenom maticnih celija...Bice i za njega nade...Samo neka prati sta se desava!!
Korisnikov avatar
By unic0rn
ti, mejntejnanshice, kolko god te shokirali, opet se vracas ovde radi kurca. :shrug:

da predjes na novu terapiju? :elektro:
By High Maintenance
Mrsh tetko...

Ja sam str8...Ovde samo trazim dve lezbejke za trojku :P
Korisnikov avatar
By unic0rn
mislis, dve lezbejke sa dildoima, za dubl anal?

a str8 si kao Voja Kostunica dok drzi govor o Kosovu.
By Sixto
E ako si ti str8 onda definitivno osvajam vecinu glasova i bez latinske amerike na sledecoj konklavi kad Benedikt ode Bogu na istinu!
By High Maintenance
Originally posted by unic0rn
mislis, dve lezbejke sa dildoima, za dubl anal?

a str8 si kao Voja Kostunica dok drzi govor o Kosovu.

:smeh: :smeh:

ne vredjaj!! da ne dobijes gucci stiklu u vugla :P
Korisnikov avatar
By blenta
mogu ja da odradim lobotomiju
ukoliko je nekom potrebno?

nije kao ona bolnichaka bezlichna i surova

imam i disco kuglu prigushena svetla laganu muziku
ne brini zbog svetla vidim u mraku kao machka

toliko se opsuti chovek da ni ne oseti ni dleto ni kad mu zavuchem pajser u falx cerebri (usek koji razdvaja hemisfere) i krenem da batrgam levo desno
Korisnikov avatar
By unic0rn
a najgore su ove blentave femi tetkice koje recima 'dleto' 'pajser' 'batrga' 'levo' 'surova' pokusavaju da se prikazu kao str8look i navataju mlade kitice...

@ Haj Masturbejting - olizes mi moj Gorenje-Swarowski frizider ;P
By RACABG
pa posle lobotomije nacrtash suzicu i cvetic na faci jel da ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!