Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Kad ste shvatili da vas neko laze, bilo u porodici, u vezi, blizak prijatelj? Sta ste uradili? Da li vam je bilo svejedno ili ste nesto rekli? Kako se taj neko poneo? Da li ste umeli da oprostite LAZ? Kako ste se osecali? :die:
By Çâðê_DUP
Nije mi bilo svejedno, ali u principu mislim da sam pogresila sto sam ostro reagovala. Sad bih drugacije.

I da, oprastam, jer mi te osobe postaju toliko nebitne, da nisu ni za ignore opciju, a kamoli za neku dugotrajniju emociju.
Korisnikov avatar
By Dina
Ja ne podnosim lazi i neiskren zivot, sa druge strane ne uzbudjujem se mnogo zbog lazi... Sad ovo deluje kontradiktorno ali u sustini nije. Ja sam vise bivala besna zbog lazi oko mene nego onih koje su se desavale meni. Pri tom mislim prvenstveno na period odrastanja u kome su (skoro) svi muskarci iz moje okoline imali ljubavnice a zene za to "nisu znale" i verno su cekale kuci uz decu. I na razna druga licemerja i lazi - recimo da dede i babe vise vole unucice nego sopstvenu decu. Mojoj babi sam jako zahvalna sto je jednom rekla da je to laz, da ona jako voli moju sestru i mene ali da nas nikad ne moze voleti kao nasu majku koja je njeno dete. E sad kasnije, kad sam vec odrasla onda sam povezala da ti ljudi ipak odabiraju tako da zive i da mozda nisu toliko besni kao sto sam ja besna zbog toga, ne vide stvari kako ih ja vidim. Ali ja za sebe znam da ne bih mogla tako da zivim. I ako je bila neka situacija da je vodila u takav zivot ja sam odlazila bez kajanja. Oprostila sam u smislu da fino mogu da se ispricam sa tom osobom kad se sretnemo, takodje ne razmisljam o tome, ali ne bih se vratila u taj odnos. U mojim odnosima osnova mora da bude iskrena. E sad tu mi je onaj drugi deo u kome mi lazi ne smetaju. Prosto mislim da ih ljudi cesto izgovaraju iz strahova, kompleksa, nezadovoljstva sobom i slicnih razloga. Takve lazi me ne pogadjaju.
Korisnikov avatar
By Oziris
Bila sam u poziciji da ja nekog lazem...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Mogu da slazem nekoga u porodici bez problema. Devojku i prijatelja sa problemom. I da posle nekoliko meseci i dalje ne mogu da poverujem sta je the1 i sta nije.
Naucila sam da je jedini pogresan odgovor na to nasilje: krv se proliva za dz i stvari bitno produzuju.
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Ne smeta mi kad lazu,sve dok govore ono shto zelim da chujem
Lazem kad mi ne ostaje nishta drugo.Prilichno sam dobar u tome
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Ne volim kada lazu bliski ljudi, tu ubrajam porodicu, prijatelje, partnere... Ne volim, jer znam, uvek, kada lazu... Par prijatelja sam tako izgubila. Ne zato sto su lagali vec sto sam otvoreno pokazala da znam. I tu je nastao raskol. Mozda nisu pravi prijatelji :nesiguran:
Opet, par puta sam progutala gorku pilulu istine. I prezivela. A i oni. Tako da se uvek odlucujem za tu varijantu.
To ne znaci da ja ne lazem. 'Na sitno'. Ooo, imam manu, volim ponekad da pricam price koje se ne poklapaju uvek sa pravim stanjem stvari. Kazu da 'uvelicavam' i 'zacinjavam', sto je apsolutno tacno, ali ne vredjam, ne unistavam i ne menjam 'istinu'.
Korisnikov avatar
By Draco
E sad! U porodici NIKADA nije bilo lazi, ni sa moje, ni sa roditeljske strane. Osim jednom, kad me je mama slagala da su mi ukrali skejt, ali SADA :lol: kontam da je to bilo V.E.O.M.A. za moje dobro :) Naime, to je uradila tek kad sam se skrsila sa istog i kad mi je naprslo korenje gornjih keceva pa sam morala da nosim splint pola godine. A jesam bila nerazumna i fearless pa htedoh vec posle posete maxilofacijalnom doci da izadjem sa ekipom na voznju.

Sto se tice prijateljstva, ni tu nikada nisam imala problema, dunno, valjda umem da ih izaberem :spin: Da, jbt, evo upravo vrtim film i ne mogu da se setim da me je neko slagao..

U vezi, zavisi.. :D Zavisi koliko je krupna laz, koliko mi znaci osoba, koliko me sve to povredi. Kad sam bila mini, nisam prastala ama bas nista. Sto je kajnda stjupid jer sam sama radila mnooogo hejvi stvari. E sad, ili predjem ili ne. Zavisi od raspolozenja i polozaja zvezda <d'oh> u datom trenutku.

Sa nebitnim piplima pitanje laganja resavam ili batinama :) ili tako sto ih iskuliram. Takodje zavisi od raspolozenja.
Korisnikov avatar
By EYA
ako zele da cuju istinu, ljudi moraju biti spremni i zreli da je cuju :opatica:
Korisnikov avatar
By ns.happy
kazu da je bas istina najgora stvar koju je covek smislio...
Korisnikov avatar
By Khons
umem da oprostim laz, ali ta laz mora imati neko realno i debelo opravdanje, mada sam velika devojcica i mogu da prihvatim istinu.
bezrazlozne lazi nikako ne mogu da smislim i shvatim, npr kada je neko patoloski lazov.
By Çâðê_DUP
Originally posted by Khons
bezrazlozne lazi nikako ne mogu da smislim i shvatim, npr kada je neko patoloski lazov.
Da.
By Çâðê_DUP
sve je ovo folirazha..vecina nas je u tim godinama jos, krpice, sminkica, maskice, kravatice..ali zavrsice se ovaj maskenbal jednom..i tada ce se videti ko je ko i sta je sta i sta je ko i ko-je-sta.

neka laprdaju, lazu, kenjaju, spletkare i trachare, samo napred. uvek cu se secati jedne situacije koja mi se dogodila, kad sam bila u jednom klubu, prisao mi je jedan muskarac (poznanik iz grada) i rekao mi je:

"TI znas istinu".
Korisnikov avatar
By Daliborka
Vesna Zmijanac je to lepo objasnila u pesmi:

" Ja lagala sam sebi i lagala ljudima
al` nisam mogla slagat` ovo u grudima..."

:(
Korisnikov avatar
By Blady
Cesto hvatam ljude u lazi.... nije mi bas sve jedno, ali posto ih preduhitrim, nekako postane zanimljivo.. imam utisak da im bas pokvarim zabavu... :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne volim da lazem... samim tim ne volim ni da me drugi lazu.

Pa imao sam pojedinih slucajeva.

Dao sam do znanja da to nece moci tako, ali sam oprostio!

Ne znam sta sve u zivotu oprostio nisam... jednostavno zelim ruzne stvari da zaboravim...
By pipinveliki
Originally posted by Angelina777
sve je ovo folirazha..vecina nas je u tim godinama jos, krpice, sminkica, maskice, kravatice..ali zavrsice se ovaj maskenbal jednom..i tada ce se videti ko je ko i sta je sta i sta je ko i ko-je-sta.

neka laprdaju, lazu, kenjaju, spletkare i trachare, samo napred. uvek cu se secati jedne situacije koja mi se dogodila, kad sam bila u jednom klubu, prisao mi je jedan muskarac (poznanik iz grada) i rekao mi je:

"TI znas istinu".
moldere vrati se sve ti verujemo :muva:

on: jednom kad me neko slaze mislim na poznanike/ partnere svaku narednu rec koju izgovore cujem kao nesto: cRap cRAP crap CRAP crap crap cRaP

prijatelji me nikad nisu lagali, stavise surovo su iskreni

roditelji su me lagali za deda mraza i za vilu koja pretvara mlecne zube u poklone i da od marihuane dobijes ravno stopalo

ne lazem, ali idealizujem pa me ljudi pogresno kontaju
By Kragi
ajme koliko pitanja .... no da kažem da je za mene iskrenost osnovni i uslov svih
uslova za uspostavljanje odnosa sa nekim, ma kakav taj odnos bio.
Kako se osećam i kako reagujem i da li praštam laž zavisi od vrste odnosa a neretko i momenta i situacije ili okolnosti ... mislim vec smo dosta na forumu pričali o praštanju, prevarama, odnosima i sl pa da se ne ponavljam :D
Inače ne lažem niti kalkulisem ikada kada je istina u pitanju ...
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Dina
... U mojim odnosima osnova mora da bude iskrena. E sad tu mi je onaj drugi deo u kome mi lazi ne smetaju. Prosto mislim da ih ljudi cesto izgovaraju iz strahova, kompleksa, nezadovoljstva sobom i slicnih razloga. Takve lazi me ne pogadjaju.
Takva je situacija i u mom slučaju.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!