Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By ^RAY^
Da li i u kojim prilikama placete?
Da li Vam je lakse posle toga?
Da li zelite a ne mozete da se isplacete?

Jako me zanima..
By Sixto
Retko i razlizi su jako razliciti od onih zbog kojih ljudi obicno placu!
Kad se isplacem nije mi odmah lakse jer plakanju predstoji par dana pre i posle loseg raspolozenja ali dobar je izduvni ventil, bar za mene!
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Ja ne pamtim kada sam se zadni put isplakao.
A cenim da mi mi bilo osetno lakse.
Ponekad se pitam od kakvog li sam ja materijala??:kopanos:
By Swanheart
Ne placem...ne secam se kada sam zaplakala...jednostavno mi nije lakse ako se isplacem...
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Naravno da placem, bude mi lakse posle toga.
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by ^RAY^
Da li i u kojim prilikama placete?
Da li Vam je lakse posle toga?
Da li zelite a ne mozete da se isplacete?

Jako me zanima..
plačem u svakoj prilici ukoliko mi je do plakanja.
lakše mi je, dobar način za izbacivanje nakupljenih negativnih emocija.
nikad mi se nije desilo da želim, a ne mogu da se isplačem. veoma lako zaplačem.

ovo se sve odnosi na ozbiljne situacije.

kad su u pitanju, recimo, filmovi... tu cmizdrim i na one tugaljive priče, ali bome i na hepiendove. a kad se žena i ja udružimo, mogle bi da doprinesemo navodnjavanju kad je suša :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by spliff
ma i na vesti
nažalost, da :(
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Jao ja ne mogu tako lako da zaplacem:cekam:
By ~ Le Saint X ~
hmmm...nije bas da placem na filmove, ali mi krenu suze cesto kad je tako neki...
A film
MOSTOVI OKRUGA MEDISON...tu zadnjih 20 minuta filma ne mogu da se zaustavim da placem!

Inace, zadnji put plakao u januaru, u Kanadi, kada sam morao da napustim Marka
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Jao |Renoar sad mi je prilika da zaplacem..ne volim rastanke:sniff:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Zadnji put sam plakala u februaru, pa u nedelju....pa ti vidi kolko je to cesto....bude mi lakse kad se isplacem, ali mnogo me mrzi da placem....:sladoled:
By RACABG
setih se dijaloga iz filma secerna vodica
milena dravic place a sonja savic joj kaze "placi branka placi manje ces da pisshah" :) ))
Korisnikov avatar
By ns.happy
retko ali kada se isplacem, stvarno manje piskim... hehe...
on topic... kada me nesto dovede do suza, posle njih mogu samo da legnem da spavam, jer se toliko istrosim i iscurim na sve strane da mi i pritisak valjda padne...
Korisnikov avatar
By malecka
ne volim da placem... i trudim se da ne placem, ali ponekad suze same krenu... :doh:
poslednjih par dana sam se isplakala za celu godinu... :(
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Kada je Morgan imao oko 18 godinica, kontao je kako je sve svoje suze isplakao...grdno se zajebao.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
u toku PMSa obavezno jednom! uglavnom od besa, tako da to ne racunam...inace mnogo retko, i NIJE mi lakse posle toga...

..postoje tri misli koje mogu da me rasplacu u svakom trenutku...
Korisnikov avatar
By coka
placem kad mi se place... osecam se mnogo bolje posle toga :nerd:
ako sam bas lose (najcesce pms) mnoge stvari mogu da me rasplacu...
Korisnikov avatar
By KiWi

Jako retko plačem ... i to mi baš i nije dobro ... Mnogo bi mi lakše bilo da jednostavno sednem, izbacim sve iz sebe kroz suze i posle sam miran ...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
a kako to tacno funkcionise? isplaces se i posle si miran? meni to nije uspevalo....nisam uopste posle mirna....stavise, boli me glava....

sad sam se setila da mi je jedino lakse posle plakanja bilo posle utakmice....jedno vreme kada smo igrali vazne utakmice, bilo je jako napeto po sat ili dva...a ne sme da opadne koncentracija, a narocito ne tehnicaru...e posle takvih utakmica mi se desavalo da ih hladna odigram, ali da posle moram u vslacionici da se rasplacem bez obyira na rezultat....to je jedino olaksanje posle plakanja koje sam dozivela...a ako se lose osecam...nista suze ne pomazu.... naprotiv!
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by hlaefdige
a kako to tacno funkcionise? isplaces se i posle si miran? meni to nije uspevalo....nisam uopste posle mirna....stavise, boli me glava....

Pa kad uspem da se isplačem, posle mi je stvarno super. Dobro sam raspoložen, nisam više onako ucveljen ... baš povoljno utiče na mene ...
Korisnikov avatar
By Mr Dee
voleo bih da placem vise. "cesto" mi se desava da zelim da placem a da ne mogu. da mogu samo da jecam a da zelim da ridam.

obicno pod tusem, ili u prisustvu osobe koja mi je dovoljno bliska. nikad pred roditeljima. uglavnom pod tusem. poslednji put pre nekih mesec dana. i uglavnom zbog decaka.
By Swanheart
ne mogu...jednostavno mi bude uvek gore kad se rasplacem...onda se nerviram sto placem zbog gluposti...setila sam se kad sam se poslednji put rasplakala...bilo je to na sahrani oca moje najbolje drugarice prosle godine...
Korisnikov avatar
By uninvited
ne wolim da placem...i trudim se da to i ne radim to cesto.. al nekad to bude jace od mene,i to nisu one suze :rida: nego :placko: ....joj zadnji put sm plakala pre mozda 2 nedelje uz onaj Ebeni QAF kad onog drmnu palicom po glawi..jadannnnnnn :placko: elem..UWEk se smejem :giggle:
Korisnikov avatar
By colorado
Ja sam jedan od onih koji pate od one retke bolesti od koje nisi u stanju da proizvodis suze... kiss, kako se to bese zove???
Mada, to mi ne stvara problem na koncertima Tori Amos...
I da, cesce sam u zivotu plakao od srece nego od tuge. Npr, pre Torinog koncerta plakao sam nakon poslednje epizode Tvin Piksa, Ne zato sto je bilo tuzno (dobro jeste, ali ne toliko), vec zato sto sam bio srecan da nesto tkao genijalno postoji i da bude stvoreno ljudskom rukom. (Uglavnom zato ponekad placem i kad slusam muziku, a ne zato sto je pesma tuzna.)
Korisnikov avatar
By Dina
Kad je pms isplacem se za ceo naredni mesec, ;) tada sam bas placljiva i izbace me iz koloseka sitnice koje inace ne bi. Kad nije pms ne placem cesto ali ni toliko retko, onda kada imam razloga za to, bilo negativnog ili pozitivnog. Ponekad mi se desi da sam tuzna a ne mogu da se isplacem, ali nadoknadim to kad dodje period koji sam spomenula na pocetku ;) Inace moj partner i ja smo konstatovali da postoji bas razlika u plakanju muskaraca i zena, koja potice iz onog perioda kad su decaci nauceni da ne placu, a devojcice da je to dozvoljeno. U pocetku nase veze on je jako lose primao moje plakanje u nekim situacijama, tj. mislio je da je smak sveta, da sam povredjena mnogo vise nego sto sam, grizla ga je savest da je on nesto ucinio da ja budem takva. A onda smo pricali i pricali i shvatili da on moje ponasanje meri ponasanjem muskaraca koje je znao, a koji su plakali mnogo redje i ako jesu on to nije video. Tako da se sada prilagodio da ja mnogo lakse i cesce ispoljavam osecanja nego oni.
Korisnikov avatar
By spliff
ponekad me i neka pesma onako poshteno razvali
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!