Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Sixto
Koja ljubavna prica iz domace ili svetske literature, umetnosti, istorije etc. je vama najlepsa?

Meni je prica i sama ljubav koja je dovela do gradnje Tadz Mahala fantasticna! Covek koji je zatvoren od strane sina citavih 8 godina bolestan i onemocao, kad je mogao da se odrzi na nogama, stajao pored prozora i gledao u pravcu gde lezi ljubav njegovog zivota! :smrc:
Korisnikov avatar
By Galateja
Kada je reč o literaturi, interesantne su mi komplikovane ljubavi (zapravo, postoji li nekomplikovana ljubav?), sa dozom destrukcije i autodestrukcije, malo 'iščašene', odnosno, sve ono što ne bih mogla prihvatiti u svom životu. ;)
Recimo da bi to u srpskoj književnosti bila ljubav Jelene i Jovana u Selenićevom romanu Ubistvo s predumišljajem, a u svetskoj književnosti ljubav opisana u Prustovom romanu Jedna Svanova ljubav.
E, da, sad malo skrećem sa teme, ali emocije koje Jaromil ima prema majci, tj. vezanost majke i sina u Kunderinom romanu Život je drugde je, takođe, jako lepo opisana.
Korisnikov avatar
By catch me if you can
iz zivota jesenjin i isidora dankan, a ovako seherezada i sultan sahrijar.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=854772#p854772]Sixto napisao:[/url]Koja ljubavna prica iz domace ili svetske literature, umetnosti, istorije etc. je vama najlepsa?
možda će zvučati otrcano ili kako god, ali za mene je to priča ovo dvoje ljudi:

Slika

sasvim nenamerno sam odgledala reality show ICE LOVES COCO i totalno sam smitten. ako jednog dana budem upoznala osobu sa kojom bih uspela da izgradim odnos sličan onom koji ovo dvoje ljude (naizgled) imaju, ja ću biti najsrećniji čovek na svetu :sunce:
Korisnikov avatar
By Laerem
Lolita i Humbert (Lolita)
Jesse i Celine (Before Sunset / Sunrise)
Ben i Sera (Leaving Las Vegas)
Tenoch i Julio (Y tu mamá también)

etc.
Korisnikov avatar
By Tungi
Oliver Barrett i Jennifer Cavalleri ( Love story)
Wilma Dean Loomis i Bud Stamper ( Splendor in the grass) ^^
Korisnikov avatar
By Azdaja
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2333698#p2333698]emo_haos_ napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=854772#p854772]Sixto napisao:[/url]Koja ljubavna prica iz domace ili svetske literature, umetnosti, istorije etc. je vama najlepsa?
možda će zvučati otrcano ili kako god, ali za mene je to priča ovo dvoje ljudi:

Slika

sasvim nenamerno sam odgledala reality show ICE LOVES COCO i totalno sam smitten. ako jednog dana budem upoznala osobu sa kojom bih uspela da izgradim odnos sličan onom koji ovo dvoje ljude (naizgled) imaju, ja ću biti najsrećniji čovek na svetu :sunce:

nikol koko je poreklom iz srbije :)

ont. ne mogu da razmisljam o ljubavi, trenutno ne zelim...:)
Korisnikov avatar
By *deni*
To je svakako ljubav između kralja Aleksandra Obrenovića i kraljice Drage.
Njihova ljubavna priča, sa svim romansiranim interpretacijama kroz istoriju i, naravno, tragičnim svršetkom ima sve elemente koji podilaze mojoj potrebi za kičom.
:gotika:
Da ne zaboravim i nešto banalniji :awesome: primEr:

Elena (kad je ona u pitanju moram uporabiti i ovaj retard-smajli -- :hail: .Božica. :love: ) i Jugoslav Karić.

Ne vjerujem da se tu radi o pukom interesu sa njene strane.
Korisnikov avatar
By bas bleu
dong with a luminous nose and the jumbly girl :drama:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Kad nisam zaljubljena sve su mi patetične. :bljak:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
patetika :love:

za mene su to sve Geteove ljubavi..
ali realno Verter i Lota iz njegovog dela "Patnje mladog Vertera" .. pa sam naslov je :cut:

a jos veca patetika, posle izdavanja te knjige, talas samoubistava mladih momaka na nemackom govornom podrucju .. i meni doslo da se roknem, ali se setih da nisam mladic :sigh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!