Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Sta je za vas lojalnost? Da li to znaci biti uvek pored nekog u teskim trenucima? Podrska? Licno smatram da lojalnost nema veze sa drugim osobama, vec je to pitanje licnog kodeksa, etike.
Naravno da se lojalnost ne kapira kao da si -ti/ja/ona si-sam-je nekom bodi gard :machevi:

Vase misljenje.
Korisnikov avatar
By .L O S T
Mislim da jeste stvar licnog kodeksa.
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
A ako su dvojica lojalni protiv treceg, da li je to eticki?

(ili sedmorica na jednoga :fuckbed:

Npr u nekoj forumaskoj diskusiji gde su sukobljene strane oko nekog jako bitnog semantickog ispitivanja ispravnosti? :sweet:
By Sixto
Lojalnost je pitanje trenutka! Ima ogranicen rok trajanja kao svez sampinjon, 4dana na +7C!
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Poslednjih nekoliko meseci sam se toliko puta uverio u nepostojanje iste, tako da nemam komentar...
Korisnikov avatar
By ellena
Originally posted by the1whowished
Izgubila sam je tu negde kada sam izgubila sebe. :cigareta: :down: :eureka:
Sebe sam izgubila oooodavno,lojalnost prema nekim osobama odmah zatim,ali uvek cu je imati za jednu osobu,jer mi je dosta puta dokazala i pokazala lojalnost.Ali to nije razlog zbog cega sam ja takva.Barem mislim da je tako.
Korisnikov avatar
By ellena
Zato sto je mnogo volim,stalo mi je do nje,ali,nasuprot tome imam osecaj da bi bila ista prema njoj i da je ona potpuno drugachija prema meni.U stanju sam da predjem preko dosta stvari kad je ona u pitanju.Prema ostalima sam dosta ostra,hladna.Mnogi misle na prvi pogled da sam uobrazena,samoziva.Neki su mi to i priznali,kasnije kada su me bolje upoznali.Ni sama ne znam zasto ostavljam takav utisak.
Korisnikov avatar
By jukie
Problem sa pojmom "lojalnost" je što ga u filmovima uvek koriste neki luzeri koji hoće da nabede neku slabiju osobu da radi ono što je njima (tim luzerima) palo na pamet (a to je obično nešto užasno što će svima doneti probleme). I zato meni sama ta reč izaziva neke negativne emocije i ne volim da je čujem
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Za Morgana je lojalnost onda kada mu prijatelj nece zabiti noz u ledja, chak i kada mu Morgan da noz.
Korisnikov avatar
By marks
Što ste dosadni, užas.:obesen:
Korisnikov avatar
By ellena
Originally posted by marks
Što ste dosadni, užas. :obesen:
Pa,hajde,kazi ti koju pametnu i zanimljivu,razbij monotoniju,izvadi nas iz mraka i dosadne svakodnevnice...
Korisnikov avatar
By marks
Sama tema je dosadna, tako da vam nema spasa! :mag:
By Çâðê_DUP
ja kapiram lojalnost kao secanje na decje bunilo, decju svest; povezanost s decjim dobom, znaci, jednom stranom svesti se secam svog dozivljaja lojalnosti u periodu kad jos nisam osecala distancu; dozivljaj ljubavi koja raste (platonske, ne mora to biti neka vajna erotika) za mene radja lojalnost, vernost. To je dozivljaj zagnjurenosti u neko bice, zid vise nije zid, istekao je, a umesto njega je zvezda.

Ovo je jedan od onih retkih dozivljaja koje malobrojni mogu da dozive, a najstrasnije je kada sa izgubi :sigh:
Korisnikov avatar
By marks
Lojanost je kad pržiš nešto na loju.:galerija:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!