Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Momci u vojsci

Odsluzhio je vojsku
8
40%
Sluzhi trenutno (civilka/redovno)
2
10%
Nije josh sluzhio
2
10%
Nece ni sluzhiti!
8
40%
Korisnikov avatar
By MaXayde!!
Evo, krenuo mi dechko u civilku danas, pa mi je pala na paemt ideja da napravim mini-glasanje o tome, onako chisto za zabavu :tepih:
Bilo mi je simpa shto me je danas drugarica na kafi pitala shta radim, kako ljubavni zhivot, a ja joj uz smeh odgovaram 'Fino...chekam dechkonju iz vojske'. Eto josh jedna stvar koju str8 tipovi nece dozhiveti :D :dance:

Shaljem jedan BIG KISS mojoj ljubavi koja rano ustaje i zhrtvuje se za domovinu :mazi: .........a mozhete i svi ostali koji ste u slichnoj situaciji trenutno, ako vas ima.

Hehe, ovo me podseca na gay-varijantu onih poruka kad idu na tv programu, tipa 'srecan polazak u vojsku zheli........' :D
Korisnikov avatar
By ::fy::
Nisam i nije još služio. A nadam se da ni nećemo morati :D
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Morgan je imao vezice pa bezvezice sa tri real vojnika..kada su izashli iz vojske vishe nisu bili zanimljivi...
Korisnikov avatar
By Kiborg
Originally posted by MaXayde!!
Evo, krenuo mi dechko u civilku danas...
Ma ajde, ko da je otišao u kasarnu i ko da nećeš da ga vidiš 3 nedelje dok ne položi zakletvu.

:dramaqueen:
Korisnikov avatar
By .L O S T
MRZIM VOJSKU :flaming:
:testerica:
Jebo im ja sve po spisku:flaming:
By ~ Le Saint X ~
odsluzio redovnu vojsku 9 meseci...
bilo je cool...

(*))&^%$%$*(_**&*&^&
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Piih civilno sluzenje.
To nije vojska to je zajebancija.
Kao da ima posao, ide kuci posle posla, vidjate se svaki dan.
Kad budes imao dechka na sluzenju pravog vojnog roka javi se i kazi da ti je dechko u vojsci i pusti suzu radosnicu.:D
Korisnikov avatar
By MaXayde!!
Ma ajde, ko da je otišao u kasarnu i ko da nećeš da ga vidiš 3 nedelje dok ne položi zakletvu.
Alo bre, pa nisam ni rekao da ga necu vidjati, niti ishta slichno takvom dramljenju, jednostavno mi je simpa da mi drugarica kazhe 'eto,i tebi je sad dechko u vojsci' :D (iako dodushe i nije neka prava vojska..).

Chill out.....
Korisnikov avatar
By .L O S T
Originally posted by Lakiboy_ns
Piih civilno sluzenje.
Nadam se da si se salio, inace si me bas :(
Mislim :psiholog:

I dalje

To je najgori i dalje ziv recidiv komunizma i komunisticke skole unistavanja naroda!
Korisnikov avatar
By Marvin
Vojska je recidiv komunizma.

Zanimljivo. :bubblegum:
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
E neshto me interesuje. Dechaci koji ste 88. godishte, da li ste pozvani na regrutaciju? To je trebalo biti u maju, ali nije, tako da mislim da su ukinuli za nashu generaciju i da cemo biti prva koja ne sluzi vojsku :bouncy:
Korisnikov avatar
By Morpheus
Bio sam u redovnoj vojsci 2002.godine i nije mi bilo lose...pogotovo na tusiranjima :roflmao: svega se covek tamo moze nagledati.I opet bih isao u redovnu vojsku da moram,radije bih tamo sedeo 6.meseci nego negde giljao 9.
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by MetalHeartedBoy
E neshto me interesuje. Dechaci koji ste 88. godishte, da li ste pozvani na regrutaciju? To je trebalo biti u maju, ali nije, tako da mislim da su ukinuli za nashu generaciju i da cemo biti prva koja ne sluzi vojsku :bouncy:
Nisam ni ja nikad dobio poziv na regrutaciju... a 86 godishte sam. :kupanje:
Korisnikov avatar
By KiWi

VOLIM VOJNIKE! :love:

Korisnikov avatar
By schatzist
inace sam protivnik militarima....ali tvoj opis vojske mi je bas primamljiv ;)

inace moj dragi to odradio jos pred kraj proslog veka :lol:
mene ganjaju po nisu tuzbama za neodaziv na regrutaciju....i necu da im se odazovem :lol: :uljenavatru:
Korisnikov avatar
By Escobar
:murkan:

Ja se konstantno cimam da me neko ne privede zato sto stalno odbijam odlazak na onaj pregled (jel to regrutacija???), ono gde moras da se skidas pred svima i da ustanes u 5 ujutru....

:spank:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Morpheus
Bio sam u redovnoj vojsci 2002.godine i nije mi bilo lose...pogotovo na tusiranjima :roflmao: svega se covek tamo moze nagledati.I opet bih isao u redovnu vojsku da moram,radije bih tamo sedeo 6.meseci nego negde giljao 9.
:up:

meni je vojska bila totalno pozitivno - gledano ukupno - iskustvo...

Jao...kada se ja setim sto sam se palio na jednog desetara koji imao tetovazu ispod pupka...
onako, visine 175 maksimum, crna kosa (malo duza za vojnicke standarde - verovatno zbog dve crvene trake), crn ten i izrazite obrve......
pa na tusiranju jedva uspevao da mi sva krv ne jurne dole...
:blush:

OMG....
to treba videti...
i secati se sad...

A civilno...smejurija za m****ce!

et toq!
:snob:
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Originally posted by REI
Originally posted by MetalHeartedBoy
Nisam ni ja nikad dobio poziv na regrutaciju... a 86 godishte sam. :kupanje:
Ne znam o chemu se radi, trebalo je da dobijesh josh pre 2 godine hahahh bash kasne :)
Korisnikov avatar
By donquijote
Nisam bio u vojsci (mada je već odavno trebalo) i nemam dečka u vojsci tako da ne znam kakav je to osećaj
Korisnikov avatar
By .L O S T
Ziveo prigovor savesti.
Redovna za muskarcine, civilna za pametne.
Korisnikov avatar
By Kiborg
@Renoir i Morpheus:

Bravo.

Ne omalovažavam one koji idu na to civilno, ali šta je da je, vojska nije. A svako ima svoje razloge, a ja sam 3 meseca proveo u vojnoj ambulanti i video sam da jednostavno nije svako za vojsku, ne samo fizički, nego i psihički. Da se razumemo, kada bih mogao da biram, ja vojsku ne bih služio uopšte, ali kada bih opet mogao da biram između civilnog i redovnog, izabrao bih redovno. To je ipak bilo dragoceno iskustvo, gde sam saznao mnoge stvari o sebi, ali i o ljudima uopšte.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by MaXayde!!
Alo bre, pa nisam ni rekao da ga necu vidjati, niti ishta slichno takvom dramljenju, jednostavno mi je simpa da mi drugarica kazhe 'eto,i tebi je sad dechko u vojsci' :D (iako dodushe i nije neka prava vojska..).

Chill out.....
Ma opusti se mi ovde volimo sve da dramatizujemo-pa jel smo gay ili nismo? :lol:
Jeste simpaticno kad ti drugarica kaze da ti je dechko u vojsci, mi ti kazemo samo da to nije isti onaj osecaj kao kad bi bio u pravoj vojsci pa da ga pratis, sacekujes, pises pisma, places za njim :D
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by L O S T
Originally posted by Lakiboy_ns
Piih civilno sluzenje.
Nadam se da si se salio, inace si me bas :(
Mislim :psiholog:

To je najgori i dalje ziv recidiv komunizma i komunisticke skole unistavanja naroda!
Nisam se salio.
Ja sam je isto mrzeo dok nisam otisao i uverio se licno da nije toliko lose kao sto se prica.Istina je da nekad pokusavaju da ti ispiraju mozak ili da te pokusaju prevaspitavati ali ako je neko formirana licnost koja ima svoj stav i svoje JA onda nema sta da se plasi.
Ako je neko nesiguran u sebe i svoje sposobnosti, svoj karakter te mogucnost da preskoci i tu zivotnu prepreku to je vec nesto drugo. :odbij:
Korisnikov avatar
By HARP
Vojska nije vojska ako ne ides redovno, civilna je nista
Ja sam bio u korpusu specijalnih jedinica...
Da se pitam ukinuo bih je
Ko moze ne mora da ide, osim druzenja sve ostalo je smaracina..
Mislim da ako covek ceka vojsku da sazri i nauci nesto o sebi i ljudima - on nista do tad u zivotu naucio nije i bilo bi me sram da to kazem.
Snaga jedne licnosti se pokazuje i dokazuje kroz zivotne odluke i probleme, ne kroz vojsku.
Ok, svako ima pravo na svoje misljenje.

:zakljucano:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ja znam da i u Srbiji postoje ljudi koji nikada nista drugo nece nauciti osim da sprovode silu. E, umesto da ih vucaramo kroz skolske ustanove, lepo formirati profesionalku i svi srecni i zadovoljni.
Elem, nema shanse da cu ikoga cekati iz vojske. Ako drzava ima zahteve, imam ih i ja, pa neka se odrede prioriteti. Na svu srecu, jos mi se nije svidela zenska koja bi u vojsku :smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!