- 23 Maj 2007, 16:35
Ovo je nešto najbolje što sam ikada pročitao na nekom od profila GayRomea. Možda sam pristrasan, ali evo, procenite sami...
... Ljubim te, čoveče dragi !
P.S. Nije u pitanju profil mog dečka.
Iako me mrzi, vidim da cu ipak morati da ispunim ovaj deo. Mozda ce ispasti da sam prezahtevan, ali veruj mi bolje je da odmah znas sve.
Here it goes:
100% sam gay i apsolutno se ponosim time. Lishen sam svih religijsko-drustvenih tripova da cu goreti u paklu ili da sa mnom nesto nije u redu. Outovan sam svojim ukucanima i gomili prijatelja. Ne, ja ne nosim na chelu znak koji bi svima ukazao da sam gay niti smatram da je to potrebno, ali ako u javnosti izgovorim nesto vezano za svoju intimu, ne zelim od tebe da chujem ono "tishe, chuce te neko". Ne interesuje me ko ce sta chuti ili reci o meni. Da sam fem, verovatno jesam u odredjnoj meri. Neki ce reci da sam tetka, neki da nisam. Ako mislish da cu zbog tebe da pazim kako se ponasham, da nas ne bi "provalilil", grdno se varash. Budesh li me sputavao u bilo kom vidu izrazavanja moje licnosti, naici ces na otpor. To vazi i za prijatelja i za potencijalnog decka.
Dalje, volim da izlazim ali od tebe ne zahtevam isto. Ako zelish, mozes uvek poci sa mnom i moje drustvo ce te super prihvatiti. Ako si povucen tip, postovacu tvoju zelju da ostanesh van "scene". Ako vec izlazim sam, ne zelim drame tipa, ides da se kresnes sa drugim. Idem da bih se video sa drugim dragim ljudima u mom zivotu, koje mozes upoznati kad god pozelish.
Ako sam u vezi sa tobom, normalno je da zelim dobar deo svog slobodnog vremena da posvetim tebi. Slobodno reci ako te smara cesto vidjanje, jer ako budes cutao nista dobro iz toga nece izaci.
Jos nesto, poredjenje sa tvojim bivsima, potencijalnima itd. me savrseno ne interesuje i veoma je degutantno. Ili ti se svidjam ili ne, ne ocekuj da preko noci postanem tvoj san o savrsenstvu niti to nameravam. Ako me ikada budes zavoleo to ce biti zbog onoga kakav sam a ne kakav bih mogao da budem.

P.S. Nije u pitanju profil mog dečka.