Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Azdaja
HA...kolike ljudi mogu biti pizdurine,pitam se pitam...iiiiiiiiiiiiii zastoooo daju ljudima vase brojeve iako znaju da ste u vezi...i da ce stvoriti 1001 problem zbog toga iako se vama jebe za te osobe kojima su dali vas brooj..oh maj got-poubijala bi ih sve sadAAAAAAAAAAA aaaaaaaaaaa

Da li vi delite tudje br telefona?
Sta radite kad daju vas broj?

Izvinjavam se na pomalo histericnom pisanju,ali mi je pritisak skocio do plafona veceras....:ugriz:
Korisnikov avatar
By Delete
Daj ti meni broj te osobe koja je to sve zakuvala, da ja razdelim "po komsiluku" :D

Nemam obicaj da dajem tudje brojeve telefona nikad pre nego sto pitam osobu ciji je br. cak i kad mi taj br. trazi neko za koga smatram da broj nece zloupotrebiti.

Ukoliko neko da moj br. nepozeljnoj osobi, obicno sa tomo osobom u najboljem slucaju prekinem svaki kontakt i jasno stavim do znanja da vise nema sta da radi ni sa mnom ni sa mojim brojem.
A onog ko me zeza ili zove sa nekom suludom idejom posaljem u tri lepe, a ako sam bolje raspolozena zajebavam ga do iznemoglosti.
By Swanheart
mrzim kada neko da moj broj nekom...kome treba broj nek ga trazi od mene a ne okolo da ide kao radio Mileva...i isto tako ne delim tudje brojeve.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Swanheart
i isto tako ne delim tudje brojeve.
Oh, kako samo verujem u ovo!
By ~ Le Saint X ~
uvek pitam za odobrenje osobu ciji broj se trazi...

sto se tice kada neko dobije moj broj telefona...
pa, sve mi jedno, jer na nepoznate brojeve ne odgovaram...
neko moze da zove i salje poruke, njegov problem...
By Swanheart
@ Delete...ako imas nesto da mi kazes u2u sad ili me se mani vise vo vjek i vjekov.
By ~ Le Saint X ~
p.s.
Hteo sam da dodam da ja ne prekidam odnos sa tom nekom osobom koja da moj broj nekome bez mog pristanka
osim
ako izricito ta osoba zna da ja ne gotivim osobu koja ima sada moj broj

@swan je malo nervozna...
la
la
la...

et toq!

:snob:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Aliii najlepse je kad neko od "prijatelja"da tvoj broj nekoj osobi,ikao zna da si u vezi,dobro poznaje i tvoju devojku/momka...eee takve bi ja na lomacu oma frrrrrrrrr
Korisnikov avatar
By Azdaja
[quote]Originally posted by Delete
Daj ti meni broj te osobe koja je to sve zakuvala, da ja razdelim "po komsiluku"

Cim sredim ovo,dobijas broj pa deli kome god hoces :D
:kiss:
By ~ Le Saint X ~
ali, ako si ti u vezi i ako te devojka/momak zna dobro...
i sve je ok...
zasto bi neki poziv ili to sto neko ima tvoj broj uticalo bilo kako?
Onda ne krivi broj, nego tvoju devojku/decka koji nema poverenje u tebe ili sta vec
et toq!
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Renoir
ali, ako si ti u vezi i ako te devojka/momak zna dobro...
i sve je ok...
zasto bi neki poziv ili to sto neko ima tvoj broj uticalo bilo kako?
Onda ne krivi broj, nego tvoju devojku/decka koji nema poverenje u tebe ili sta vec
et toq!

Eh druze,nije u pitanju poverenje ovde..nego taj "prijatelj"koji deli br...ali opet i u vezi se stvore varnice bez obzira na poverenje...
ha,cudne su te lezbo veze-da sam znala pre:lol: evo vec sam malo bolje volje...:marinac:
By l.carvel
@faijnfa.. ne nerviraj se bezveze ..ako je iko imao xy neprijatnosti vezanih za telefon, ja sam imala.. nikada ali nikada u zivotu nisam dala tudji br bez pitanja a zato je sto oc idiota imalo moj...i nista, sta mozes sem da sve okrenes na zezanje..a ti sto dele telefone imaju dovoljno problema sa sobom i bez tvoje intervencije..nema potrebe da osete da su uspeli da te uznemire..
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by faijnfa
ha,cudne su te lezbo veze-da sam znala pre:lol:
Sta, bila bi str8? :cool:
Korisnikov avatar
By Adenim
Delim brojeve sakom i kapom.:maljkovic:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Delete
ha,cudne su te lezbo veze-da sam znala pre:lol:
Sta, bila bi str8? :cool:

Ma jok,bila bi asex:luda:
Korisnikov avatar
By Delete
:hmm: pa kako se tu uklapa grupnjak? :lol:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Delete
:hmm: pa kako se tu uklapa grupnjak? :lol:

:lol:onda bi samo gledala... :hvala:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Adenim
Delim brojeve sakom i kapom. :maljkovic:

Ajao sto to ne volim:tuc:
Korisnikov avatar
By decko
I ja to mrzim. Prosto resenje - ne odgovaram na poruke koje mi salje broj koji nije memorisan ako se osoba ne potpise (i naravno ako je ne poznajem) posto me taj trip muvanje preko moba tipa: ja znam tebe, ti ne znas mene - ne zanima :nono:
Korisnikov avatar
By Azdaja
sasha a zasto se ti petljas u nase stvari?!
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
sasha a zasto se ti petljas u nase stvari?!
kako zasto se mesamo? :puzzle:
pa i mi smo zensko i imamo telefon - cak dva :moby:
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
SASHA PREKINI DA BRISES POST-OVE!

evo moram opet da postavim da se ljudi ne zbune

Daj ti meni broj te osobe koja je to sve zakuvala, da ja razdelim "po komsiluku"

Tebi ne bi dala ni ovce da cuvas a savetujem i doticnoj faijnfa da to ne cini...
Ukoliko neko da moj br. nepozeljnoj osobi, obicno sa tomo osobom u najboljem slucaju prekinem svaki kontakt i jasno stavim do znanja da vise nema sta da radi ni sa mnom ni sa mojim brojem.
A onog ko me zeza ili zove sa nekom suludom idejom posaljem u tri lepe, a ako sam bolje raspolozena zajebavam ga do iznemoglosti.

Sta sada si ti neka opasna butch la-femme-Nikita-wannabe cica?

E sto bih volela da imam tvoj broj pa svima da razdelim na flajerima sa tvojom slikom (zapravo ta slika mi nije neki marketinski) pa cik da vidim u koliko lepih ces da me posaljes...
Korisnikov avatar
By Azdaja
hahhahahhhaha,a sta drugo da pufnem:camac:
Korisnikov avatar
By tramp
uglavnom kazem toj osobi da mi da svoj broj koji cu ja dati onoj ciji se broj trazi pa ako hoce nek je nazove

broj cu dati ako mi je neko rekao slobodno daji moj broj (recimo neko trazi posao i kaze slobodno daj moj broj ko god bi me zaposlio) ili ako znam da je ok 100% u smislu da je neko imao pa izgubio

ne smeta mi kad se moj broj da nekome mada i nisam nikad imala problema zbog toga
Korisnikov avatar
By Azdaja
a vidis,meni smeta sto nisam plakala mesecima i onda me prcne uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhh...hate people
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by tramp
uglavnom kazem toj osobi da mi da svoj broj koji cu ja dati onoj ciji se broj trazi pa ako hoce nek je nazove

broj cu dati ako mi je neko rekao slobodno daji moj broj (recimo neko trazi posao i kaze slobodno daj moj broj ko god bi me zaposlio) ili ako znam da je ok 100% u smislu da je neko imao pa izgubio

ne smeta mi kad se moj broj da nekome mada i nisam nikad imala problema zbog toga

meni smesno hahahhaha
Korisnikov avatar
By Azdaja
ja sam tunajt kreten,tako da nemas brige:P
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Morgan daje brojeve samo veoma bliskih osoba, i obrnuto.
I to jedino onda ako drugachije nije dogovoreno.
Osobe sa kojima Morgan nije blizak, nemaju nikakva prava da dele broj, niti Morgan deli njihove brojeve (pa chak i kada zamole)...Mozda zbog chinjenice jer Morgan nece da kupi govna kada pukne tikva.
Korisnikov avatar
By Shmi
Nikad ne dajem tudj broj bez pitanja vlasnika tog broja.... A moj broj dele sakom i kapom... Srecom ne smaraju me budale,nekako se namesti da ili mi kazu da su dobili broj od te i te osobe ili se useru pa se ne javljaju vise... :shmi:
Meni licno ne smeta kada dele moj broj jer je to uglavnom stari broj koji bas i ne koristim vise od godinu dana... a ovaj novi broj imaju samo provereni. Mada se i dalje ponekad omane pa me smaraju i na novom broju...

@Fainfa da mi ponovo postavimo oglas sa brojem telefona? :lol:
Korisnikov avatar
By m..
Moj broj je neko krace vreme cirkulisao okolo, no nisam imala nekih vecih problema zbog toga, doduse jesam zavrsila na blind dateu s nekim gaborom, jebiga sve ide u rok sluzbe. Uvek mogu da zavedem smaraca pod smarac#17 i stavim da ne zvoni. Imam par dahtaca, bio je i neki klinac, i neki nedefinisani likovi i neki tip kojem se nije dalo objasniti da ja nisam Natasha iz Brusa. Najludja je bila neka zena koja bi me zvala svakih 6 meseci s pricom "Neko me je zvao s ovog broja". I jedan perfidni dahtac koji bi me uvek zvao kad sam u roamingu, medjutim zavela sam ga kao smarac u barsi pa znam da se ne javljam, lol. Taj mi je potrosio oko 400 dinara u Barseloni, zvucalo je kao neka baba, medjutim identitet mi i dalje nije poznat.

Anyway, ako vas neko uzasno smara, obratite se njegovom provajderu. Cula sam da gase brojeve ukoliko ustanove maltretman.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!