Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Egon
ovako ...

sledecja situacija ...

u krugu ste prijatelja koji vam puno znache i sa kojima se
druzhite bash dugo ...

sa druge strane u vash zhivot je ushla osoba koja vam dosta znachi i u koju ste malko zaljubljeni i love story goes on ....
zadovoljni ste i srecjni ...

ili makar srecjniji nego pre ...

ali ... odjednom shvatite da ti prijatelji i ta osoba nisu bash srecjna kombinacija ...
ne mirishu se ...
mozhda chak i nesto gore ...

i ?

pokushavate da arbirtrirate i sta se desi .... ?

vi izvuchete deblji kraj jer stajete na stranu i jednog i drugog

ili nesto trecje?

sta?
Korisnikov avatar
By .L O S T
Bio sam u toj situaciji i dosta je kriticno bilo....

Kad nisam mogao da pomirim te dve strane....

Odabrao sam jednu.

I ne kajem se.

Sa njim mi je lepse:rock:
Korisnikov avatar
By .L O S T
A za divno chudo nakon par godina su se zdruzili i sad nam je svima lepo ??!!:protest:
Korisnikov avatar
By Egon
ne znam da li bi se toliko uplitao u sve to ...

ako jednostavno nije zabavno zasto se muchiti ... ?
Korisnikov avatar
By Dina
Imala sam vise puta takve situacije... pokusavam da izgladim, da nadjem neko srecno resenje... ako bas nikako ne ide - odabiram partnera. Razlog - zato sto i ja nastojim da prihvatim, nadjem zajednicki jezik sa partnerima mojih prijatelja/prijateljica. Nikad se nije desilo da nisam uspela, znaci potrebna je samo dobra volja.
Korisnikov avatar
By Hys.
slazem se sa Dinom :up:
Ako su prijatelji pravi, nacice zajednicki jezik, necete "trovati" protiv osobe u koju si zaljubljen-ma bre....

TREBA DA BUDU SRECNI ZBOG TVOJE SRECE

Mene nisu mirisali suprugovi prijatelji, sto nije imalo veze samnom, vec su zakljucivali da sam "ista" ko prethodna i odma mi nakacili osobine koje nemam.
Posto je on uvideo da nemaju pojma, i da oni koji su mu stvarno prijatelji, ce se potruditi da upoznaju MENE, bilo je okej....
Sada, sve je okej, kao sto neko pomene, godine prosle i svi smo okej :grouphug:

Mada.....ne zaboravljam...jedna recenica mi je ostala u pamcenju
jedan drug /koga inace gotivim bez obzira/" sta si se istripovao na tu astrologiju od kad si sa njom"
muz: pa brate ja sam uvek bio istripovan :smeh:
on opet: brate mozes da nadjes mnogo bolju ribu
muz: meni se svidja
the end!
e, da...taj isti...koji je reko da muz moze da nadje "bolju ribu" je sada sa...ajd necu da budem pakosna, pored svega ga gotivim...
Korisnikov avatar
By Galadriel
Desilo mi se da pojedini prijatelji nisu bas mirisali osobu koju sam jako volela..

nikad nisam glumila arbitra..

nisam htela da budem deo te price.

jednostavno sam ih pustila da sami rasprave to sto imaju

inace i meni se desilo da ne mislim bas najbolje o devojci jako dobrog druga. nikad mu to nisam rekla i mislim da je tako najbolje

u drugom, tezem slucaju drugom drugu sam morala neke stvari da kazem koje mu bas nisu prijale i malo nam je to na kraci period pokvarilo odnos. medjutim kad su raskinuli, rekao mi je da mu je jako zao i da neke stvari nije hteo da vidi pa nam je to na neki nacin i ucvrstilo prijateljstvo. :hug: inace dajem sebi slobodu da kazem, tj. da prenesem stvari koje smatram bitnim samo
najboljim prijateljima tacnije ljudima koje volim. a njih ima samo dvoje

prijateljima nikad ne bih dozvolila da mi se uplicu u vezu, a jos manje bih dozvolila da mi osoba sa kojom sam u vezi lose govori o njima!
Korisnikov avatar
By Galadriel
Nikako ne dozvoli da ti bilo koja strana namece to da moras da biras!
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by baby_girl
Nikako ne dozvoli da ti bilo koja strana namece to da moras da biras!
apsolutno se slazem :klap:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Morgan je u stanju da istrpi prolazne budale (mladice i devojke) svojih ortaka i ortakinja, tako da i oni vracaju uslugu kada Morganu zapadne neki magarac.
Korisnikov avatar
By Pauceti
Ja bas volim da gledam kako se te dve strane terorisu dok se ja neprimetno odaljim i odaberem nesto trece

edit: sta sam hteo da kazem ovim? neam pojma 8 ujutru je a ja opet nisam spavao :psiholog:
Korisnikov avatar
By m..
Kad god mi se desilo da se nekim prijateljima ne svidja cica, ispostavilo se da su bili u pravu, i videli nesto sto ja nisam. Mada i nije da ih pitam za misljenje, ako ga imaju saslusam, pa radim po svom. U krajnjem slucaju mogu da ih vidjam odvojeno, sto meni i vise odgovara.
Korisnikov avatar
By Shmi
Originally posted by m..
Kad god mi se desilo da se nekim prijateljima ne svidja cica, ispostavilo se da su bili u pravu, i videli nesto sto ja nisam. Mada i nije da ih pitam za misljenje, ako ga imaju saslusam, pa radim po svom. U krajnjem slucaju mogu da ih vidjam odvojeno, sto meni i vise odgovara.
Nesto slicno i ja cinim... :up:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by shmizllica
Originally posted by m..
Nesto slicno i ja cinim... :up:
Slično je i kod mene... Nekako se uvek ispostavi da je moja naj drugarica u pravu i da su njeni komentari s početka priče (koji su mi tada išli na k) tačni. Ali, eto, nikad je ne slušam. (Možda treba da počnem?!)

Lm... Recimo... Meni nikada neko sa kim ona bude bila NEĆE biti dovoljno dobar za nju. Nemojte pogrešno da me shvatite... Prihvatam ja njene dečkove i stvarno sam ok sa njima. Jednostavno... Ona je moja naj naj naj osoba na svetu i niko nije dovoljno dobar... Ne pričam ništa loše njoj o njima... Samo ih "prihvatam sa rezervom".

Tako da... "Izabrala" bih partnera... Ne bih izabrala, već... Bila bih sa tom osobom sa kojom želim da budem, a neodobravanje od strane prijatelja bih prosto ignorisala. Svakog čuda tri dana dosta. Naravno, ne bih ih spajala... Barem neko vreme... Dok se strasti ne stišaju.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by m..
Kad god mi se desilo da se nekim prijateljima ne svidja cica, ispostavilo se da su bili u pravu, i videli nesto sto ja nisam.
Kod mene nije tako. Bas zbog onog sto Bigirl navede - prijatelji iz nekog razloga vide mene idealisticki i imam utisak da niko ne bi bio dovoljno dobar. Ja sam jos najrealnija, najbolje sam prolazila samo kad sam sebe slusala.
Korisnikov avatar
By Seaman
Mislim da ne treba da birras izmedju njih.Zadrzi i prijatelje i partnera, mada bi pravi prijatelji prihvatili tvog momka bez obzira na to kakav je,isto vazi i za partnera.Moguci su kompromisi.

Ako bas ne ide, pokusaj da ih ne spajas.:)
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by devokICA

e, da...taj isti...koji je reko da muz moze da nadje "bolju ribu" je sada sa...ajd necu da budem pakosna, pored svega ga gotivim...
Kazi ovdje ili ces na messenger. :smeh:
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Dina
Originally posted by m..
Kad god mi se desilo da se nekim prijateljima ne svidja cica, ispostavilo se da su bili u pravu, i videli nesto sto ja nisam.
Kod mene nije tako. Bas zbog onog sto Bigirl navede - prijatelji iz nekog razloga vide mene idealisticki i imam utisak da niko ne bi bio dovoljno dobar. Ja sam jos najrealnija, najbolje sam prolazila samo kad sam sebe slusala.
Ja sam prolazio dobro kad sam slusao Dinu.:D
Korisnikov avatar
By Dina
Seamane,
drago mi je zbog toga :)
Korisnikov avatar
By Seaman
Mozda je vrijeme da i ti poslusas mene.;)
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Meni su moji prijatelji SVE....ali opet ako sam zaljubljena....ne znam sta bih...
Njoj bih kupila parfem koji oni vole, njima onaj koji ona vole i namirisali bi se :muzika:
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Originally posted by Zaljubljena
Meni su moji prijatelji SVE....ali opet ako sam zaljubljena....ne znam sta bih...
Njoj bih kupila parfem koji oni vole, njima onaj koji ona vole i namirisali bi se :muzika:

Ah mon dieux, glupe li fore! :drama:

Ajde ti mila moja na spavanje, vreme ti je!

Pa sve je u prihvatanju...Ako ne uspe, tu je cijanid.
By Sixto
Bio u toj situaciji!
Lepo das pedalu obema stranama i odes na letovanje il vec gdegod, nadjes nekog novog, nikad ih neces pomiriti!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!