Originally posted by decko
Pa ono...ne kazem da se ne slazem sa vecinom ovde (koji kazu da bolje da ne rizikujes ako si vec siguran da je 100% str8 pa izgubis prijatelja) ali ima i ona izreka - ko ne rizikuje, ne moze ni da dobije...nikad se ne zna. Jeste da se retko desava ali sve je moguce!
Dobro razmisli i uradi kako mislis da je najbolje jer to ja mac sa dve ostrica - ako mu kazes mozda pogresis, izgubis ga i pokajes se (a mozda on bude ok s tim pa opet ostanete bar prijatelje) ili ako mu ne kazes mozda ce se deo tebe uvek kajati sto nisi bar pokusao!
I ja se slazem sa Deckom.
Cudno mi je kako to ljudi veruju u ljubav a cim se pojave neke prepreke odmah navijaju za odustajanje. Meni se verovanje (ako postoji) pokazuje bas onda kada prepreke postoje. Inace ja sam bila u istoj a suprotnoj situaciji tvojoj. To jest on je gay i prijatelji su mi savetovali da odustanem, nekad sam i ja sama sebi savetovala,ali ipak sam isla samo za srcem. I ne kajem se, mislim da se ne bih kajala ni da je njegova reakcija bila losa (na srecu ipak nije

), ja prosto nisam videla drugi put. Ali mislim da bih se jako kajala da nisam pokusala...
A ti jos razmisli, sacekaj mozda da vidis kolika je snaga zaljubljenosti, prolazi li, mozes li da se zaljubis u nekog drugog ili je on sasvim poseban za tebe. Odmeri sve za i protiv... pa odluci zavisno od toga...