Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Diabolus
Hmm,imam jedan ogroman problem,zaljubljen sam u najboljeg frenda...Naravno prvo mi je bio samo prijatelj a sad ga volim,ali bruka...
Znam da je 100% hetero i u beznadeznoj sam situaciji...
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Jadan ti....bila sam u slicnoj situaciji....nije mi bila bas najbolja drugarica, ali smo bile jako bliske...nije mi bilo lako al sam je prebolela...

Ako je 100 hetero, onda jbg bolje da nista ne probavas, ko zna kakva bi bila njegova reakcija... A jel on zna da si ti gay?
By Diabolus
Ja sam bi,nikad mu to nisam direktno rekao ali sam ostavljao prostora da pogodi sam...Imamo extra odnos inace i super je prijatelj ali postaje mi nelagodno pored njega...Zasto strejteri imaju jedan problem manje?Mogu da pokazu ko im se svidja bez straha od odbacivanja...smrc
Korisnikov avatar
By Rei
Svi smo bili u tom sosu...
Korisnikov avatar
By zboO
ako mu kazesh (da ga volish) vishe necesh imati prijatelja.

nije da sam baksuz, ali jednostavno je tako...
Korisnikov avatar
By Daliborka
Prestani sudbino
da me shamarash :shamar: :neto: :nono:
Vreme je sa srecom da me upoznash :yes:
Dosta je bilo suza i bola :yes:

pusti da prozhivim bar zhivota pola....
:tetka:

:pilence:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Originally posted by zbunjena
ako mu kazesh (da ga volish) vishe necesh imati prijatelja.

nije da sam baksuz, ali jednostavno je tako...
Ne mora da znachi, mozda bash taj dechko spada u onih 10 % mushke populacije kojima ne smeta drushtvo lgbt osobe :grin:

Ili se pod hitno odljubljuj ili ga onako suptilno, okolo na okolo ispitaj shta misli o svemu tome.

Ma bre, pored ovoliko lepih gay momaka ti si nashao da se zaljubish u strejtera, mislim stvarno!!!:zid:
Korisnikov avatar
By Dirrty
zzasto sve novajlije se odmah pojavljuju sa problemima?

kako ja nisam imao... :)

jbg... nadaj se samo da ce te proci ta zaljubljenost...
mislim siguran sam da hoce...
samo se okreni drugim muskarica i cim naidje neki koji ce ti se svideti, odmah ces zaboraviti na druga u tom smislu.

srecno!
Korisnikov avatar
By .L O S T
Originally posted by Diabolus
Hmm,imam jedan ogroman problem,zaljubljen sam u najboljeg frenda...Naravno prvo mi je bio samo prijatelj a sad ga volim,ali bruka...
Znam da je 100% hetero i u beznadeznoj sam situaciji...
Been there done that. All of us.
Sto pre naucis da se miris sa tim bices srecniji:sladoled:

Mada i ako je 100% hetero ne znaci da neces moci bas nista:wtf:
samo pamet u glavu
trust me ;)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Meni se to nije desilo... Ali mogu zamisliti kako ti je...
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Mr.Ja
Kako nije? :rida:
Korisnikov avatar
By decko
Pa ono...ne kazem da se ne slazem sa vecinom ovde (koji kazu da bolje da ne rizikujes ako si vec siguran da je 100% str8 pa izgubis prijatelja) ali ima i ona izreka - ko ne rizikuje, ne moze ni da dobije...nikad se ne zna. Jeste da se retko desava ali sve je moguce!

Dobro razmisli i uradi kako mislis da je najbolje jer to ja mac sa dve ostrica - ako mu kazes mozda pogresis, izgubis ga i pokajes se (a mozda on bude ok s tim pa opet ostanete bar prijatelje) ili ako mu ne kazes mozda ce se deo tebe uvek kajati sto nisi bar pokusao!

:sigh:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Zonche
Originally posted by Mr.Ja
Kako nije? :rida:
NESRECNO bre!
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by decko
Pa ono...ne kazem da se ne slazem sa vecinom ovde (koji kazu da bolje da ne rizikujes ako si vec siguran da je 100% str8 pa izgubis prijatelja) ali ima i ona izreka - ko ne rizikuje, ne moze ni da dobije...nikad se ne zna. Jeste da se retko desava ali sve je moguce!
Baš to... Ja bih to rekla. Jebeš ti takvo drugarstvo. Možeš samo povređen izaći iz toga. Lepo kažeš, pa kud puklo. Bolje je od statusa quo.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by decko

Dobro razmisli i uradi kako mislis da je najbolje jer to ja mac sa dve ostrica - ako mu kazes mozda pogresis, izgubis ga i pokajes se (a mozda on bude ok s tim pa opet ostanete bar prijatelje) ili ako mu ne kazes mozda ce se deo tebe uvek kajati sto nisi bar pokusao!

:sigh:
I ja se slazem sa Deckom.

Cudno mi je kako to ljudi veruju u ljubav a cim se pojave neke prepreke odmah navijaju za odustajanje. Meni se verovanje (ako postoji) pokazuje bas onda kada prepreke postoje. Inace ja sam bila u istoj a suprotnoj situaciji tvojoj. To jest on je gay i prijatelji su mi savetovali da odustanem, nekad sam i ja sama sebi savetovala,ali ipak sam isla samo za srcem. I ne kajem se, mislim da se ne bih kajala ni da je njegova reakcija bila losa (na srecu ipak nije :) ), ja prosto nisam videla drugi put. Ali mislim da bih se jako kajala da nisam pokusala...

A ti jos razmisli, sacekaj mozda da vidis kolika je snaga zaljubljenosti, prolazi li, mozes li da se zaljubis u nekog drugog ili je on sasvim poseban za tebe. Odmeri sve za i protiv... pa odluci zavisno od toga...
Korisnikov avatar
By TotalControl
Jaooo, budiš mi sjećanja!

Po meni,
Bolje je da se kaješ za nešto što si uradio, nego da se kaješ za nešto što nisi uradio - pa da se čitav život pitaš "Šta bi bilo da je bilo???"

Samo moraš biti svjestan jedne stvari:
Ako je tvoj drug zaista 100% hetero, onda ti njemu možeš biti samo "Eksperiment - avantura - izlet" (zovi to kao god hoćeš) i (nažalosti) ništa više od toga!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!