Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By draganfly
1. imaju strah da priznaju svoja osecanja?
2. taru svoju guzu o moj kurac na zurci a kad krenem da se upoznam pobegnu?
3. imaju frku kad skinem majicu u klubu?
4. hoce po haustorima a nece u stanu?
5. imaju interesovanje kada su u nepoznatoj situaciji?
6. gube interesovanje kada su u poznatoj situaciji?
7. stalno imaju potrebu da se jebu sa strane?
8. kada su u vezi a ne jebu se sa strane polako odumiru?
9. vole da varaju svoje momke sa mnom?
10. igraju igru kao da ih ne privlacim a onda se ispostavi suprotno?
11. pokazuju znake ne ni homoseksualnosti, ni biseksualnosti, ni metroseksualnosti... vec autoseksualnosti?

Imam jos gomilu pitanja ail je kasno. Moram da spavam. Ja funkcionisem portpuno suprotno. Neki su mi ljudi rekli da sam ja zapravo lezbejka. Mene uzbudjuje 'kompletna' licnost (spremna da da sve sa svim svojim nedostacima). Ako me osoba ne stimulise po toplinom i zeljom za razmenom mene ni seksualno vise ne uzbudjuje. Stalno nailazim na neke debile ili 'decu' ili neartikulisane neandertalce i malo mi je to sve vec dosadilo. Ja poznajem toliko stvari. Od zapadne i istocne filozofije do pshihologije ali mi to bas ne pomaze. Strastan sam, ali u intimi. Ne mogu da imam nekrofilnu strast samo prema telu. Onda bi mogao da tucam i leseve. Imam utisak da vecina muskaraca spada u kategoriju ohih vezanih za moja pitanja pa mi nije jasno gde je greska. Ako neko ima ikakvo misljenje o tome (bazirano na iskustvima) neka napise nesto. Ovo je ozbiljan thread. Znaci, tetke, ogovaruse i lokalne kokoske nisu kvalifikovane da odgovaraju na ova pitanja.

Zbunjen!!!
Korisnikov avatar
By Paki
Reci mi, za početak, jesi li ti to bio sinoć u Alijansi? Floyd možda?
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Originally posted by draganfly
Ja poznajem toliko stvari. Od zapadne i istocne filozofije do pshihologije ali mi to bas ne pomaze.
Imam samo savet: zapocni da primenjujes ta znanja na drugima, narocito iz psihologije/psihijatrije, videces, bice bolje. :lezkiss:
Korisnikov avatar
By Paki
Ok, bez zajebavanja više...
Generalno gledano, mislim da su u pitanju internalizovana homofobija, lenjost i potreba za samopotvrđivanjem, uzdizanjem posrnulog ega.
On želi da se provede, povata i pojebe, ali će se zato otkinuti od alkohola toliko da kasnije ne može da se seti ičega - mrzi samoga sebe.
On želi da bude sa nekim, ali tako da udahne prah ljubavi i da se u trenutku nađe u nečijem naručju.
On ima potrebu da, u zatvorenom prostoru, svom malom i jedinom getou, "sigurnom prostoru" i pred ljudima koje iste manje-više viđa svakog vikenda, pokaže svoje "umeće samokontrole", iskusno samoprivatavanje, trljanje itd, a povlači se apsolutno kada ga život pljusne u lice...
Korisnikov avatar
By tramp
imas pogresnu predstavu o lezbejkama ... a joj ne mogu ja da komentarisem :tetka:
By RACABG
nisi sreo mene zato tako mislish ;)
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Paki
Ok, bez zajebavanja više...
Generalno gledano, mislim da su u pitanju internalizovana homofobija, lenjost i potreba za samopotvrđivanjem, uzdizanjem posrnulog ega.
On želi da se provede, povata i pojebe, ali će se zato otkinuti od alkohola toliko da kasnije ne može da se seti ičega - mrzi samoga sebe.
On želi da bude sa nekim, ali tako da udahne prah ljubavi i da se u trenutku nađe u nečijem naručju.
On ima potrebu da, u zatvorenom prostoru, svom malom i jedinom getou, "sigurnom prostoru" i pred ljudima koje iste manje-više viđa svakog vikenda, pokaže svoje "umeće samokontrole", iskusno samoprivatavanje, trljanje itd, a povlači se apsolutno kada ga život pljusne u lice...
složila bih se sa Pakitom :yes:
Korisnikov avatar
By Paki
Zaustavi se na vreme, da te ne bih... :oklagija:
Korisnikov avatar
By Dirrty
muskarci su jednostavno muskarci! kraj price! :)

1. tesko priznaju osecanja jer su picke u dusi (kad vec moram tako da se izrazim), i mozda se plase da ne budu povredjeni ili pak misle da su frajeri ako ne pokazuju osecanja...

2.hm... za ovo ne znam... nisam takav, pa ne mogu da kazem...
kad vec nekom trljam moje dupe o... onda se pre toga prvo valjda upoznam makar... :)

3.frku? pa zavisi... ako je mnogo vruce onda odobravam:)
mozda izgledas zastrasujuce dobro, pa zato :)

4.po haustorima hoce jer im je to blize... jer se desava da ih zelja prodje dok dodjete do stana...

5.pa uvek je zabavnije kada si u nekoj situaciji u kojoj se do sada nikada nisi nasao, pod uslovom da nije neka neprijatna...

6. postoje odredjene sigurnosti u poznatim situacijama... tako da na ovo ne mogu da odgovorim... a i covek ne mzoe non stop da se nalazi samo u nepoznatim situacijama...

7.nisam takav, ali nazalost mnogi jesu...
pa znam po sebi ranije... ako se o nekom pricalo odnosno ako je bio deo neke price, morao sam i zeleo da budem sa njim...
tada je to bilo jace od mene...
tako da mislim da postoji odredjeni nagon... kao da zele da se dokazuju okolini makar ta okolina bili samo ti sa kojima se jebe pored decka.

8.to je vezano za prethodno...

9.pa nisi jedini sa kim je neko prevario svog decka. ako nije veran, voli da vara sa mnogima... to mu je u krvi.

10.prave se da nisu laki... a ustvari su laksi od pera :)
za mnoge je to u pitanju... mada neki se mozda plase da ti pokazu to... iz odredjenih razloga...

11. uuuuuuuuuuu... ovo se pomalo odnosi na mene, ali pokusacu da odgovorim.
privlace me muskarci i tu nema price... mada mi dodje period kada ne zelim nista sa muskarcima!
mada ne mogu da kazem da nisam makar malo metrosexualac... mislim ko danas nije? :)

autosexualan sam samo prema svom dupetu... iako nisam aktrivan... ali ne mogu to da objasnim :)

P.S. odavno nisam napisao ovako obiman post, tak oda se izvinjavam ako su neke recenice nejasne...
Korisnikov avatar
By Escobar
11. pokazuju znake ne ni homoseksualnosti, ni biseksualnosti, ni metroseksualnosti... vec autoseksualnosti?

Imam jos gomilu pitanja ail je kasno. Moram da spavam. Ja funkcionisem portpuno suprotno. Neki su mi ljudi rekli da sam ja zapravo lezbejka. Mene uzbudjuje 'kompletna' licnost (spremna da da sve sa svim svojim nedostacima). Ako me osoba ne stimulise po toplinom i zeljom za razmenom mene ni seksualno vise ne uzbudjuje. Stalno nailazim na neke debile ili 'decu' ili neartikulisane neandertalce i malo mi je to sve vec dosadilo. Ja poznajem toliko stvari. Od zapadne i istocne filozofije do pshihologije ali mi to bas ne pomaze. Strastan sam, ali u intimi. Ne mogu da imam nekrofilnu strast samo prema telu. Onda bi mogao da tucam i leseve. Imam utisak da vecina muskaraca spada u kategoriju ohih vezanih za moja pitanja pa mi nije jasno gde je greska. Ako neko ima ikakvo misljenje o tome (bazirano na iskustvima) neka napise nesto. Ovo je ozbiljan thread. Znaci, tetke, ogovaruse i lokalne kokoske nisu kvalifikovane da odgovaraju na ova pitanja.

Zbunjen!!!
Ne budi iznenadjen, vecini fale dva kljucna organa - mozak i mosnice.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
1. imaju strah da priznaju svoja osecanja? - Treba se vezati za nekoga osim sebe, ko ih nece povrediti.
2. taru svoju guzu o moj kurac na zurci a kad krenem da se upoznam pobegnu? - Neki vole samo flert, a plase se da udju u nesto vise.
3. imaju frku kad skinem majicu u klubu? - Ne znam...
4. hoce po haustorima a nece u stanu? - Mozda se ponekad osecaju sigurnihe, naslusaju se ljudi da se svasta izdesavalo drugima po stanovima raznim... Ili fetish.
5. imaju interesovanje kada su u nepoznatoj situaciji? - Uzbudjenje.
6. gube interesovanje kada su u poznatoj situaciji? - Monotonija.
7. stalno imaju potrebu da se jebu sa strane? - Nikada mi nece biti jasno!!!

Stalno nailazim na neke debile ili 'decu' ili neartikulisane neandertalce i malo mi je to sve vec dosadilo.

- Potpuno se slazem i shvatam te...

Ovo je ozbiljan thread. Znaci, tetke, ogovaruse i lokalne kokoske nisu kvalifikovane da odgovaraju na ova pitanja.

- I sad ga zasra ovom izjavom... Kakva je to homofobija? Sta kao tetke ne mogu da budu ozbiljne, ili ne daj boze pametne...

Zbunjen!!!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Hm tek mi je sada doslo do mozga da pored pitanja postoji i posveta ispod :)

Slazem se da najvise ima kretena i slicnih... znam da me mozda mnogi dozivljavaju kao dete... tako da to ne komentarisem, mada moja ciljna grupa nisu deca...

Ako si vec postavio temu ovde, moras da ocekujes da svi koji imaju nesto da napisu, to i urade... ili svi ili niko...

Sada sam video da ti imas 30 i kusur godina, sto me navede da te pitam kako nisi odgonetnuo ,ako ne sva, makar neka pitanja.
Mislim a i ja sam nasao nesto da ti pricam... sa svojih nepunih 19 godina...

U svakom slucaju, srecno!
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Dirrty18g
Hm tek mi je sada doslo do mozga da pored pitanja postoji i posveta ispod :)

Slazem se da najvise ima kretena i slicnih... znam da me mozda mnogi dozivljavaju kao dete... tako da to ne komentarisem, mada moja ciljna grupa nisu deca...

Ako si vec postavio temu ovde, moras da ocekujes da svi koji imaju nesto da napisu, to i urade... ili svi ili niko...

Sada sam video da ti imas 30 i kusur godina, sto me navede da te pitam kako nisi odgonetnuo ,ako ne sva, makar neka pitanja.
Mislim a i ja sam nasao nesto da ti pricam... sa svojih nepunih 19 godina...

U svakom slucaju, srecno!
:up:
By draganfly
Hvala drustvo!

Sad mi je mnogo lakse jer sam ukapirao da vas ima okolo koji ste ipak na nekom visem stepenu evolucije. Pa da odgovorim na par pitanja:

Nisam bio u Alliance (a u Floyd ne idem jako dugo - ne podnosim narodnjake) nego na dvema zurkama u okviru Belgrade Design Week i na obe mi se desilo da me tipovi svojim guzicama prikljeste uza zid i djuskaju tako cime su izazivali moju potpuno prirodnu reakciju. Da smo ostali tako celo vece verovatno bi svrsio. Ali ja krenuo da konkretizujem stvari i da se upoznam, a oni dzada...

Drugo, pod tetke nisam mislio ljude koji su feminizirani, nego ljude koji su skloni ogovaranju i ceo zivot im se svodi na kokodakanje bez ikakve sustinske komunikacije.

Sto se tice mojih godina, ja imam 34 i mnogo iskustava, ali jednostavno ne pristajem na igru 'macke i misa' potrosackog drustva. Ja sam nekomplikovan i konkretatan i volim iskren i otvoren odnos. Volim da istrazujem vertikalalom (mislim na visine i dubine) a dosadno mi je istrazivanje horizontalom (mislim na ponavljanje istog iskustva).

Sto se tice 'dece', nisam mislio na mladje ljude, jer ja imam prijatelje izmedju 18 i 70 godina. A desilo mi se da se zabavljam sa 'decom' od 40-tak godina. Pritom je moj bivsi biznis partner imao 23 godine kad smo krenuli u posao i izuzetno je odgovoran po mnogim pitanjima.

Moguce je da me se ljudi boje jer zracim intenzitetom koji im je stran i priznajem da sam superioran u mnogim poljima (sto nikada ne zloupotrebljavam) ali to ni ne stigne da se ispolji jer oni vec nestanu u magli.

Svi koji se ne nalazite na ni u jednom pitanju sa liste mozete da mi se javite da se upoznamo. Voleo bih da stekenem potpuno suprotne zakljucke i ovakvu vrstu pitanja vise ne postavljam.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Ja sam potpuno drugacijeg iskustva. Mozda posle loseg iskustva se niko vise ne upusta lako, ne znam
By draganfly
Izgleda cu morati da objasnim definiciju autoseksualnosti:

To je oblik narcisoidnosti i egocentricnosti kada neko inicira ili pristane da bude sa nekim zato sto se dopada toj osobi, a pritom se on dopada samo sebi i uzbudjuje ga samo ideja da se on nekome dopada, a on tu drugu osobu zapravo ni ne vidi. Mnogo je izrazenije kod muskaraca, posebno u gay populaciji.
Korisnikov avatar
By Dirrty
draganfly aplauz za tebe i za iskren odnos :klap:

Mislim da se svako nalazi makar u jednom od tih pitanja... jbg... niko nije savrsen fizicki, a psihicki da ne pominjem.

Ne mozes tako da odbacujes... mislim tvoja stvar, ali ti ne znas razloge za skrivanje osecanja i slicno...
To se polako moze otkloniti, a ne sve odjednom.

Ne mozes da ocekujes da ti neko odgovara 100 %.
Moraju obe strane malo da se potrude oko medjusobnog odnosa, ma kakav on bio i na sta god se on svodio.
Korisnikov avatar
By Paki
Dirrty, lepo napisano. :kiss:
Korisnikov avatar
By Dirrty
napokon i ja nesto lepo da kazem :)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Hvala drustvo!

Nema na cemu

Sto se tice 'dece', nisam mislio na mladje ljude, jer ja imam prijatelje izmedju 18 i 70 godina. A desilo mi se da se zabavljam sa 'decom' od 40-tak godina. Pritom je moj bivsi biznis partner imao 23 godine kad smo krenuli u posao i izuzetno je odgovoran po mnogim pitanjima.

Potpuno se slazem! Bio sam sa jednim 37ogodisnjim detetom 3.5 godine u vezi...

Moguce je da me se ljudi boje jer zracim intenzitetom koji im je stran i priznajem da sam superioran u mnogim poljima (sto nikada ne zloupotrebljavam) ali to ni ne stigne da se ispolji jer oni vec nestanu u magli.

Ti rece: " Izgleda cu morati da objasnim definiciju autoseksualnosti:

To je oblik narcisoidnosti"... A kako bi tacno nazvao ovu izjavu nego narcisodinost? Mislim ja se uvek zajebavam da sam ovo ili ono, ali nikada za sebe ne bih rekao da sam superioran...
P.S:
Da smo ostali tako celo vece verovatno bi svrsio.
Gospodine superiorni, kaze se verovatno BIH svrsio...
By draganfly
A sto si ti Mr.Ja svadjalacki raspolozen? To mi zvuci kao nacionalni tend koji nas onemogucava da se razvijamo ili nesto jos mnogo gore? Ja nisam rekao da sam superman, a moja iskrena izjava o superiornosti (u mnogim poljima - ne svim) je rezultat rada na sebi. A ti ako verujes u izvestacenu skromnost, onda ne znam sta da ti kazem. A svakome se desava da proguta slovo. Ako ti mislis da ovo piskaranje ima vrednost autorskog dela mogu te zaposliti kao korektora pa da objavimo rezultate truda. Svako je sposoban da bude kucka, samo sto neki ljudi svesno odbijaju takvu vrstu odnosa. Moj ti je savet (ako ces ga uopste primiti k znanju) da se fokusiras na nesto dublje u zivotu. Tetkarenje i kuckaranje nisu pokazatelji inteligencije, vec zapustenog unutrasnjeg konflikta.
Korisnikov avatar
By helios
mi smo isfrustrirani i male mace u odnosu na ostatak sveta kad je gay kultura u pitanju i zato izgleda kao da su se svi raspomamili i ne znaju gde udaraju i sto vise stega i kocnica imaju to je gore..

vec par godina zivim sam i to je veoma doprinelo kvalitetu mog zivota i tome da se izborim sa nekim stereotipima u koje sam se, priznajem, donekle uklapao..

vecina ljudi misli kako svako vece privodim i slicno, a zapravo su daleko od istine. zivim normalno i neoptereceno. ne muce me roditelji jer ih ne vidjam, imam dovoljno obaveza da nemam vremena za spletkarenje, ogovaranje, jednom recju tetkarenje i u tome je sustina.

problem je sto je tesko nauciti da budes opusten i da se nosis sa sujetom, uzasavam se na kakve sam sve likove naisao u zivotu, ali.. jednostavno ih se klonim i to je to..

veruj da postoje i oni koji nisu kao oni koje si u svom postu naveo.
By draganfly
Helios, hvala ti na iskrenom odgovoru i ohrabrenju.
Mada ti moram priznati da ni ostatak sveta nije nista bolji. Ziveo sam u u Helsinkiju oko godinu dana, pa u Londonu skoro sedam godina i bio u Barceloni na mesec dana pre pola godine. Gay ljudi tamo jesu emancipovaniji, ali nit zivota baziranog na iluziji se svuda provlaci. U Londonu sam bio u takvoj poziciji da su me ljudi non stop saletali (imao sam svoju firmu, ziveo u kuci gde su stalno dolazile poznate licnosti) ali ne zbog mene, nego zbog mizanscena. Toliko mi se sve to smucilo da su mi dve godine jedini izlasci bili budisticki sastanci i setanje kuceta. Ovde sam vec godinu i po dana u kulturoloskom soku od kako sam se vratio. Skoro sam u klubu pitao nekog tipa sta zeli da pije. On kaze: ali meni se svidja neko drugi. Ja mu kazem da ga nisam pitao ko mu se svidja nego sam ga ponudio picem sto nije nicim uslovljeno. Ne znam. Mozda mene privlace totalno pogresni ljudi.
Korisnikov avatar
By KiWi

Predrasude. Ja nisam takav ...
By draganfly
Kiwi, molim te pojasni komentar. Mozda je moja predrasuda da nemam predrasuda. Ako si video predrasudu u necemu sto sam napisao, molim te reci mi. Sve sto sam napisao bazirano je na iskustvu. A iskustva se razlikuju od jedne karme do druge, od jednog zivotnog stanja do drugog.
By fencysmurf
lep je to svojevremeno spevao Right Said Fred.... "Don`t talk just kiss"
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
A sto si ti Mr.Ja svadjalacki raspolozen? To mi zvuci kao nacionalni tend koji nas onemogucava da se razvijamo ili nesto jos mnogo gore? Ja nisam rekao da sam superman, a moja iskrena izjava o superiornosti (u mnogim poljima - ne svim) je rezultat rada na sebi. A ti ako verujes u izvestacenu skromnost, onda ne znam sta da ti kazem. A svakome se desava da proguta slovo. Ako ti mislis da ovo piskaranje ima vrednost autorskog dela mogu te zaposliti kao korektora pa da objavimo rezultate truda. Svako je sposoban da bude kucka, samo sto neki ljudi svesno odbijaju takvu vrstu odnosa. Moj ti je savet (ako ces ga uopste primiti k znanju) da se fokusiras na nesto dublje u zivotu. Tetkarenje i kuckaranje nisu pokazatelji inteligencije, vec zapustenog unutrasnjeg konflikta.
Na osnovu cega si ti zakljucio da sam ja svadjalacki raspolozen? :puzzle: Stavise slazem se sa vecinom stvari koje si napisao. :peace:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!