Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By famozna
Koliko jako se trudite da bi neku osobu osvojili ili ju zadrzali?

Nemoguće znati šta je moguće a šta ne, zato se treba truditi oko svega....

Treba samo paziti da se taj "TRUD" ne pretvori u "LJUBOMORU",
jer onda smo se uzalud trudili. Moras da pruzis slobodu i razumevanje.

A mozda je ipak trud - UZALUD u svakom smislu

:love:
Korisnikov avatar
By decko
Hmm..pa kad je rec o osvajanju tu bas i nisam vest :kesa: ..cesto pravim prvi korak tek kad ta osoba bukvalno napise na svom celu GO 4 IT :ubise: ..a kad je rec o zadrzavanju, jednostavnu tu nemam neku taktiku..dajem sve od sebe da je osoba s kojom sam srecna i da sam ja srecan, od prvog dana pa do kraja, naravno da ne zelim da izgubim osobu koju volim ali jednostavno ne vidim svrhu ocajnicki pokusavajuci da zadrzis nekog koga volis ako taj neko to ne zeli, pa zato se i drzim toga...
...ipak svaka bajka ima svoje korice.

:hug:
Korisnikov avatar
By .L O S T
mnogo. na pocetku sam se trudio da probam nesto novo, sto sa ex-evima nisam i trebalo je puno. trud su bili i vernost, iskrenost i nesto sto je tad bilo nepoznato da se posvetim full jednoj osobi... pitam se da li bih mogao sve ono da ponovim... mada ne verujem. trud je da se covek promeni (na bolje) i da bukvalno pocne novi zivot... samo treba imati dovoljno jaku zelju.
trud mora da ulozi i druga strana (kad samo pomislim koliko mu je tesko bilo da prihvati mene ovakvog kakav jesam...)
onda tek ide trud na vezbanju tolerancije, nalazenja zlatne sredine, stava prema svetu.... ma ni za sta u zivotu nisam ulozio deseti deo kao u ovo (manje mi je trebalo za fax)... opet tvrdim da treba imati samo ISKRENU zelju i da je to naj napor koji treba uloziti!
a zadrzavanje je laksi deo - samo bez ikakvih lazi, max poverenje i to je to... uprostio sam sve malo, komplexnije je....:sigh:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by famozna
Nemoguće znati šta je moguće a šta ne, ....
:up:

Ja sam za ogromnu vecinu ljudi skroz nezainteresovana u partnerskom smislu. Tako da se ne trudim uopste, a ako bih se i nasla u takvoj vezi nije mi trebalo mnogo da odustanem. Onih par puta kad se meni desio "kvrc" u glavi i kada sam osobu prepoznala kao moju ljubav to je druga krajnost. Vazi mi potpuno ova recenica koju si ti napisala. Ne znam da li treba i razmisljati o trudu, ides za srcem, pa kuda stignes... I naravno prava ljubav je slobodna i bezuslovna (koliko to moze da bude) i tu nema mesta ljubomori (opet ne znaci da je sasvim nema)...
Korisnikov avatar
By famozna
Da i ja mislim da je najveci trud biti realan,iskren i voleti bezuslovno (srcem i mozgom)

U mom slucaju postoji tracak nade,da se moj trud isplati,jer volim realno,iskreno,BEZUSLOVNO,to se jako oseca u vazduhu i ona oseca,samo sto vuce posledice proslosti,pa moj trud i ljubav nemaju blistav sjaj....
i sta onda....pustiti ili nastaviti.....ja koja uvek kazem ...Nemoguće znati šta je moguće a šta ne, zato se treba truditi oko svega.... IPAK SE PITAM....
Korisnikov avatar
By coka
Originally posted by decko

...ipak svaka bajka ima svoje korice.

:hug:
:mazi:

u osvajanju neke osobe kao trudim se da budem ono sto jesam jer u suprotnom praveci se da sam nesto sto nisam ona bi se zaljubila u masku koju ja ne bih mogla vecito da nosim i polako bi sve pocelo da se raspada pa bih mozda time i povredial tu osobu. Sto se tice zadrzavanja pokusavam da ucinim tu osobu srecnom da joj se prilagodim ali naravno da ostanem u sustini svoja jer ipak ako je sa mnom onda je to zbog mene a ne zbog neceg sto ona zeli da napravi od mene. trudim se da budem popustljiva i spremna na kompromise...

"Najsrecniji je onaj covek koji je ucinio srecnim najvise drugih ljudi" Didro, francuski pisac
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Ljubav je zakon, ljubav pod kontrolom volje.
Morgan je u stanju chitav svet da ulozi, ako smatra da ce mu se ulog vratiti. Trenutak kada se pojavi prva sumnja u Morganu On se prebaci na Off..i prestane da brine.
Korisnikov avatar
By m..
Treba, ako je prava osoba.
Korisnikov avatar
By m..
Ali ne treba ugusiti tu drugu osobu. Mada, ja bolje da ne pricam, bas nesto i nisam poznata po dugim vezama...
Korisnikov avatar
By .L O S T
ne odustaj, samo hrabro i znaj da svaki gram snage ulozen u to ce se jednog dana isplatiti....:bye:
Korisnikov avatar
By famozna
Originally posted by L O S T
ne odustaj, samo hrabro i znaj da svaki gram snage ulozen u to ce se jednog dana isplatiti.... :bye:
Nadam se da si upravu
Korisnikov avatar
By .L O S T
As always :kiss:
samo ako pocinjes sve to prvo poslusaj mozak, srce ce samo uci u ljubav :kiss:
By Snow_Crystal
Upravo sam se setila kako je to bilo i tacno znam do poslednjeg delica sta sam sve radila....Postepeno sam joj se podvlacila pod kozu,uvek bila pored nje,uz nju. Otkacila me,opet sam ostala pored nje.Rekla mi da je jos uvek zaljubljena u drugu,opet sam ostala.... Sve je to trajalo 2-3 meseca i trud se isplatilo... Shvatile smo da smo mi jos odavno pocele vezu ali niko od nas nije hteo to da prizna....:sigh:
Korisnikov avatar
By Dina
Da i ja mislim da je najveci trud biti realan,iskren i voleti bezuslovno (srcem i mozgom)

U mom slucaju postoji tracak nade,da se moj trud isplati,jer volim realno,iskreno,BEZUSLOVNO,to se jako oseca u vazduhu i ona oseca,samo sto vuce posledice proslosti,pa moj trud i ljubav nemaju blistav sjaj....
i sta onda....pustiti ili nastaviti.....ja koja uvek kazem ...Nemoguće znati šta je moguće a šta ne, zato se treba truditi oko svega.... IPAK SE PITAM....
Ja sam ipak za ono "idi kuda te srce vodi...". A mozak da se pojavi onda ako srce bas vodi u totalnu propast ;) Ja mislim da samo ljubavi u kojima je srce naglaseno imaju moc, onu o kojoj se prica u filmovima i u knjigama. One koje se promisle mozgom mozda jesu realne, lepe, prijatne, ali ne vise od toga.
By жњ
jao al ja nemam nerava za bilo kakav "ljubavni trud i pacjenje" :odbij:

vremenom naucis da se postujes... i shtedish.. mnogo

autoru teme zelim sto srecnije i bezbolnije odrastanje
Korisnikov avatar
By Kittrie
aK hoces da zivis, onda se trudi , ali ne pravi sCEnario unapred, i ne umisljaj da ce sVe bit pink.
ak si picHka, e onda se emotiVno iskljuci i naDZi hobi. to je baR lako :)

ja bit izmeDju te 2 varijante.
i lipo mi je :bouncy:
Korisnikov avatar
By bigirl
Koliko jako se trudite da bi neku osobu osvojili ili ju zadrzali?

Nemoguće znati šta je moguće a šta ne, zato se treba truditi oko svega....

Treba samo paziti da se taj "TRUD" ne pretvori u "LJUBOMORU",
jer onda smo se uzalud trudili. Moras da pruzis slobodu i razumevanje.

A mozda je ipak trud - UZALUD u svakom smislu

:love:
Uzalud. Možeš i zvezde sa neba da skidaš, ali ako neće - neće.
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Osvajanje i ja? Muvanje i ja? :pucaodsmeha:
To jednostavno ne ide jedno sa drugim. Druge ne muvam, nemam line-ove za prilaz, a neshto i ne registrujem kad mene muvaju.Chak su me i grdili - chovek te muva a ti se zezash. Pa, sorry ali izgleda da je kod mene ta funkcija uglavnom u kvaru.
E sad, ako si vetj sa nekim u vezi...pa shta da se kaze...budesh ono shto jesi, bez ikakvih maski i foliranja, trudish se da udovoljish partnerovim i svojim zeljama, radujete se sitnicama, pustish da ti se potpuno uvuche pod kozu i nadash se da tje to trajati shto duze.
A shto se tiche zadrzavanja...Trud je suvishan. A voleti ponekad znachi i pustiti tu drugu osobu da ode.
By Swanheart
hmm...ako uzmem u obzir to da sam vec dobrih 7 meseci u srecnoj vezi sama sa sobom jasno je da me zaboooleeee da se trudim oko nekoga...a isto tako me i zabole da zadrzavam nekog...svak` je slobodan,a to "zadrzavanje" nekad da moze tako da gusi:cowboy:
Korisnikov avatar
By famozna
Hvala na odgovorima.....nisu potrebni vise...dobila sam odgovor na svoje pitanje.....
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Dina

Ja sam ipak za ono "idi kuda te srce vodi...". A mozak da se pojavi onda ako srce bas vodi u totalnu propast ;) Ja mislim da samo ljubavi u kojima je srce naglaseno imaju moc, onu o kojoj se prica u filmovima i u knjigama. One koje se promisle mozgom mozda jesu realne, lepe, prijatne, ali ne vise od toga.
bas tako...
ja verujem u...
filmske, grandiozne, svepijuce, sveobuhvatajuce, "hocu da mrem' od njenog/njegovog dodira" ljubavi.
postoje.
majke mi:D
Korisnikov avatar
By Dina
Devokice :kiss:

I ja :love: U nekim trenucima u proslosti su mi bas tvoji odgovori na forumu davali snage, posto su ljudi oko mene slabo verovali u "idenje za srcem".... Pa sve te knjige, filmovi itd napisani su, snimljeni, (najverovatnije) sto se nekad nekom desilo pa uvek moze ponovo biti... samo su ljudi uglavnom nekako prestali da veruju u ljubav i njenu moc. Samo traze nesto realno i dokazano ili znake da to ne moze biti istina i sve tako....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!