Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Val
Lazh i srecja...ide li to "zajedno"?

Ili...koliko je chovek srecjan, ako permanentno lazhe? :nerd:

A temu sami smestite gde treba! :P
Korisnikov avatar
By istok
Naravno da idu zajedno. Ukoliko se jedno koristi umereno, a drugo dozivljava na odredjeni nacin.
A i zavisi koga lazes?
Korisnikov avatar
By Adenim
Suvise opsirno pitanje, nivoi lazi i dozivljaji pojma srece su razliciti i viseslojni.
By Snow_Crystal
Onaj ko zivi u lazima nikad nije srecan jer mora stalno iznova i iznova da laze,zivi u zabludi,strahu da ga neko ne otkrije.. Gde je tu onda sreca?
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Sreca je unutrashnje stanje svesti, naravno da moze biti porushena ako je pod uticajem lazi koje dolaze sa spolja. Svakako ju je nemoguce dostici ako je pod pritiskom lazi iznutra.
Korisnikov avatar
By m..
Po meni nespojivo. Sad laz, koja laz? Jel kad lazes samog sebe ili nekog drugog? Jel bela ili crna laz? Jel laz ko laz ili nesto sto precutis/ili ti neko precuti? Ja sam skontala da jedino mogu da budem srecna kad se sve karte otvore, ne volim iznenadjenja. Jos manje volim ljude koji ti nesto precute, nesto sto je bitno, jer im je neprijatno da ti kazu ili misle da ces ih manje ceniti ako ti kazu. Takve ne cenim uopste, a o lazovima da ne pricam.
Korisnikov avatar
By Egon
@ m

sta je bela ili crna lazh?

po meni je prosto .. sreca je spokoj.

U lazhi nema spokoja ...

u lazhi nema srecje ...
Korisnikov avatar
By Val
Kakve bre crne i bele lazhi? Ko odredjuje koja je lazh kakva? Ti sama ili ide po tome kako to drugi dozhivljavaju? :neznam:

Lazh je lazh. I ovde nije bitno kako drugi reaguju na lazh, no jednostavno kako se osecja osoba koja lazhe bez prestanka. Da li je srecjna sa svim tim lazhima koje nosi u sebi?

Dakle, zanima me chisto psiholoshki.
Korisnikov avatar
By Egon
naravno da nije ... kakvo je to pitanje???

i ako je srecna sa njom nesto nije u redu
Korisnikov avatar
By m..
Ma bela laz je kad kazes kevi da ne izgleda bas toliko matoro, koleginici da nema veliko dupe, ortakinji da ta bubuljica po sred cela nije upadljiva i tako to, nekome da si siguran da ce poloziti ispit i mislim sve te stvari koje ponekad moras da izlupetas da bi se neko sabrao i prestao da opsesira oko necega nebitnog ili necega cemu nema pomoci.
Korisnikov avatar
By m..
Nemam pojma, je ne bih mogla da zivim u lazi. mada mi se desavalo par puta da zivim u zabludi, zato sto sam bila mlada, jbg ko da sam sad nesto matora, lol.
Korisnikov avatar
By Egon
pa rekao bih ti, jebi ga, jesi

ali cju belo da slazhem :D
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by m..
Nemam pojma, je ne bih mogla da zivim u lazi. mada mi se desavalo par puta da zivim u zabludi, zato sto sam bila mlada, jbg ko da sam sad nesto matora, lol.

Cjuti zheno. Ja nisam mlada, pa opet ponekad zhivim u zabludi. :lol:

Ali ni belu lazh ne opravdavam, jer je ipak lazh! ;)
By Dionysus
Ja sam srecna. Mislim, u vezi sam sa osobom koju volim i sa kojom mi je lepo, imam dobre odnose sa malom, ali odabranom grupicom prijatelja, uspesna sam u skoli, dosta sam zadovoljna sobom (misli ono kakva sam kao osoba, kako izgledam, sta radim, koliko sam uspesna i to.) i smatram sebe srecnom osobom. A to sto precutkujem kevi vezu sa devojkom, jer znam da to ne bi dozvolila. Pa, to je zato sto je to jedna od stvari koje moram uciniti da bih sacuvala svoju srecu. Da, nije lako, ali, ionako SVE U ZIVOTU IMA SVOJU CENU.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by m..
Ma bela laz je kad kazes kevi da ne izgleda bas toliko matoro, koleginici da nema veliko dupe, ortakinji da ta bubuljica po sred cela nije upadljiva i tako to, nekome da si siguran da ce poloziti ispit i mislim sve te stvari koje ponekad moras da izlupetas da bi se neko sabrao i prestao da opsesira oko necega nebitnog ili necega cemu nema pomoci.
Da, to su humane lazi i otvvoreno priznajem da ih cesto primenjujem, da bih i sebi i drugima olaksala, ako ne i ulepsala zivot, tj. ucinila ga snosljivijim, ako ne i srecnijim.
Korisnikov avatar
By Blady
Ide... ali ne dugo...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!