Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By bigirl
Zanima me koliko ste romantični... Šta je za vas romantično...

I kako prestati biti romantičan... Ima li leka?

Ja sam previše. Ubija me bre to u pojam... Nema osobe sa kojom razmenim par reči o ljubavi, a da mi ne kaže "ijaoooo... kako si ti romantičnaaaa... baš slatko". Jbt jbt jbt!! Malopre, rešavam testove na tickle.com... I sad...

Test 1: What turns you on?
Ana, a Romantic Gesture turns you on... Bla bla bla... "Sure, brains are important, a sense of humor is attractive, and you never said there was anything wrong with sexy underthings, but it's how your partner expresses their feelings for you that really lights your fire. How romantic!"

Test 2: What's Your Relationship Destiny?
Bla bla bla... "A hopeful romantic, you know love will find you when it's time. That's amore!"

Test 3: Who's Your Celebrity Soul Mate?
Bla bla bla... "A cutie pie like Orlando Bloom is just what the love doctor ordered for you." Bla bla bla... "What could be better than a quiet night at home with a movie, popcorn, and plenty of one-on-one time with your beloved? So, pop in a DVD and enjoy a cozy night with your celeb soul mate! And if your celeb soul mate can't make it, someone sweet is probably waiting to curl up with a cutie like you! So get out there and meet them!"

Test 4: The Zodiac Match Test
Ana, the best match for your personality is Cancer
"This emotional and imaginative partner is just your type. " "People born under this sign tend to be true-blue, loyal partners who are willing to devote their hearts and souls to their close relationships."

Test 5: Who's Your Type?
Your type is the Romantic
Bla bla bla... "You're a sucker for the Romantic."

Užas. Ali užas.
Korisnikov avatar
By bigirl
I'm gunning down romance
It never did a thing for me
But heartache and misery
Ain't nothing but a tragedy

:usamljen: :usamljen: :usamljen:
By ~ Le Saint X ~
Valjda ti ono pismo reklo sve, bigirl :(

nepopravljiv...
da, bas uzasno...
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Renoir
:rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida:

Moramo da se nađemo i zajedno da :placko: ili :radosnice: ...
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by bigirl
:rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida:

Moramo da se nađemo i zajedno da :placko: ili :radosnice: ...
it's a deal

a, kao sto i ti rece...
eto, cuvam to pismo...smatram ga tako nekim malim remek delom :)
valjda jer sam ga njemu napisao...
jer je svaka recenica ON, ON, ON !!!!!!!!!!!!

oh my....
I LOVE HIM SO SO VERY MUCH!!!!!!!!
this is just crazy...it hurts.....

:placko:
Korisnikov avatar
By bigirl
oh my....
I LOVE HIM SO SO VERY MUCH!!!!!!!!
this is just crazy...it hurts.....

:placko:
Znaaaam... Jedna jedina "stvar" na svetu koja može da te učini naj naj najsrećnijim, bukvalno u jednoj milisekundi te učini najtužnijim.

I najgore je kada si zaljubljen ili voliš nekoga ko ti to ili ne uzvraća ili uzvraća, ali slabo... Čas si srećan, čas si tužan i zamišljen i želiš da te svi ostave. I mrziš ljude koji imaju happy vezice!!! Ali si romantični kreten... Pa uradiš nešto nenormalno romantično, očekujući nenormalnu reakciju. I sav si happy par dana... Dok ne shvatiš kako je reakcija izostala. Brate... Kako se ja skenjam tada... Znači, sve prestane da postoji. Vreme stane. Samo sedim i uzdišem.

I slušam Savage garden - Gunning down romance

Love and other moments are just chemical reactions in your brain
And feelings of aggression are the absence of the love drug in Your veins
Love come quickly
Because I feel my self-esteem is caving in
It's on the brink
Love come quickly
Because I don't think I can keep this monster in
It's in my skin

Love and other socially acceptable emotions are morphine
They're morphine
Cleverly concealing primal urges often felt bur rarely seen
Rarely seen
Love I beg you
Lift me up into that privileged point of view
The world of two
Love don't leave me
Because I console myself that Hallmark™ cards are true
I really do

I'm gunning down romance
It never did a thing for me
But heartache and misery
Ain't nothing but a tragedy

Love don't leave me

Take these broken wings
I'm going to take these broken wings
And learn to fly
And learn to fly away
And learn to fly away

I'm gunning down romance

Jednostavno moramo da shvatimo da nisu svi romantični... Da ne reaguju svi ljudi na romantiku onako kako bismo ti i ja... Primetila sam iz svojih bivših veza kako se ljudi povuku ako uradiš nešto romantično. Čak, još gore... Oni koji su me prevarili, to su uradili par dana pošto sam napravila neku savršeno romantičnu situaciju (večera uz sveće, kupkanje u dvoje u punoj kadi dok se pije šampanjac i sluša Eros Ramazzotti...).

Zašto se ljudi plaše romantike? Zašto se ljudi plaše iskazivanja osećanja? Ma, samih osećanja?!

:sigh:

:romanticgeek:
Korisnikov avatar
By Oziris
Pojma nemam, ja bih rekla da nisam nesto preterano...
Korisnikov avatar
By HARP
Devojko samo da polozim ispit u petak pa moramo da se vidimo na picence... Odavno nismo pricali :kiss:

Znaci it's a must.. okili? :nokti:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by FireGox
Devojko samo da polozim ispit u petak pa moramo da se vidimo na picence... Odavno nismo pricali :kiss:

Znaci it's a must.. okili? :nokti:
Okiiiiii!!! :kiss: :kiss: :kiss:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Biti romantik je po meni u odredjenim prilikama dar a u odredjenim prokletstvo ali svejedno mi koji pridajemo vaznost romantici netreba da odustajemo od tog svog dara ili da pokusamo da ga potiskujemo-jer romantici mogu voljenoj osobi da pruze najlepse trenutke koje niko nemoze:ledeni:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Lakiboy_ns
Biti romantik je po meni u odredjenim prilikama dar a u odredjenim prokletstvo ali svejedno mi koji pridajemo vaznost romantici netreba da odustajemo od tog svog dara ili da pokusamo da ga potiskujemo-jer romantici mogu voljenoj osobi da pruze najlepse trenutke koje niko nemoze :ledeni:
Pročitavši boldovan deo osetih neku toplinu oko srca... :love:
I postah nekako ponosna na sebe...

:)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
:rock: To je i bio cilj-moja misija je ispunjena+takodje osetih toplinu oko srca:D:cul:
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by bigirl

Zanima me koliko ste romantični... Šta je za vas romantično...
I kako prestati biti romantičan... Ima li leka?
:love: :love: :love: ...ja uvek pomislim: nadam se da sam dovoljno...o opet nekad sam i previse sto mozda ne valja ali jednostavno takav sam i volim to... :mazi: ...volim da osoba s kojom sam bude srecna i mnogo mi znaci kada znam da sam ja ili neki moj gest / sitnica razlog nekog osmeha ili :blush: . . . i tada sam i ja srecan :love:
A isto tako meni zaista obicne sitnice jako znace i sve te nekad dozivljavam na neki poseban nacin...tesko je to opisati :blush: :love:
Ne verujem da ima leka za to...i mozda je najbolje sto nema! :meda:

:love: :kissing: :setnja:
Korisnikov avatar
By Frizerka
Zasto bi se resila romantike i pezorativno je dozivljavala,
kad je ona nesto sto malo ljudi poseduje :slika:
Ljubav je danas lisena romantike i ljudi su postali puzevi golaci nezanimljivi sami sebi,a i drugima :jezik:
Ja volim romanticne osobe,jer su one uvek spremne da te prijatno iznenade..bilo nekim vinom uz svetlo sveca ili nekom slatkom porukom zabaskarenom u medi od marcipana koji drzi srce,
na kome pise "volim te" :love:
Zivela romantika :tepih:
Korisnikov avatar
By m..
Jebem mu misha, ja sam verovatno najromanticnija kad se mazim (a mazila bih se ceo zivot, da se razumemo, dobro de s pazuama za sex, lol) :D

Ono svece, cvece, gluposti, valentines day, eeeek, tacky.

Mada imam svoje momente, kada totalno pobenavim...

Ne znam, kontam da sam mediokritet u svetu romantike, ba.
By Çâðê_DUP
ja sam pravi Vitez :snob:
romanticna sam. mozda i previse. uglavnom me ne razumeju. :usamljen:
Korisnikov avatar
By svejedno
Pa, otprilike kao m..

Veoma retko/skoro nikada imam potrebu da URADIM nesto romanticno (svece, cvece i to), mada uzivam u kadi sa svecama sa voljenom mi osobom, ali to mi dodje kao svojevrsni hedonizam, ne romantika..

Stvar je gledista.

mada, bilo je slucajeva, ali oni su vise bili ludost nego romantika (sto je, za mene, romanticno)

Stvar gledista.
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Angelina777
ja sam pravi Vitez :snob:
romanticna sam. mozda i previse. uglavnom me ne razumeju. :usamljen:
welcome to the club! :)

ovo si dobro rekla...

ne razumeju...
Meni je tako ponekad tesko kada se toliko trudim da osobu iznenadim necim pozitivnim i romanticnim i ostanem 'nagradjen' nerazumevanjem!

Osecam se kao idiot...
Korisnikov avatar
By Sunce
Evo, i ja se upisujem u klub.
Korisnikov avatar
By Sunce
Ma romantican sam, nego sta!!!
Korisnikov avatar
By V25
Kad je čovek romantičan, tu nema leka. Znam po sebi, stalno tragam za nekim novim događajima koji će biti romantični...
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Morgan nije od onih koji se loze na "planiranu" romantiku...za njega je bitnija ona suptilna romantika koja se radja u trenutku i u trenutku umire. Koja ne zahteva materijalna sredstva ili komplexne planove, vec samo pravi trenutak i volju.
Korisnikov avatar
By KiWi
Nekada nema romantike ... sve je grubo, sirovo i tvrdo ....

A desi se da i predigru započem masažom, ljubljenjem svakog milimetra njegove kože, zamirišem obojicu i ceo prostor ružinim uljem i zaronimo u svet nežnosti skoro kao u snu ... uz blago osvetljnje i jedva čujnu muziku ....
Korisnikov avatar
By HARP
Honey polozih ispit... sad mozemo na pice i da brbljamo.. tj. da brbljas :D , a ja cu da slusam :smeh:

Cuj ja cu da cutim :smeh: :lol: :pucaodsmeha:

>PS bigirl mi imamo konvezaciju kao u filmu Woody Alena... tu titlovi ne pomazu :smeh:
Korisnikov avatar
By Dina
Na neki klasican nacin nisam uopste romanticna - cvece ne podnosim, a i ostalo je meni uglavnom sladunjavo i nezanimljivo. Ali na neki svoj nacin jesam valjda, samo bojim se da ono sto je meni romantika retko ko bi tako shvatio... ali ako kao takvo dozivimo nesto ja i druga osoba, dovoljno je :wink:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Dina
Ali na neki svoj nacin jesam valjda, samo bojim se da ono sto je meni romantika retko ko bi tako shvatio... ali ako kao takvo dozivimo nesto ja i druga osoba, dovoljno je :wink:
intrigantno...
ajde pojasni...I am curious...
mozes da posaljes i u2u

hvala :P
Korisnikov avatar
By bigirl
Ajoj... Zašto svi kad se kaže romantika pomisle na cveće... Ne podnosim cveće... U saksiji možda, ali ono jadno što umre posle par sati... To je za mene sve samo ne romantika...

Romance is sooooo much more... mmmm...
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ajd' sad. Koja je razlika izmedju romantike i ljubavi? Ako romantika nije cvece ili tiha muzika (sto btw ne volim), sta je onda? Hocu da kazem da ja ne znam da li sam romanticna. Ali da kad volim, VOLIM do ludila. I to mogu da pokazem kroz pogled, dodir...reci. Sa druge strane, jaaaaako sam emotivna...ranjiva. Jel i to znaci da sam romanticna?

:puzzle:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!