Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Umoran sam od svega...od licemernih ljudi koji su po svemu sudeci osvojili ovaj svet.Treba mi odmor,ma kakav god on bio...Zaista mislim da sam se trudio da budem covek pre svega,a onda shvatih da imam posla sa majmunima:).Necu vise biti dobrica-onaj koji je spreman da svima pomogne...Zasto bi?Uvek sam bio zamorce...ne,necu vise to biti...
Znam ko sam i koliko vredim....neskromno mnogo....i vreme je da prvo budem dovoljan sam sebi...a ostali ce shvatiti sta gube....gube mene koji sam mogao da im budem sve u zivotu...sve ili nista....lakse je ovo-nista...!!!

Kada sam ulazio u ovaj "svet" sve mi je bilo zanimljivo...novo...imao sam zelju da sve isprobam,upoznam....Bilo mi je strano kako cve funkcionise na jedan paradoksalni nacin...
Danas,posle duzeg vremena shvatio sam da je sve postalo monotono....zaljubis se...odljubis se....volis....mrzis....srecan si jednog dana a sutradan si vec nesrecan....
Istrosis se na recima,ostaju samo prazne i puste misli koje se preplicu po glavi....a od kojih nemas nista...
Govoris sebi kako si optimista....nadas se necemu,i?Sta onda?Znaci li to da ce nesto biti bolje?Naravno da ne....to je samo prikrivanje istine....one realnosti u kojoj zivis...
Nemoj imati predrasude....bile da su dobre ili lose...one bole...
A kada se okrenes oko sebe dolazis do zakljucka da te svi povredjuju na svestan ili nesvestan nacin....kao da te pitaju '"jel boli?",a ti ih samo slazes "ne".a oni srecni nastave to da rade-ma sta god to bilo....
Sigurno si razmsljao da se nekada okrenes i odes,da zaboravis sve lose....kao i ja sada....ali sta onda?Imas li snage za novi pocetak?Sve iznova,a opet ti niko ne garantuje da ce se nesto promeniti....

Da li je neko od vas ovako nesto nekada rekao?
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
komentar:
Jos jedna drama queen... :drama:

Casa je uvek do pola puna....
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
xaxaxax...da znas da jeste....
samo je drami kraj...a sada ide kritika....
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Kritika, ok. Kaze se zasto biH.
Korisnikov avatar
By jukie
Pa ne treba biti optimista tipa Poliane, to nikako. Interakcije sa drugim ljudima su vrlo slične serijama na televiziji, i u mnogim slučajevima od tebe se traži da glumiš svoju ulogu najbolje što možeš. naravno trudiš se što više da izgradiš svoj lik kako treba.
Korisnikov avatar
By gorilica
Evo, i ja imam kritiku na tvoj post.
Šta ti to imaš protiv majmuna?! :bundeva: :lol:
Korisnikov avatar
By Zonche!
"Ponovo, ponovo pred tobom gresan stojim..." ne znam cemu ovo LOL

Gomilu puta sam se tako osecao, a onda...sta znam "jump over drama and i landed on my feat"
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Originally posted by gorilica
Evo, i ja imam kritiku na tvoj post.
Šta ti to imaš protiv majmuna?! :bundeva: :lol:
hahahha.....gorilice izvini...hahhaha
nemam nista protiv zivotinja uopste...hahha.....
jbt,slatko si me nasmejao...
Korisnikov avatar
By Zibro

o Sokrate mislim da jos niko od nas nije rekao tako nesto :)
salu na stranu
dok ne naucis da budes sam sa sobom nisi ni za druge ,
treba umeti izbaciti bube iz glave
:praznoglavi:
i ne dozvoliti impulsima i kratkotrajnim naletima burnih emocija da te kontrolisu i da zbog toga pravis kojekakve gluposti ...
naravno trenuci cine zivot ali zivot je mnogo vise od trenutka
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
i ne dozvoliti impulsima i kratkotrajnim naletima burnih emocija da te kontrolisu i da zbog toga pravis kojekakve gluposti ...
naravno trenuci cine zivot ali zivot je mnogo vise od trenutka
svidja mi se ova recenica....pokusacu da te poslusam...
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by nemke18god

hahahha.....gorilice izvini...hahhaha
nemam nista protiv zivotinja uopste...hahha.....
jbt,slatko si me nasmejao...
Opraštam!
Ali vodi računa šta pričaš idućeg puta! :machevi:

:lol: :smeh: :lol:
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by Zonche
Zibro the great :smeh:

:tetka: :lol:
Korisnikov avatar
By unic0rn
ako ti je za utehu vremenom ce ti te povremene nestabilnosti biti sve redje i blazhe iako ti se to sada ne chini tako
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Originally posted by unic0rn
ako ti je za utehu vremenom ce ti te povremene nestabilnosti biti sve redje i blazhe iako ti se to sada ne chini tako
ma kapiram to..i po prirodi nisam nestabilna licnost....ali eto ovo je bio jedan trenutak,ali sam bas dosta razloga imao za njega....
znas kako...zivis lepo i srecno i onda te hiljadu stvari sjebe odjednom...
pa eto,malo iskreno nakenjao... :) :D :)
Korisnikov avatar
By Phoenix
Ah, još jedna tema posvećena razočaranju u ovaj svet...
Nevezano za sve ovo, primetio sam da ima i dosta strejt ljudi koji su razočarani u ljude oko sebe i ostalo.
Ja nisam razočaran. Mislim da je stvar u tome da prilagodiš očekivanja realnosti.
Korisnikov avatar
By idiotcide
I've had my share of patetičnih izjava, ali ovo ipak potpada pod kategoriju koju ni okom nisam zraknuo, dotaknuo with a 10-ft pole, a kamoli izrekao. Dakle, nope. Ne dao mi bog. Never.
Korisnikov avatar
By M M and I
Pricham ti prichu...

Ne svidja ti se gay-world? Nema problema...napustis ga, prekines sve veze sa njim i tako to...ili napravis hard-cut pauzu...Ja to ponekad cinim kad mi je svega dosta. Onda par meseci ne idem na gay mesta, ne konzumiram gay media, ne srecem gay ljude (osim dvojice jako prisnih prijatelja koji me nikada nisu razocarali)...

Onda se lepo odmorim i vratim sa napunjenim baterijama....

U cemu je problem? I cemu tolika drama :drama:
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Originally posted by Renoir
Mlad si....dete! :P
Nadam se da ces smisliti nesto u buduce pametnije da kazesh....:kakodane:
Korisnikov avatar
By Tot
Eeeeeeeeeeee dete, kada sam bio u tvojim godinama imao sam takvih faza tada i kasnije i raznih razocaranja; nesto ti prirede okolnosti, nesto naivno prihvatanje ljudi, nesto neiskustvo. Ipak sada, a još sam u nekoj mladosti, gledam pobednicki na sve te lomove. Hanif Kurejši na jednom mestu kaže: "Čoveka sačinjavaju lomovi koje je uspeo da prevaziđe" (Telo)

Što se tiče optimizma, istina, on vrlo često zna da bude zavaravanje; s druge strane tvrdokorni realizam je težak na duže staze; opet, bežanje u iluzije zna biti još gore.

Ipak, čovek je ograničen potištenošću i ne može videti svetlost čak i kad mu je pred očima. dani su pred tobom. Pojaviće se neki dragi ljudi koji će ti mnogo značiti i koji će ti pomoći. Osim toga, moraš proći i jedan period na putu ka zrelosti.

I da citiram ovo:

Umoran sam od svega...od licemernih ljudi koji su po svemu sudeci osvojili ovaj svet.Treba mi odmor,ma kakav god on bio...Zaista mislim da sam se trudio da budem covek pre svega,a onda shvatih da imam posla sa majmunima:).Necu vise biti dobrica-onaj koji je spreman da svima pomogne...Zasto bi?Uvek sam bio zamorce...ne,necu vise to biti...
Znam ko sam i koliko vredim....neskromno mnogo....i vreme je da prvo budem dovoljan sam sebi...a ostali ce shvatiti sta gube....gube mene koji sam mogao da im budem sve u zivotu...sve ili nista....lakse je ovo-nista...!!!

Kad prevaziđeš tu fazu, videćeš da se u samoljublju ne krije rešenje: Naravno, ne treba da dozvoliš da te iskorišćavaju. Ali se nadam da ćeš iz tih kriza izaći sa bar minimalnim poverenjem u ljude; to je jako važno.
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Umoran sam od svega...od licemernih ljudi koji su po svemu sudeci osvojili ovaj svet.Treba mi odmor,ma kakav god on bio...Zaista mislim da sam se trudio da budem covek pre svega,a onda shvatih da imam posla sa majmunima.Necu vise biti dobrica-onaj koji je spreman da svima pomogne...Zasto bi?Uvek sam bio zamorce...ne,necu vise to biti...
Znam ko sam i koliko vredim....neskromno mnogo....i vreme je da prvo budem dovoljan sam sebi...a ostali ce shvatiti sta gube....gube mene koji sam mogao da im budem sve u zivotu...sve ili nista....lakse je ovo-nista...!!!....
Rekla bih da si post srocio u trenutku beznadeznog napada malodusnosti, posle nekog konkretnog razocarenja. Introspekcija posle koje si dosao do zakljucka da si ti "dobrica - onaj koji je spreman da svima pomogne", te revolucionarni zakljucak " to vise necu biti, zasto bih? " govori mi da jos uvek nisi sazreo kao osoba, a ovaj deo " ostali ce shvatiti sta gube...gube mene koji sam mogao da im budem sve u zivotu... sve li nista..." jasno sugerise da ti je u winampu novi CD Ane Nikolic, a da pesmu "Plakacete za mnom oboje" slusas na repet. ( A tu negde izmedju je i "Sebi sam dovoljna" od Goce Trzan ). Nemoj previse ocekivati od ljudi. Za pocetak, ocekuj samo korektnost, postovanje i uctivost, a takav budi i ti prema svojoj okolini
....Kada sam ulazio u ovaj "svet" sve mi je bilo zanimljivo...novo...imao sam zelju da sve isprobam,upoznam....Bilo mi je strano kako cve funkcionise na jedan paradoksalni nacin...
Danas,posle duzeg vremena shvatio sam da je sve postalo monotono....zaljubis se...odljubis se....volis....mrzis....srecan si jednog dana a sutradan si vec nesrecan....
Pa, tako ti je uopste na svetu, medju svim ljudima, a ne samo u ovom nasem. Svet u kojem bitisemo je paradoksalan i nepredvidiv. Gde god se okrenemo vidimo mnogo nesrece, a vrlo malo srece. Zato je potrebno sami sebi da napravimo oazu srece. Kazes da si imao zelju da sve isprobas, kada si stupio u ovaj svet. Mozda u tom grmu lezi zec. Zaukao si se i hteo sve odmah, pa si se istrosio. Mozda ne bi bilo lose da monotoniju zaljubljivanja i odljubljivanja, odnosno tu preokupaciju razbijes prosirivanjem interesovanja i posvecivanjem duhovnim vrednostima. Recimo, citanju knjiga, a mozes upisati i neki kurs na kojem ces upoznati nove ljude, nauciti nesto novo i odvuci misli od "voli me - ne voli me" zacaranog kruga misli, koji vodi u depresiju.
....Istrosis se na recima,ostaju samo prazne i puste misli koje se preplicu po glavi....a od kojih nemas nista...
Govoris sebi kako si optimista....nadas se necemu,i?Sta onda?Znaci li to da ce nesto biti bolje?Naravno da ne....to je samo prikrivanje istine....one realnosti u kojoj zivis...
Nemoj imati predrasude....bile da su dobre ili lose...one bole...
A kada se okrenes oko sebe dolazis do zakljucka da te svi povredjuju na svestan ili nesvestan nacin....kao da te pitaju '"jel boli?",a ti ih samo slazes "ne".a oni srecni nastave to da rade-ma sta god to bilo....
Sigurno si razmsljao da se nekada okrenes i odes,da zaboravis sve lose....kao i ja sada....ali sta onda?Imas li snage za novi pocetak?Sve iznova,a opet ti niko ne garantuje da ce se nesto promeniti....
Ovakvim rojem crnih misli koje se neminovno reflektuju na okolinu neces biti dobar ni sebi, ni drugima. Na udarce koje ti zivot daje bolje gledaj iz ugla "Sve sto me ne ubije, ojaca me ! " I ko ti kaze da si obavezan da se trosis na recima? Ako ti se cuti, a ti cuti, nemoj na silu da pricas.Osluskuj sta ti drugi govore i citaj izmedju redova. Sto se nadanja u bolje tice, moj savet ti je da ides principom: "Ocekujmo najgore, nadajmo se najboljem", pa ces pogoditi neku zlatnu sredinu izmedju "najgoreg" i "najboljeg", a to je "podnosljivo".
Novi pocetak je uvek moguc. Kao sto sam ti rekla, ulazi u sebe, upisi neki kurs, upisi se na hor ( ako umes da pevas ), budi sebi dovoljan, jer sve dok ocekujes da nadjes nekoga ko ce te "spasiti od tuge i bola", nece biti dobro. Veza nije kuka kojom cemo se nekome okaciti oko vrata i cekati da nas taj neko vuce sa sobom, vec bi trebalo da bude kvalitetan odnos izmedju dve zrele, odgovorne, sadrzajne i stabilne osobe.
Korisnikov avatar
By Error
Je l' moze moja kritika samo za stil pisanja? :D Pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz!!! :D
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
@Seka je mozda najvise u pravu...

samo ....ne slusam domacu muziku... :) ... :) ... :)

u svakom slucaju....tekst se moze tumaciti na ovaj ili onaj nacin....
Korisnikov avatar
By HARP
Iskustvo se gradi i na dobrom i na lošem...
Moramo probati ukus oba, da bi znali šta nam odgovara u životu...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
:odrasti:
Life is a bitch and then you die:D
Salim se to je normalan proces odrastanja i sazrevanja kao licnost.
Ako si stvarno takva dobrica i uvek spreman da pomognes nemoj se brinuti to sve neko vidi.
Sve se vracja sve se placja!:angel:
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Originally posted by Lakiboy_ns
...Ako si stvarno takva dobrica i uvek spreman da pomognes nemoj se brinuti to sve neko vidi.
Sve se vracja sve se placja! :angel:
Jashta.
Prepodobne deve se uvek mogu nadati bozijoj refundaciji za sve pretrpljene muke.
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Nemke,mogu da ti pricaju ovo ili ono ovako ili onako ipak je sve do tebe.Ako si rodjen preosetljiv,kao ja na primer,razocaraces se cak i na najmanju sitnicu!Recice ti MENJAJ SE!Ali to su prazne price.mozes se promeniti vrlo malo ali ako si takav rodjen...
Povredjivali su me ovakvi i onakvi,lagali kojekakvi.Bivseg decka sam bukvalno hranio!Dolazio je na sastanak BUKVALNO izmrcvaren od gladi,krchala su mu creva, jer njegova porodica i on nisu imali para ni za hleb i mleko!Danima.Da bi,on,kada smo se razisli,pricao svuda okolo da sam mu bio ZIVOTNA GRESKA!E kad tako nesto cujes ne moze da ti bude svejedno.Kazu ne nerviraj se!A ja kazem da samo mrtav covek nema osecanja.
Mogu ti samo reci da cuvas svoj nervni sistem jer SVAKA CELIJA U LJUSDSKOM TELU ima moc regeneracije jedino NERVNA celija ne!Jednom kad se osteti...

Misli o tome...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!