Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zoe
Pa nije me do sada niko napravio ljubomornom........nisam imala povoda da budem nesto ljubomorna........(kao klinka sam nesto malo osetila, tako da znam kako izgleda).

A sto se tice nesigurnosti, uvek sam sigurna u sebe i samouverena, tako da nisam ni tu bila ljubomorna bez razloga....

Kada bi mi se desilo, mislim da bi to bilo krajnje tesko i neprijatno osecanje za mene.......u svakom slucaju bih se trudila da iskuliram i da se ponasam razumno i zrelo.
Korisnikov avatar
By Blady
Bas si univerzalna :lol:
Korisnikov avatar
By DeVision
Ja umem da osetim ljubomoru, ali isto tako umem i da je sakrijem. Shvatila sam da je to samo trenutak (negativan) koji prodje posle par sati/dana i ne pridajem veliki znacaj tome. Always try to think positive :jelka:
Korisnikov avatar
By Allkey
Ја не подносим никако... :mad: Апсолутно најгора особина код човека...

А себе мрзим што у задње време осетим трачак љубоморе на некога... :blush:
Korisnikov avatar
By Mars

Nekad i od nekih ljudi mi je simpaticno i prija kad su ljubomorni i ispoljavaju ljubomoru, a od nekih drugih ljudi me mnogo nervira i zamara i opterecuje. Jedan od znakova da su mi u sustini nebitni i da treba prekinuti saradnju.

Goldie Hawn i Kurt Russel kazu da je tajna njihove visedecenijske veze upravo doza ljubomore.

:dedamraz: :ledeni: :jelka: :poklon:
Korisnikov avatar
By Dina
Nisam sklona ljubomori i ne volim da me neko sa njom opterecuje...
Korisnikov avatar
By Dirrty
pa onako, ako je u normalnim granicama mogu, sa poteskocama ali mogu

jer ja skoro nikada nisam ljubomoran, a ako jesam to je stvarno minimalno... minimalno na meni sve je mini, maximalno maximalno skini me pa otkini! :)

nego, pa ja polazim od sebe. nikada ne dajem razlog za ljubomoru pa ni ne pomisljam na to...
Korisnikov avatar
By Zoe
Dina je, kao i obicno, sve lepo sazela i rekla :up:
Korisnikov avatar
By anche
ljubomora na sarmantan nacin saopstena deluje kao afrodizijak, na mene. u preteranim kolicinama izaziva migrenu.

da, dina je fenomenalna... samo... eto... taj instrumental nije bas korektan :zvizdi:
Korisnikov avatar
By bigirl
Svoju ili partnerovu???

Svoju... Teško. Gušim je, al' u većini slučajeva ona uguši mene. Pa se smorim do smrti...

Partnerovu... :B To volim. Prija mi. Slatko je... Osim ako, naravno, ne krene da me drka zbog svake sitnice... Ma, šta lažem! I tad mi je slatko. Sve samo zavisi od toga koliko mi je stalo... Ako mi je stalo (in love & love) onda može da me "smara" koliko god hoće - totalno mi je kjut. Ali onog trenutka kad moja osećanja krenu da talasaju - to me tako ubija i odguruje još više...
Korisnikov avatar
By Galadriel
Nije mi slatko ni malo i ne podnosim to. Kad sam ja ljubomorna kipim i cutim al se prokljuvi. Poenta je da ne volim da smaram oko toga. Ali ako stvarno posumnjam prekidam momentalno. Nista bez poverenja.
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by bigirl
Svoju ili partnerovu???

Svoju... Teško. Gušim je, al' u većini slučajeva ona uguši mene. Pa se smorim do smrti...

Partnerovu... :B To volim. Prija mi. Slatko je... Osim ako, naravno, ne krene da me drka zbog svake sitnice... Ma, šta lažem! I tad mi je slatko. Sve samo zavisi od toga koliko mi je stalo... Ako mi je stalo (in love & love) onda može da me "smara" koliko god hoće - totalno mi je kjut. Ali onog trenutka kad moja osećanja krenu da talasaju - to me tako ubija i odguruje još više...
Paaaa...i kod mene je slicna situacija :kiss:
By Paris
Originally posted by Dina
Nisam sklona ljubomori i ne volim da me neko sa njom opterecuje...
:up:
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Uf,nesto najgore....mrzim ljubomoru....ok,podnosljiva je u odredjenim granicama ali mnogi preteraju....sve je stvar poverenja,a u toj stvari nema mesta za ljubomoru.....
Korisnikov avatar
By Frizerka
Podnosim ljubomoru ako je dozirana.
Preteraano ljubomorisanje i zvocanje koje ide uz to ne podnosim.
Isto tako kad neko pokusa da me napravi ljubomornom,
ja onda iskuliram kao da nisam cula i cekam svojih pet minuta. :tenis:
Naravno to nikad ne radim prva, jer nisam osoba koja se igra sa tudjim osecanjima. :meda:

Ljubomora,ljubomora je tvojaaa osobina najgora
ljubav je s tobom poput zatvoraaaa :pegla:
Korisnikov avatar
By Shmi
Bez komentara... :smilegrin:
Korisnikov avatar
By coka
Originally posted by decko
Originally posted by bigirl
Svoju ili partnerovu???

Paaaa...i kod mene je slicna situacija :kiss:
i kod mene isto :lood:
Korisnikov avatar
By mili86
ne podnosim je...!!!

decko mi je ljubomoran i to zna da prija ali u sustini daviiii

par puta me je rekao:" ti nisi ljubomoran, znaci da me ne volis dovoljno"

ubih se od objasnjavanja da ja trebam da pojedem kilo soli dok nekog zavolim i kad se to desi nema sanse da osetim ljubomoru jer tad imam bezgranicno povrenje...

znaci ljubomora off

i smatram da kad se u vezi pojavi ona neprijatna ljubomora da tu nesto ne stima i da mora da se menja

:duh:
jer ljubav je jaka kao smrt a ljubomora je surova kao grob!!!

:cita:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Uzasno me nervira. Nervira me kad je neko ljubomoran i nervira me kad sam ja ljubomorna, nervira me u svakom slucaju. Da, znam da je uzasno - sklona sam tome da ponekad budem ljubomorna. :domino:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Nisam ljubomorna,ne vidim zasto bih uopste i bila:puzzle:Tja.....
Korisnikov avatar
By Frizerka
Originally posted by Jelena_Bliss
Kako ne? Pa na komsinicu i ona na tebe :smeh:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by Frizerka
Originally posted by Jelena_Bliss
Kako ne? Pa na komsinicu i ona na tebe :smeh:
:nono:

Imam ja resenje:napitak::smeh:
Korisnikov avatar
By malecka
volim ponekad da odredjene osobe pravim ljubomornim...
a inace se trudim da maksimalno suzbijem ljubomoru jer smatram da (jos uvek) niko nije zasluzio da izazove takva osecanja kod mene...
Korisnikov avatar
By Li
Trudim se da drugi ne primete ali sam jako ljubomorna osoba. Ali pitomo ljubomorna... to znaci da se opasno nadrkam i povucem se na par dana tako da niko nema pojma sta mi je...
:durenje:
By alexandermagic
Operisan sam od ljubomore i u mojoj "kolekciji" mana je nema.

Tuđa ljubomora me zamara i na taj način me je najlakše otjerati od sebe. Što je osoba nesigurnija, njena ljubomora je veća, a imati nekog takvog uz sebe mi ne laska. :)
Korisnikov avatar
By scout_finch
ljubomorna sam ali ne ljubomorisem. ne secam se kad sam poslednji put odreagovala kada sam osetila ljubomoru,ne volim da davim devojku sa kojom sam. mozda je nekad primetno da sam ljubomorna,al' se bas trudim da ne pokazem.
a sto se tice ljubomore druge strane,to mi smeta samo kad je bas,bas preterano. vise me smaraju pitanja gde si bila? i sta si radila?, ne volim da nekom dajem objasnjenja ako sama ocenim da ne treba. al' to nema veze sa ljubomorom,neki ljudi vole da kontrolisu kretanje svojih partnera,a to ne mogu da trpim.a ljubomora mi nije tako strasna.kazem,osim ako je bas preterana.
Korisnikov avatar
By Delete
Tudja ljubomora mi ne smeta, cak u nekim granicama i prija. Podnosim je dobro, a kako je podnosi ljubomorna osoba, to vec ne znam, a verujem da se u glavi i osecanjima te osobe nalazi ono o cemu bi, bar kad se radi o meni, trebalo pisati.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!