E, imala sam sve varijante...
Da sam s devojkom i dečkom u isto vreme.
Da sam s devojkom koja ima dečka.
Da sam s dečkom koji ima devojku (i dečkove sa strane).
Detaljnije...
Ovo prvo jebe kevu. Ja stvarno ne kontam kako ljudi postižu tako nešto. Bila sam u toj situaciji dva puta. Prvi slučaj, ona je živela daleko, a on blizu, pa ajd' još sam i mogla da dišem. Ali drugi slučaj me ubio jer su živeli udaljeni jednu stanicu!!! Kad se setim jednom prilikom... Prvo sam bila kod nje i...

Pa onda kod njega i...

Jbt. Mnooogoooooo energije se gubi tako, a u suštini ne stignem ni jednom ni drugom potpuno da se predam. Lm, u prvom slučaju, on je rekao da to ne može više da trpi i otišao. U drugom slučaju, ja sam rekla kako to ne mogu više da trpim i prestala da se viđam sa likom. U oba slučaja odabrah devojku. (Toliko o tome kako bisexualci samo žele "normalan život".)
Dalje... Mesec dana sam bila s ribom koja ne samo što ima dečka, nego joj je on, praktično verenik, žive zajedno i on nema pojma da je ona bi. Kako je to bilo? Paaaa... On mi nije ni padao na pamet. Mada, nije mi nešto bilo stalo do nje (bila sam zaljubljena u drugu devojku, a bogami i ona), verovatno bih mu oči iskopala da mi je bilo stalo do nje.
Taj dečko koji ima ribu i dečkove... On je moja jedina kres kombinacija (ukoliko se to može tako nazvati s obzirom da smo se kresnuli jednom za 4 meseca trajanja te kombinacije). A inače, to je isti onaj lik s kojim sam bila kad sam imala devojku (takva veza no. 2). Ti dečkovi mi uopšte nisu smetali. Čak sam bila u fazonu "a kad ću ja da gledam?" i sl. Ali me ta njegova riba nervirala... Ustvari, više me je nervirala činjenica da onda kad sam izabrača devojku, a ne njega - da sam se žestoko zajebala i da je on jedna doooobra prilika za vezu koju sam propustila. Pa sam onda bila malo (malo???) ljubomorna na njegovu devojku. Ali ništa ja to njemu nisam rekla, naravno. Sve u svemu, bilo je glupo, jer sam se držala na odstojanju, nikako nisam smela sebi da dozvolim da se zaljubim u njega (zbog toga se ni nismo videli više od jednom u ta 4 meseca).
I takooo... Raspisah se i opisah sve mrlje moje prošlosti...