Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zoe
Da li ste nekad (ne racunajuci decije doba, pls) bili zaljubljeni i imali nesto sa komsijom/komsinicom? :fuck: :love:

Iz zgrade ili iz ulice..........

Ako niste, da li ste mastali o tome kako bi to bilo slatko i romanticno imati nekog ko je tako blizu?......... :trep: :love:

Ja, iskreno jesam mastala o tome..........ali sada nekako uvidjam da to ima i svojih mana.........
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Joj ova tema kao stvorena za mene:giggle:
Svidja mi se komshinica,odmah kuca do mene,ali je tako retko vidjam:( i danima smishljam kako da je startujem i jos nisam smislila:neznam:
Shpanjolkica :mljac:
:drama: :love:
Korisnikov avatar
By Zoe
E, super - pa jesi li razmisljala kako bi to islo (kada biste nesto vec pocele) i jesi li nasla neke lose strane toga sto ste blizu ili samo dobre?
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by Zoe
E, super - pa jesi li razmisljala kako bi to islo (kada biste nesto vec pocele) i jesi li nasla neke lose strane toga sto ste blizu ili samo dobre?
:alikako:kad je sretnem,izgubim se,jos kad mi se nasmeshi:vruce:problem je sta ako nije lez ili bi,pa se izblamiram,ne bih smela posle da privirim na ulicu
:iskusenje:
Korisnikov avatar
By Zoe
Da, ali kad ZAMISLJAS da budete zajedno i sve bude ok.............mislis li da je sjajno to sto biste bile tako blizu, ili da bas i nije?
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Mislim da je to sto smo blizu fenomenalno,ali samo ako bi se smuvale:lukavi:mogla bih da znam npr da li mi je verna,a mozda i ne bih:nesiguran:
Ufff nisam se naspavala,pa mi mozak bas i ne funkcionishe najbolje:giggle:
Korisnikov avatar
By jukie
Pa svi u komšiluku znaju moju mamu, tako da od toga po difoltu nema ništa...
Za ljude koji su bili u mojoj ciljnoj grupi poznat sam kao ____-in sin. A sada su ionako ostarili i ispali iz te ciljne grupe
Korisnikov avatar
By KiWi
Da, ali to je bilo davno ... detalja se ne sećam ...
By Dionysus
Ne, ali bi to bilo ekstra. Da mi je blizu jos i da je komsinica, pa da je keva zna, pa da ne sumnja... eXtra bi bilo.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Eh, komsinica... Mislim da zbog nje i dalje preferiram plavuse!
Bilo je to dosta davno, pre 10-ak godina. Stalno smo visile jedna kod druge, zivela je tacno preko puta ulice. Cale joj je radio u Nemackoj, a ona, keva i mladji brat su bili u Srbiji. Onda su odlucili da svi odu u Nemacku, to je bilo, naravno, kad je pocinjala kriza ovde, sankcije i sranja.
Korisnikov avatar
By Dina
Moj bivsi i ja smo u istoj ulici, takodje i moja bliska prijateljica... i njegovi prijatelji a nasi nekadasnji takodje... druga moja bliska prijateljica u susednoj ulici... Bilo je divno dok je trajalo i dok sam ja verovala da cemo ostati zajedno do kraja zivota. Ceo Beograd se meni svodio na tu jednu ulicu, eventualno kraj - sve ostalo je bilo daleko od mene i manje vazno. Onda kada je sve bilo gotovo dugo nisam mogla da prodjem pored njegove kuce nego sam isla nekim zaobilaznim putevima. I sad ne volim da ga sretnem a to mora povremeno da se desi kad zivimo u istoj ulici... uvek mi se film u glavi vrati...
Korisnikov avatar
By donquijote
Nikada mi se nije dopadao ni jedan komšija. Doduše, ima jedan koji mi je onako simpatičan, ali ništa više od toga
Korisnikov avatar
By Delete
Svidjala mi se prva komsinica dok sam bila klinka od 15-16god., koja je inace bila jako zla, pa me uvek nagovarala da radim neke glupe stvari i igram njene igrice, a ja, zaljubljeno deriste, morala sam da budem poslusna :)
Korisnikov avatar
By m..
Uh, ne, ne, ne bih mogla. Jos zamisli da je jedna od onih koje hoce svo slobodno vreme da provode s tobom pa jos i u istoj zgradi, kapiram dabi se tragicno zavrsilo...
Korisnikov avatar
By Khons
u zgradi u kojoj sam odrasla su samo penzosi
Korisnikov avatar
By colorado
Bila dvojica, ali ne i ista s njima.
By Ulix
Da, prvi decko sa kojim sa bio je moj komsija. Samo, to se nije zavrsilo narocito lepo; zavrsilo se tako sto je on postao kao hetero, uclanio se u Obraz, i ja sam se sa njim potukao, kada sam ga video da lepi njihove postere po komsiluku. Od tada se pravimo da se ne poznajemo.
:katemoss:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Nisam, ali bi mi bash wepo bilo...
Nekako bi mi prijalo da mogu da navratim do njega kad god ocu, da ne moram da izdvajam 3 sata da se vidimo i tako...
Korisnikov avatar
By Shmi
Bila jedna komsinica dve kuce pored mene.... 2.5 godine veze... Keve nam radile zajedno ma bilo je bogme veselo. I dan danas svrati na kafu. A sto joj sin leeeeeep,sav na mamu. :D Znam napravih oftopic,jbg.
Korisnikov avatar
By Escobar
A sta kad se posvadjamo? Onda moram da pazim kad se vracam kuci da mi ne prospe kofu splacina na glavu? Zajebi ti to, bolje da komsiji ckne krava nego da me jebe......

:kolo:
Korisnikov avatar
By Frizerka
Sa komsilukom ne razgovaram nikada.
To su zavidljivci...ljudi koji zavide :smeh:
By Dionysus
To ume da bude taaaaako tacno!
Korisnikov avatar
By Dzi
jos uvek opipavam teren :lukavi:
Korisnikov avatar
By Darling
Jaoo... Bila sam nesrecno zaljubljena u jednog komsiju, kada sam bila u osmom razredu osnovne (on je bio prva godina srednje) i dugo me je drzalo. Imao je dugu, kovrdzavu kosu :love: , ne nesto dobro gradjen, koliko sarmantan. Imao je devojku pet godina stariju, sticao "iskustvo", te ga devojcice kao ja nisu zanimale... Posle nekoliko godina ( kada sam shvatila ko sam ista sam), premotala sam film i ukapirala da su svi momci koji su mi se ikada svidjali, imali , u neku ruku, zensku lepotu. :giggle: Ne u smislu da su isfeminizirani, neko da imaju lepe, zenske crte lica... :D
Korisnikov avatar
By Dzi
@darling pederko jedna! :P hahaha!
Korisnikov avatar
By Darling
Da znas! :rotflmao:

Dzaba sam ja precizirala da je samo lice u pitanju... :bubblegum:
By iWanna
:kesa:

bio zaljubljen - da
imao nesto - ne

jer je komsa strejt kao i svi do sad :rida:

:beba:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!