Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Frizerka
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Osoba koju ste voleli,ali sa kojom niste imali nista jer nije ispunila vasa ocekivanja,ponovo zeli da ima nesto sa vama.
Obrnula je jedan krug i videla kakvi su ostali,
pa je shvatila vase prave vrednosti i zeli drugu sansu.
Sta ciniti?
Korisnikov avatar
By blenta
uz fanfare je docekati :kissing:

svakom dozvoljavam da ima pravo da pogreshi
ili pak pogreshno proceni
ili da proba pa shvati da to nije to....
Korisnikov avatar
By Delete
Dati joj drugu sansu ukoliko nemam sta da izgubim, tj. ako vec nisam izgradila nesto novo, dok se ona okolo setala kao kucka ne bi li nasla nesto bolje od mene. Ali, ovaj put bismo igrali po mojim pravilima :spank:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Frizerka

Sta ciniti?
Upucati.
Korisnikov avatar
By coka
Sve zavisi koliko mi ta osoba znaci i da li sam je prebolela definitivno ili sam se negde u dubini duse nadala da ce se vratiti. skoro mi je drugarica rekla da se nikada nije pomirila sa nekim jer to je isto kao da polomis vazu i posle je zalepis, nikada to nece biti kao prvi put :mete:
Korisnikov avatar
By unic0rn
shetjem dalje

shvatila vashe prve vrednosti = izbirach naidje na otirach = usamljenost
Korisnikov avatar
By tramp
meni ovde nesto nije jasno...
Osoba koju ste voleli,ali sa kojom niste imali nista jer nije ispunila vasa ocekivanja,ponovo zeli da ima nesto sa vama.
znaci ja sam tu osobu volela ali izmedju nas nije bilo nicega ali ona zeli da ponovo bude sa mnom --- kako moze neko ponovo da bude nesto ako nikad nije bio nista?
Obrnula je jedan krug i videla kakvi su ostali,
pa je shvatila vase prave vrednosti i zeli drugu sansu.
Sta ciniti?
ako sam sa osobom imala nesto, odnosno bila u ozbiljnoj vezi jer ja da bih negoka volela moram biti u vezi inace su to sve neke povrsne zaljubancije, i onda ta osoba ode jer ne znam nisam joj ja to sto hoce ... kad se vrati nece me vise naci

treba jako puno da bi se od mene dobila ljubav a kad se jednom dobije i odbaci vise se ne dobija
Korisnikov avatar
By Shmi
Dozivela to i pruzila sansu bilo jos bolje i lepse ali zato sto je sve bilo nedovrseno kada smo prekinuli. Zato kad je drugi put puklo... pokusala opet da se vrati,ali nije vise bilo to to za moje strane. Jednostavno to vise nije bila osoba koju sam volela ili jos bolje ja sam se promenila i znala sam sta hocu a sta necu.
Korisnikov avatar
By Zoe
Nije mi se desilo, ali inace mislim da bi to moglo da bude ok........

Polazim od sebe....raskinula sam sa nekim, zbog ovoga ili onoga.....(ako razlozi za raskid nisu previse bolni ili ruzni), usla u neku drugu vezu, ta osoba isto tako....shvatile obe da se jos volimo.......pa, ne vidim nista lose u tome da ponovo budemo zajedno, ako smo vec OBE to pozelele......:up:
Korisnikov avatar
By Frizerka
Originally posted by Zoe
Nije mi se desilo, ali inace mislim da bi to moglo da bude ok........

Polazim od sebe....raskinula sam sa nekim, zbog ovoga ili onoga.....(ako razlozi za raskid nisu previse bolni ili ruzni), usla u neku drugu vezu, ta osoba isto tako....shvatile obe da se jos volimo.......pa, ne vidim nista lose u tome da ponovo budemo zajedno, ako smo vec OBE to pozelele...... :up:
Stara ljubav zaborava nema :vogue:
Korisnikov avatar
By KiWi
Nemam ništa protiv ... za ljubav je potrebno pravo vreme i prava situacija i naravno hemija .. ako nešto fali, pokušaćemo drugi put kada se ispune svi uslovi :)
By Swanheart
Originally posted by unic0rn
izbirach naidje na otirach

:up:

a dok se ta osoba smisli i shvati prave vrednosti ja da cekam :lol: ma vazi...ali juce...
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by unic0rn
...shvatila vashe prve vrednosti = izbirach naidje na otirach = usamljenost
Da, da... Ne verujem ja u te price o iznenadnom shvatanju mojih pravih vrednosti. S tim sto bih ja ukoliko sam jos u toj prici tj. zaljubljena pristala ali ne bih se nesto zavaravala. Ukoliko se desi bas posle prilicno vremena i ja sam stavila tacku na to i otisla dalje, onda se ne vracam na staro.
By Bombina
Originally posted by Kiseli

Sta ciniti?
Upucati.
bingo

Greska, velika greska. izvini necu se vracati nisi mi tip
:roflmao:
Korisnikov avatar
By m..
Zavisi od osobe....
Korisnikov avatar
By Dirrty
prevaru bih jednom oprostio nekoj osobi do koje mi je bas stalo, to sigurno.
a da raskine sa mnom zbog druge osobe i da zeli da mi se vrati... ne! to nikad! :bic:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by tramp
meni ovde nesto nije jasno...
znaci ja sam tu osobu volela ali izmedju nas nije bilo nicega ali ona zeli da ponovo bude sa mnom --- kako moze neko ponovo da bude nesto ako nikad nije bio nista?
molim autorku teme da i mene prosvetli ovom informacijom.

mislim da odbiti nekog iz principa je jednako loše kao i bilo koja propuštena prilika. ako mi je bilo lepo sa tom osobom i mislim da cela priča nije bila ispričana, zašto ne bih pokušao. mislim da je bolje nastaviti na pola puta, nego iznova prelaziti prvu polovinu, samo svaki put sa drugim ljudima.
Korisnikov avatar
By DeVision
Ne znam sta je pametno uraditi u takvoj situaciji... Playing hard to get u svakom slucaju :kletva:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Principi su tu da nas chuvaju da ne skliznemo sa autoputa zivota.
Korisnikov avatar
By Blady
Hm....dok ljubavi ima, nada uvek postoji.....
:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Allkey
Мхм... Мислим да не бих опет ступио у везу...

Мислим, где је гледао/ла кад сам ја био мање битан у датој ситуацији? :spin:

Реално, не бих, али у нереалној ситуацији када сам ја стварно много, много заљубљен у дотичну особу, можда бих и прихватио...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!