Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zibro
narode imao sam sjajan vikend ...
organizovali smo se moj deckonja i ja da zapalimo kod njegovih na selo :) i tako sam se ja inace vec godinama u svojstvu njegovog "najboljeg druga" nasao u istoj kuci sa sve njegovom majkom , babom , drugom babom , dedom , tetkom , drugom tetkom i tecom ....
I bilo je totalno super ,
mislim ljudi me vec odavno znaju ali jos se nikada nismo ovako coporativno skupljali ...
u nekim drugim uslovima bi se vec odavno scepali ali ovako zaista nije bilo sanse , i tako smo jedno drugom " udarali ceznju " tri dana .
Sve je bilo ispunjeno skrivenim pogledima , slucajnim dodirima u prolazu , jedan mali cmok u kupatilu dok smo zajedno prali zube ... igre reci koje samo nas dvojica razumemo itd , itd , itd
nekako sam se osecao kao s pocetka nase veze kada u celoj toj privlacnosti sto od drugih a sto od sebe samih nismo smeli nista :)

Na svu srecu ovog puta nisam podlegao razmisljanjima tipa "ja sam losa osoba koja laze i vara ove ljude oko sebe" i nisam se osecao kao Snajka ...
nekako sam se skroz opustio sjajno sam se slagao sa svima , lozio vatru , pomagao dedi da popravi traktor , iztesterisao i izcepao osmora kolica drva i razmisljao kako bi zivot bio lep kada ne bi stalno morali da se otudjujemo od ljudi , kada bi ljudi mogli da nas prihvate bas kao bilo koji drugi str8 par :volinevoli:

to je bio moj trenutak bekstva iz realnosti
Korisnikov avatar
By *deni*
Uh, 3 prethodne godine sam neprestano bio prinudjen da igram takve igre, jesu one u principu interesantne i sve tako, ali - nikad vise tako dugo.Najduze , kao u tvom slucaju, jedan vikend i to u godinu dana.
Ne vise.
:vruce:
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by *deni*
Uh, 3 prethodne godine sam neprestano bio prinudjen da igram takve igre, jesu one u principu interesantne i sve tako, ali - nikad vise tako dugo.Najduze , kao u tvom slucaju, jedan vikend i to u godinu dana.
Ne vise.
:vruce:
ni ja ne znam sta mi je kvrcnulo u glavi pa da mi bude super ... ali cela situacija je pokrenula neka totalno nerealna pozitivna razmisljanja ...
svi bi oni mene vrlo rado :die: :rafal: :vudu: :pop: kad bi samo naslutili
Korisnikov avatar
By beodecko
jao, duso... pa ti tamo bio kao 007 na tajnom zadatku.
Ja sam Zibro. Zaljubljeni Zibro.
Svi su jako fini, a kada bi znali, bio bi uvaljan u katran i perje, prebijen, a potom spaljen na lomaci.
Divno. Cista romantika.
:pinknaocari:
Salim se, naravno.
Cesto taj provid normalnog izvota, kao mi smo sada par i dosli smo kod njegove rodbine i zivimo skoroz normalan zivot, oni me prihvatili, ja im popravljam tarktor ume zaista da znaci coveku. Meni je znacilo.
Ali sam vremenom prestao...
Mene skrivanje pali i samo mi je problem da se suzdrazavam, pa onda negde naskocim na dragog, i onda ako neko naidje, a nije da par puta nismo bili blizu...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Zibro
u nekim drugim uslovima bi se vec odavno scepali ali ovako zaista nije bilo sanse , i tako smo jedno drugom " udarali ceznju " tri dana .
Sve je bilo ispunjeno skrivenim pogledima , slucajnim dodirima u prolazu , jedan mali cmok u kupatilu dok smo zajedno prali zube ...
je l' ti nas zajebavaš? :shok:
Na svu srecu ovog puta nisam podlegao razmisljanjima tipa "ja sam losa osoba koja laze i vara ove ljude oko sebe"
sreća tvoja...
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by 2Q2Bstr8
Sve je bilo ispunjeno skrivenim pogledima , slucajnim dodirima u prolazu , jedan mali cmok u kupatilu dok smo zajedno prali zube ...
je l' ti nas zajebavaš? :shok:

sto ???
Korisnikov avatar
By Escobar
Aaaaaaaaaaa kako je ovo slatko

:giggle:

:meda:
Korisnikov avatar
By Deepblue
Seoska idila u miholjskom letu, stvarno slatko. :cobanica:

Moram malo da se hvalim, moja kuca na selu (rodno mesto moje bake) ili kako je u sali nazivam, "letnja rezidencija", je prazna i leti pristupacna za sve vrste sexualnih vratolomija :fuck:

Mada secam se i ja te romantike kada smo moj bivsi decko i ja ucestvovali u porodicnom krecenju/rostiljanju/foliranju-mi smo samo najbolji drugovi. Ima to svojih cari pogotovo kad je sve to stvar izbora, a ne prinude.

Da rezimiram: Zivela bela kuga u Vojvodini, uraaa za slobodne nekretnine :zen:

Nego Zibro, kako tece tvoja potraga za Grace-devojkom?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
kad sam video naslov, pomislio sam da ćeš da nam pričaš o svojim ljubavnim podvizima i avanturama. kako ste se ti i dragi vijali u polju, seksali u slami i već kako to sve ide kad se promeni uobičajeno okruženje.

kad li ono vrhunac avanturizma je kad ste prali zube zajedno. :lol: gore od onih dečjih slikovnica gde objašnjavaju deci kako se tako mama i tata čvrsto zagrle i onda nastane beba.
Korisnikov avatar
By Vlada T
Za mene vikend na selu podrazumeva nosenje sakoa od tvida, jutarnje jahanje i popodnevni caj u Chadley Hall-u.
Korisnikov avatar
By ...
Originally posted by Vlada T
Za mene vikend na selu podrazumeva nosenje sakoa od tvida, jutarnje jahanje i popodnevni caj u Chadley Hall-u.
Pa to sako bi lepo leglo na tvom telu, ali steta sto ne umes da jases, dragi Vlado T...
Korisnikov avatar
By Dina
kad sam video naslov, pomislio sam da ćeš da nam pričaš o svojim ljubavnim podvizima i avanturama. kako ste se ti i dragi vijali u polju, seksali u slami i već kako to sve ide kad se promeni uobičajeno okruženje.

kad li ono vrhunac avanturizma je kad ste prali zube zajedno. :lol: gore od onih dečjih slikovnica gde objašnjavaju deci kako se tako mama i tata čvrsto zagrle i onda nastane beba.
A meni je prica jako, jako lepa, romanticna i tuzna.
Korisnikov avatar
By Vlada T
Originally posted by ...
Pa to sako bi lepo leglo na tvom telu, ali steta sto ne umes da jases, dragi Vlado T...
Daj mi divljeg pastuva i galopiracu ko Bette Davis u "Dark Victory" :bic:
Korisnikov avatar
By ...
Originally posted by ...
Daj mi divljeg pastuva i galopiracu ko Bette Davis u "Dark Victory" :bic:
Divljeg pastuva ili pitomog magarca?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Dina
meni je više tragikomična.
Korisnikov avatar
By ...
meni je više tragikomična.
Toliko je lepote u tragikomicnosti.
Korisnikov avatar
By blenta

zashto tuzna misha mu beloga???? :vudu:
Korisnikov avatar
By Dina
... i razmisljao kako bi zivot bio lep kada ne bi stalno morali da se otudjujemo od ljudi , kada bi ljudi mogli da nas prihvate bas kao bilo koji drugi str8 par :volinevoli:

Mladunac,
zbog ovog dela...
Korisnikov avatar
By ...
A mozda bude pocetak menjanja ove i ovakve realnosti.
Korisnikov avatar
By Seaman
Super prica.Zamislio sam cijelu situaciju.Smijesna mi je situacija kako popravljas traktor sa brkatim djedom. :D Barem je u mojoj masti brkat.:D
Korisnikov avatar
By blenta
... i razmisljao kako bi zivot bio lep kada ne bi stalno morali da se otudjujemo od ljudi , kada bi ljudi mogli da nas prihvate bas kao bilo koji drugi str8 par :volinevoli:

Mladunac,
zbog ovog dela...

ma prica je ultra sweet i romanticna
a to je zibro dodao zato shto voli da drami
ne obaziri se

:dramaqueen:

:gric:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
a to što su dva odrasla, pametna, samostalna muškarca toliko klozetirani da međusobnu ljubav smeju da izraze samo zajedničkim pranjem zuba je mega sweet. :tepih:
Korisnikov avatar
By ...
Pa ja sam negde predlozio ih za 10godisnjicu (koja ce biti uskoro!) posaljemo na neko lepo putovanje na mesec dana (Havaji, Tenerife, ili gde vec?, to bi Lord Vlada T. mozda mogao da predlozi)...
Dakle, kada pocinjemo da skupljamo novac?
By Ulix
a to što su dva odrasla, pametna, samostalna muškarca toliko klozetirani da međusobnu ljubav smeju da izraze samo zajedničkim pranjem zuba je mega sweet. :tepih:
:up:
Ista stvar mi je pala napamet.
Mislim da sam izgubio svo strpljenje za hronicne autoindukovane zrtve.
Korisnikov avatar
By ...
Originally posted by Ulix
Eh, pa ja nisam...
Dakle, ponovicu pitanje:
kada pocinjemo da sakupljamo novac za Zibrino i njegovog momka putovanje povodom njihove desetgodisnjice ljubavi?
By Ulix
Originally posted by ...
Eh, pa ja nisam...
Dakle, ponovicu pitanje:
kada pocinjemo da sakupljamo novac za Zibrino i njegovog momka putovanje povodom njihove desetgodisnjice ljubavi?
Ne zaboravi da moramo skupljati pare i za devojku koju je Zibro nasao, kako bi mogao pred prijateljima i roditeljima da izigrava macho balkanskog heteroseksualca, jer nema muda da im kaze da odjebu.

:)
Korisnikov avatar
By ...
Originally posted by ...
Eh, pa ja nisam...
Dakle, ponovicu pitanje:
Ne zaboravi da moramo skupljati pare i za devojku koju je Zibro nasao, kako bi mogao pred prijateljima i roditeljima da izigrava macho balkanskog heteroseksualca, jer nema muda da im kaze da odjebu.

:)
Eh, sto si tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Znas sta ja najvise ne podnosim, biseksualce i pedere sa devojkama... Uh, sada ima i da razmislim... Nego, mozda i nije prihvatio tu ideju (mislim da mu je neko drugi dao tu ideju, on se samo pitao sta da radi).
By Ulix
Pazi, meni je jako slatko sto je on u vezi deset godina, i uprkos tome sto mi ne znamo kakva je to veza, on izgleda da zaista voli svog decka.

Samo ume da ide na zivce jer ni u jednom jedinom postu ne propusta priliku da kuka i zali se kako je on zrtva. Majku mu, pa dokle?

Kada si sa nekim deset godina, to je valjda to. I ako si sa nekim toliko dugo, onda tog nekog valjda volis. A kad nekog volis... ona te nije briga sta drugi misle o tome. Bar je kod mene tako.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!