Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Egon
setio sam se onog indie americhkog filma iz 90-tih

elem ... koliko je vas ovde generalno singl ?

a prednosti i mane single zhivota?

da vas chujem ...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja sam definitivno single all the time....

...i sad razmisljam sta su mane a sta prednosti.....i niceg ne mogu da se setim...i'll have to get on you with that......

....vidis....nikad tako nisam razmisljala o tome...
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
nema prednosti koje bih naveo kao dobre stvari. Medjutim, porovodeci ceo zivot trazeci pravu osobu za sebe i sve lose stvari kroz koje prodjem na tom putu......... samoca mi deluje kao blazeno stanje.

opet na pitanje: Do you like being single? Answer is NO
Korisnikov avatar
By Paki
Šta da napišem ovde? ... Za proteklih 4-5 godina (možda i više) sam single bio ukupno možda mesec i po ili dva (ne računam poslednja 2 meseca od raskida sa Markom), tako da tek sada kapiram šta znači biti single u pravom smislu te reči... Nešto mi se dopada, ali mnogo toga ne... Može single-status biti zanimljiv, pogotovo u početku... Sada mi već stepen samopouzdanja postepeno pada...
Korisnikov avatar
By unic0rn
single and enjoying it :surfer:

ako ne gledas s emotivne strane (dakle emo black out faza) nema mana, samo prednosti.

ako nije emo black out, nije ni to strasno jer ne treba izlaziti iz single stanja po svaku cenu.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by unic0rn
single and enjoying it :surfer:

ako ne gledas s emotivne strane (dakle emo black out faza) nema mana, samo prednosti.

ako nije emo black out, nije ni to strasno jer ne treba izlaziti iz single stanja po svaku cenu.

once again, vrlo slicno razmisljamo na ovakve teme....
Korisnikov avatar
By M M and I
nikako ne bih usao u vezu samo da "ne bih bio single". bolje i single nego bilo kakva veza... Ima ljudi koji ulaze u svakave veze i trpe svakakve gluposti samo da ne bi bili sami tj. single.

Ako me tip "obara s nogu" i obojica smo zainteresovani za vezu onda da...u svakom drugom slucaju biram single varijantu...
Korisnikov avatar
By Dina
Prvo sto mi pada na pamet kao prednost je sloboda. Oko mene su uglavnom ljudi koji ili nemaju veze i brakove ili su u nekim neobaveznim relacijama. Kad pogledam nase zivote ne razlikuju se mnogo od tinejdzerskog perioda s tim sto smo finansijski nezavisni i ni roditeljima ne polazemo racune. Neraspolozenje mene uhvati obicno za praznike kao Nova godina kad su parovi i porodice uvek zajedno, njihovi praznici su osigurani a nasi neizvesni.
By жњ
evo ja sam single

prednosti su sto nemam tahikardiju :giggle: , imam manje obaveza od ljudi koji su u vezi tako da mogu da provedem vise vremena u krevetu sto mi mnogo znaci jer sam po prirodi lenja, vise stizem da se posvetim lepoj literaturi, generalno sam ambicioznija kad sam single, ne moram stalno da gledam u mob i smisljam debilne poruke, ne moram da brinem gde je ona i sta radi, da li me voli i da li misli na mene :radosnice: , imam bolji apetit :smeh: , veza, izlasci i poklonchicji odnose kesh tako da imam i vise para SAMO ZA SEBE :evilgiggle: itd itd...
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by xyz
evo ja sam single

prednosti su sto nemam tahikardiju :giggle: , imam manje obaveza od ljudi koji su u vezi tako da mogu da provedem vise vremena u krevetu sto mi mnogo znaci jer sam po prirodi lenja, vise stizem da se posvetim lepoj literaturi, generalno sam ambicioznija kad sam single, ne moram stalno da gledam u mob i smisljam debilne poruke, ne moram da brinem gde je ona i sta radi, da li me voli i da li misli na mene :radosnice: , imam bolji apetit :smeh: , veza, izlasci i poklonchicji odnose kesh tako da imam i vise para SAMO ZA SEBE :evilgiggle: itd itd...
true true :lol: :up:
Korisnikov avatar
By mmiki
Ja sam single.
Prednosti (po meni glavne):
-sloboda
-mogu da se sexam s kim hocu kad hocu (to mi jos uvek predstavlja zadovoljstvo)
Mane (za moj slucaj glavne):
-treba mi neko da se uz njega osecam sigurno i ko ce mi podariti svoju neznost
-osecam da u svom srcu imam toliko ljubavi koja jedva ceka da dodje neko kako bi ta ljubav izasla na porsinu
-potrebna mi je osoba kojoj cu, pored sex igracke, biti najbolji drug.

Znaci kao da sam jaaako zaljubljen, jos mi samo fali u koga. :lood:
By жњ
e da:

mane su sto mi ponekad nedostaje neko da ga mazim, da mu tepam i da mu shapucem, nedostaje mi zagrljaj i onaj osecaj koji on donosi svaki put na pocetku susreta, nedostaje mi onaj osecaj kada znam da sam se zarumenila i da ne mogu to da sakrijem :blush: :giggle: i htela bi da me prestane boliti desna ruka :smeh:
Korisnikov avatar
By someone
Originally posted by xyz
evo ja sam single

slazem se :lol:

mada,shto ti kazesh,nekad mi nedostaje dodir,zagrljaj,neznost. . osecaj da postoji neko za koga si spreman sve da uradish,sve da dash,kada se osecash voljeno ali. . .ne zurim se,kao shto rekoh za sex,to vazi i za vezu. . ne pada mi na pamet da ulazim u vezu sa bilo kim samo da nebih bila sama,ako neko "naleti" ok,ako ne,onda cu ponovo citirati ovo prvo shto je xyz napisala :smilegrin:
By Swanheart
:hmm: valjda mana...kad znas da si sam na ovom ebenom svetu,kada odes na spavanje a da ti niko ne pozeli laku noc i kada se probudis niko nema da ti kaze dobro jutro,kada zazvoni telefon a ti se cimnes i pomislis "da li je ona",paaaa...ma ne mogu vise da se setim...
a prednost...puno slobodnog vremena koje se relativno dobro iskoristi
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
zavisi od toga čime se baviš u životu i kako to radiš. pretpostavljam da osoba koja često putuje, uspešna je u karijeri, finansijski samostalna itd. može u jednom trenutku partnera doživljavati kao smetnju za neki lični razvoj. s druge strane, neko ko sedi kod kuće i smara se većinu vremena će u partneru pronaći preko potrebno društvo. ovo su neke dve krajnosti, ali moja slika sveta se kreće otprilike između ta dva polariteta.

a što se tiče prednosti i mana, meni na pamet padaju samo one očigledne. soliranje donosi slobodu i nezavisnost po cenu potencijalne usamljenosti.
Korisnikov avatar
By jukie
(Naravno podrazumevam da ne moraš da se brineš o nekom detetu koje ti se nakačilo tokom života)
Dobra strana je pre svega što nema ljubomornih scena, a naročito onda kada nemaš energije da se pravdaš ili ispravljaš krivudrinu. Kad ti dođe da legneš da odremaš, legneš pa odremaš, umesto da moraš da cimaš neki predmet sa terase u kujnu jer ti je partneru tako došlo. Možeš da pržiš ili jedeš presan i crni i beli luk kad hoćeš. Imaš samo svoju ludu rodbinu a ne i nečiju tuđu da i njih trpiš. I sve te razne gluposti koje čine srž fabule različitih sitkoma, pa se ljudi dok to gledaju na TV smeju, a u pravom životu zbog istih tih stvari plaču.
Korisnikov avatar
By Egon
Dobra strana je pre svega što nema ljubomornih scena, a naročito onda kada nemaš energije da se pravdaš ili ispravljaš krivudrinu. Kad ti dođe da legneš da odremaš, legneš pa odremaš, umesto da moraš da cimaš neki predmet sa terase u kujnu jer ti je partneru tako došlo. Možeš da pržiš ili jedeš presan i crni i beli luk kad hoćeš. Imaš samo svoju ludu rodbinu a ne i nečiju tuđu da i njih trpiš. I sve te razne gluposti koje čine srž fabule različitih sitkoma, pa se ljudi dok to gledaju na TV smeju, a u pravom životu zbog istih tih stvari plaču.
kakav post!

kakva misao!

i kakva istina!

velika.

ozbiljno.

super.
Korisnikov avatar
By Egon
ali opet

da li je to ono sto zelim(o) ???
Korisnikov avatar
By Egon
i ima i tih (skoro pa patoloskih) zajednichkih navika
koje razvijash sa partnerom koje su ti sladje nekako
samo zato shto su zajednichke.

mozda neko zna stvar "Singl" od Everything but the Girl.
kad objashnjava kako se "....Ona preselila kad je raskinula sa Njim, a Ona i dalje namesta TV ka krevetu na isti nachin kao na staroj gajbi, dok je Ona zhivela sa Njim.... "

budalastina naravno al ....

nekako se tih single navika
postepeno gadish kad skontash da su zapravo singl navike, ne?
Korisnikov avatar
By deželaš
Originally posted by Egon
ali opet

pa očigledno ne, inače ne bi otvorio ovakav topic.

:bye:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Single and fabulous. :alexis:

Ali ustvari... :smiling:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
A sto se tice mana i prednosti....

Pa mana uvek ima, samo zavisi kako ce se sa njima boriti.

A prednosti su mnogobrojnije, imati nekoga na koga mozes da racunas, nekoga ko te ispunjava... :love:
Ali bitno je biti sa nekime, ne sa bilokime...
Al s'rem...
By жњ
Originally posted by Egon

Naravno da nije.

To samo pokazuje da nismo spremni na kompromis kao vecina ostalih koji su u vezi samo da ne bi bili sami. Mi smo izbirljivi i imamo nivo :fancyklap:
Korisnikov avatar
By Adenim
Sloboda mi je uvek na prvom mestu. Nemam potrebu da se osecam voljenim. Da volim uvek.
Korisnikov avatar
By Egon
.... definitvno postoji pod-kultura singlovanja ....

1) "ja volim svoju slobodu"
2) sit-comi nakon zavrshenog radnog dana
3) "ja i moja hrana"
4) The Smiths i Morrissey
5) "od sutra krecjem na plivanje"
6) "toliko knjiga josh nisam procitao/la"
7) " ma, to je samo kres-shema"
8) Tennesi Williams jer ... zasto da ne?

jel sam propustio nesto?
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Mr.Ja

Vishe nisam single... :zvizdi:
Korisnikov avatar
By Paki

Vishe nisam single... :zvizdi:
Hvaljen nek' je gospod! :yay:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Hebem te u opsaku... :gundjalo:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!