Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by unic0rn
single and enjoying it![]()
ako ne gledas s emotivne strane (dakle emo black out faza) nema mana, samo prednosti.
ako nije emo black out, nije ni to strasno jer ne treba izlaziti iz single stanja po svaku cenu.
Originally posted by xyztrue true
evo ja sam single
prednosti su sto nemam tahikardiju, imam manje obaveza od ljudi koji su u vezi tako da mogu da provedem vise vremena u krevetu sto mi mnogo znaci jer sam po prirodi lenja, vise stizem da se posvetim lepoj literaturi, generalno sam ambicioznija kad sam single, ne moram stalno da gledam u mob i smisljam debilne poruke, ne moram da brinem gde je ona i sta radi, da li me voli i da li misli na mene
, imam bolji apetit
, veza, izlasci i poklonchicji odnose kesh tako da imam i vise para SAMO ZA SEBE
itd itd...
Originally posted by xyzslazem se
evo ja sam single
prednosti su sto nemam tahikardiju, imam manje obaveza od ljudi koji su u vezi tako da mogu da provedem vise vremena u krevetu sto mi mnogo znaci jer sam po prirodi lenja, vise stizem da se posvetim lepoj literaturi, generalno sam ambicioznija kad sam single, ne moram stalno da gledam u mob i smisljam debilne poruke, ne moram da brinem gde je ona i sta radi, da li me voli i da li misli na mene
, imam bolji apetit
, veza, izlasci i poklonchicji odnose kesh tako da imam i vise para SAMO ZA SEBE
itd itd...
Dobra strana je pre svega što nema ljubomornih scena, a naročito onda kada nemaš energije da se pravdaš ili ispravljaš krivudrinu. Kad ti dođe da legneš da odremaš, legneš pa odremaš, umesto da moraš da cimaš neki predmet sa terase u kujnu jer ti je partneru tako došlo. Možeš da pržiš ili jedeš presan i crni i beli luk kad hoćeš. Imaš samo svoju ludu rodbinu a ne i nečiju tuđu da i njih trpiš. I sve te razne gluposti koje čine srž fabule različitih sitkoma, pa se ljudi dok to gledaju na TV smeju, a u pravom životu zbog istih tih stvari plaču.kakav post!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!