Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

elem, prica je sledeca:

moj dragi i ja smo skoro mjesec dana zajedno. on radi svaku noc do oko 23h, osim vikendom, i jos od prvih dana nase veze (prije toga smo bili drugovi) ja sam poceo da spremam veceru za oboje, i to je bilo vrlo slatko.
medjutim, kako vrijeme odmice, prica se ne mijenja, jer svake nedelje 2-3 veceri veceramo kod mene, a ostale izadjemo vani.
on obozava sve sto ja skuvam, i pravo je srce. ali ja se plasim da to kuvanje ne postane sastavni dio nase veze, jer (iako volim da kuvam) moja glavna hrana su ipak jaja "na oko", omleti, virsle...uglavno ono sto se sprema "na brzaka" i ne izgleda bas ugledno na stolu sa crvenim svijecama:)
moja drugarica kaze da pretjerujem, da ne zna sta je sa mnom, jer sam dugo bio sam, a sada (citiram) izvukao glavnu premiju, pa mi opet nesto fali.
ali ja zaista nisam nicija kuvarica, ni supruga, i ne zelim da to postanem.

e, sad mi ne treba bas neki veliki savjet, ovih dana mi slijedi razgovor o tome sa njim, jer kontam da je to ipak najbolji nacin, i upravo tako zelim da rjesavam sve probleme i nedoumice u vezi sa njim, jer tako i on radi. temu sam postavio vise da bih pitao, sta bi ste vi uradili u takvoj situaciji, i da li vam se nesto slicno desilo...\

eto:hvala:
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Ne,nije mi se nikada nista slicno decilo...
Ako bi neku romanticnu vecericu obicno smo to zajedno spremali kako bi se zezali ili smo odlazili u restoran...

Ti napravi pauzu,ako te mrzi vise da mu kuvas ili ako mislis da je poceo da te smatra kuvaricom:) ti nemoj vise da kuvas....reci da te mrzi,da nisi gladan ili sl....ne vidim u cemu je toliki problem:)
Korisnikov avatar
By unic0rn
pa vrlo je bitno da li se od tebe _OCEKUJE_ da ti kuvas redovno ili ne.

Ako se ocekuje onda si u problemu, ako ne, zanji shto si posijao :P

a to meni ne bi moglo da se desi, jer ni jaje na oko ne znam da isprzim, ali zato moja keva :avalon: odlicno kuva. Cak je i moja bioloshka keva pocela da praktikuje njene recepte :lol:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
pa to je i tema planiranog razgovora. mene ne mrzi da kuvam, i kuvacu, ali ne zelim da mu taj razlog na listi prioriteta pridje ni blizu 100. mjesta..

a ko zna, mozda se jadnicku i NE SVIDJA to sto kuvam, mozda jede samo meni za ljubav:rotflmao:
Korisnikov avatar
By unic0rn
da, kad ti na kraju balade saspe kako ti je sarma slana, spageti prekuvani a leb ko kamen :smeh: :smeh:

ne znam zasto bi mu doslo na listu prioriteta ali ti to valjda bolje osecas
Korisnikov avatar
By Dirrty
pa ja uvek sve kazem sta mi smeta, jer ne vredi precutati. Mnogo je bolje reci mu to i porazgovarati o tome. Ali moj savet je da ne krenes previse ozbiljno, nego kroz salu... pa vidi reakciju :) jer ako se naljuti uvek mozes da se izvuces na to da si se salio :P
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
uni: htio sam reci da mora postojati minimum 100 stvari zbog kojih bi dosao kod mene, pa bi to kuvanje moglo da bude 101.

dirty: nije tema za to, ali ne slazem se sa tobom u zadnjoj recenici. nikada ne bih rekao da sam se salio ako zelim ozbiljno da razgovaram sa nekim, jer vise od svega mirzim to povlacenje koje iskazemo tim "salio sam se". moje misljenje je podjednako vazno kao njegovo.

mada, nije u pitanju to da li meni smeta da kuvam, rekao sam da to nije problem. samo ne zelim da u meni ikada vidi svoju kuvaricu. to je sve:)
Korisnikov avatar
By Dirrty
xa xa xa pa onda moras agresivno i ozbiljno!
pa ni ja ne volim kada se izvlaci neko, ali kreni kroz salu pa vidi reakciju, ako je ok, nastavis sa planom, ako nije...... to ti odluci, rizikuj :)
Korisnikov avatar
By Escobar
Muskarci su surovi, ali scene sexa u kuhinji, sa keceljom kroz koju se naziru njegove mosnice neprevazidjene...

Tako da, ako je glavna premija, kako kazes, varjacu u ruke i samo napred, curo!
Korisnikov avatar
By Frizerka
Kuvarice manje zbori da ti rucak ne zagori :smeh:
Svi poslovi se zavrsavaju preko kreveta i trpezarijskog stola,prema tome,dacu ti jedan divan sajt sa receptima za pocetnice,da malo promenis taj jelovnik.Mislim samo jaja :shok: ..aman.Nabices coveku hoesterol,pa ce da se shlogne..

www.kuvarica.co.yu
Pa prijatno vam bilo
:molise:
Korisnikov avatar
By tramp
hm.. meni se desilo sa mojom devojkom da sam u pocetku ja pretezno kuvala i to kod nje - e sad mi smo razgovarale o tome kad je meni dosadilo i ispostavilo se da ona ne kuva jer je u prethodnoj vezi bila jedina koja je kuvala i bojala se da ne uleti u istu semu .. i onda sam ja rekla da je to sve divno i krasno ali ni ja ne zelim da uletim u tu semu i onda smo krenule da kuvamo zajedno jedno vreme ili da jedna kuva a druga pomaze ili sta ja znam pere sudje, postavlja sto i tako ... sad smo u fazi kad nekad kuvam ja a nekad ona i sve je ok sto se toga tice a u cetvrtak imamo cooking date .. ceo dan kuci, bez neta i ostatka sveta imamo ceo dan isplaniran za kuvanje i ljubljenje i tako to :bouncy:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by unic0rn
pa vrlo je bitno da li se od tebe _OCEKUJE_ da ti kuvas redovno ili ne.

Ako se ocekuje onda si u problemu, ako ne, zanji shto si posijao :P

a to meni ne bi moglo da se desi, jer ni jaje na oko ne znam da isprzim, ali zato moja keva :avalon: odlicno kuva. Cak je i moja bioloshka keva pocela da praktikuje njene recepte :lol:

Wow! :D Reklama! :lizalica:

Ovo donosi mini pakovanje bajadera :D
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by Frizerka
Svi poslovi se zavrsavaju preko kreveta i trpezarijskog stola,prema tome,dacu ti jedan divan sajt sa receptima za pocetnice,da malo promenis taj jelovnik.Mislim samo jaja :shok: ..aman.Nabices coveku hoesterol,pa ce da se shlogne..

www.kuvarica.co.yu
Pa prijatno vam bilo

dusice, ali ja sam rekao da cesto pravim jaja, virsle, i tako to, jer mi nije bas uvijek do pravljenja rizota sa morskim plodovima, ili pastu, lazanje i sve to sto bi trebalo da je na stolu za jadnu romanticnu veceru, a nase su bas takve.
tako da grijesis..ali hvala za link, superiska je :kiss:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ja bih ti preporučio da se preorjentišeš na tvoju standardnu hranu (viršle i ostalo :D ) jedno desetak dana, pa da pratiš reakcije.
Korisnikov avatar
By donquijote
Ja obožavam da kuvam i za sebe i za druge i nikada mi ne bi bilo teško da kuvam za onog koga volim. Moj problem je što trenutno nemam kome da kuvam.:placko:
Korisnikov avatar
By Frizerka
Originally posted by Unique
Originally posted by Frizerka

www.kuvarica.co.yu
Pa prijatno vam bilo

dusice, ali ja sam rekao da cesto pravim jaja, virsle, i tako to, jer mi nije bas uvijek do pravljenja rizota sa morskim plodovima, ili pastu, lazanje i sve to sto bi trebalo da je na stolu za jadnu romanticnu veceru, a nase su bas takve.
tako da grijesis..ali hvala za link, superiska je :kiss:
Sve to sto si pobrojao se ne sprema duze od 45 min.
Gde su sarmice,sataras,punjene paprike,pasulj,pogache,pite,kolachi.. :kiss:
Korisnikov avatar
By blenta
kihote mozesh meni da kuvash
ja volim da jedem nevidjeno
niko nikad to netje umeti vishe da ceni veruj mi na rech!

:panker:
Korisnikov avatar
By donquijote
Originally posted by mladunac
kihote mozesh meni da kuvash
ja volim da jedem nevidjeno
niko nikad to netje umeti vishe da ceni veruj mi na rech!

:panker:
Neka hvala. Nisam baš toliko očajan da tebi kuvam. Naći će se već neko ko će zaslužiti da mu ja kuvam.
Korisnikov avatar
By blenta
shto bash bi to bilo perfektno
ti kuvash i hablash
ja nishta ne kontam a i ne interesira me
ma pravi balkanski brak
milina
:D
Korisnikov avatar
By M M and I
JA volim da kuvam...obozavam da spremam razne stvari...ALI NE SVAKI DAN!
Meni se takva situacija ne desava nikada....mogu da spremim jednu veceru...mogu i drugu...ali trecu nece videti ni da je on zlatan (a i ona stvar mu) dok on meni ne spremi nesto slicno.

Znaci...prestanes sa tim ritualom i predlozis mu da sledeci put ti budes gost na veceri kod njega...
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
sve sto predlazete je ili suvise radikalno, ili predstavlja skriveno nadmudrivanje...
ljudi, pricamo o meni i mom decku. mi se volimo(dobro, na pocetku samo, ali smo izuzetno bliski), postujemo jedan drugog, i razumijemo se.. ja samo imam male strepnje i nedoumice, i super je, jer nemamo vecih problema..
u svakom slucaju, dolazi za 15ak minuta, pa cemo da pricamo..
Korisnikov avatar
By M M and I
Pa ne vidim zasto je moj predlog radikalan!

Lepo ti rekoh da mu predlozis da ti dodjes kod njega na veceru pa vidi sta ce da ti kaze. Ja nikako ne bih potezao nikakav ozbiljniji razgovor na tu temu dok ne bih video kako ce reagovati bas na jedan takav predlog...A taj mu predlog sasvim lezerno i bezazleno...onako usput das...jer to jos nije nikakva toliko ozbiljna stvar da bi sad s njim smrtno ozbiljno o tome diskutovao...
Prvo probas lezernu lihjt varijantu pa vidis kako ce da bude...Zavisno od toga kako ti se dopadne (ili ne dopadne) njegova reakcija videces kako dalje da se postavis...
By fencysmurf
sit si ti , backo , sit i besan. i to ne klope koju kuvas.

ili sve to radis kako bi mogao sam sebe da sazaljevas - kako si pretvoren u domacicu - mada - najverovatnije - Taj Tvoj nikad nije ni pomislio da ti trazi da postanes domacicom i da mu kuvas.

I sad si sam sebi indukovao kao fol problem zbog kojeg je sad ne znam sta trebalo da se dogodi...

dakle, odrasti i prestani da pravis probleme gde ih nema.
Korisnikov avatar
By *deni*
Mira Skoric ima jednu prigodnu pesmu:

" Nisam za tebe ja
tebi treba mala rumena
kuvarica, zena svetica
sve sto nisam bila ja..."

Kao antiteza bilo kakvih sablona, ja nisam svetica, ali sam vrsna kuvarica.
:vegi:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
eto.. a lijepo sam naglasio kako ne trazim te silne savjete, vec pitam da li se to vama nekada desilo.

for the record, sinoc smo pricali o tome(neobavezno, uz jos jednu veceru:lood: ) i "problem" je rijesen.
da, svidja mu se to sto skuvam.
ne, to nije ni 1000. razlog zbog koga dolazi.
i super je to sto pricamo o svemu. srculence, bas se raznjezio kad je cuo za moje nedoumice, i vjerujte, svojski se potrudio da mi to izbaci iz glave.
kod njega na veceru ne mozemo otici, jer zivi sa svojima, ali za vikend me vodi vani na klopu, ne zato sto ne zeli da mu ja kuvam, vec smo sinoc, na kraju razgovora skontali da nam je itekako vazno sta onaj drugi misli, kako se osjeca, pa makar to bilo vezano i za sitnice... shvatili smo da smo se za ovih mjesec dana (+ vrijeme dok smo bili samo drugovi) toliko vezali jedno za drugo, i da je red da se to proslavi...
boze, tako mi je super, da bih svakoga izljubio! :)
anyway, tnx, ajde sad da pricamo samo o tome da li se nekome nesto slicno desilo, i sta bi bilo kad bi se nesto tako desilo...
eto:)
Korisnikov avatar
By Amable
Pa ti mu predlozi da kada je slobodan, da on nesto napravi :D i da ako imate love ponekad odete u restoran. prosto, on zbog opravdane zauzetosti ne moze da postigne oba. mislim da to nije veliki problem. razumem kako se osecas, kada svako vece moras da budes u kuhinji i onda ti to izgleda kao da nece da stane, ali napravite dogovor i mislim da ce sve biti ok. bitno je da vi ne gledate na to kao na mainsteam koji se desava u str8 brakovima. gledaj to sa strane: pa lepo :) malo ja, malo on kuvarice! sta bi radio da ti placa svako vece veceru posle posla :D
pozzz
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
pa ja sam vise pristalica onoga da se ne gleda ko placa, jer placa onaj koji ima. posto obojica radimo kao konji(!) zaradjujemo dovoljno da ne moramo da brinemo o tome(on doduse vise, jer radi puno vrijeme, a ja ne, jer studiram). mislim, ako vec pricamo o tome, uglavnom on donosi pice kod mene, iznenadi me ketom ganje, donese neki super dezert...
kao sto je rekao Unic0rn, ono sto je bilo najvaznije je to da znam da se od mene ne OCEKUJE da ga sacekam sa vecerom... i saznao sam, i srecan sam sto je tako:)
Korisnikov avatar
By gorilica
Eto vidiiš. Razgovor kuću čuva. :P
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Unique
mislim, ako vec pricamo o tome, uglavnom on donosi pice kod mene, iznenadi me ketom ganje, donese neki super dezert...
kao sto je rekao Unic0rn, ono sto je bilo najvaznije je to da znam da se od mene ne OCEKUJE da ga sacekam sa vecerom... i saznao sam, i srecan sam sto je tako:)

Jao, pocinjes da zvucis kao neka desperate housewife koja je otkrila cari zenske emancipacije... :kokice:
Korisnikov avatar
By Hys.
nisam relevantna da ovde nesto kazem, jer ja VOLIM da me vide kao kuvaricu. Obozavam da kuvam za obe moje ljubavi, i ne ocekujem nikakvu pomoc.Kao sto mi ne pada napamet da nosim kese iz radnje, sopinga, petljam oko struje, pomeram nesto tesko, ili izlazim uvece po cigare ako je bilo ko od njih dvoje tu.
Bat aj em a wajf, not a grlfrend, sou...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!