Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Ukoliko spadate u grupu onih muškaraca koji su veliki poklonici seksa za jednu noć, neobaveznih seksualnih varijanti i čestih promena partnera, zamislite se pre nego što sledeći put uradite nešto slično. Niko ne kaže da morate da se vežete samo za jednu osobu, da budete verni, da postanete "papučić". Međutim, promiskuitet kojem se odajete dovodi vas u stepen visokog rizika, a to stalno treba da imate na umu.

Promiskuitet se na ljudsku psihu odražava kao droga. Stvara neku vrstu zavisnosti koje se čovek jako teško oslobađa. Zavođenje čiji je cilj jednokratni seks možete uporediti s kokainskim uzbuđenjem. Super je uzbudljivo dok se ritualno pripremate za lov, još uzbudljivije je kada napravite dobar ulov, a sam seks je nešto što brzo prođe kroz vaš organizam, posle čega uzbuđenje splasne i ujutru se osećate kao begunac koji što pre mora da napusti "mesto zločina".

Da li je to pravi način da zadovoljite svoj libido i da se dokažete sebi i/ili drugima? Jednom kada se naviknete na često menjanje partnera, veoma teško ćete uspeti da se "skrasite" i uživate u sex-u sa jednom osobom na duže vreme. Psiholozi su utvrdili da je po emotivno zdravlje čoveka bolje ređe imati sexualne odnose ali sa pravom osobom, nego često upražnjavati sex sa potpuno za vas nebitnim i nepoznatim osobama.
Korisnikov avatar
By KiWi
Ovo kao da je sastavio neko iz ''Lepota i Zdravlje'' ... možda je istina, mene sigurno neće podkačiti :)
Korisnikov avatar
By ::fy::
Ja mislim da je istina....tj. siguran sam u to.
Korisnikov avatar
By mmiki
Znaci ja se drogiram... :no:
Korisnikov avatar
By Pele
Znači da sam ja skroz apstinirao...
AaaaaAAAAaaaa.... A zato ja doživljavam ove apstinencione sindrome... Hvala na objašnjenju...:muva:
Korisnikov avatar
By unic0rn
a ja bash mislim naprotiv, dok se chovek poshteno ne izhivi, ne mozhe poshteno ni da se skrasi
Korisnikov avatar
By Frizerka
Ziva istina. :up:
Osobe koje imaju izdefinisane kriterijume, stupaju u sexulane kontakte sa osobama koje pomenute kriterijume zadovoljavaju.
Naime,pronalazak persone sa takvim karakteristikama nije lak zadatak,za razliku od osobe koja nije bas veliki izbirac.
Cestim sexom u organizmu se oslobadjaju endorfini,hormoni slicni morfijumu,koji su zaduzeni za dobro raspolozenje.Ucestalo oslobadjanje ovog hormona,proizvodi zavisnot,nazovimo je "zavisnost od sexa" jer je u ovom slucaju sex okidac za oslobadjanje ovog hormona.
Korisnikov avatar
By Mortis
Frizi, daj to malo detaljnije.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Shto znachi da bi posle intenzivnog sexa u vezi od recimo od 5 godina, mi postali psihichki zavisni od te osobe i zavisni od sexa s tom osobom?
Korisnikov avatar
By Dirrty
ne slazem se bas, ne ne ne
verujte mi znam iz iskustva, zar se ne slazete :) :mag:
Korisnikov avatar
By blenta
slazhem se sa unicornovim prvim stavom
Korisnikov avatar
By Dirrty
bio sam promiskuitetan i verovatno cu uvek ostati barem malo :)
Ali bas mislim da me je to odviklo od sexa, a ne da sam postao ovisnik o istom!
jer u pocetku mi je bio samo sex u glavi, a sada je toliko nebitan, bitnija je ljubav (koja jos uvek postoji, nadam se!)
Korisnikov avatar
By Dirrty
frizerka, dobijas li nobelovu nagradu za takve izjave?
Korisnikov avatar
By Frizerka
Originally posted by Dirrty18g
frizerka, dobijas li nobelovu nagradu za takve izjave?
Nekom Nobel,nekom djoka
ko je sta zasluzio :dancing:
Korisnikov avatar
By Dirrty
znaci meni djoka a? ccc :)
ma moze, ne zalim se :fuck:
Korisnikov avatar
By svejedno
Previse bilo cega vodi u zavisnost od toga.

'Promiskuitet' je sirok pojam.
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by unic0rn
a ja bash mislim naprotiv, dok se chovek poshteno ne izhivi, ne mozhe poshteno ni da se skrasi
Ovo je istina.

Ali ne za sve ljude, kapiram.

Za mene svakako.
Korisnikov avatar
Pa da li to znači da će se narkomani u stvari izlečiti ako što više koriste drogu, jer će im dosaditi?? :lood:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by ForeverYoung
Pa da li to znači da će se narkomani u stvari izlečiti ako što više koriste drogu, jer će im dosaditi?? :lood:
Don't mix grandmothers and frogs! :giggle:
Korisnikov avatar
Pa i u tekstu se "zavisnost od sex-a" upoređuje sa zavisnicima od heroina...zar ne?
Korisnikov avatar
By Frizerka
Konacno neko ko realno razmislja i nema pomracenje svesti :novine:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Pa po toj ingenioznoj logici, postanesh sajko ako menjash droge, a ako se rokash heroinom godinama nece ti biti nista :lol:

Eto sta se deshava kada ljudi ne chitaju pre postiranja :eevil:
Korisnikov avatar
By Paki
Pa i u tekstu se "zavisnost od sex-a" upoređuje sa zavisnicima od heroina...zar ne?
A, pa ok onda, kad tekst kaže. :)

(Zabrinuo bih se da me Frizerka hvali ovako... :kasalj: )
Korisnikov avatar
By Frizerka
:hipnotizer:

Kurve su kao lezeci policajci,malo kazu,mnogo usporavaju
:nokti:
Korisnikov avatar
By Frizerka
Seksualna zavisnost (KOMPULZIVNO SEKSUALNO PONASANJE)

U svojoj knjizi "Seksualna zavisnost" Patrik Karns je predlozio teoriju po kojoj su neki slucajevi abnormalnog seksualnog ponasanja zapravo rezultat procesa zavisnosti kao sto je alkoholizam.
Jedna od definicija alkoholizma ili zavisnosti od droge je da osoba ima patoloski odnos prema supstanci. U slucaju seksualne zavisnosti osoba ima patoloski odnos prema seksualnom dogadjaju ili procesu, i njime zamenjuje zdrave odnose sa drugim ljudima.
Prema Karnsovoj analizi svaka epizoda seksualno kompulzivnog ponasanja prolazi kroz 4 etape kruga, a krug se pojacava svaki put kad se ponovi.
1. Preoukupacija - stanje u kome osoba neprestano misli na seksualni cin o kom je zavisna
2. Rituali - osoba izvodi odredjene rituale koji su postali uvod za seksualno ponasanje
3. Kompulzivno seksualno ponasanje - osoba nema kontrolu nad seksualnim ponasanjem koje se stalno ponavlja
4. Ocaj - je cesci osecaj od bilo cega drugog nakon zavrsetka seksualnog akta. Zavisnik pada u osecaj beznadeznosti i ocaja.
Postoji takodje zavisnost o neka ponasanja koja su u svojoj sustini normalna, kao sto je npr. kompulzivna masturbacija.
Kljuc zavisnosti je kompulzivnost, nedostatak kontrole, opsesija, konstantno razmisljanje o seksualnom scenariju.
Umesto termina seksualna zavisnost uveden je termin kompulzivno seksualno ponasanje.
Korisnikov avatar
By Mortis
Hehe, ovaj post savrseno naleze na onaj o endorfinima. :sarkazam:

Frizi, kad se toliko naucno izrazavas, nestane onog trasha kod tebe zbog kog si posebna. Nemoj da se cenzurises toliko.

O sex zavisnosti, postoji jako dobar roman "choke", Cak Palahnjuk. Preveden kod nas kao "zagrcnut".
Korisnikov avatar
By svejedno
od sexa se prilicno redje umire nego od heroina.

Sve u svemu, previse cokolade vodi u zavisnost od cokolade.

Tako da i 'previse' sexa svakako vodi u zavisnost.

Ali meni to deluje kao, ako nista drugo, najzdravija droga.
Korisnikov avatar
By svejedno
Nwe racunajuci psihopate, jbg
.
By Ulix
a ljudi koji nisu promiskuitetni inace nemaju seks?

zasto mi se cini da je ovo samo jos jedan nacin da nas voljeni vecito mlad siri svoj moralni kodeks :)
Korisnikov avatar
By Frizerka
Originally posted by Mortis
Hehe, ovaj post savrseno naleze na onaj o endorfinima. :sarkazam:

Frizi, kad se toliko naucno izrazavas, nestane onog trasha kod tebe zbog kog si posebna. [b|Nemoj da se cenzurises toliko.[/b]

O sex zavisnosti, postoji jako dobar roman "choke", Cak Palahnjuk. Preveden kod nas kao "zagrcnut".
Znam da tebi jedino dobar djoka naleze,a
za veprove poput tebe uvek imam spremne pomije.
Hajde odgrokci dok nisam uzela prut :zvezdice:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!