Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By bigirl
Dokurči mi.
Prestanem da volim.
Korisnikov avatar
By Delete
Razocaram se ili u osobu sa kojom sam, ili u citavu vezu iz ko zna kakvog razloga.
Korisnikov avatar
By mili86
Originally posted by bigirl
Dokurči mi.

:up:

bas mi dokurci... jednostavno raskinem... hladnokrvno...
jednom sam to iskustvo osetio osetio na svojoj kozi...
i sad znam kako je...
ranije sam se plasio preteranog vezivanja.. sta ja znam...

hvala Bogu, sadasnji decko je predivno i predobro stvorenje... nadam se da nam se to nikad nece dogoditi

:opacupa: :cuddle: :kada: :komp: :eya: :dance: :mazi:
Korisnikov avatar
By Deksi
zato sto sam shvatio da ta veza nije ispunila moja ocekivanja i da nije nesto sto bi trebalo da bude.....nastavim da tragam za pravom osobom i pravom vezom :andjelak:
Korisnikov avatar
By Frizerka
Raskidam kada na klackalici Uzivanje-Nerviranje,prevagne ovo drugo.

Raskid sam po sebi je lak kada nekog ne volite,a tezak kada idete razumom nad svojim emocijama.To mogu uraditi samo karakterni ljudi.
Razlozi zbog kojih raskidam su laz, hronicictet u ponavljanju istih gresaka o kojima sam raspravljala i pokusaj prevare.Ovo poslednje mi se nije nikada dogodilo :kissing:
Korisnikov avatar
By Dominion
sveeeeeeeeeeeeeeeeee gore navedeno :(
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
raskidam kada veza postane obaveza... tu pocinje gusenje i parodija...
ali se na kraju svega trudim da sa bivsim ostanem prijatelj u sto boljim odnosima :shake:
Korisnikov avatar
By KiWi
1) Postane mi dosadno sa njim/njom a on/ona/ono ne želi ništa da promeni u našoj vezi ...

2) Prestanem da se osetim voljenim ... iako je prelep osećaj zaljubljenosti, neophodno mi je dati do znanja da sam voljen ...

3) Shvatam da smo više prijatelji koji se jebu, nego par

4) Kada više ne osećam ništa prema toj osobi .. jednostavno ravna crta ...
By Ulix
Originally posted by nemke18god
raskidam kada veza postane obaveza...
Ali veza je po definiciji neka vrsta obaveze.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by Dominion
sveeeeeeeeeeeeeeeeee gore navedeno :(
i jos mnogo toga.

ono sto me je najvise uzasavalo, i jos uvijek mi smeta, je kada ljudi postanu pretjerano posesivni.
mis'im, i ja sam ljubomoran, ali to sve ostaje na onoj "zdravoj" ljubomori.
nervira me kad ljudi posle nekog vremena skontaju da te na odredjen nacin posjeduju, pa daju sebi za pravo da na prilicno grub i agresivan nacin uzimaju "ono sto im pripada" tj veliki dio mene, koji bih im u svakom slucaju poklonio..

if you know what i mean:D
Korisnikov avatar
By d` Winter
-onda kada i pored mog pokusaja da odrzim vezu vidim da druga strana ne preduzima nista da se i sama prilagodi
-kad mi kaze ja sam takav,znas to
-konacno onda kada ne dobijam bar onoliko koliko sebe dajem

:pinknaocari:
Korisnikov avatar
By Error
raskidam kada shvatim da sam se previse vezao. raskidam i nestajem... zrelo, zrelije ne moze biti:tuc:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Kad shvatim da dalje moze biti samo gore.
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Originally posted by Ulix
Originally posted by nemke18god
raskidam kada veza postane obaveza...
Ali veza je po definiciji neka vrsta obaveze.
Ok,ispravicu se....
Veza jeste obaveza...i dok god u njoj uzivas je ok.... posle toga,kada krene mucenje, takvu obavezu mogu da poredim sa sredjivanjem sobe:zid: (nesto sto zaista mrzim da radim)....
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Zasto raskidam?
Kada shvatim da nemamo vise nista jedna drugoj reci,postane monotono i kada nestane ona zaljubljenost sa pocetka veze.
Mada desavalo mi se da se zaljubim u neku drugu i onda raskinem da bih bila sa njom.
By fencysmurf
on je hteo u juventus, ja sam ga zamolio da ipak to bude chelsy - cisto zbog klime - nije me poslusao. morao je da ode.

:dancingfever:
Korisnikov avatar
By Shmi
Natera me :
1. Moje samopostovanje
2. Kad shvatim da ne moze da podeli sa mnom strahove kao sa prijateljem.
3. Prevaru mogu da oprostim ali laz-nikako.

Ako se setim jos neceg dopisacu. :)
Korisnikov avatar
By Loni
Joj ova tema mi je jako bolna.
Na žalost raskidao sam veze sa osobama,
koje su me uglavnom jako volele.
Mnogo više nego što to zaslužujem.

Zašto mi veze traju 5, 9 meseci, maksimum godinu dana?

Zbog čega ne mogu u njoj da budem duže?

1) USLOVI
Mislim da čovek ipak mora da ima svoj stan da bi bio u vezi i da mora da postoji zajednički život. Ja to nemam.
Ukoliko gajbu nema ni druga osoba dolazi do nerviranja zbog toga što smete da budete bliski u dubokim šumama i gorama ove zemlje ponosne.
Nije vam partner ništa kriv, ali vi se opet nervirate.

2) SOCIJALNI IDENTITET

Ok. Svi na ovom forumu smo biseksi ili gejevi kad je seks u pitanju, ali je većina gejeva u Srbiji u sociološkom pogledu strejt.
Čak i u idealnoj stiauciji, kad živite zajedno s dečkom, teško da ćete se izvući a da ne doživite da vam neka kamenica ne pogodi prozir ili vam neko na ulaznim vratima ne napiše pederi.
Mnogi gejevi od 40 godina, u strau od toga da okolina ne provali, pre se odlučuje da živi s cimerkom ili podstanarkom tipa: Glumi mi devojku, a zauzvrat ne moraš daplaćaš stanarinu'', nego da živi s tipom. Velika je represija.

Strejteri u braku često prestanu da se vole, ali ipak imaju decu, zajedničku imovinu, navike, ugled. Ostaće zajedno bar zbog dece.

Kad kod gejeva prestane ljubav, nema nijedne socijalne spone, koja bi im nagovestila da je bolje da budu zajedno.

3) Raskidam i zato što vezu shvatam preozbiljno. Kad sam u vezi nema varanja ni laganja, a podrazumeva se da najviše moram da volim osobu, s kojom sam.
To utvđujem na sledeći način:
- Posle mesec dana bveze idem s dečkom gradom, gledam druge momke, ali pitam sebe, da li bi ga prevario s najprivlačnijim od njih. Odgovor je NE. E pošto je tako, nastavljam vezu.
- Isto pitanje postavim sebi posle 2,3, 5 i 16 meseci. Ako je uvek odgovor NE, znači da je veza super.

Na žalost, posle određenog broja meseci uglavnom mi zapadne neko drugi za oko i svhatim da mogu da se zamislim s drugim. U tom slučaju raskidam jer nije fer da s nekim budem, ako nije neprikosnoven.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Kada bih poceo da nabrajam, post bi mi bio duzi i od ovog prethodnog.
jednostavno cu reci, da su ti muskarci bili kreteni i da mi nisu odgovarali ili su me povredili ili su jednostavno smarali!
I problem je sto znam sta necu, ali jos ne znam sta hocu!!!!!!!!!:zid:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
kako kaže Madonna: "you'll do much better on your own". tako ni meni "2nd best" nije dovoljno, pa raskidam kad znam da mogu bolje.
Korisnikov avatar
By HARP
Okrenem se jednog dana prema njemu i kažem:"Mi više ne možemo da budemo zajedno" I od tog trenutka je kraj...

To radim kada više ne osećam ljubav... Ako osetim da je nema više.
Mogu s nekim biti samo iz ljubavi...
By Mudolog
Kada pochne da odvaja moje drushtvo od njegovog, tj kada me njegova najbolja drugarica zaverenichki posmatra i shturo diskutuje sa mnom.

Ili josh bolje, kada pochne da mi iz chista mira govori kako je veran i sjajan dechko, i bla...:zev:
Korisnikov avatar
By ms-dynamite
Raskidam kad prestanem da postujem..na svemuostalom se da raditi..ali na postovanju..tesko ili gotovo nemoguce..
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
Kad mi vise ne preostane ni jedna opcija

VIDIS STA SI ME NATERAO SAD DA URADIM ..... :)

Sala ..... kada me razocara, izigra. LAZE !!!

inace ja sve ostalo prastam, bas sam super za vezu :zacepi:
Korisnikov avatar
By coka
kad se sve pretvori u naviku, kad osetim da me laze i da nema poverenja u mene :kosach:
By Korisnica
Originally posted by coka
kad se sve pretvori u naviku, kad osetim da me laze i da nema poverenja u mene :kosach:
:evilwait:
By Demona
Posesivnost, nepoverenje, zavlacenje, neintelegencija me teraju na prezir. Cim nekog prezrem tu je kraj...
Korisnikov avatar
By Nemiroff
zasto raskidam...? Pa...otkud znam, uglavnom zbog lazi i preteranih pricanja bajki
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!