Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Ljubav je bezuslovno osecanje.Prihvatamo partnera sa svim manam i vrlinama i volimo ga kao takvog.
E,sad koje su to mane kod vaseg partnera koje vas izludjuju,a uprkos tome volite ih i ne biste ih menjali ni za sta!
:balon:
Dakle,napisite mane kojih se setite i koje bi mozda i menjali ,a opet negde u sebi znate da bez njih ne bi to bilo to!!!! :cigareta:
:ogledalce:

:molise:
:novine:
Korisnikov avatar
By blenta
ljude prihvatamo zbog njihovih vrlina
a volimo ih zbog njihovih mana

nem partnera nazalost
al imam psa i mana mu je shto mi stalno trchi pred noge
dvaput sam se vetj razbio ali kako ne voleti ga
gle mu oke

Slika
Korisnikov avatar
By marvuk
Ja nemam takodje devojku ali mogu da potvrdim da ima istine u tome što pišeš jer mi se desilo u jednoj od proteklih veza da su me neke stvari tako izludjivale kod devojke a opet sad mi nedostaju. Zbog nje sam počeo da "volim" neke stvari koje mi pre nisu ni padale na pamet, počeo da slušam na primer muziku koja mi ranije nije bila ništa naročito ali eto to je bio jedan deo koji me je vezivao za nju.
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by marvuk
Ja nemam takodje devojku ali mogu da potvrdim da ima istine u tome što pišeš jer mi se desilo u jednoj od proteklih veza da su me neke stvari tako izludjivale kod devojke a opet sad mi nedostaju...........

Cim ti nedostaju, jos tu ima necega :mazi:
Korisnikov avatar
By KiWi
Ja sam prošle godine imao momka koji je imao stomak .. ali ne onako otromboljen i dlakav, već ćosav i lepo uklopljen u ostatak figure .. njega je nervirao .. a ja sam voleo da ga pipam i mazim dok se sexamo ... njegova guza i njegov stomak su dve najglatkije stvari koje sam dotakao :) Čovek se ne depilira, prirodno je bez dlaka ...

Posle njega sam imao par glatkih guza, ali se nisu mogle porediti sa njom .. nadam se da ću ponovo naći nekog takvog...

P.S. Ako nađem ovde, postovaću sliku stomaka ... kao Budin stomak :)
Korisnikov avatar
By Zoe
Pa,bre, to su normalne stvari.........kad nekog volis, volis sve njegovo. :love:

Neko vreme........... :lukavi:

Onda ti se smuci sve to sto si `prihvatao`, te mane, kad prestanu osecaji.......
Korisnikov avatar
By mili86
moj decko je " malo " ljubomoran i po nekad previse posesivan... tako da dan ume da nam se zavrsi SCENOM!!! ali da nema tih malih turbulencija... verovatno bi bilo monotono....
By Ulix
Moj decko uvek kasni, koliko god da se trudi da stigne na vreme, i to me je u pocetku mozda i nerviralo, a sada sam toliko naviknut na to, da cak pocinjem i da uzivam u tome; znam da nece doci na vreme, a ja se ipak pojavim - "za svaki slucaj" - i onda gundjam kada dodje deset ili petnaest minuta kasnije. To je vec postao ritual. Sad razmisljam o tome: ako bi poceo da dolazi na vreme, meni bi kasnjenje nedostajalo.

:love:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Kwempawost i onaj prokleti fem sed dok pushi cigare... Ali sada mi je to tako slatko, steta sto nismo zajedno vishe :sigh:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
jedino sto nisam do sada srela nikog sa tako neverovatnom kolicinom lezernosti i neustrasivosti....ali mi ne nedostaje
Korisnikov avatar
By bigirl
Ima neka fora u Marfijevom zakonu za ljubav sa iritantnom navikom...

Kao... Iritantna navika - ono što nam je u početku simpatično kod partnera.
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Sad nemam nikoga:( ali kod proslog me je nerviralo to sto je uvek cinio da budem zadovoljan.... puknem prstima i sve je reseno... to me ubija u pojam..:jbg:
Korisnikov avatar
By aIRbORNE
nerivira me kad me nervira :lol:

salim se

nervira me kad mi kenja kako se sporo spremam i kako uvek kasnimo zbog mene
:burner:

festina lente
Korisnikov avatar
By AngraMaina
histerija, depresija, sve vrste neuroticnog ponasanja
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
Originally posted by mili86
moj decko je " malo " ljubomoran i po nekad previse posesivan... tako da dan ume da nam se zavrsi SCENOM!!! ali da nema tih malih turbulencija... verovatno bi bilo monotono....
SCENE !?

Ja kad volim onda sve mane obozavam kod njega ..... osim histerisanja i svadja - to je jace od mene.

To nikad nisam podnosio

A i femkanje me nervira .... :)
Korisnikov avatar
By Hys.
podjednako se plasim kao sto me i privlaci njena pritajena hladna i surova strana:puzzle:
privlaci me to sto vidim iskljucivost u njoj pored njene dobrote, sto moze da mi kaze fuck off i da se ja raspadnem, a kada vidi kako me to pogodi, onda joj bude jos gore nego meni...i svidja mi se ta brljivost i temperamentnost zajedno za razumom koji je spreman za razgovor...slatko mi je sto je sujetna i sto joj je bitno da li bas ta kosulja ide bas uz te pantalone, sto nema bas neki glas al je boli uvo i peva kada joj se peva, i pre svega, sto potpuno suludo veruje kao i ja, that you can only love completely if you are completely unreasonable:gric:
ludilo u dvoje, jbga:beba:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Ocu da popiiizdim od njene suzdrzanosti u smislu neizgovaranja onog shto joj smeta u trenutku kad joj zasmeta. A sad sam tako lepo navikla na to da i kad je krenula da se menja meni neshto bljak, neka cuti cu izscheprkam ja iz nje vec nekako sve :)
Ne volim kako seche nokte, a da krene da ih licka kao ja shto radim ne bi to bilo to.
A neshto mi se jaaavljaaa da ce moja zena da citira Devokicu :)
Korisnikov avatar
By ms-dynamite
Svetu se ne moze ugoditi..sta ti hoces od mene? Da se menjam ?Da se ne menjam ? Da pricam il da cutim? Sve me zbunjujes..

Ja se skroz saosecam sa Devokicom..

Nervira me ali i volim njenu djavolastu stranu...i to sto ume da me podseca da treba da sednem da ucim milion puta na dan..ko da ja ne znam..ali to mi je i slatko jer znam da joj je stalo..hvala bogu da je i to gotovo..nervira me kad se svadjamo i kad je ona hladna i nerazumna a opet ume da bude tako sexy kad je hladna i nerazumna..samo da mi je malo blize..
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!