Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

veza na duge staze

Prava stvar
22
79%

6
21%
Gubljenje vremena
Nema glasova
0%
Korisnikov avatar
By Zibro
Pitanje je jednostavno a anketa je inspirisana mojim licnim primerom .
Moj sadasnji deckonja je prvi i jednini tip u mom zivotu ,
sve to traje jos od mojih srednjoskolskih dana .
Zadovoljan sam , ne nameravam da ga menjam ( barem ne u skorije vreme )
Nisam nesto specijalno opredeljen za monogamnu varijantu medjutim zaista nisam naisao na nekoga ko bi me privlacio vise i sa kime bih mogao da ostvarim tako dobar kontakt tako da nikada nisam ni bio u nekom velikom iskusenju da ga menjam ili ostavljam.
Sa druge strane toliko toga smo proziveli zajedno i zivoti su nam isprepletani na hiljadu nacina tako da se ponekad pitam da li bi to uopste i bilo moguce

interesuje me sta mislite o slicnim situacijama
Korisnikov avatar
By mmiki
Kako je to divno... Mastam o tome, najiskrenije... Da imam osobu kojoj bih citav zivot prepustio ali se takav jos nije pojavio... Cestitam ti, imas ono o cemu ja sad mastam... :klap: :klap: :klap:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ja sam tek 2 dana u vezi, ali se nadam da cu ovoga zadrzati dugo. Pobornik sam veza na duge staze, ukoliko se partneri razumiju i vole:)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Biram vezu-ali neznam cega luka,persuna!!!
Salim se samo cuvaj to sto imas.Laki ti drzi fige.
Korisnikov avatar
By unic0rn
ako vidish sebe pored njega za 5, 10 godina (mada sam ti to mogao isto ovako reci i pre 10 al ajde :) ) onda to nikako nije gubljenje vremena
Korisnikov avatar
By Dina
Ne mislim ni da je prava stvar, ni da je gubljenje vremena, sto znaci ne mogu da glasam :wink: Zivoti imaju razlicit tok, pa neki imaju takav... Ja ne mogu sad ni da se zamislim sa mojim srednjoskolskim ljubavima, suvise sam se menjala od tada i kad se sretnemo razliciti smo svetovi.
Korisnikov avatar
By Frizerka
Za vezu treba imati zrelost i to ne onu kalendarsku vec mentalnu.Glavno problem je sto se mentalna i kalendarska uopste ne poklapaju,pa imamo ponekad nekog dvadesetogodisnjaka,koji razmislja kao starija osoba (sto je za svaku pohvalu) ili pak nezrelo dete u kozi matorca pred klimaksom. :down: .Onih u normali je malo.
Takodje za jednu vezu je vazno poverenje i razumevanje,jer sa ljubomornim osobama,narocito dvojnih arshina (oni svrckaju,a vi nesmete) dugorocnost u vezi je nemoguca misija.

Da ne bih sirila pricu mnogo u sirinu,recicu da su za dugu vezu potrebni,sreca i to velika,sa jedne strane
i dve stabilne licnosti sa druge strane

:balon:
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Originally posted by Frizerka
Da ne bih sirila pricu mnogo u sirinu,recicu da su za dugu vezu potrebni,sreca i to velika,sa jedne strane

Mila moja, u pravu si.
Prica treba da ide u dubinu, sto dublje...
:lezkiss:
By RACABG
iz licnog iskustva tvrdim da nije gubljenje vremena
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
s obzirom koliko si dugo u vezi, bilo bi u najmanju ruku čudno da se ne osećaš tako kako si napisao. i sam kažeš da imate zajedničku istoriju. čak i da upoznaš nekog interesantnog, ko god to bio, taj se ne može porediti sa osobom koju poznaješ toliko dobro. zato ti i svako deluje nemerljivo "lošije" od dugogodišnjeg partnera.

a što se tiče projekcija budućnosti, pa svako kad je sveže zaljubljen sebe vidi pored te osobe do kraja života. to baš ništa ne govori o kvalitetu i trajanju te veze. to i nije vreme za donošenje bilo kakvih zaključaka, jer te ta osoba bilo kada može (u najmanju ruku) neprijatno iznenaditi. kažem može, naravno i ne mora. opet, razočaranja su jednostavno obavezna, zbog idealizacije koju svi mi pravimo kad smo zaljubljeni. :pinknaocari:

ja uvek sa simpatijama gledam na duge veze i svakako ih i sebi želim. ali ko zna kakve ću sve odluke donosti u budućnosti, kakvi će mi biti prioriteti i ciljevi, tako da uvek rađe uzimam ono što sam sebi sada omogućio, nego što živim u nekim nadanjima.

a što se tiče odgovora na tvoje pitanje, siguran sam da ne postoji univerzalan. s jedne strane, čovek dok je mlad treba da se "izjuri" što više, kako bi pronašao sebe, otkrio šta želi, a i da kasnije ne bi žalio za propuštenim prilikama. s druge, kad si gej u Srbiji, moraš biti spreman na prilične žrtve, pa možda čak i da propustiš to "iživljavanje" zarad vrednog partnera.
By RACABG
Originally posted by 2Q2Bstr8
s obzirom koliko si dugo u vezi, bilo bi u najmanju ruku čudno da se ne osećaš tako kako si napisao. i sam kažeš da imate zajedničku istoriju. čak i da upoznaš nekog interesantnog, ko god to bio, taj se ne može porediti sa osobom koju poznaješ toliko dobro. zato ti i svako deluje nemerljivo "lošije" od dugogodišnjeg partnera.

a što se tiče projekcija budućnosti, pa svako kad je sveže zaljubljen sebe vidi pored te osobe do kraja života. to baš ništa ne govori o kvalitetu i trajanju te veze. to i nije vreme za donošenje bilo kakvih zaključaka, jer te ta osoba bilo kada može (u najmanju ruku) neprijatno iznenaditi. kažem može, naravno i ne mora. opet, razočaranja su jednostavno obavezna, zbog idealizacije koju svi mi pravimo kad smo zaljubljeni. :pinknaocari:

ja uvek sa simpatijama gledam na duge veze i svakako ih i sebi želim. ali ko zna kakve ću sve odluke donosti u budućnosti, kakvi će mi biti prioriteti i ciljevi, tako da uvek rađe uzimam ono što sam sebi sada omogućio, nego što živim u nekim nadanjima.

a što se tiče odgovora na tvoje pitanje, siguran sam da ne postoji univerzalan. s jedne strane, čovek dok je mlad treba da se "izjuri" što više, kako bi pronašao sebe, otkrio šta želi, a i da kasnije ne bi žalio za propuštenim prilikama. s druge, kad si gej u Srbiji, moraš biti spreman na prilične žrtve, pa možda čak i da propustiš to "iživljavanje" zarad vrednog partnera.
odlicno razmisljanje
Korisnikov avatar
By Frizerka
Originally posted by Seka Sabljak

Mila moja, u pravu si.
Crna zeno,pomislice ljudi svasta :shok:
smiri taj nagon za terenje :trach:
Korisnikov avatar
By marvuk
U principu, mislim da sve zavisi od toga koliko se pronadju osobe. Ima toliko nepredvidivih stvari koje se mogu dogoditi da veza mora da se prekine a da nijedna od te dve osobe to želi. Ja iako mi je najduža veza bila 8 meseci, verujem da ću naići na osobu koja će "okupirati moj život", ma kad to da se desi.
I kada sam u vezi, ne pravim pitanje oko toga da li je ta osoba prava i koliko ćemo još biti zajedno - jednostavno uživam.
By Lemur
Originally posted by mmiki
Kako je to divno... Mastam o tome, najiskrenije... Da imam osobu kojoj bih citav zivot prepustio ali se takav jos nije pojavio... Cestitam ti, imas ono o cemu ja sad mastam... :klap: :klap: :klap:
Hahahaha, crno dete! :zacepi:

Zasto onda stalno visis na romeu trazeci sex date?!!!
Korisnikov avatar
By radoznala
ja sam nekako pocela da verujem i glasala ZA!
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak

Mila moja, u pravu si.
Crna zeno,pomislice ljudi svasta :shok:
smiri taj nagon za terenje :trach:
Prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....ihahaj.......

:blush:
Joj, mikica mi je mokra....
Korisnikov avatar
By mmiki
Originally posted by Lemur
Hahahaha, crno dete! :zacepi:

Zasto onda stalno visis na romeu trazeci sex date?!!!
Hehe... Pa meni je ovaj Forum i Romeo uvek otvoren kada sam na netu. A spadam u osobe koje su pristalice sex date-a tako da ne vidim problem, elem jos uvek stoji ono sto sam gore napisao cak i dobija na tezini upravo zbog toga sto cesto imam sex date a tu nema ljubavi (samo strasti) a imam mnogo ljubavi koju bih voleo da podelim sa nekim.
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
cesto imam sex date a tu nema ljubavi (samo strasti) a imam mnogo ljubavi koju bih voleo da podelim sa nekim.
Joj, jesam zena, ali su me ove reci napalile,mame mi...
Sva sam mokra...
By Lemur
Hehe... Pa meni je ovaj Forum i Romeo uvek otvoren kada sam na netu. A spadam u osobe koje su pristalice sex date-a tako da ne vidim problem, elem jos uvek stoji ono sto sam gore napisao cak i dobija na tezini upravo zbog toga sto cesto imam sex date a tu nema ljubavi (samo strasti) a imam mnogo ljubavi koju bih voleo da podelim sa nekim.
Ti stvarno misliš da ćeš biti sposoban za dužu vezu?!!

Pa posle nedelju dana ćeš se ponovo vratiti na romeo da tražiš tipa koji će te žestoko isprcati. :bljak:
Korisnikov avatar
By ::fy::
Podržavam veze na duže staze. Nemam ništa protiv ljudi koji žele samo sex date, ali ja u tome sebe ne vidim i ne razumem ljude koje žele samo da se j**u.

Trenutno sam u, činimi se, stabilnoj vezi sa partnerom koja ima perspektivu (ipak smo zajedno tek 3 meseca, pa ne bih da baksuziram). S obzirom da sam se i ranije razočarao u partnere, misleći da će baš veza sa njima sigurno trajati veoma dugo, više ne želim da prejudiciram stvari. Neka sve ide svojim tokom, pa koliko traje da traje, ja se nadam što duže.

U svakom slučaju, pristalica sam stabilnih veza u kome su oba partnera ravnopravna i gde nema preteranih svađa i nesuglasica. Kada se jako uželim svog dečka, kada mislim na njega, kada mu u toku dana pošaljem 100 poruka pitajući ga kako je, kada sam sa njim po ceo dan i to mi prija, kada mogu da zamislim zajednički život sa njim, kada mi ne smeta njegovo prisustvo čak i kada sam nervozan - onda znam da ta veza može biti uspešna ako se obojica potrudimo i imamo razumevanja jedno za drugo!
Korisnikov avatar
By mmiki

Pa posle nedelju dana ćeš se ponovo vratiti na romeo da tražiš tipa koji će te žestoko isprcati. :bljak:
Stvarno mislim da bi.

A zasto moj buduci ne bi umeo dobro da me isprca???
Korisnikov avatar
By Frizerka

Prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....ihahaj.......

Joj, mikica mi je mokra....
Korodiraces jado od tolike vlage :stopdrogi:
:bye:
Korisnikov avatar
By Pele
Jeste mi malo glupavo da pišem o vezama i tako tome, jer sam nemam puno iskustva (actually, nemam nikako), ali znam da bih ja uvek bio za duže veze. Tu imaš sve u paketu, i to uzbuđenje novine, i poverenje koje stičete vremenom, znanje da postoji ta jedna special osoba koja te zna u pedalj. Ako je kratka veza, to znači da to nije bila prava stvar...

[off-topicness] Joj, što je dosadno ovde u BiH, dolazim ja kod vas... :skuter: [off-topicness/]
By Lemur

Stvarno mislim da bi.

Čoveče, pa sam sebe ukopavaš!!!

Ako već misliš da će tvoj budući moći da zadovolji tvoje apetite, zašto onda "često" imaš sex date-ove?!!!
Korisnikov avatar
By mmiki

Stvarno mislim da bi.

Čoveče, pa sam sebe ukopavaš!!!

Ako već misliš da će tvoj budući moći da zadovolji tvoje apetite, zašto onda "često" imaš sex date-ove?!!!
Ja pricam sta mislim, elem ako se ukopavam, ukopavam se...

Ja idem na sex date zato sto sam mlad i imam tu potrebu, zato verovatno i nisam za skorije veze ali ljubav je nesto sto se uvek neplanirano dogodi tako da, sve u svoje vreme.
By Swanheart
Veze na duze staze :hmm: (sto voilm ovog smajlija) ne kazem da je nemoguce,samo ne mogu sebe da zamislim da budem sa nekim bas neki duzi vremenski period

Originally posted by Pele
i to uzbuđenje novine, i poverenje koje stičete vremenom, znanje da postoji ta jedna special osoba koja te zna u pedalj. Ako je kratka veza, to znači da to nije bila prava stvar...

Mislim da bi me ta rutina koja vremenom nastaje najvise smorila,ko zna mozda gresim...vreme ce pokazati
Korisnikov avatar
By Amable
Rutina ume da podstice...
duze veze u kojima su partneri ravnopravni i podsticu jedan drugog, jedna drugu da budu kreativni, da zajedno napreduju. sve sto je karakteristicno za uspesnu osobu koja je sama, samo sto je sada to sa nekim :)
to ti je uspeh + bar za mene :D
Korisnikov avatar
By KiWi
Ako veza ima smisao i u njoj ima ljubavi i tolerancije, logično je da oba aktera očekuju njen opstanak. Ako pak postoji drugi razlog za vezivanje (sex, korist, strah od usamljenosti ...), bez obzira na zalaganja veza je osuđena na propast ...

Voleo bih dugu vezu, ali ne trudim se očajnički da je dosegnem ... kada dođe pravo vreme desiće se .. ako se desi ....
By Çâðê_DUP
prava stvar. ah, blago tebi. :sigh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!