Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Val
Sasvim mi je svejedno ko se s kim druzi. Moja zena ima vishe mushkih prijatelja, ja podjednako mushik i zenskih. Ne kapiram shta tu treba da bude cudno? Mislim, svako ima svoj izbor...
Korisnikov avatar
By Dina
Imam dve prijateljice koje nikad nisu imale muskarce za prijatelje pa mi nije cudno. One su uvek gledale na muskarce samo kao na potencijalne partnere a devojke su bile prijateljice, tako je i danas, a pretpostavljam i ubuduce. Meni je to malo osiromasenje zivota, ali opet svako ima pravo da uredjuje svoj zivot kako zeli... Sa druge strane, ja sam imala problem u druzenju sa zenama, koji nije bio toliko uocljiv osobama sa strane ali dovoljno da sam ga ja registrovala. Naime ja imam prijateljstva koja datiraju jos iz detinjstva pa se nikad nije moglo reci da se ne druzim sa sopstvenim polom, ali sto se novih prijateljstava tice to su sve bili muskarci. Vremenom sam nastojala da to prevazidjem tako da sada imam i prijateljstva sa zenama novijeg datuma. Tako da s te strane kada bih to videla kod potencijalnog partnera obratila bih paznju, ne mogu da kazem da bi mi bio ni minus, ni plus bas, ali bih nastojala da proniknem zbog cega je to tako. Da li je slucajnost ili stav koji ne mora biti problem ili izraz nekog problema koji moze da se proteze i na ostale ljude i odnose...
Korisnikov avatar
By Draco
Ma svejedno mi je. Neka se druzi ko sa kim hoce, kakve to veze ima sa mnom i/ili sa mojim odabirom prijatelja? Ja se druzim samo sa jednim, max dva muska coveka. Den agen, samo jednog, max dva zenska coveka smatram pravim prijateljima.
By Çâðê_DUP
ovaj, ja bih volela da sam ta osoba koja nema prijatelje suprotnog pola :mirnatetko:
ali zato sto bi to bilo nesto kao amazonsko pleme ili tako nesto :dude:

mislim da bi trebalo imati osobu pored sebe (maksimalno dve, sve preko toga mi zvuchi fake i spada u domen poznanika) za koju mozes da tvrdis da ti je pravi prijatelj. to je jako utesno znati, jako je dobro to imati i smatram da je prijateljstvo jednako vazna kategorija, socijalna kategorija .... :ubise:

:lol:

:friends: ovaj smajli je genijalan

meni tesko ide komunikacija (trajnost) sa zenama, uvek je bilo tako. nemam pojma zasto. u stvari mislim da znam. razlog je sto me zamagli ta njihova polnost, to sto su zene, suvise im se otvaram, poveravam.... prema muskarcima po defaultu imam neku distancu, a i njihov pristup ka meni je hladnog, analitickog karaktera i uglavnom su liseni zavisti i zlobe koju mozda u nekim zenama izazivam. nisu toliko sujetni i cini mi se da su fleksibilniji. s muskarcima je dosadno, ali nijedan me do sad nije zavrnuo. ziveli muskarci! :zastava:
Korisnikov avatar
By colorado
Ja nemam prijatelje istog pola. Ne zato sto muskarce smatram potencijalnim partnerima, vec su mi jako dosadni da bih cesto bio pored njih. Racunam samo ljude ovde, jer u Americi imam prijatelje muskog pola.
Korisnikov avatar
By Deksi
Ako pogledam poznanike i ljude koji se nalaze u mom drustvu ima podjednako muske i zenske populacije...ali sto se tice prijatelja...imam par zaista dobrih drugova i mnostvo drugarica....:smilegrin:
Korisnikov avatar
By bigirl
Ja nisam imala prijatelje suprotnog pola do pre godinu dana otprilike. Samo potencijalne buduće i bivše-koji-teže-ka-budućim. Hvala bogu, sad imam gay drugove. No potencial danger there...
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja nikada nisam imala prijateljice :neto: Uvek sam se druzila sa muskarcima.......
Sada sam preko Hlaefdige upoznala njih par i visimo zajedno vikendima po kafanama. Ne znam uopste dokle ce to trajati i da li je mogucno da predje u pravo prijateljstvo....... :neznam: samo znam da ja i zene kao prijatelji.....:no:
Korisnikov avatar
By Abyss
Ja imam vise drugarica nego drugova, ali ne smeta mi, uopste, ako neko nema za prijatelja osobu suprotnog pola.
Korisnikov avatar
By jukie
Pa kod homoseksualnih osoba to je dodatno uvrnuto, jer su onda ti jedini prijatelji istog pola moguće budući i bivši koji teže ka budućim... prijatelji suprotnog pola su manje opasni po ljubomoru... manje a ne potpuno, jer ko zna sa kim je bio dok je bio u strejt fazi... doduše kod mene je to samo teoretsko razmišljanje, ali 100 odsto ljudi koji me dovoljno malo nerviraju da bih sa njima eventualno mogao da živim ima decu...
Korisnikov avatar
By HARP
Imam prijatelja i muškog i ženskog pola.. ne gleda ih kao polna bića već kao osobe...
Korisnikov avatar
By Frizerka
Ja ljude ne delim prema polu i sex orijentisanosti, vec na ljude i neljude,a samo se sa "ljudima" i druzim.
Pakosnice,isfrustrirane,ljubomorke itd...shic
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by QueerQue
ovaj, ja bih volela da sam ta osoba koja nema prijatelje suprotnog meni tesko ide komunikacija (trajnost) sa zenama, uvek je bilo tako. nemam pojma zasto. u stvari mislim da znam. razlog je sto me zamagli ta njihova polnost, to sto su zene, suvise im se otvaram, poveravam.... prema muskarcima po defaultu imam neku distancu, a i njihov pristup ka meni je hladnog, analitickog karaktera i uglavnom su liseni zavisti i zlobe koju mozda u nekim zenama izazivam. nisu toliko sujetni i cini mi se da su fleksibilniji. s muskarcima je dosadno, ali nijedan me do sad nije zavrnuo. ziveli muskarci! :zastava:
evo ja verujem da bi mi mogle da odrzimo komunikaciju (da nije par hiljada kilometara i svih tih komplikacija) :D

imam prijatelja raznih rodova i sa svakim imam drugu vrstu prijateljstva

cinjenica je da me vise zena zavrnulo u zivotu ali ne zelim da generalizujem jer je isto tako bilo zena koje su me spasile u zivotu

u principu imam dosta ljudi oko sebe ali sam od onih koji uvek imaju malu distancu, mada u isto vreme to ne znaci da nisam otvorena

pre bi se reklo da sam prezauzeta :D

hm..
Korisnikov avatar
By d` Winter
ne mogu da verujem da nesto tako postoji,ne deluje preterano mentalno zdravo ...hmmm
Korisnikov avatar
By decko
Pa ne smatram to ni plusom ni minusom ako neko ima vise ili manje prijatelja istog ili suprotnog pola...sve zavisi od osobe do osobe, tako da meni je svejedno da li cu imati 3 najbolja druga ili drugarice...bitno je samo da mi je lepo u drustvo...pol nije bitan! :kiss: :jumphug:
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by Frizerka
Ja ljude ne delim prema polu i sex orijentisanosti, vec na ljude i neljude,a samo se sa "ljudima" i druzim.

same here

:andjelak:
Korisnikov avatar
By Delete
Imam vise muskih drugova, ali se druzim i sa nekim devojkama, mada mi je jedna od bivsih devojaka "zabranjivala" da se nasamo vidjam sa drugaricama, jer se plasila da je ne prevarim :jbg:
By Çâðê_DUP
Originally posted by tramp
evo ja verujem da bi mi mogle da odrzimo komunikaciju (da nije par hiljada kilometara i svih tih komplikacija) :D
darlin' da li si cula staru izreku mudraca sa istoka Er Rahmana ciji ja vefk nosim i svaki dan 298 puta izgovaram Ja Rahman, te mi vise sile garantuju dobijanje vize za razlicite delove sveta tom molitvom. On kaze: The distance is only inside of us ili na arapskom e la bina yalla, ya habibi allah nifrah lilululu in shallah. Dakle, da bi prevazisla tu iluziju daljine, potrebno je da se napijes vode sa Zemzema, a ako nisi u mogućnosti moze i izvorska voda ili kisnica. Voda se pije iz tanjira na kojem je zapisan vefk casnog imena RAHMÂN oko kojeg je 66 puta napisano Jâ Rahmân. Nakon sto se voda popije potrebno je 298 puta izgovoriti Jâ Rahmân. Eto.

Uh, majku mu, vidim da cu pre ja skoknuti do tog New Yorka, nego sto ces ti 'vamo doci. Sve moram sama, ah!

:saint:
Korisnikov avatar
By Zoe
Nemam ni ja predrasude prema svom polu - zenama kao prijateljima, samo do sada nisam nasla zenu koja je neopterecujuca i sa kojom bih mogla razgovarati i o drugim stvarima sem o krpicama, ko je s` kim, i sta je ko kome rekao :doh:
Ne kazem da su sve zene takve, ali sam retko nailazila na tu neku opustenost u odnosu i razumevanje.........ja ako zelim da se povucem u osamu, moji prijatelji to razumeju bez reci, dok su me zene posle 2 dana nejavljanja smarale i cak se ljutile.......
svakako da treba imati prijatelja iz obe korpe ... (ne za otpatke) ...

e sada druzenje je jedna stvar .. druziti se mozete sa kolegama sa posla .. na poiivu kafi .. ali pravo "druzenje" sa elementima prihjateljstva je vec nesto ozbioljnije i kako dolazite blize 30-oj a pogotovo u zrelim godinama (30-60 godine) prijateljstvo se suzava na jednocifren broj ....

konkretno nije mi nesto posebno cudno ali je bolje kada neko ima osobe za druzenje oba pola ...

zapravo ja i imam par prijateljica (koleginica sa faksa i zene koju znam od rodjenja) i 1-2 prijatelja (i to su gay muskarci) ...

poznanika mogu da imam na desetine ali to je samo zaludno trosenje vremena
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ja nemam str8 muške prijatelje. nisam još sreo nijednog str8 tipa koji nije homofoban, a i da je dovoljno interesantan da se sa njim družim. isključim se već kod prvog pomena reči kao što su "fudbal", "dobra riba" itd. mislim da baš i nije skroz okej što je takva situacija, ali nisam ni u varijanti da se sa nekim družim na silu. mislim za sebe da sam dovoljno otvoren, tako da ako seneki i pojavi - pa družićemo se valjda. :giggle:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Zoe
Nemam ni ja predrasude prema svom polu - zenama kao prijateljima, samo do sada nisam nasla zenu koja je neopterecujuca i sa kojom bih mogla razgovarati i o drugim stvarima sem o krpicama, ko je s` kim, i sta je ko kome rekao :doh:
Ne kazem da su sve zene takve, ali sam retko nailazila na tu neku opustenost u odnosu i razumevanje.........ja ako zelim da se povucem u osamu, moji prijatelji to razumeju bez reci, dok su me zene posle 2 dana nejavljanja smarale i cak se ljutile.......
Ja nailazim na drugacije zene, daleko od toga da se ogranicavaju na takve teme, ali mi je isto kao tebi uvek bilo lakse da se dogovorim sa prijateljima. Kad mozemo vidimo se, kad ne mozemo ne vidimo, nema ljutnje, ni opterecenja... Sa prijateljicama to ponekad nije slucaj. :drama: Ali sa druge strane nekad me zene mnogo bolje razumeju. Npr. kad je tema o deci ja objasnjavam prijateljima i objasnjavam i objasnjavam i nerviram se jer kao da pricam nekim stranim jezikom koji oni ne razumeju a inace smo jako bliski. I onda dodjem kod moje kume i ona razume i sve sto sam rekla i sve sto sam mislila i cak ono sto nisam... :)
Korisnikov avatar
By zozefin st
e bas sam o ovome pricala sa drugaricom{strejt] pre neki dan, za nju je to minus, kaze da nikad ne bi bila sa muskarcem koji nema barem jednu drugaricu, jer to na indirektan nacin pokazuje da je tipican balkanski shovinista,
ima istine u tome...
By loreenche
Ja nikada nisam imao muskog prijatelja.

Dobro, jednom... I na njega sumnjam da je gay ;) mnogo mi se bitchy behaviorishe :) Al on vise nije tu, tj. ja vise nisam tamo xD

A ovde, iskljucivo zenski prijatelji, i povremeno odlazak na sendvic sa ovima iz razreda na velikom odmoru... Upravo iz razloga sto oni konstantno komentarisu trebe -.- :zjev: :zjev:
Korisnikov avatar
By simarrgL*
ja se uglavnom sa devojkama druzim, mada mi je najbolji prijatelj muskogA roda.

imam taj neki trip kad su u pitanju muskarci, ko ce ga znati sta li je..
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ne bih podnela zenu koja se druzi samo sa zenama.
Korisnikov avatar
By svejedno
Ja imam samo jednog takvog drugara. I da, to je zato sto u svim zenama vidi potencijalnu...pa, ne bih bas rekao partnerku ,)

..

Sem njega, ne bih rekao da je iko u tom fazonu. Al on ima opravdanje. On je kreten. Al volim ga.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!