Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By HARP
Dečko jako ok voli dečake...
Nađe devojku...
Više voli dečake...
Devojke ga saleću i gnjave, on sa jednom uđe u vezu...
Želi i dečka...
Svraća kod vas sa devojkom i ona vas gotivi...
Devojka je skroz ok...

Da li bi pristali na to?
Korisnikov avatar
By Paki
Na šta? Da budeš u vezi sa tipom koji je paralelno u vezi i sa devojkom ili da se družite?
Korisnikov avatar
By Delete
Na sex sa njima, ili na to da decko ima i devojku?
Ne, ja ne bih pristala na bilo kakvu semu sa osobom koja ima jos nekog osim mene.
Korisnikov avatar
By Val
Ja bih samo pristala na trojku. Posebno ne. :D
Korisnikov avatar
By Zibro
ako mogu likovi sa zenom i coporom sitne dece zasto ne bi mogao i neko ko jos uvek trazi sebe a trenutno je u vezi sa nekom devojcicom :praznoglavi:
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by Delete
Ne, ja ne bih pristala na bilo kakvu semu sa osobom koja ima jos nekog osim mene.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Posalji je kod mene, pretvoricu je u lezbejku :mag:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by FireGox
Ali lepi su oboje, hehe

Da, on želi da bude sa mnom, ali ne može to da objasni devojci koja mu visi oko vrata...

Da ja muvam devojku??? :zavera:

Ja cu devojku, a ti njega :smeh:
Korisnikov avatar
By KiWi
Da je trojna veza u pitanju, pristao bih (o njenim lepotama je onomad pisao Mr.Sexo, ko se seća) ... u ovom slučaju mogao bih da imam samo kres šemu sa njim .. i to ako mi se baš jako sviđa ...
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Mr.Ja
Jel, a kolko naplaćuješ seanse? Imam ja jednu koja smara, mislim da bi joj lepše bilo da je lez.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Kiwi
Originally posted by Mr.Ja
Jel, a kolko naplaćuješ seanse? Imam ja jednu koja smara, mislim da bi joj lepše bilo da je lez.
Zavisi od duzine seanse...:colorado:
Korisnikov avatar
By HARP
bigirl pomagaj, daj savet.... :cekam:
By ThioBann
Sto se mene tiche ja sam i za muzeve i za zene :)

A moze i trica, u svakom sluchaju ako je riba ribetina...

Samo napred ;)
Korisnikov avatar
By tramp
toj devojci treba reci e sad ... to sto ona verovatno nece znati da ceni to sto joj je receno i sto ce napraviti sranje ...

to sto se on trazi je njegov problem, to sto se on trazi kroz laganje devojci je za osudu ... time sto ti pristajes na situaciju ti unizavas i sebe i povredjujes drugo ljudsko bice koje ti je uz sve jos i simpaticno
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by tramp
toj devojci treba reci e sad ... to sto ona verovatno nece znati da ceni to sto joj je receno i sto ce napraviti sranje ...

to sto se on trazi je njegov problem, to sto se on trazi kroz laganje devojci je za osudu ... time sto ti pristajes na situaciju ti unizavas i sebe i povredjujes drugo ljudsko bice koje ti je uz sve jos i simpaticno

savrseno receno
Korisnikov avatar
By HARP
Ipak je bolje da se ja povučem i odem
Možda ta priča i nije za mene...
Korisnikov avatar
By d` Winter
Originally posted by Zibro

savrseno receno
pridruzujem se:pivce:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Nema tricka. Iz jednostavnog razloga shto kod mene nema nishta ispod zita. Drugo isuvishe sam mator da troshim vreme na osobe koje nemaju pojma shta ce sa sobom.
Korisnikov avatar
By elektra
Videsmo kakav je ko i ko bi šta volio i zelio.Ne zna se ko je veća i gora... :)
By RACABG
ova ce otici doci ce druga treca drugi treci zajebi to
ja ne pristajem na kompromise kada je ljubav u pitanju
Korisnikov avatar
By Guzoljub
sto da ne, sta se ti brines ako ti je dobro?
Korisnikov avatar
By Tweety
ako se svo troje slazete, onda ok!
ali ukoliko se radi o laganju i varanju, F U J , F U J , F U J ! ! !anyway, ja bih definitivno tog decka outovao devojci...
jako sam osetljiv na takve stvari, jer je moja best frendica imala takvo iskustvo i totalno se sjebala! licemere ne podnosim i moraju snositi posledice svojih lazi!
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Tweety
ako se svo troje slazete, onda ok!
ali ukoliko se radi o laganju i varanju, F U J , F U J , F U J ! ! !anyway, ja bih definitivno tog decka outovao devojci...
jako sam osetljiv na takve stvari, jer je moja best frendica imala takvo iskustvo i totalno se sjebala! licemere ne podnosim i moraju snositi posledice svojih lazi!
:up: Ako se radi o tome da svi znaju za svakoga, ok. Onda naravno trojka, pod uslovom da svako svakoga gotivi. Inace...:bljak:
Korisnikov avatar
By Dina
...
:up:

I to sto je pristao na vezu sa njom jer ga je devojka "gnjavila", jadan on nije mogao da se odbrani! Kad mi neko tako prica za nekog drugog onda se odmah zamislim sta li prica za mene... A inace, mozda bih ostala ako bi bila ljubav u pitanju i ako bih moje trazenje mogla da uklopim sa njegovim trazenjem, ali ako je sve otvoreno... Ne bih ostala u situaciji kakvu ti opisujes - kad devojka ne zna i da ucestvujem u njenom laganju i povredjivanju, kako Tramp rece time bih sebe unizila i postala saucesnica u postupcima koje ne odobravam.
Korisnikov avatar
By HARP
Mislim da taj odnos između njih dvoje neće uspeti. Nije što on krije svoje sklonosti od nje, već što je njemu potrebnije ono što ona ne može da mu pruži...
Mislim da je to najbolje za oboje...
Korisnikov avatar
By bigirl
Hm. Zanimljivo.

Ne bih volela da moja devojka ima dečka. Ne bih volela da moja devojka ima devojku (pored mene, naravno).
Ne bih volela da moj dečko ima devojku. Ali bih volela da moj dečko ima dečka.

:puzzle:

Ne znam šta da ti kažem...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!