Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By ...
Postoji li neki predmet koji vas potseca na nekog ko vam je bio veoma drag, koga ste voleli najvise na svetu, a vise niste zajedno. I sada ga se secate jedino kada naidjete na taj predmet. Knjiga, igracka, CD, dildo, kosulja plava...

PITANJE: Sta je vama - najdraza kosulja plava? Koje uspomene budi u vama?

Novi Fosili
Plava kosulja

U najdaljem kutu moje sobe
uvijek me srce tiho zazebe
kada u moru cudnih stvari
nadjem jedan dio tebe

U najdaljem kutu moje sobe
mjesam san i mjesam javu
cuvam jednu kosulju plavu
najdrazu kosulju plavu

Ref.
Tvoja kosulja plava nek me sjeti, nek mirise
kosulja plava nek umjesto tebe dise
sad kad te nema neka uz mene spava
jedino tvoje sto imam najdraza kosulja plava

Ona cuva sne i rijeci
ljeto, zimu, sva ona jutra
traje, traje u tom kutu
kao jucer, kao sutra

Ponekad dugo, dugo je ljubim
ponekad cvrsto, cvrsto je stisnem
mjesto tebe, mjesto tebe
ponekad samo, samo vrisnem

Ref.
Tvoja kosulja plava nek me sjeti, nek mirise
kosulja plava nek umjesto tebe dise
sad kad te nema neka uz mene spava
jedino tvoje sto imam najdraza kosulja plava
Korisnikov avatar
By KiWi
Na prvog dečka u kojeg sam bio looooooodo zacopan (doduše kratko vreme) su me podsećali opušci njegovih cigara.. čuvao sam ih bar dve nedelje..

Drugi, mnogo liči na jednog manekena iz spota jedne pevaljke.. pa kad krene ta pesma na radiju ili je puste preko razglasa, meni dođe da plačem.. iako pesma nije nešto...

Pre nekih 6 meseci sam masirao jednog momka koji je savršen.. verujte, u svakom pogledu savršen.. masirao sam ga dva puta, a pare koje sam uzeo nisam mogao da potrošim.. stojale su mu u zadnjem džepu, tačno na guzi... bilo mi je žao da čuče u nekoj kasi u menjačnici posle višečasnovnog druženja sa tom prelepom guzom

Na jednog forumaša me podseća pevač jedne strane grupe.. pa kad čujem pesmu, bar mu pošaljem SMS ili ga pozovem..

eto... kiwi je kvalifikovani freak
Korisnikov avatar
By Pitomi oblak
Tesko da se tih osoba secam samo kad naidjem na "plavu kosulju" ali Soundtrack filma Farinelli, jedan shal i jedne gacice mi bude jako lepe i snazne emocije, nasnaznije od svih "plavih kosulja" :)
Korisnikov avatar
By *deni*
...

Postoji li neki predmet koji vas potseca na nekog ko vam je bio veoma drag, koga ste voleli najvise na svetu, a vise niste zajedno. I sada ga se secate jedino kada naidjete na taj predmet. Knjiga, igracka, CD, dildo, kosulja plava...
Od svih nabrojanih predmeta, jedino nemam dildo koji budi uspomene na ljude koji su mi u proslosti nesto znacili.
Najdraza su mi ipak ljubavna pisma koja sam primao i koja cuvam u jednoj posebnoj kutiji. Ona me najkonkretnije podsete na proslost.

Inace, "Plava kosulja" koju si citirao spada u red mojih omiljenih pesama.
:love:
Korisnikov avatar
By bigirl
Užas... Gomila stvari.
Sve sam to udaljila od sebe.

Ustvari, neke stvari sam i vratila u svoju okolinu... Kada pogledam tako nešto i ne osetim tugu - znači da sam definitivno moved on.

Da nabrojim neke: jedan disk, dve knjige, jedan mobilni, jedne gaćice, dve majčice, jedan miš, jedan poster, Snoopyji... eeeeh... 'bem ti život... Ne smem više da se okrećem oko sebe... spooky
Korisnikov avatar
By Zoe
Mene mirisi,muzika i predeli najbolje `vrate` u neko vreme......bilo da je to vezano za ljubav, ili detinjstvo......tako da bas i nemam neke stvari od tih osoba........ne sakupljam ih....... :neznam:
Vrlo sam senzibilna i osetljiva na spoljne nadrazaje, pa mi tako nije problem da i zbog neke malecne sitnice, reci, pogleda, boja, zvuka odlutam do nekoga ko mi je (bio) drag :grin:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Pitomi oblak
Tesko da se tih osoba secam samo kad naidjem na "plavu kosulju" ...
naravno ... naiđu oni sami nekad.. bez podsticaja...
Korisnikov avatar
By 2kune
Što je ovo? Neko biće iz reklame za zubnu pastu? :giggle:
Korisnikov avatar
By Gothrose
Miris i pesma/muzika me uvek vrate u proshlost...
Postoji,naravno,prava gomila sitnica i krupnica-nekih namerno sachuvanih,nekih sluchajno zaostalih koje takodje "isplivaju" ponekad odnekle i flash back je tu...
No,uglavnom sve to(sa sve nekim mojim pisanijama na raznoraznim papirima i sa dnevnicima)stoji u jednom starom kovchegu kog sam nashla na tavanu...Kada me neko pita shta je u njemu uvek odgovorim isto- moj zivot...

:lukavi:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Chovekov um je savrshen, moze selektivno da odluchi chega ce se secati a chega ne. Na ovu temu sam razmishljao dobrih par sati pre nego shto sam uzeo da kuckam odgovor. Jednostavno toliko sam zeleo da neke osobe zaboravim i izbrishem iz svesnosti da mi je uspelo. Tako da me nishta ne potseca na osobe koji su me pratili u nekoj proshlosti. Mada me potseca na mene i na moja unutrashnja stanja. A to shto me vraca u "ranije ja" je vetar.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
hmmm, ja sam skoro sve spalio. kakva je to lomača bila... :uljenavatru:
Korisnikov avatar
By Zoe
Morgane, jbt, ja cu ponovo morati da se identifikujem s` tobom :nope: :doh: ali sta cu kad razmisljamo slicno pokadkad........
Elem, ja takodje imam neverovatnu sposobnost brisanja ljudi, dogadjaja, osecaja...........a cak ne moram mnogo ni da se naprezem da bi se to desilo.......just like that! :zeva: :smug: :wow:
Korisnikov avatar
By Zoe
Pa, sta se ja ustrucavam - ja sam zaboravila pola svog zivota! :vatroslava:

Zaista :sweet:
Korisnikov avatar
By TheTree
"...I zar nisam poput deteta grabio svakojake sitnice koje si ti,svetice,dodirnula..."-Gete

Podseca me mnogo toga,ne smem ni da mislim sta sve..A i da ne vidim to..opet sam ja ta koja sebe najvise podseca..moje secanje i slike u glavi..Sama ja..

Gde smem da mislim,necu da ludim jos :)
Korisnikov avatar
By Escobar
O moj Boze, kada sam kauboja poslednji put video, kada je moja ruka poslednji put bila u njegovoj, i kada sam poslednji put na vratu osetio njegovu ostru bradu i vreo dah, miris njegovog parfema, meni dobro poznat, nosio je--plavu kosulju. Do kraja veceri je imala fleke od moje krvi. Cvrsto me je drzao, pijanog i ranjeog, iscepanog. Ne znam da li su se fleke oprale, ali ove iz mog srca tesko da ce....
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ne povezujem ljude i situacije za predmete i pesme..prosto....
Korisnikov avatar
By marvuk
Uglavnom miris mozse jako da me podseti na neku moju bivshu shto mi se desilo par puta ili chak pesma ili chak nechije lice, lice neke osobe koju sretnem na ulici...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
sad mene zanima...
...jel vi namerno tim pesmama i predmetima dajete asocijacije na te ljude ili se o samo desi?

jel vam to prija ili ne?
Korisnikov avatar
By marvuk
pa razmishljao sam o tome. kada chujem pesmu ili osetim miris, znam da pre toga nisam razmishljao o toj osobi ali ko zna shta sve ljudski um mozse da uradi. ne mogu 100% da tvrdim da to nije ili jeste namerno. ono shto je podsvesno je ipak beyond my power
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ok...ali da li vam je ta nostalgica emocija nesto prijatno ili ne?
Korisnikov avatar
By tramp
prijatna je ako je sa vezom sve ok - neprijatna ako se veza raspala ... shodno tome ja predmete koje me asociraju na bolne dogadjaje sklanjam od sebe a oni koji su prijatni drzim
Korisnikov avatar
By ...
pesma koja potseca na ovu temu (isto "Novi fosili"):

NOCAS UMIRU STARE LJUBAVI
Ako ti kazem
Da te volim jos
Hoce li andeli znati naci
Tvoj put
Ako te zagrlim
Njezno
Najnjeznije
Hoce li ptice krenuti
Na moj znak

ref:
Nocas umiru stare ljubavi
Suti slomljeno srce
Sutimo mi
Osjecas li me
Osjecas li kako boli

Ako ti kazem
Da te volim jos
Hoce li andeli znati naci
Tvoj put
Ako te poljubim tiho
Tiho ko san
Hoces li ostati
Sa mnom jos jedan dan

ref:
Suti slomljeno srce
Sutimo mi
Osjecas li me
Osjecas li kako boli
Korisnikov avatar
By Oziris
Trenutno ne mogu bas predmeta i rekvizita da se setim a da je vezano za "prosle" osobe... Mada, kad pogledam, u proslosti sam imala samo jednu kracu vezu - tu sam patila kao curka - e tu me je svasta podsecalo na nju: slucajne plavokose prolaznice, necije zelene oci, zgrada u kojoj je radila... ma sve, a druga veza je bila duga - iz nje sam izasla svojevoljno, kad su emocije prestale, pa nije bilo "slinavljenja" nad kojekakvim predmetima niti mazohisticke potrebe da vidim nesto sto me podseca na nju.
Korisnikov avatar
By Mars
Ima, ali ih sklanjam iz vidnog polja. Imam osećaj da me te stvari mentalno sapliću i koče. Stoje na jednom mestu, čekaju dan u dalekoj budućnosti kada ću sve da ih povadim i napravim jednu memorijalnu sobu i onda se tamo sećam svega što je bilo.

:pirat:
Korisnikov avatar
By Instruare
Trenutno sam zaljubljen...

'Cause you're everywhere to me
And when I close my eyes it's you I see...
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
oh, da, zbog jedne majice sam svojevremeno na dial-up konekciji u net kafeu satima skidao cecinu pjesmu "ja jos spavam po navici u tvojoj majici" a onda jos dao pola svog nedeljnog dzeparca na narezivanje pjesme... tada sam shvatio da se ne isplati:cigareta:

tastes good, though:misli:
Korisnikov avatar
By Galadriel
samo mirisi, asociraju me na najlepse stvari i trenutke velike bliskosti.. :meda:

uz pesme se izbedachim, predmete cuvam, ali ne bude emocije.slike mi uvek prijaju i oraspoloze me:kissing:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja sam celo jedno mesto, CELU JEDNU ZEMLJU zamrzo zbog budale.

Moram što pre da odem tamo da nakupim neke lepe emocije i uspomene odande.

Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
I meni jedino odredjeni mirisi mogu da probude nostalgiju s vremena na vreme.

P.S. Ne mogu da verujem da se izraz "dildo" i pesma Novih fosila mogu naci u istom postu. Tacnije, ne mogu da verujem da bi osoba koja zna sta znaci "dilso" citirala Nove fosile. :puzzle:
Korisnikov avatar
By Mars
Isto za mirise.

long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!