Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Çâðê_DUP
"Mene ne moze niko da iskoristi, pogotovo ne neki bezvezan trenerchic ..Uzimam koga ja hocu i odbacujem kada ja to hocu!!.S nama moze biti gotovo sutra ili za 6 meseci ... (prevrne ocima) .. sto je manje verovatno. Kapirash? Ti nemas veze s tim, ti si izabran. I nemoj vise da mi saljes te, te ..ceduljICE, niti da mi se shunjas iza ledja.

:sise:

mozes da dodjes po mene u ..uuu..uuuuu......(prevrne opet ocima)
....U SHEST!!."

ANICA DOBRA "VEC VIDJENO"

Sta mislite o ljudima koji razmisljaju na ovakav nacin? Oni su na neki nacin vrlo posteni, zar ne? A mozda i nisu? Da li ste se sretali s ovakvim tipovima ljudi i kakav ste vi tip? да ли сте и шта "пронашли" у монологу анице добре? Вас или неког другог?:tegovi:
By Swanheart
Originally posted by Angelina777
"Mene ne moze niko da iskoristi..Uzimam koga ja hocu i odbacujem kada ja to hocu!!.S nama moze biti gotovo sutra ili za 6 meseci ...

Sa ovim delom se slazem(ae sad slobodno recite da sam djubre)...
By Çâðê_DUP
Svaka lepota/dobrota i velicina prefinjenog duha koji u srcu nosi madonu jeste i u suprotnostima, kao dve obale reke koje teku naporedo.

dakle ... (prevrnu ocima)...DA! :bouncy:
Korisnikov avatar
By m..
Ma, mhm, to je ok kad se radi o ljubavnicama, one night standovima i slicnom... Ne znam, ako bilo ko od dvoje (ili vise, lol) ljudi razvije neke dublje emocije stvar se menja... Ne znam, kapiram da ljudi kakvi god da su zasluzuju neki korektan i cist odnos, ma koliko to nekad delovalo nemoguce za izvesti.
Korisnikov avatar
By Zibro
to je jednostavno jedna od onih prica u ciju istinitist treba ubedjivati sebe isto onoliko koliko i druge ljude ...
prica koju pricaju osobe koje su isuvise cesto bivale povredjenje , a koriste je kao sredstvo za odbranu i podizanje samopouzanja .
Mislim da su upravo ljudi sa takvim pricama skloniji iskrenom emotivnom vezivanju
By Swanheart
Originally posted by Zibro
to je jednostavno jedna od onih prica u ciju istinitist treba ubedjivati sebe isto onoliko koliko i druge ljude ...
prica koju pricaju osobe koje su isuvise cesto bivale povredjenje , a koriste je kao sredstvo za odbranu i podizanje samopouzanja .
Mislim da su upravo ljudi sa takvim pricama skloniji iskrenom emotivnom vezivanju
:nazalost: koliko god da je los takav pristup...jbg...lakse je tako
By Çâðê_DUP
mislim da ljudi zele ovo da cuju ili da kontaju da si ti "takva". ljudi se loze na "cold bitches" i vole da se loze. kad im izneses emociju na pladnju, obicno postizes kontraefekat. (zasto je to tako, no tengo idea)
ja sam od retkih osoba koje vole da im se sve pruzi "na dlanu", i pokaze emocija. tad sam korektna (bar mislim) i kazem: da ili ne, na "bitch stav" ne kazem i ne zelim ista da kazem. (nisam ga bas dobro srocila, ali ko razume, shvatice .....)
Korisnikov avatar
By ns.happy
imao sam prilike da upoznam takve, i slazem se sa zibrom, takvi se najlaksi za osvojiti (ta, kera koja laje svi znaju ne ujeda)

oni koji tako stvarno misle i rade, to ne govore, oni se jednostavno posle nekog vremena kad im dosadi prestanu javljati, prosto nestanu iz okoline, ne moze covek da ih nadje, pa to ti je...:sladoled:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
zavisi kako posmatraš stvari. ja bih se pre fokusirao na ljude koji zaista tako misle. irelevantna je informacija na koji način oni to saopštavaju okruženju, tj. da li "kera koja laje" stvarno ujeda ili ne. doduše, što više puta čitam ovaj citat, sve mi više deluje da je zapravo reč o foliranju radi samozaštite.

ali hajde sada da pričamo o ljudima koji su racionalni u ljubavi i koji su svesni toga da "s nama može biti gotovo sutra ili za 6 meseci". i ja sam takav, ali sam svestan toga da to mogu čuti i iz usta mog partnera. prosto jedna činjenica koja te podseća ZAŠTO je dobro sve dok se trudiš...

a što se konkretnosti tiče, i ja je volim. najlakše, najbrže i najbolje se "kapiram" sa ljudima koji znaju šta hoće. takvi i mene najbrže vežu za sebe.
Korisnikov avatar
By MARQUE
Онај дио код превртања очију ми се не свиђа. Има ли шта иритантнијег него када особа гледа у тебе и преврће очима, па то као да ти је шамар звизнула :roll:

Са осталим дјелом би се можда и сложио. :rambo:
Korisnikov avatar
By ns.happy
da, nije problem u tome sta oni hoce ili nece, nego je problem u kom tonu i sa kojom skrivenom porukom to saopstavaju. svima je nama jasno na kraju krajeva, pitanje je hocemo li ga MI trpeti 6 meseci ili manje, problem je sto mnogi smatraju da su bogom dani, a ne uvidjaju da smo svi mi u stvari mrlje na planeti zemlji... ko smo mi uopste da zahtevamo da nas neko voli ili ne voli... ti koji misle da treba da trcimo za njima (boze, govorim kao da sam imao skoro takav slucaj, ali se ne secam) su samo :posrani:
By Çâðê_DUP
Originally posted by MARQUE
Онај дио код превртања очију ми се не свиђа. Има ли шта иритантнијег него када особа гледа у тебе и преврће очима, па то као да ти је шамар звизнула :roll:

Са осталим дјелом би се можда и сложио. :rambo:
Mozda ima tikove?

Pogledaj film. Anica je to majstorski odradila (naravno). Nije "prevrtanje ocima" vezano za osobu s kojom govori, koliko ona hoce da podvuce citavu "filozofiju nehaja" Olgice (tako se zove njen karakter)>ona je ta koja povlachi konce. I maksimalno uziva u tome. Nije pokazivala strah, naprotiv, ona se ruga. Spas od sumornosti svakodnevice njen lik je pronasao upravo u ovakvom pristupu partnerima, osecaj kontrole, moci koju nema nad vlastitim zivotom.
Korisnikov avatar
By ns.happy
otkud da znam da li imam takvu jednu anicu ispred sebe u stvarnom zivotu?:eureka:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pa seti se da li te je nekad neko oročio na "danas do šest meseci". mislim da postovi ne pogađaju poentu, bar onako kako je ja vidim. ja bih voleo da znam šta VI ljudi radite u takvoj situaciji i kakvo je vaše mišljenje o tome. a ne šta mislite kako je to Anica spremala ulogu i kakve sve komplekse ima njen karakter u filmu.
Korisnikov avatar
By svejedno
Pa tako nesto, ako se zaista misli, nema potrebe da se naglasava u principu, ili je ok samo jednom to napomenuti kao dobronamerno upozorenje zaljubljenom emotivcu - ali bez tog 'prevrtanja ocima'.

U svim drugim slucajevima to je jednostavno odbrambeni mehanizam.
By Çâðê_DUP
Originally posted by 2Q2Bstr8
pa seti se da li te je nekad neko oročio na "danas do šest meseci". mislim da postovi ne pogađaju poentu, bar onako kako je ja vidim. ja bih voleo da znam šta VI ljudi radite u takvoj situaciji i kakvo je vaše mišljenje o tome. a ne šta mislite kako je to Anica spremala ulogu i kakve sve komplekse ima njen karakter u filmu.
zapravo, nisam mislila na to kako je spremala ulogu, vec sam sve vreme mislila na njene ... okice.
znam na sta mislis i odmah cu da ti odgovorim. prihvatam i drago mi je da mi je tako rekla, s tim da mora znati da se time oslobadjam i sama svih korektnosti i da s nama dvema moze biti gotovo mozda odmah, a mozda za tri meseca, ako ja tako odlucim. i ako nema nista protiv, mozemo da se "igramo" dalje. i naravno da bih na tu vezu gledala, tako blagovremeno upozorena, sa vise distance, ne bih se podsvesno mnogo vezivala, a trudila bih se da se ona veze za mene (jer ja i kad bih je ostavila, ne bih postupila okrutno kao ona, prosto, jer drugacije razmisljam. bar bi me imala u lepoj uspomeni, to i JE karakteristika dzentlmena, pardon, dame ;)
By Çâðê_DUP
Originally posted by ns.happy
otkud da znam da li imam takvu jednu anicu ispred sebe u stvarnom zivotu? :eureka:
stavi je u netipicnu situaciju. tako se ljudi otkrivaju kakvi su zaista.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Pa nema ovde ništa čudno. Toliko.
Anica Dobra iz "Već viđeno"
Mene ne moze niko da iskoristi, pogotovo ne neki bezvezan trenerchic ..
Ko to pa hoće da bude iskorišćen u vezi :puzzle: Svi mi mislimo da smo toliko pametni da to ne dozvolimo.
Uzimam koga ja hocu i odbacujem kada ja to hocu!!.
Pa zar ne rade svi tako :puzzle: Ko se zabavlja sa nekim sa kim neće da se zabavlja. Kad nestane strast, prođe zaljubljenost, a ljubav ne sazri, već uvene, ćao.
S nama moze biti gotovo sutra ili za 6 meseci ... (prevrne ocima) .. sto je manje verovatno. Kapirash?
Logično, rastanu se ljudi i za manje vreme.
Ti nemas veze s tim, ti si izabran.
Pa izabere svako nekog, na ovaj ili onaj način. I tu je nešto čudno u celom ovom pasusu iz filma. Mora da postoji nešto na osnovu čega je on izabran, a to bi trebalo da ima veze sa njim /lep, zgodan, ima kola, neviđeno inteligentan ili šta je nju već nateralo da njega bira/. Sem ako nije išla na eci-peci-pec.
I nemoj vise da mi saljes te, te ..ceduljICE, niti da mi se shunjas iza ledja.
Klasično proganjanje, neće devojka to.
....U SHEST!!."
Reče devojka šta je imala, postavila stvari na svoje mesto i to je to.
By Çâðê_DUP
Ajd odgledaj film i posmatraj malo njene promene raspolozenja, kod svake druge rechi, ne verujem da ce ti biti tesko da uocis nesto "vanserijski", kao lekaru ;)
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ja samo komentarišem pasus. Bez bilo kakvih dodatnih elemenata.
Korisnikov avatar
By ns.happy
andjela a koja je to netipicna situacija?:oskar:
Korisnikov avatar
By bigirl
"Mene ne moze niko da iskoristi, pogotovo ne neki bezvezan trenerchic ..Uzimam koga ja hocu i odbacujem kada ja to hocu!!.S nama moze biti gotovo sutra ili za 6 meseci ... (prevrne ocima) .. sto je manje verovatno. Kapirash? Ti nemas veze s tim, ti si izabran. I nemoj vise da mi saljes te, te ..ceduljICE, niti da mi se shunjas iza ledja.

:sise:

....U SHEST!!."
Ovakav stav nikada ne bih povezala sa "shvatanjem o ljubavi".

A o osobi koja bi mi tako nešto rekla, mislila bih samo jedno: da je uplašena jer je bila povređena i sad smatra da je lakše jednostavno odbijati ljude oko sebe nego rizikovati ponovo.
By Çâðê_DUP
Originally posted by ns.happy
andjela a koja je to netipicna situacija? :oskar:
bilo koja u kojoj je ugrozeno njeno velicanstvo "dupe".
By Çâðê_DUP
Originally posted by Kiborg
Ja samo komentarišem pasus. Bez bilo kakvih dodatnih elemenata.
da, ostatak puta do istine/lepote odradjuju umetnici .....
By Swanheart
Gledam ostale odgovore i nije mi jasno samo jedno...zasto svi mislite da su te osobe bile povredjivane...zar nije dozvoljeno i nama koji nismo povredjivani da imamo takav stav?
Korisnikov avatar
By bigirl
Ako ga imaš, na čemu je zasnovan, ako nije na iskustvu (povređivanje) ili na samom strahu od mogućeg povređivanja (zbg, videla si sigurno kako neko pati zbog ljubavi)?
Korisnikov avatar
By ns.happy
nervira me kad neko misli da je tu da bi ga neko obozavao. zabij bwe nos u beton i shat ap! u, je.... koliko prenaduvanih sisa na ovom svetu!
By just!N
Originally posted by bigirl

Ovakav stav nikada ne bih povezala sa "shvatanjem o ljubavi".

A o osobi koja bi mi tako nešto rekla, mislila bih samo jedno: da je uplašena jer je bila povređena i sad smatra da je lakše jednostavno odbijati ljude oko sebe nego rizikovati ponovo.
Slazem se...a iste osobe svojom odbojnoscu samo povredjuju druge na nacin na koji su mozda ranije povredjene i tako stalno u krug... :ozbiljan: To nije ljubav...a takve osobe smatram sebicnim...:hypno:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Swanheart
Gledam ostale odgovore i nije mi jasno samo jedno...zasto svi mislite da su te osobe bile povredjivane...zar nije dozvoljeno i nama koji nismo povredjivani da imamo takav stav?
zbog potrebe da se hejtuje nešto što je "nemoralno", "nehumano", "sebično", šta ste još ono pisali? :blenta:

mislim da je prava stvar ovo što ću sada citirati. mislim da tako radi i neko ko je svestan svoje moći i uticaja na druge, pa onda to (zlo)upotrebljava.
Nije pokazivala strah, naprotiv, ona se ruga. Spas od sumornosti svakodnevice njen lik je pronasao upravo u ovakvom pristupu partnerima, osecaj kontrole, moci koju nema nad vlastitim zivotom.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!