Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By brdja
skoro se susretoh sa jednim kolegom sa faksa .. i tako elpo porpičasmo ali ja sam morao dosta brzo da odem sa rođendana pa sam se pozdravio samo sa slavljenicom ...

lika znam sa faksa i viđali smo se ali nismo se nešto družili ni pričali .. samo sad pre neku veče ono eskluzivna priča ... e sad slavljenica, i još neki znaju da je gay ... a trebnalo bi i on da zna da sam ja gay ... mlađi je od mene ali ja sam bio smotan i nisam mu dao poslovnu vizit-kartu (ono i stilu da ne bude baš providno za sve ...)

da li sam pogrešio ... a oči su nam govorile da bi se baš lepo družili :-)) ne pretendujući na nešto više (mislim na vezu i vezicu - jer čovek je verovatno u vezi ili ga to ne zanima ..... :carica:

meni je baš sladak ... ma meni je i druženje super varijanta
Korisnikov avatar
By Boshko
Uvek postoji mogucnost da od slavljenice potrazis njegov telefon i da mu se najnormalnije javis sa ponudom da nastavite pricu od te veceri... :)
By brdja
mogao sam ja to da zatražim i od slavljenice i njenog brata a i od njega samog ... svi smo kolege sa faksa ... a i brat zna za njega ... a mislim se da brat sumlja a pomenuti lik ZNA da sam gay kao i on ... mislim da čak i slavljenica sumlja (iz prostog razloga što se devojke baš nisu nešto muvale oko mene :-))

ajde ja čekam sledeći rođenan :-)) ili neku priliku ...

nego ono zamišljam već sedimo tako i pričamo da "kolege treba da se ispomažu .. pogotovo što smo sita struka (branša je mnogo prozirna) ....

da ja nekada okolišim ... prepričavam ovaj moj slučaj od petka sada i kažem da je to ko sapunica ... ali svačega ima ...

ovako nešto mi se desilo par puta u životu (sa jednom bi/lezbejkom, i 2-3 lika :-(

ma ako ovo pročita slučajno neka mi se javi :-) zapravo upravo mu poslah jedan mejlic na njegovu davnašnju mejl adresu (možda je nije promenio :-))

zapravo ovo je priča o kolegama sa faksa, posla, rođacima za koje znate ili imate jakog razloga da mislite da su gay/bi .. i mogli biste da se muvate ili pričate ili družite (sa rođacima da pričate nisam mislio sad na incestualno seksanje) jer imate neki zajednički background i neka saznanja ... a ipak se ustručavamo d ato uradimo :potapsava: :comingout:
By brdja
da li biste rekli nekom rođaku .. rođaci.. prijatelju-ici staroj o sebi tj. outovali se ... em je zdravo em to je test prijateljstva ... nije da tražite 1000e na pozajmicu (to nikome ne savetujem :-))

da ne bi bilo suviše mnogo "sad story"
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
al' si ti zbunjen, čoveče...

šta znam, bio sam u nekim sličnim situacijama, stvari su se odvijale skroz spontano. nisam mnogo mislio o nekakvom (ne)autovanju, već pustim razgovor da se razvija, pa gde me odvede. zapravo mi je prilično i nejasan taj koncept autovanja rečenicom "znaš, ja sam gej"...

nedavno sam sedeo sa nekim ljudima sa raznih strana sveta gde smo pričali o svemu i svačemu, pa i o situaciji sa LGBT pravima u Srbiji. mislim da posle te priče nije ni bilo potrebe da im naglašavam koja je moja seksualna orjentacija. baš kao što ni ja to nisam od njih očekivao (a mislim da su svi str8).
By brdja
da ko je pametan i hoće da vidi vidi ...

ili te prihvati takvog kakav si ... ja se nisam autovao ali su me autovali - jedan dečko (dugogodišnja veza) svojem društvu str8 (srećom u inostranstvu) a i jedan dejtovani dečko (svojoj drugarici/cimerki-koja mu možda kako čuh sada i žena postade - na šta sam ja sve nailazio:-))

ajde jopš na ovu temu - imam frenda kod koga sam odlazio i isto upoznavao par njegovih drugarica i drugova - drugarica je znala za mene pa je priča bila opuštena .. a sestra njegova je znala za sve ali kao nije znala (i on se ženio pa razveo) ... sve u svemu lepe su te priče kao ne zna se ... ali ovaj poslednji lik još ima frku kada treba da mu dođe neki drug ili "kolega"

:muzika:

mejl sam poslao važeći je još sem ako nije bio ugašen pa neko ponovo zeo taj nik ... ovo mu dođe sada ko blogovanje ali ovo tome i služi

ali odgovora nema na moj mejl ... još uvek
Korisnikov avatar
By Dina
Ja otkucala ceo odgovor i kompjuter mi obrisao... moram da skratim, sto meni tesko ide :wink: Drago mi je zbog lepih vesti i nadam se da ce prica imati nastavak tj. da ce e mail adresa biti dobra ili da on cita forum pa ce se javiti... Sto se zbunjenosti tice - mnogi ljudi se zbune u situacijama kad im se neko dopadne... Ako neces direktno da se raspitas za njega verovatno ce se opet namestiti neka nova situacija kroz druzenje sa tim ljudima... Bar ja verujem da se stvari koje treba da se dese nekako ipak dese... Mozda gresim. Sto se outovanja tice ja sam par puta bila na nekim dogadjanjima gde su svi bili gay sem mene i bas mi je bilo super. Ne opterecuj se time... Kad su prijatelji i otvorene osobe u pitanju to je nebitno... :)
Korisnikov avatar
By donquijote
Originally posted by brdja
skoro se susretoh sa jednim kolegom sa faksa .. i tako elpo porpičasmo ali ja sam morao dosta brzo da odem sa rođendana pa sam se pozdravio samo sa slavljenicom ...

lika znam sa faksa i viđali smo se ali nismo se nešto družili ni pričali .. samo sad pre neku veče ono eskluzivna priča ... e sad slavljenica, i još neki znaju da je gay ... a trebnalo bi i on da zna da sam ja gay ... mlađi je od mene ali ja sam bio smotan i nisam mu dao poslovnu vizit-kartu (ono i stilu da ne bude baš providno za sve ...)

da li sam pogrešio ... a oči su nam govorile da bi se baš lepo družili :-)) ne pretendujući na nešto više (mislim na vezu i vezicu - jer čovek je verovatno u vezi ili ga to ne zanima ..... :carica:

meni je baš sladak ... ma meni je i druženje super varijanta
Oh, God, this is the story of my life!

I ja imam jednog kolegu s faxa koji mi se mnogo svidja i sa kojim bih voleo da budem mnogo vise od kolege ili prijatelja. Ja ne znam da li je on gay ili ne. Naime, on je stranac i ovde ne zna mnogo ljudi tako da niko ne moze nista sa sigurnoscu da mi kaze. Ja se oslanjam na svoju intuiciju, koja me do sada nikada nije izneverila, a i na neke podatke do kojih sam dosao sto direktno od njega sto indirektno. No, ne bih da prenagljujem, posto mi je veoma stalo do njega i ne bih voleo da nesto zabrljam. Ne znam da li on zna da sam ja gay. Ja to u principu ne krijem ( i da hocu ne bih mogao). To zna samo jedna koleginica kojoj sam rekao, ali sam siguran da mnogi pretpostavljaju, mislim, samo lud covek to ne bi mogao da primeti. Pogotovo sto on radi na katedri gde mene svi dobro poznaju, jer sam njihov bivsi student, tako da sam siguran da mu je neka od dezurnih radio-Mileva verovatno vec rekla da sam ja gay. A i kad god sam pokusao da budem nasamo s njim, uvek bi se tu zatekla i neka dezurna dusebriznica da nam drzi svecu! I ja sam hteo da mu posaljem mejl i da mu sve kzem, posto hocu da puknem, ne mogu vise da krijem ovo sto osecam, ali ipak mislim da je takve stvari bolje saopstiti licno, u nekoj malo intimnijoj atmosferi. I evo, sad cekam septembar, da se on vrati u Bg , pa da predjem u akciju razotkrivanja. Pa kud puklo da puklo! Mislim, u najgorem slucaju mogu da dobijem pesnicu u glavu, ali sve za ljubav! A ko zna, mozda mi se i posreci, pa dobijem nesto mnogo lepse:redaljka:

Srecno!
Korisnikov avatar
By ns.happy
''mogu da dobijem pesnicu u glavu , ali sve za ljubav!''
bravo, bravo....
a autovanje, posto se tema pretvorila u to... svi imaju oci i znaju sve o nekome i pre njega. tako da ako neko zeli da vidi... a iskustava ima i pozitivnih i negativnih (najbolja prijateljica mi rekla da me se boji!!!)... ali definitivno je mnogo lakse autovati se nekom koga relativno kratko poznajes nego nekom prijatelju od detinjstva...
Korisnikov avatar
By Val
Cek, cek...a shta ti u stvari hocesh? Jel' taj lik sumLJa da si ti gay ili shta?
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Val
Jel' taj lik sumLJa da si ti gay ili shta?
Brdjo, jesi ti onaj novi predsednik mog kućnog saveta?
[size=-2]dakle, ludnica kako je hol dole oblepljen raznim obaveštenjima - ne smeju se hraniti životinje u holu (ima neka mačka koja čuči kod podruma), ne smeju se držati lajavi kučići (zaboga lajalo je ono kuče u parku pored zgrade), ne sme se izvoditi klima da kaplje spolja (tu se slažem, skupljaju mi se pčele), imaju i neke akcije čišćenja podruma na koje se skoro niko ne odaziva (a naročito ne ja)[/size]
By brdja
[quote]Originally posted by Val
Cek, cek...a shta ti u stvari hocesh? Jel' taj lik sumLJa da si ti gay ili shta?
[/quote

ako je pitanje za mene ... pa pošto po prirodi stvari i ja i svi ti junci sapunice o kojoj pričam .. :-)) :kada: su vrlo vezani za kompjutre net i slično ... ako je ikada išao po sajtovima a jeste onda je video i neke moje profile i slike .. a ja se na slikama na razlikujem znatnije negoli uživo ... tako da bi tebao da zna .. a i po body language-u bi se zaključiti d azna ...

ma ja sam skoro pobegao sa rođendana (nije mi to prvi put) trebao sam lepo da se ispozdravljam itd ... a mislim da smo pričali ono 20 minuta odvojeno već smo postali i upadljivi ...

:zid: :zid:

poslah ja njemu 2 mejla pa ako ne odgovori moguće je 2: neko drugi je preuzeo njegov mejl na provajderu koji je koristio pre nekoliko godina (kada ne platite sate gubite posle nekog vremena svoj ID) ili čovek neće da se javi ... e sada ako se ne seti nečega sa te večeri .. onda ...

:pickme:

ajde da malo suzimo prostor nagađanja .. završili smo svi iz sapunice faks (FON) ... samo što sam ja ono faks upisao nekih 4 godine ranije a stariji sam od njega 6 godina :-))
Korisnikov avatar
By anche
eto kako nam homofobija daje neiscrpne zanimacije...

zamisli da mu pridjes na faksu i kazes: 'ja sam gej, ti si gej - aj se druzimo' :D

to vam je, valjda, vise nego dovoljno! :lol:
By brdja
faks sam ja završio a i lik o kome pričam .. možda je to savet za kolegu nekoliko postova iznad koji ima kolegu-stranca ... ma mislim da je recept za to pozvati čoveka na piće .. i malo se upoznati ..
Korisnikov avatar
By donquijote
I ja sam zavrsio fax, ali sam ostao da radim na istom- :) ) Ma, naravno, vazno je upoznati se, zbliziti se, pa onda qué será, será:sunce:
By brdja
mislim da od susreta neće biti ništa jer izgleda da adresa ipak ili ne radi ili pripada nekom drugom ili je lik u vezi/gay/bi ... kako god ja sam out :-))

no dobro ... nisam samo ja na gubitku ... :komp:

pa da lažna skromnost nije baš vrlina ...:astral2:
Korisnikov avatar
By Seaman
Ako ti je stvarno stalo raspitaj se kod drugarice i ne pametuj puno.:D
Korisnikov avatar
By ns.happy
ama ne odustaj covece ako ti se dopada, najgore sto se moze desiti je da znas na cemu si....
By brdja
ma ukapirao sam da je lik ono u vezi .. sada se prisetih da sam nacuo razgovor ... lik ima vec nekoga .. tako da necu da se namecem ...

ali svakako cu iskoristiti neku sledecu priliku za duzu pricu sa tim ortacima ...:eureka:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!